Keleti Erdők Vándorai

Asztali játékok

19 / 19 oldal Previous  1 ... 11 ... 17, 18, 19

Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Ruyan on Csüt. Nov. 22, 2018 11:53 pm

Jah, akkor értem Very Happy

Azzal nincs is bajom, csak szerintem talán életszerűbb, ha mondjuk a kezdeti sikeres támadás után érkező rajtaütés(ek) őrli(k) fel a Társaság létszámát, az esetleges túlélők pedig szétszélednek, vagy nem térnek vissza a küldetéseikről.

Az infókon még gondolkodom, de nagyjából elkészültem a stattal (köszi a harcértékeket Smile ), abból már el tudok indulni előtörténetileg és megosztani az érdekességeket.
avatar
Ruyan

Hozzászólások száma : 854
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Lernun on Pént. Nov. 23, 2018 7:38 am

Csöves!

Ami még nekem feltűnt: ugye a Tharr szektának egyenesen Toronból küldtek segítséget, hogy leverjék a Társaságot. Ezután mi viszont mint ha mi sem történt volna használjuk tovább a nevét. Abasziszban vagy a környékén nem fog ez minket bajba sodorni??
avatar
Lernun

Hozzászólások száma : 891
Join date : 2012. Jul. 26.
Age : 27

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Baboh on Pént. Nov. 23, 2018 7:55 am

Bármi más vallás is lehet, szóval nem fog bajba sodorni. Az általatok említett részeket átírom.
avatar
Baboh

Hozzászólások száma : 1683
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Debrecen

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Baboh on Pént. Nov. 23, 2018 8:07 am

Ennyire átírtam, egyéb szerkesztési lehetőségeket idő híján már nem javasolnék(nekem legalábbis nem lesz rá időm Razz ). Ezt wordben át is küldöm a solyomszem címre.

A Tömött Erszény Társasága

- Rendben van, fiam, ezt az egyet még elmesélem, de aztán indulás aludni. Meglepődtem, hogy meguntad a sárkányokról és hercegekről szóló meséket, de magam sem voltam másként a te korodban. Én is pont így kérdezgettem apámat az ő kalandjairól hajdanán. Mindig a személyesen átélt dolgok az igazán tanulságosak.
Úgy kezdődött, hogy ifjúkoromban jócskán fortyogott bennem a kalandvágy. Nálad azért jó néhány esztendővel idősebb voltam már ekkor, holmi tizenhat esztendős suhanc. Én is voltam ám fiatal, ne nézz így! Egy szó mint száz, hamar elkerültem a szülői házból, hogy önállóan próbálhassak meg boldogulni. A szerencse azonban jó pár évig nem mosolygott rám. Végtére is egyszerű építőmunkásként kezdtem, de amint volt lehetőségem, felcsaptam afféle mindenesnek egy segédhadban, a városállamokban. Ahogy telt az idő, számos csatában megfordultam, és eközben a kard forgatását is megtanultam. A közkatonák élete nem rossz, főleg ha zsoldot is kap az ember, eltelt így néhány év. Később, ahogy fordult a nagyok játszmájának sorskereke, már nem volt szükség annyi katonára a térségben, így jó néhány bajtársammal együtt szélnek lettünk eresztve. Erszényemben néhány arannyal vágtam neki az ismeretlennek, eljutottam Ynev északi országai közül számosba. Volt, hogy testőrnek csaptam fel, míg máskor lányszöktetésben segítettem némi pénzért- szóval afféle kalandor lettem. Aztán valahogy sikerült eljutnom a legnagyobb városba, amiről valaha hallottam, a legendás Erionba. Itt találkoztam egy véletlennek köszönhetően a Tömött Erszény Társasága névvel, és tudtam, hogy későbbi terveimhez egy ilyen csapatba kell beállnom, és ez sikerült is, miután elnyertem a megfelelő emberek bizalmát. A Társaság tulajdonképpen néhány jeles kalandozó által lett alapítva vagy húsz esztendővel korábban. A legkülönfélébb feladatok megoldását biztosította azok számára, akik nem röstelltek mélyen a zsebükbe nyúlni céljaik érdekében. Volt úgy, hogy kisebb csapatokként, különböző helyszíneken tevékenykedtek a tagjai, de ha a munka úgy kívánta, egy kisebb hadsereget alkottunk, és akár egy tartományúr méltó kíséretét is adtuk. No természetesen nem volt mindenki afféle különc kalandozó a Társaságon belül. Voltak épp úgy tisztes mesteremberek, mint afféle tudósok, és számos egyéb furcsaság. Volt például egy zsonglőrünk, aki bizonyos ritka estekben nélkülözhetetlennek bizonyult, de volt egyszerű cseléd is, akinek nőies bájain kívül másra nem is igazán volt szükség, hogy hasznos legyen. Mindenki jó volt valamiben, és amiben jó volt az illető, abban nagy eséllyel a környéken az egyik legjobb. Ez adta a Társaság legfőbb jellegét, és épp ezért is voltunk ennyire keresettek, természetesen csak bizonyos körökben.
És itt kapcsolódik az én történetemhez annak a négy személynek a története, akik végül a Társaság balsorsának tanúivá váltak. Azt máig sem tudom, hogy előttem, vagy utánam érkeztek a Tömött Erszény fémjelezte kötelékbe, de az biztos, hogy amikor először találkoztam velük, már összehangoltan tudtak együtt dolgozni. Egy gróf adott estélyt az előkelő negyedben, és velük együtt tízen voltunk megbízva a hely biztosításával. Négyük közül a legjobban Tileo illett az estélyhez, aki épp úgy nézett ki, mint valami úri ficsúr, ráadásul elegáns ruhája ezt még inkább hangsúlyozta. Az ő mozgása és tekintete mindig gyors volt, és remekül ismerte a környéket. Én magam sohasem láttam bizonyítékát, de azt beszélték a társaságon belül, hogy mestertolvaj volt, kifejezetten hasznos ember a kényes ügyek megoldásában. , a csapat lelki őrzője Arel istennő papja volt, aki néhány ital után elég harciasan tudott válaszolni a kérdésekre. Ő személyesen felelt a gróf biztonságáért, hiszen a papok híresek a gyógyító hatalmukról. Rienor jóval hallgatagabb ember, bevallom, neki még a tekintetét is nehezen álltam. Csak jóval később tudtam meg, hogy pusztító energia letéteményese, szerencsére azon az estén nem kellett bemutatnia ezt a képességét. A negyedik illető, jobb szó híján a csapat harcosa, Shoggdar. Nos, láttál már bikát, ahhoz tudnám hasonlítani ennek a nemesített orknak az izomzatát. Őt nem engedték be az épület belsejébe, mert nem akartak pánikot kelteni, de ő sem engedett be senkit a főkapun a mulatság végéig.
Ilyen körülmények között ismertem meg négyüket, igaz, csak látásból, és néhány udvarias, de bizalmatlan mondaton keresztül. Aztán eltelt pár hónap, és összekerültünk még néhányszor hasonló könnyebb feladatok végzése közben. Volt is egy-két csetepaté, amely során láttam, hogy mire képesek, ezek után szerencsésnek éreztem magam, hogy nem a másik oldalon szálltak be a küzdelembe. Amit megtudtam a múltjukról, az nem volt sok, de mondhatom, jó viszonyban váltunk el utazásaink végeztével. Shoggdar például fiatalon gladiátor viadalokban kamatoztatta harci képességeit, amelyek eredményeként elnyerte a hőn áhított szabadságot.
Az égiek minden bizonnyal a kegyeikbe fogadtak engem, hogy egy év múlva megismertem az édesanyádat. Neki, és az addigra jócskán megtömött erszényemnek köszönhetem, hogy felhagytam a kalandozással, és hogy végre megállapodtam. Nem voltam már fiatal sem, épp itt volt az ideje. Azt már csak néhány megbízható ismerős elbeszéléséből tudtam meg, hogy mi lett később a Tömött Erszény Társasággal.
Egy igazán jelentős vállalás kapcsán a társaság vezetői úgy döntöttek, hogy részt vesznek egy szerafista szekta felszámolásában, amely főként az érintett térség nagysága miatt volt veszedelmes. Egy bizonyos elfeledett istenség szolgálói minden bizonnyal fontosabbnak tekintették az elhagyatott kisvárosokban, falusi porfészkekben megtelepedő szektát, mint azt bárki is sejthette, ugyanis a sikeres ellenállás érdekében titokban küldtek segítséget a szektatagoknak. A pontos részletek számomra is ismeretlenek, de förtelmes teremtményekről és végzetesen pontos rajtaütésekről szóltak a hírek. A társaság egy részét fokozatosan számolták fel, míg a derékhad, ha lehet így fogalmazni egy kalandozókból álló különítményről, egy rendháznál ütközött meg a förmedvényeikkel. A nyomolvasók utólag is csak találgathattak a csata pontos menetéről, de ilyen borzasztó eseményektől eredhet a vérfürdő kifejezés. A már említett négy főn kívül, akiket magam is ismertem egykor, a csatát senki sem élte túl. Még elképzelni is szörnyű, hogy min mehettek keresztül, számos fegyvertársuk halálát végignézve, az utolsó leheletig tartó küzdelemben. Abban biztos vagyok, hogy ezt követően senki sem merte őket arról a napról kérdezni. Egy szerafista rendház talán elbukott, de épp így veszett oda a Tömött Erszény Társaságának legnagyobb része is, hatalmas túlerővel szemben. Amikor jóval később megtudtam, hogy ez a négy továbbra is vállalja a legkülönfélébb küldetéseket, ráadásul változatlan néven, tudtam, hogy a tisztelet vezérelte őket mindebben.
Nemrég láttam őket a városban, de csak messziről. Nem akartam őket megzavarni, hátha éppen dolguk akadt. Nem szerencsés egy kalandozót munka közben meglepni. Azt csak az istenek tudhatják, miféle eszelős borzalmak várnak még négyükre...
avatar
Baboh

Hozzászólások száma : 1683
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Debrecen

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Baboh on Pént. Nov. 23, 2018 9:35 am

Edit(04:33)

Partiarcok ma lesz délutáni programunk, ezért ha előre szóltok valami pontos időpontról, akkor itthon tudok lenni megfelelő időben egy kis discordos bájcsevejre, de ha pont akkor, akkor nem biztos.(hogy Derzsy is tudja: Lorin vetette fel facebookon tegnap)
avatar
Baboh

Hozzászólások száma : 1683
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Debrecen

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Ruyan on Szomb. Nov. 24, 2018 9:18 am

Hali!

Nekem délután egytől este hatig tartó intervallumon belüli kezdéssel bármikor jó egy megbeszélt időpont, feltételezve, hogy másfél óránál többet nem akarjuk járatni a szánkat Very Happy

A hangulatkeltőnk pedig szerintem így teljesen rendben van Smile
avatar
Ruyan

Hozzászólások száma : 854
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Lernun on Szomb. Nov. 24, 2018 10:27 am

Én nem érek rá a mai napon...esetleg vasárnap.
avatar
Lernun

Hozzászólások száma : 891
Join date : 2012. Jul. 26.
Age : 27

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Baboh on Szomb. Nov. 24, 2018 1:14 pm

Ha Derzsy nem ér rá, akkor a mai megbeszélést akár ki is hagyhatjuk. Én holnap estig dolgozok, és annak tényleg nincs értelme hogy a határidő napján este még nagyon változtatgassunk. Annak se, hogy Derzsy nélkül döntsünk bármiről, ezért szerintem elégedjünk meg azzal, hogy Lorin ma megnézi a cuccot, és ha valami nagy módosítani/ kiegészíteni valót szeretne az egyéni szájíze szerint, akkor gyors módszerrel lekommunikáljuk/ kikommunikálom belőle az ötletet. Very Happy

Örülök Geri, hogy elnyerte a tetszésedet. Smile
avatar
Baboh

Hozzászólások száma : 1683
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Debrecen

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Ruyan on Szomb. Nov. 24, 2018 1:37 pm

Oks, még esetleg írok pár dolgot a karakteremről addig, ha Valesz szeretne beleszerkeszteni még.
avatar
Ruyan

Hozzászólások száma : 854
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Lorin on Szomb. Nov. 24, 2018 3:27 pm

Nem ragaszkodom a megbeszéléshez, csak ötlet volt. Én este fogok úgy igazán ráérni (7-8-tól), most kezdtem karaktert csinálni.amin most épp gondolkodom , hogy a nagy előnyöm mi legyen mert nem sok ötletem van Very Happy . Még a varázstárgy meg a százalékos bónusz az aminek van értelme.
avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Baboh on Szomb. Nov. 24, 2018 5:16 pm

Nekem egy 40mp-s potim lesz 10 ép-t tölt vissza(nyilván a csapattagoknak alapesetben, mert én kevésbé leszek sérülékeny), meg erő kesztyűje, ha ez segít.
avatar
Baboh

Hozzászólások száma : 1683
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Debrecen

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Lorin on Vas. Nov. 25, 2018 1:01 pm

Ahogy azt láthattátok - ha nézitek az emaileteket- elküldtem a dolgokat a játékra.

Utalást holnap elintézem.
avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Baboh on Vas. Nov. 25, 2018 3:52 pm

Csövi, köszönjük munkásságodat.

Twisted Evil
avatar
Baboh

Hozzászólások száma : 1683
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Debrecen

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Lorin on Hétf. Nov. 26, 2018 5:39 pm

"Üdv,

Jelentkezéseteket siker koronázta Smile Várunk benneteket sok szeretettel a Találkozón!

Üdv,
Ishidu a Voul"

Kaptam ma az emailt, illetve el is utaltam a pénzt. Szóval megvan minden már csak játszani kell menni. Razz

Baboh, igazán nincs mit . A zsét majd azért behajtom ám rajtatok! Very Happy

avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Baboh on Hétf. Nov. 26, 2018 6:16 pm

Peeeersze, hogy behajtod. Tőlem pl. most vettél egy 2000 Ft értékű "kedvenc JK társam" kupont, ami elég lesz a Találkozó első fél órájára minimum Very Happy cyclops
avatar
Baboh

Hozzászólások száma : 1683
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Debrecen

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Lorin on Kedd Nov. 27, 2018 7:16 pm

Ahoy!
Na éppen most robogok vissza Debrecenből pöstre, egy villám műtét után, szóval mielőtt bárki zokon venné hogy nem látogattam meg őt vagy a keresztlányomat neadjisten (Very Happy ), az azért van mert járni sem bírok épp. Viszont! Mint ma megtudtam, pénteken jönnöm kell ilyen átközötős dologra, ami este 18:00-kor esedékes. Namost, ezután volna-e kedve a díszes kompániának beülni valahová, társasjáték/ ivászat céljából?
Elsősorban bang!-re gondoltam de most van két új társasom is: Arkham Horror 3. kiadás (gyorsabb de így is, legalább 2 óra), és egy zombis csapatjáték (nemjuteszembeaneve, otthon leírom).
Meg persze a régiek is vannak de limitált mértékben tudok cipelni. Illetve biztos hogy hozok +1 ember aki a Miki lesz (ezenkívül lehet hogy hozok még egy + ember aki aktuálisan meglepi lesz, de nem ismeritek).
Szóval, ki az aki ráérk, ki az aki eljönne / érdekli?
avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Baboh on Kedd Nov. 27, 2018 10:05 pm

Csövi, én sajnos szombaton hajnalban kelek, pénteken meg napközben kelek, úgyhogy legfeljebb egy rövid odaruccanást tudok megoldani a város forgalmas részeire. A bang-et mondjuk elkerülném, valami 1-1,5 órás játékban viszont benne lennék.
avatar
Baboh

Hozzászólások száma : 1683
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 29
Tartózkodási hely : Debrecen

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Lernun on Szer. Nov. 28, 2018 7:58 am

Szombaton én is nappalos vagyok, de ilyen este 9-10ig ráérek, a zombis játék jól hangzik.
avatar
Lernun

Hozzászólások száma : 891
Join date : 2012. Jul. 26.
Age : 27

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Ruyan on Szer. Nov. 28, 2018 9:28 am

Akkor én vagyok a legkorlátlanabb pénteken, szóval mehet a party Very Happy
avatar
Ruyan

Hozzászólások száma : 854
Join date : 2012. Jul. 27.
Age : 27
Tartózkodási hely : Debrecen

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Lorin on Szer. Nov. 28, 2018 10:13 am

A zombis játék a Túlélők Szövetsége, viszont most látom csak hogy 1-3 fős. Attól még elviszem max akkor játszunk mikor kevesen maradunk. (30-90 percet ír).
A banget azért leviszem függetlenül attól hogy Atkónak nem bejövős, mert partijátéknak viszont nem rossz. (Illetve Derzsy a kockás banget hozd már el te, mert az meg neked is megvan és nem kell nekem szopni azzal hogy levigyem). Elder Sign-t viszek még, és majd kitalálom mi az ami még emelé befér Very Happy . Az új chtulut nem viszem mert ahhoz első nekifutásra legalább 3 óra kéne...
Helyszínek mit szólnátok ha meglátogatnánk a menő kis BarCraftot? Jó, biztos nem ocsó, de nem néznek ránk hülyén a társas miatt, és egyszer meg akarom nézni magamnak Wink .Hátha csak kevésbé ergya Very Happy .
(Nameg megkaptam egy elmaradt fizut szal 1-2 kör tudok én fizetni Wink ) .
avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Lernun on Szer. Nov. 28, 2018 3:00 pm

Banget, Szamuráj szellemet, Dobblet viszek. Asztalt foglalni nem akarsz Valesz? Meg akkor kb hánykor találkozzunk?
avatar
Lernun

Hozzászólások száma : 891
Join date : 2012. Jul. 26.
Age : 27

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Lorin on Pént. Nov. 30, 2018 10:03 am

18:30-nál korábbra nem fogok érkezni ez biztos. Ha nagy a csúszás akkor lehet hogy 19:00-lesz belőle. Viszont én a Csapó utca elején leszek szal ha végeztem onnan már hamar odaérek.
Igen valszeg fogok asztalt foglalni, rájuk is csörgök nemsokára.

avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Lorin on Pént. Nov. 30, 2018 4:27 pm

Valentin néven van foglalva egy box, 4 főre 18:30-tól.
Miki sajnos mégsem jön...

avatar
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1423
Join date : 2012. Jul. 19.

http://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Asztali játékok

Témanyitás  Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

19 / 19 oldal Previous  1 ... 11 ... 17, 18, 19

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.