Mehetünk-e tovább?
5 posters
1 / 3 oldal
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
Mehetünk tovább?
Re: Mehetünk-e tovább?
Szerkesztettem a késési táblázatot, mert még egy hétig nem valószínű h írni fognak egyesek.
Úgy látom mindenki reagjából a "mehetünk a könyvtárba" tartalom jött ki, csak mindenki kérdés formájában írta meg. Egy "igen, mehetünk" horderejű reaggal nem szaporítanám mégegyszer a kaland sorait.
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Köszönöm
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Megnéztem én még a visszafogott 9. nap kategóriájában voltam És a pontosság kedvéért megnéztem, ez a reagom pontosan 24 perc 36 másodperc és 8 tizedmásodperc alatt készült el, szóval kérném a 8, 9 és 10. napok által tartalmazott időket nagyobbra venni
Egy kis kedvcsináló, amint ígértem.
Az alábbi lista egyezése a valósággal csak a véletlen vagy a tudatos KM-i döntések eredménye lehet, és elsődlegesen szórakoztatási célokat szolgál. Direkt nem néztem meg előre, hogy most hanyadiknál tartotok
Az utolsó reag után
0.nap: Ááááá, úúú, de jó! Végre írtak! Már nézem is...
1.nap: de jó, tegnap írtak
2. nap: még nemrég írt xy, a heti 2-3 reag még siiimán megvan
3.nap: biztos sok dolguk van, nem csak a fórumozásból áll az élet
4. nap: Hmm, lehet hogy nem látják?
5.nap: Biztos nem írtam eleget, és sokat kell rajta gondolkodni
6.nap: már majdnem egy hét, tuti közbejött a meló vagy valami
7.nap: biztos épp vakációzik xy
8.nap: vajon nincs 10 perce nyolc nap alatt? (Gerinek 24 perc 36 másodperc és 8 tizedmásodperc kedvezményesen )
9.nap: vajon nincs öt perce feljönni kilenc nap alatt? (Gerinek öt perc 1 másodperce)
10. nap: vajon nincs egy perce feljönni tíz nap alatt? (Gerinek egy perc egy tizedmásodperc)
11. nap: tizenegyedik nap?!?!?!
12. nap: na ne már, mi van máááár!!!!
13. nap: mi a pénisz van már????
14. nap: fúúúúúú, áááááá!
15. nap: tuti nem elég jó a kaland
16. nap: tuti fostos szar a kaland
17. nap: köcsög JK-k, elmennek a sunyiba, ennyire nem szar a kaland
18. nap: feltűnik egy szívrohamos őssárkány az égbolton
19. nap: az őssárkány meg-megvonaglik a JK-k feje fölött
20. nap: egy ilyen csodálatos, mítikus lény még arra sem méltatja ezeket, hogy rájuk essen megdögleni
21. nap: feltűnik egy meteor az égen...MUHAHAHAHAHAHAAA!!!
EDIT:
22.naptól kezdve: Larp-ot szervez a KM-mel, bónuszt kap és különben is időlassítás.
Az alábbi lista egyezése a valósággal csak a véletlen vagy a tudatos KM-i döntések eredménye lehet, és elsődlegesen szórakoztatási célokat szolgál. Direkt nem néztem meg előre, hogy most hanyadiknál tartotok
Az utolsó reag után
0.nap: Ááááá, úúú, de jó! Végre írtak! Már nézem is...
1.nap: de jó, tegnap írtak
2. nap: még nemrég írt xy, a heti 2-3 reag még siiimán megvan
3.nap: biztos sok dolguk van, nem csak a fórumozásból áll az élet
4. nap: Hmm, lehet hogy nem látják?
5.nap: Biztos nem írtam eleget, és sokat kell rajta gondolkodni
6.nap: már majdnem egy hét, tuti közbejött a meló vagy valami
7.nap: biztos épp vakációzik xy
8.nap: vajon nincs 10 perce nyolc nap alatt? (Gerinek 24 perc 36 másodperc és 8 tizedmásodperc kedvezményesen )
9.nap: vajon nincs öt perce feljönni kilenc nap alatt? (Gerinek öt perc 1 másodperce)
10. nap: vajon nincs egy perce feljönni tíz nap alatt? (Gerinek egy perc egy tizedmásodperc)
11. nap: tizenegyedik nap?!?!?!
12. nap: na ne már, mi van máááár!!!!
13. nap: mi a pénisz van már????
14. nap: fúúúúúú, áááááá!
15. nap: tuti nem elég jó a kaland
16. nap: tuti fostos szar a kaland
17. nap: köcsög JK-k, elmennek a sunyiba, ennyire nem szar a kaland
18. nap: feltűnik egy szívrohamos őssárkány az égbolton
19. nap: az őssárkány meg-megvonaglik a JK-k feje fölött
20. nap: egy ilyen csodálatos, mítikus lény még arra sem méltatja ezeket, hogy rájuk essen megdögleni
21. nap: feltűnik egy meteor az égen...MUHAHAHAHAHAHAAA!!!
EDIT:
22.naptól kezdve: Larp-ot szervez a KM-mel, bónuszt kap és különben is időlassítás.
A hozzászólást Baboh összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 02, 2020 11:55 am-kor.
Nyugi, rajta vagyok az ügyön, mai napon lesz még reag.
Most még hagynám kibontakozni az interakciót, majd a beszélgetésetek után reagolok.
Egész jól ment a kaland tervezett része, csak aztán írtatok ti is, és azóta muszáj imprózni
Semmi gond, amúgy én is szoktam oldalakat visszaolvasgatni egy-egy poszt előtt. Szerintem egyértelmű lesz, hogyha már ellaposodik a beszélgetés fonala, vagy konszenzusra jutunk ,de örülök, hogy még nem az impró résznél járunk a kalandban.
Én a magam részéről készen állok, hogy újabb nagy kontentet írjak, majd jelezzetek valamilyen módon.
Tsőő, //Derzsy azért kérdezek ilyesmiket, mint ki mit hova tesz stb. mert mire visszakeresek mindent, addigra rég haladhat a történet.// Részemről készen állok a folytatásra, de előtte nyugodtan tárgyaljátok meg amit akartok, stb.
A kalandban a Lorin nevén fútó dobás poszt törölhető, csak teszt volt.
Most látom, hogy eddig is használtuk ezt a topikot, csak én nem vettem észre Nah, majd nézem ezt is mostantól
Szerintem bebuzultak, hogy ne lassítsuk a netet. A szerverre csatlakozva fórumozni sem lehet de simán a gépről igen, annyira nem ügyesek
:O :O :O :O :OBaboh írta:Milyen jó hogy van ez a fórumunk, a gyárból most nem lehet facebookozni, így innen tudom megüzenni, hogy csak így tovább.
Azt hogy?!
EZ MÁR A VÉG?!!!!
Milyen jó hogy van ez a fórumunk, a gyárból most nem lehet facebookozni, így innen tudom megüzenni, hogy csak így tovább.
No?
A kérdés többeszszámban íródott bárki válaszolhat rá a JK-k közül . Nyugi, ma nem készítettem be robbanó rúnákat
A kérdés többeszszámban íródott bárki válaszolhat rá a JK-k közül . Nyugi, ma nem készítettem be robbanó rúnákat
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
1 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.