Keleti Erdők Vándorai

Csevegő

4 / 40 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Lorin on Csüt. Dec. 10, 2015 9:49 pm

Ingyenes csocsósnak Barbár a neve Smile.

Bár Baboh a felsorolásoddal elég sokmindent kilőttél. A pikollóban még nem szilveszterkor is marha nagy zaj van... én nem mennék oda, se ordibálni nem akarok se egész este a tuc-tuc-wub-wub zenét hallgatni.
Amúgy mi ez a hatalmas bebaszcsizós kedv? Vagy te is csak itt adod a mézesmadzagot aztán nem fogsz a hányásodban fetrengeni Sad .

avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Lorin on Csüt. Dec. 10, 2015 10:19 pm

Az előző hozzászólás megírása után találtam eegy ilyet:

http://www2.ittasellato.hu/#!/map?o=H&t=Debrecen

Már a neve is vicce Very Happy Very Happy

Egyébként belegondolva, attól függően mennyire akarunk IHB partit tartani éppen a Bélteki kéjlakot is felajánlhatom egy kis partizásra. Bár ha már otthon leszek akkor én inkább lehet nem vedelnék hanem LAN-oznék esetleg játszhatnánk egy kis Magust (persze közben ivással egybekötve, avagy kombinálva a kettőt elszenveett sebzés vagy random hülyebeszólás után egy feles Very Happy ).

Jah és most ugyan anyámékat nem zavarnám el otthonról csak ezért, de egy tök üres szobát fel tudok ajánlani erre a célra és 4 üres ágyunk is van. Wink.

avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Lernun on Pént. Dec. 11, 2015 4:44 am

Részemről a tuc-tuc-wub-wub zenével semmi baj, de ordibálni én sem szeretnék. Legalábbis amíg nem iszunk eleget.
Mint korábban említettem nem szándékszom elhagyni a Debrecen táblát Szilveszterkor és valszeg a Magusozási kedvemis megcsappanhatott, mert csak azért nem mennék le Béltekre máskor. Lanozni meg főleg nem.
avatar
Lernun

Hozzászólások száma : 891
Join date : 2012. Jul. 26.
Age : 27

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Ruyan on Pént. Dec. 11, 2015 6:01 pm

Nem vagyok biztos benne, hogy Valesz felajánlásának melyik pontja volt az, amelyiket leginkább ellenezte Derzsy. Így ötletem sincs, van-e értelme hozzátennem, de ha a táv volt a legnagyobb probléma, akkor ugyanazokat a felsorolt tevékenységeket nálunk is végezhetjük. Béltekhez hasonlóan szülői jelenlét fennállhat.

Illetve szereném megjegyezni, szerintem lassan kezd hangulatromboló lenni, hogy bárki bármilyen ötlettel áll elő, jó eséllyel meg tudom jósolni Derzsy reakcióját rá.
avatar
Ruyan

Hozzászólások száma : 854
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Lernun on Pént. Dec. 11, 2015 7:26 pm

Ellentmondások. Mit ne mondjak, szeretünk egymás mellett elbeszélni. Na akkor jöjjön egy kis áttekintés.
1-Felvetem, hogy csináljunk valamit Szilveszterkor, várom ki mit talál ki.
2-Atkó első válasza, hogy menjünk valahová, ne házibuli legyen.
3-Valesz kijelenti, hogy inkább ne számoljunk vele egyelőre, mert nem biztos, hogy Debrecenben lesz, de ő amúgy nincs oda a nyilvános szórakozóhelyekért.
4-Atkó hozzáteszi, hogy lehet házibuli is, csak ne náluk.
5-Gergő nem zárkózik el a nyilvános szórakozóhelyektől.
6-Atkó jó hosszan leírja, hogy ő meg Geri mekkora partyarcok és simán benne vannak egy nagy hányós buliban.
7-Én kijelentem, hogy mivel másnap este dolgozom nem akarok messze menni, hogy elsején a nagy buliból délután felkelve ne azon parázzak, hogy érek vissza időben.
8-Jönnek a nyilvános szórakozóhelyes ötletek, amivel semmi bajom, csak ne legyen túl zsúfolt meg hangos.
9-Először Valesz(aki ugye még mindig nem biztos, hogy itt lesz Szilveszterkor), majd Geri is felajánlja, hogy menjünk hozzájuk házibulizni, szülői jelenlét mellett.
A 9es pont kifejtve: lehet, hogy én vagyok régimódi, de én nem akarom a szülők előtt összehányni-szarni más házát(amit Atkó a 6-os pontban részletezett). Ergó ezen esetekben visszafogott buli ami szóba jöhetne(legalábbis szerintem). Ezután jön az ötlet, hogy lanoljunk, meg Magusozzunk Szilveszterkor. Szintén nyilván én vagyok a köcsög, de gondolom Atkó nem fogja pont Szilveszterkor lepasszolni Böbét. Márpedig számára mindkét tevékenység a végletekig unalmas lenne. Ami nyilván előbb utóbb Atkó kedvét is leredukálná.

Összegezve: Mivel Valesz eddig nem jelentette ki, hogy márpedig tuti, hogy jön Szilveszterkor ezért az ő véleménye szerintem ilyen szempontból másodlagos(nem köcsögködésből, de ha olyan emberhez alkalmazkodunk aki végül nem jelenik meg az elég tré). Rajta kívül mindenki(én is) azt írta, hogy nyilvános szórakozóhely megfelel számára. Annyi ellenvetésem volt ezzel kapcsolatban, hogy ne legyen túl hangos. Illetve a karaoket is lehurrogtam, de amennyiben mindenki másnak ehhez lesz kedve felőlem szóba jöhet, max előtte iszok egy kicsit, utána meg sokat.
A célom nem a hangulatrombolás lenne, hanem Atkó azon kérésének kielégítése, hogy ne a helyszínen mondjam be az unalmast, hanem előre közöljem miben vagyok benne. Sajnálom ha Gergő neked már most Szilveszteri hangulatod van amit rombolni lehet, ajánlom a rendszeres alkoholfogyasztást a szinten tartására és emelésére Wink
avatar
Lernun

Hozzászólások száma : 891
Join date : 2012. Jul. 26.
Age : 27

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Lernun on Pént. Dec. 11, 2015 7:29 pm

Ja igen és amiért feljöttem igazából: jövőhét keddtől két hét múlva hétfőig szabad vagyok, beiktathatnánk valamikor Atkó kalandjának folytatását, meg akár Szilveszteri konzultációval egybekötve.
avatar
Lernun

Hozzászólások száma : 891
Join date : 2012. Jul. 26.
Age : 27

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Ruyan on Szomb. Dec. 12, 2015 1:30 am

Oké, nem értem miért kellene sajnálni, ha nekem szilveszteri hangulatom van, de nincs szóval nem kell. Cserében most értem haza egy alkoholfogyasztásról, úgyhogy köszönöm aggódásod, de nincs miért. Bónusz pontként felfedeztem egy szórakozóegységet, ami remélhetőleg nem túl zajos és nem túl zsúfolt (egzakt definíciók rulez), ráadásul bónusz szórakozási lehetőséget is biztosítanak, amit kocsmakvíznek hívnak. És mindez szilveszterkor is elérhető lesz.

A jövő héten nekem csütörtök estétől kezdve jónak tűnik, de Rékáékkal is beszéltem, hogy játszunk, úgyhogy velük még mindenképpen egyeztetek, aztán majd meglátjuk.

És, hogy ne vesszen kárba a hosszú listád arra is reagálnék.
1. Derzsy kijelenti, hogy mivel másnap este dolgozik nem akar messze menni, hogy elsején a nagy buliból délután felkelve ne azon parázzon, hogy ér vissza időben.
2. Derzsy úgy gondolja lehet, hogy ő régimódi, de nem akarja a szülők előtt összehányni-szarni más házát(amit Atkó a 6-os pontban részletezett). Ergó ezen esetekben visszafogott buli ami szóba jöhetne(legalábbis szerinte).
3. Derzsy nem mondja ki, de sejthető, hogyha atomrészeg, akkor tök mindegy mennyire ment messzire, akkor sem fog beérni időben, parázni meg pláne nem fog. Ha mégis, akkor sem múlik el tőle másnap a fejfájása.
4. Nem értem, miért van az, hogy az aki felveti az egészet nem mond ötletet hozzá, míg Valesz, aki csak lehet, hogy jön, igen.

Összegezve: nincs bajom a nyilvános szórakozó helyekkel, de nem úgy vettem észre, hogy mindenki (értsd, pl te) rajongana az ötletért. Ezért Valesz felvetett egy alternatívát és úgy vettem észre, hogy nem mindenki (értsd, pl te) rajongana az ötletért. Ezért én adtam a felvetésnek egy változatát, de számomra nagyon úgy tűnik, hogy már megint nem nyerő mindenkinek.

Innentől nem szorosan a témához kötődik, de mire idáig eljutottam kedvem támadt kiírni magamból. Tehát, nem nagyon volt elképzelésem az idei szilveszterről, ezért sem írtam be sokáig semmit. Aztán addig beszéltünk el (már megint) egymás mellett, hogy kiderült kb senki nem akarja ugyanazt. Elmehetünk partyzni, de ha Valesz(ék) nem jön(nek), akkor leszünk 4-en. Mehetünk valakihez, de akkor a program nem fog megfelelni mindenkinek. Ihatunk, de lesz aki nem akar annyira. És ez engem zavar. Nem azért mert 4-en leszünk, vagy valami nem jó valakinek. Hanem azért mert úgy érzem lassan ott tartunk, hogy nem tudunk összeszervezni semmit közösen, úgy hogy azt mindenki élvezze. Könyörgöm, ha már egy szilveszteri összeröffenés sem megy, akkor mi fog sikerülni? Időnként az az érzésem, hogy csak megszokásból csináljuk együtt a dolgokat és jelzem hogy véleményem szerint ez kurva szar. Mondjatok egy olyan dolgot, csak egyet, amit az elmúlt egy évben együtt csináltunk (értve ez alatt Atkót, Derzsyt, Valeszt és engem, ami persze leszűkíti bizonyos téren a lehetőségeket, de csak ennyi maradt a régi csapatból) és nem kellett győzködni valakit. Nem is az, hogy jól érezte magát, nem kellett győzködni. Lehet van ilyen, de nekem nem nagyon jut eszembe...
avatar
Ruyan

Hozzászólások száma : 854
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Lernun on Szomb. Dec. 12, 2015 8:26 am

Az általad említett 3-as pont nem tudom miből sejthető, mivel eddig sosem volt rá példa, hogy valamelyikőnk 16 órán keresztül kiüsse magát. A szervezetem ismerve ez a bizonyos atomrészegség pedig maximum pár órán keresztül állna fenn, amit rókázás zárna le. Aminek egyetlen pozitívuma, hogy másnap nem szokott fájni a fejem Very Happy (de fejfájósan amúgy is tudok menni bulizni)

Az ötletfelvetés nagyon egyszerű okból nem történt meg eddig, nem volt. De íme tessék: a sugárúton is "bulizhatunk", ami szolid társasozást foglalhatna magában a szobámban, 1-2 sör társaságában, majd éjfélkor egy pezsgő, koccintás, majd mindenki megy a dolgára. Nekem megfelel ez is.
Továbbra is mondom azonban, hogy amennyiben nem túl hangos, nincs bajom a nyilvános szórakozóhelyekkel, akár az általad említettel. Ilyenre azért nem írok példát, mert olyan gyakorisággal nem járok ilyen helyre, hogy kifejezett kedvencem legyen, vagy ajánlani tudjak.

Utolsó bekezdéshez:
Szerintem korai lenne kijelenteni, hogy nem tudunk összeszervezni valamit. Különbözőek vagyunk, különböző igényekkel. Az, hogy mostanában nem partyzunk annyit, mint azelőtt(azért megjegyzem nem mintha korábban hatalmas partyarcok lettünk volna) azért van, mert mindenkinek ott a munka/család/egyéb elfoglaltság. Valesz pl nincs sokat Debrecenben, ha ehhez hozzávesszük, hogy Atkó meg én is műszakban dolgozunk már is érthető lesz, ha pl egy évben vagy 3x lenne lehetőség, amikor mindenki egyszerre ráérne. És ebbe is bekavarhat bármi más. Például a kedv. Lehet nem feltűnő, de én hangulatembernek tartom magam, legalábbis gyakran előfordul, hogy valamibe előre belelovallom magam, aztán mire odáig érek elpárolog az elszántságom. Külön kellemetlen lehet, ha ez pont az előbb említett év 3 bizonyos napjára esik. Bocsi, ez van. Na, most viszont mennem kell, szóval egyelőre ennyit, én szívesen partyznék veletek, remélhetőleg ez bő 2 hét múlva össze is jön.
avatar
Lernun

Hozzászólások száma : 891
Join date : 2012. Jul. 26.
Age : 27

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Baboh on Szomb. Dec. 12, 2015 11:59 am

Csőő!

Az ellentmondásos rész volt az első, Derzsy tollából, ami meglepett. Márminthogy vagy nem értem, vagy nem értek a hozzászólás tartalmával egyet, vagy csak csudálkodom rajta, hogy mi ez. Annyira azért nem beszéltünk el (tegnapig) egymás melett, hogy az súlyos legyen, máskor történtek már nagyobb böszmeségek a különféle fórumaink hasábjain...
De tökmindegy, amit Geri írt a dolgokra, az azért ékes példája annak, ami bennem is felmerült. Eszembe jutott, legalábbis, hogy bizony a régi csapat különféle emlékezetes okokból már nehezebben mozgósítható. Ebben én is hibás vagyok, szóval ha valaki Jánossal vagy mással inkább akar szilveszterezni, az jobb, ha előre szól, mintha utólag. Megértést tanusítanék.

Azért azt hiszem, nem kell a "különbözőek vagyunk" témát nagyon feszegetni. Persze, mindenki különbözik, csak a furcsaságaink, hülyeségeink, rossz szokásaink ellenére a lényegi dolgokban hasonlítunk. A fontosakban. Pont ezért nem Szilvesztereztünk az elmúlt években külön.

Nekem a magam részéről jobb veletek egy 4 fős szolid koccintás, mint más hülyékkel állatkodás, meg fergetegesebb partizások, de ez legyen csak a privát, toleranciát is magában foglaló véleményem.

Az tényleg kétségbeejtő, hogy alapvető szavak ismerete nem azonos szinten áll minálunk:
-Lehet én vagyok a hülye, de a témafelvetés alapján az újonnan Hangulatemberré előlépett Dávid akart valamit csinálni, de úgy tűnt, mindegy, mit. Most az sem látszik biztosra, hogy valóban szeretne valamit velünk közösen csinálni.
-Valesz valóban azt mondta, hogy nem biztos hogy jön, sőt, hogy vele egyelőre ne számoljunk, így mindennemű felajánlása meglepetésként ér.
-Geri, neked igazad van, megszokásból csinálunk együtt bizonyos dolgokat, szívesebben magusozok, iszok, játszok, hülyéskedek veletek, mint egyedül Razz Persze ez csak én vagyok, nekem vannak ilyen különc igényeim. Az én baráti társaságomat könnyű megszámolni, de szerencsére különbséget tenni köztük nem tudok, és nem is kell.(leszámítva, hogy kik fekszenek bele a tócsába, illetve mellé) Az mondjuk jelenthet rosszat is, hogy az elmúlt években ez a kör csak szűkült részemről, de nem vagyok követendő példa egyáltalán. Nagyon sajnálom, hogy csak kevés embert tudok úgy, ahogy van elfogadni. Márminthogy azt sajnálom hogy sok a köcsög, a seggfej, a ****** és a ************************************************  Very Happy

Nagy ellentmondásokat azért nem látok jó diplomata lévén, mivel nekem is megfelel akár a szolid koccintás nálunk, bárkinél, Sugárúton, kint Geriéknék, Bélteken, TOTÁL MINDEGY. Persze voltak bizonyos javaslatok, de nem szeretném se a szilveszteri partit se a konkrét program mibenlétét erőltetni.

Amúgy meg a másnap dolgozni menés évente egyszer kétszer kitrükközhető, van táppénz, van szabadság a világon, és ha egy ilyen alkalom sem ér ennyit, akkor tényleg nem készülnék nagy berugásra. Nem akarok én lenni a hülye, akit a többi húz hazáig, mert másnap dolgozniuk kell. Csak azért mégis kellemetlen felhangja van ezeknek a dolgoknak.

--->Derzsy, koccintani tudunk veled másnap, harmadnap, negyednap is. Az szószerint rontja a partilehetőséget, ha te csak éjfélig, egyig, kettőig vagy "ütőképes". Akkor inkább ne menjünk sehova. Vagy hozz egy döntést, hogy mi lenne jobb neked. Nekem megfelelne, akármilyen igazi döntés. És mondd el, légyszíves. Tudtommal csak a jelenlegi emberi erőforrásokra alapozhatunk, úgyhogy a többiekre is légy tekintettel.

--->Valesz, ha jösz, jösztök, azt én személyszerint szeretném tudni. Ha csak akkor jösztök, ha ajánlunk jó programot, akkor összeszedjük magunkat, és vagy bevalljuk, hogy nincs, vagy ordenáré tahajrészegek leszünk, vagy szürcsölgetünk egy kicsit. Vagy játszunk. De még az általad felvetett LAN-t és magusozást is támogatom, mivel inkább lennék veled kibővült társaságban, mint anélkül. Annyira nagy berugási kedvem nincs azért, mint amennyire kérdezted, de szeretek így fogalmazni. Nem zavartatnám magam, ha mocsosrészeg lennék, de Böbe is ott lesz, szóval nagyon azért nem fogok elszállni.

--->Geri, te hogy szeretnéd? Az az igazság, hogy én konkrétumokra szívesebben, hatékonyabban tudok alapozni. Jelenleg te konkrétumokat vettél elő, vagy említettél meg, legalábbis jobban, mint a két másik partiarc. Twisted Evil Mostmár 10 napja beszélünk erről, és ha csak úgy simán, naturálisan(de nem annyira mint a Primus pőre pucérsága!) őszinteséget sem mellőzve nem tudunk összeröffenni, akkor azt jó lenne tudni. Nem mintha sürgetne az idő, vagy bármi. De venni akartam némi piát, és nemtom hány főre...  Cool

D terv: Katiék hárman itthon lesznek, mert félnek a terrortámadástól. Velük is társasozhatunk közepesen ittas állapotig. Megjegyezném a teljesség kedvéért, hogy tesókám társaságában nehezebb lenne az önfeledt partizás, de a szolidabb az remekül működne.
avatar
Baboh

Hozzászólások száma : 1683
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Debrecen

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Lernun on Szomb. Dec. 12, 2015 12:09 pm

Úgy tűnik írásban nem tudom kifejezni érthetően magam így majd ha a jövőheti magusozáshoz összeülünk személyesen foglalok álláspontot a témában.
avatar
Lernun

Hozzászólások száma : 891
Join date : 2012. Jul. 26.
Age : 27

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Lorin on Szomb. Dec. 12, 2015 5:12 pm

Ahoy!

Nah hát tényleg egyre kerekedik azért ez a partizzunk téma.


Elsőkörben, bazdmeg Derzsy amiért "nem hagyod el a városhatárt jelző táblát", pláne úgy hogy ha visszajövök az nekem 2*6 óra utazás egy párti kedvéért. Na de hogy mostmár mondjak konkrértumot is: 90% hogy lejövök. 100% hogy egyedül mert Zsuzsinek nincs kedve se inni se bebaszni se utazni, pláne annak fényében hogy január elején államvizsgázik. Szóval mostantól lehet velem is számolni partizásra. Baboh sajnos nekem eddig is és ezutse úgy megy a tervezés hogy "na akkor itt leszek ekkor" és ez nem azért van mert szar programokat mondtok hanem leginkább azért mert a székhelyem 345 Kilóméterre van Debrecentől. Na de mint írtam feljebb, vegyétek úgy hogy hacsak közbe nem jön valmai váratlan akkor itt leszek szilveszterkor.


A fentieket figyelembevéve -meg átolvasva a "ki mit szeretne és mihez lenne és nem lenne de talán mégis kedve" hozzászólásokat én javasolnék egy kompromisszumos megoldást:

Szilveszterkor összegyűllünk egy előre meghatározott időben VALAHOL és hozunk magunkkal elegendő alkoholt egy kis alapozásra.
Hozunk magunkkal tetszőleges szórakozáshoz szükséges eszközöket amiker ELŐRE megbeszélünk persze hogy feleslegesen ne cipeljen senki semmit (társasjáték, karakterlap, laptok LANpartihoz stb).

-Alapozás címszó alatt, iszunk szórakozunk, elvagyunk egy N ideig.
-Ezután elmegyünk egy előre megbeszélt helyre (természetesen a fentebbi pontban említett alapozáshoz szükséges cucokat nem visszük) ahol aki akar bebaszcsizik aki akar nem (tekintve hogy már előtte is ittunk így nagyobb lesz az esély arra hogy sikerül is, és cserébe még nem verjük magunkat a 300 ft-os sör és 500 forintos felesek által kurva nagy költségekbe.)
-Ha szétcsaptuk magunkat hajnalban visszatántorgunk oda ahol a szétcsapáshoz felesleges cuccainkat hagytuk és reméljük hogy ekkor már menni fognak az első buszok / nem fordulunk  le a kerékpárról.

Ha mondjuk ilyen a 2-3 óra fele elkezdünk alapozni 6-7 ig eljátszunk ezt azt (az 4 óra) utánna is van bőven ideje bebaszni mindenkinek aki majd akar.A fentebbi tervben a legszebb hogy mindenki csak azt csinál amit akar, ha Derzsy nem akar játszani akkor nem jön alapozni, ezzel nem rontva senki hangulatát, majd később becsatlakozik és elmegyünk beázni.

Ehhez a remek tervhez két dolog szükségeltetik:
Megbeszélni hogy pontosan HOL tudunk alapozni. Nyilvánvaló hogy bélteken nem fogunk tudni mert onnan 1,5 óra bebuszozni... Ádámnál ahol jelenleg én alszom mikor itt vagyok Debben még éppen tudnánk de az meg nagyon kiesik mindenkinek, szóval az sem játszik. Tehát sok lehetőség nem marad, bár Gergőékig még legalább kimegy a helyi járat is  Very Happy .
A második dolog megbeszélni hogy pontosan hova menjünk inni (ebből következik hogy engem nem igazán érdekel hogy hova megyünk szétcsapni magunkat így erről majd döntötök ti, félig részegen már valószínűleg kevésbé fog zavarni a tömeg vagy a zaj. Az egyetlen kérésem az lenne csak hogy ne legyen rettentően drága mert habár jó dolog a bebaszás nem 500 forintért szeretnék inni egy korsó vizezett sört... ). Itt most kifejezetten az ilyen belvárosi burzsuj helyekre gondolok egyébként, tudom hogy nem a társaság stílusa de pénztárcám kevésbé vastagsága, és májnagyobbodásom okán inkább ne is erőltessük ezeket... Razz.

Jah, ezúton jelzem hogy nem szeretnék Jánossal partizni. Nem mondom hogy ha ő jön én nem, mert nem akarom követni a társaságban fejét felütött elitista sznobságot, de a legutóbbi kevésbé kellemes programunk óta nem vágyom a társaságára. (Bár ettől még elhívhatjátok, az eddigi tendencia fényében úgyis fosni fog, vagy templomost szentelni, netalán paradicsomot enni reggelire vagy a hármat együtt...)

Baboh, amúgy azt vágod, hogy volt egy hozzászólásod amiben legalább 5 féle képpen leírtad hogyan fogsz a hányásodban fetrengve örömködni, most meg azt írod hogy: "de Böbe is ott lesz, szóval nagyon azért nem fogok elszállni.", ami azért egy picike ellentmondás. (Engem különösebben egyébként nem érdekel Very Happy  két sör után is jólérzem magam, ha pedig valakinek haza kell cipelnie akkor se fog zavarni hogy ki vagyok ütve, legfeljebb másnap mert én nem vagyok olyan kemény hogy ne legyek egy ilyen attrakció után két napig másnapos).

Szóval a lényeg röviden:
Alapozzunk? Ha igen hol és mit csináljunk közbe?
Menjünk utána szórakozóhelyre? Ha igen hova? És ott csinálunk-e mást bebaszáson kívül?

(ha mindenki válaszol ezekre a kérdésekre esetleg hegyibeszéd nélkül akkor már előrébb leszünk. Tessék az én példám:
1. Igen. A legidálisabb hely a legutóbbi LAN-parti helyszíne lenne mivel ott mindenkinek van gépe (denemerőszak kijöhettek Sámsonba is). Esélykiegyenlítős LAN-parti, társasozás, kártyázás, és ezek kombinációja (2 kör UT_ért is leviszem a gépem ha utána ott hagyhatom mikor elmegyünk valahová mégjobban bebaszni ).
2. Igen/Nekemmindegy. Ha megyünk : Rock-arizóna, Barbár, Füredi söröző, Sirály, Ibolya, Fácán, Valhalla, Pikolló, Jazz, Mob. Ivásközben: kártyázunk, pofázunk, de benne vagyok a karaokéba és a rúdtáncba is Wink.

spoiler:
Derzsytesztahanovistaállatrészegenislehetdolgozni
Baboh amúgy nem értem miért lepett meg az hogy ötletelek. Alapvetően nem mondtam biztosra semmit. Ez azt jelenti hogy mind a két esetre gondolok, arra is ha jövök és arra is ha nem. Wink .
avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Lernun on Szomb. Dec. 12, 2015 6:47 pm

Teljes mértékben támogatom a Valesz által felvetett ötletet.
1.Ha Lanolni akartok alapozásként azt kihagyom, és vagy az utána következő társasozáshoz vagy az utána következő szórakozóhelyre menetelhez becsatlakozom.(ha vigyek valami társast szóljatok előre)
2.Igen, nekem is a Valesz által megfogalmazott ne legyen túl drága feltétel mellett bármelyik szórakozóhely megfelel.
avatar
Lernun

Hozzászólások száma : 891
Join date : 2012. Jul. 26.
Age : 27

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Baboh on Vas. Dec. 13, 2015 12:51 am

Jólvan jólvan. Annak örülök, ha jösz Valesz.
1. Akarok alapozni. Márminthogy nem muszáj, de igen/nem válasz esetén IGEN. Jó a LAN nálunk, abban Sanci is benne lenne gondolom, meg Ati is. Utána társasban meg még Kati is.
//Elosztót hozzon aki tud, ha ez a program//

2. Van egy felsorolás, amely helyekre nem szívesen mennék, de megfelelő mennyiségű ivás-evés mulatás után még ez is változhat. Ha van esetleg új hely ötlet, akkor inkább az legyen, mint az általam nem kedveltek. Vagy valamelyik kedvelt neadjisten Surprised Kareoke egy ötlet volt, lehet kártya, rúdtánc, asztalborogatás, csocsó, kocsmakvíz, vagy !!vegyes!!...is. drunken drunken drunken drunken cheers
avatar
Baboh

Hozzászólások száma : 1683
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Debrecen

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Lorin on Vas. Dec. 13, 2015 10:07 am

Baboh írta:
Van egy felsorolás, amely helyekre nem szívesen mennék

Ha már van ilyen esetleg tudtunkra tudnád adni? Mint olvashattad Derzsóval mi már megmondtunk egy egyszerű elvet: ne hagyjuk ott ingünk gatyánk... szóval a tiéd tűnik a szigorúbb feltételnek, úgyhogy majd mond meg hogy mi az amit ignoráljunk a debreceni szórakozóegységek zöméből...
avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Tudu on Vas. Dec. 13, 2015 11:57 am

Baboh vagyok:

Baze Valesz már írtam egy listát, még reagoltál is rá. HOVÁ NE menjünk : Ibolyába, Fácánba, Füredibe, Valhallába, és akkor még a Konkába, Kis Debrecenbe, Svejkbe se, meg ha még írtam valamit, akkor abba se. De mondom ha előtte eleget iszunk, akkor tökmindegy!!! Szóval ha mondtok jobbat az Aranygólnál, Arizónánál, Sirálynál, akkor én benne leszek Twisted Evil Mer' ezek jobbak szerintem, számomra.
avatar
Tudu

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2012. Jul. 28.
Age : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Ruyan on Hétf. Dec. 14, 2015 5:49 pm

Nekem is megfelel a felvetés.

1. Én személy szerint szívesebben társasoznék alapozás közben, mint LAN-olnék. Ennek oka, hogy kevesebb előkészület kell hozzá és kerékpáron jobban szállíthatóak a kellékek. Viszont ez nem úgy értendő, hogy nincs kedvem egymást szétlőni, tehát ha a többség azt szeretné, állok elébe Very Happy

2. Nem tervezem tovább szűkíteni a szóba jöhető kocsmák halmazát.
avatar
Ruyan

Hozzászólások száma : 854
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Baboh on Kedd Dec. 15, 2015 10:05 am

Akkor, mivel ünnepélyesen konszenzusra jutottunk--

A) lehetőség: kényelmesen összegyűlünk társasozni, és lesz lehetőség minden partiarccal egyszerre kezdeni az alapozást, plusz a lányok is részt vesznek benne, nem úgy mint a LAN lüvésben.

B)Majdnem ugyanez, csak előtte konterezünk meg UT-zunk, meg miegymást lűjük.

Szóval ahogy érzitek, mi kézen fogunk állni Very Happy

Geri, amúgy az általad említett szórakozóhelyet nem akarod ajánlani, hogy mi is tudjuk, melyik az? (mint kifejtettem, inkább ismeretlenbe megyek, mint a nem tetszőekbe)
avatar
Baboh

Hozzászólások száma : 1683
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Debrecen

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Ruyan on Kedd Dec. 15, 2015 10:33 am

A bővítés ellen nem szóltam, úgyhogy miért ne. Derby pub a hely neve, ezen a linken további infók találhatóak: https://www.facebook.com/pages/DERBY-PUB/318856034967339

Annyira nem nagy hely és a legutóbb úgy hallottam, hogy szerveznek szilveszterre is kocsmakvízt (mellé pezsgő, meg miegymás), ezért ha oda akarunk menni akkor jó lenne lefoglalni egy asztalt. Illetve ha nem csak inni megyünk, akkor 2500 Ft/fő az ára az eddig említetteknek.
avatar
Ruyan

Hozzászólások száma : 854
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Lorin on Kedd Dec. 15, 2015 3:12 pm

Ruyan vazze, én végig néztem az eddig hozzászólásaidat mert tudom hogy valahol említetted ezt a kocsmakvízt de nem találtam meg amit kerestem, tehát azt a többlet információt tartalmazó reagot amibe ezt említed. Razz Szal neked most ez kissé redundáns kérdés lesz de :
Konkrétan mi ez a kocsmakvízes dolog, úgyértve hogy milyen jellegű a kvíz, illetve a 2500 Ft-os belépő az milyen szolgáltatásokat nyújt? (pezsi élőzene csókolom vagy van még valami?). Illetve ha voltár már ott akkor emg tudnád mondani hogy kb milyen árakkal kell számolni? (nem mindegy hogy egy liter pálinkát vigyek alapozásra, vagy kettőt Very Happy.
Spoiler:
Igen látni akarom Atkót a saját hányásában fetrengeni :3 Very Happy

Az aranygól egyébként szerintem sem rossz hely, mint ahogy a már említett Barbár se. (A megmaradtakból én ezeket javasolnám, bár hozzáteszem az aranygól elég kicsike).

Én inkább LAN-olnék egy kicsit mint nem. 1-2 óra után úgyis megunjuk, szóval ha van még rajtam kívül 3 ember aki tolna ennyit szilveszternek napján akkor én már leviszem a gépem, és lemegyek 1-2 órával korábban. Azaz ha Tudu, Ruyan, és Baboh szívesen LAN-olnának akkor van értelme ezt is beiktatni, ha viszont már csak 3-an maradnánk akkor az már elég csekélyke LANparty lenne.avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Ruyan on Kedd Dec. 15, 2015 4:05 pm

Fejből nem tudom, ezért rákerestem és ezt találtam: http://www.programok-debrecen.hu/derby-pub/szilveszter-2015

Ezalapján nekem úgy tűnik, hogy lényegében más program nincs. Árakról annyit tudok mondani, hogy egy kör kb 2200 Ft volt, ami 2 csapolt sört, 2 whiskey-kólát és egy cidert tartalmazott.

A kocsmakvíz egyébként nagyjából az, amit a neve is mutat, egy kocsmában játszott kvíz. Csapatok játszanak, 5 kategóriában feltett kérdésekre kell válaszolni és pontokat gyűjtögetni. Legutóbb bemelegítő(általános), sport, film/zene, logikai kategóriák voltak (és még egy ami hirtelen nem jut eszembe). Telefonokat nem lehet használni, mást nem hallottam, hogy kikötöttek volna, de szerintem egy tabletet se díjaznának Very Happy Motivációként, a fődíj egy üveg pálinka volt.

Mivel a többiek már írták, hogy benne vannak a LAN-ban, leviszem akkor a gépem én is.
avatar
Ruyan

Hozzászólások száma : 854
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Lorin on Szer. Dec. 16, 2015 10:27 am

Uhhh... hát most néztem a programot, mostmár 3000 Ft a beugró amiért csak egy pohár pezsgőt kapunk meg azt hogy ott lehetünk...(jó meg a kvízt). Rolling Eyes
Nem tudom így megéri-e. Annyiból simán berúgunk máshol itt meg még rá kéne fizetni :/.

avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Baboh on Szer. Dec. 16, 2015 11:02 pm

Csöves!

Derby
A hely egyébként nem tűnik rossznak, a programokat, meg ha kiértékeltétek, és ha tényleg ennyi az ára, borsosnak minősítem.. DE! Más helyeken a zene és egy pohár pezsgő 5000 forintnál kezdődik ahogy néztem, ahhoz képest ez is jó. Az aranygól méreteit tekintve van emlékem egy udvari, hosszúkás alakú részéről, ami nem nagy, de vagy 6-8 nagy asztal van ott. A belső tér a csocsóval együtt kicsi, de összességében nem is ragaszkodom hozzá, csak mint már mondtam, jobb, mint a rosszabbak, számomra. De van még sok hely ahol nem is jártam/jártunk, nézhetünk mást is. Ketyeg az óra.. Twisted Evil

A BarBár évek óta folyton vagy zárva, vagy zárt körű, vagy már más nevű, szal arra én nem alapoznék.... de amúgy Derzsy felvetette, hogy előtte napokban tartsunk egy kocsmatúrát, és akkor biztosan tudni fogjuk melyik a legideálisabb hely cheers

A LANolás: kedvem nekem van, és Kéki Ati is azt mondta, hogy lesz, szóval az minimum 5 játékos Gerivel.
avatar
Baboh

Hozzászólások száma : 1683
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Debrecen

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Lorin on Szer. Dec. 16, 2015 11:38 pm

Baboh írta:Csöves!

A BarBár évek óta folyton vagy zárva, vagy zárt körű, vagy már más nevű, szal arra én nem alapoznék.... de amúgy Derzsy felvetette, hogy előtte napokban tartsunk egy kocsmatúrát, és akkor biztosan tudni fogjuk melyik a legideálisabb hely cheers  

Tartsatok.
Én ha le is megyek annyival korábban hogy ez beleférjen nem hiszem hogy a májam meg a pénztárcam szeretné ha kétszer is bebasznék egy héten. Egyébként ha csak ilyen fizetős helyek jöhetnek szóba ahol beugró van, akkor nincs mese kénytelenek leszünk annyit inni hogy Baboh ne vegye észre hogy a Fácán pultján táncol kisgatyába.
Igazából én azt is éleszerű ötletnek tartanám hogy az Atkóéknál történő két lépcsős alapozás után elmegyünk az Aranygólba csocsózni aztán meg nekilódulunk a városnak és akkor kocsmatúrázunk. Ha mindenhol iszunk egy felest a végére már senkit nem fog zavarni hogy Jutka-Vodkát csak az Ibolyában árulnak. Ha meg nem tetszik a hely annyira hogy be se megyünk akkor a zsebünkben tárolt töményekkel kárpótoljuk magunkat. (A hatás garantált Wink ).

Baboh írta:
Ketyeg az óra..
A biológia? Az szomorú de ez van ! Very Happy .
avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Baboh on Csüt. Dec. 17, 2015 4:36 am

Jólvan!!!!!!!! NYUGALOM!!!! Nem kell pánikba esni! Very Happy Twisted Evil

MOndom már sokadjára, hogy Iiiiilyen jó társaságban mikor már eléggé alapozottak vagyunk, letojom, hogy hova megyünk be. A fácánba meg tényleg akkor fogunk indulni, amikor már húzom lefelé a nadrágot drunken Lehet hogy alsóban vagy alul semmiben sokkal jobb helynek fog érződni Very Happy

De mivel sajna Derzsy külön jelezte, meg Geri is(asszem ebben a sorrendben), hogy inkább valamilyen helyre menjünk, mint az utcán vánszorogjunk, ezért tervezünk ilyet.
avatar
Baboh

Hozzászólások száma : 1683
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Debrecen

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Lorin on Szomb. Dec. 19, 2015 2:37 pm

Ahoy!

A nagy szilveszteri készülés közben volna egy másik téma ami hátha érdekel titeket :
Nincs kedve valakinek a nagy ünneplés közepette játszani valami kis MMO-t?
Kifejezetten nem metinre gondoltam mert sok idegesítő dolga van... (tárgybetörés, 90%-ék mobhentelés stb...).
Valami újra amit még nem toltunk együtt és lehet benne sokfelé fejlődni meg vannak benne frankó küldetések, és mondjuk olyan lehetőségek ami csapatjátékra utal ergó tudod buffolni a másikat meg ilyenek. Biztos vagyok benne hogy van több ilyen játék is de most nem találtam hirtelen olyanokat amik nem fizetősek.
Alapból a WoW-os törtszerverektől sem zárkózom el, csak ha van más ami rendelkezik a fentebbi paraméterekkel szívesen kipróbálnám, esetleg másokkal is ha van hozzá kedv meg idő. Razz.

Csákesz.
avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Csevegő

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 40 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.