Csevegő
+4
Amaryen
Primus Maximus
Ruyan
Baboh
8 posters
39 / 40 oldal
39 / 40 oldal • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: Csevegő
A hirtelen azért picit túlzás, lévén szerda van és hétvégéről beszélünk, de sajnos sokkal hamarabb én sem tudom ütemezni a dolgaim pontosan a munka és társai miatt. Thats life.
Egyébiránt ha 1-2 órra elugrottok* társasozni részemről már az is kimeríti a közös partyzás fogalmát.
* a többes szám ilyen feltételes, gondolom Sancit továbbra sem lehet kirobbantani a gép elől.
Egyébiránt ha 1-2 órra elugrottok* társasozni részemről már az is kimeríti a közös partyzás fogalmát.
* a többes szám ilyen feltételes, gondolom Sancit továbbra sem lehet kirobbantani a gép elől.
Hát, azt írtad, hogy csütörtök délután vagy vasárnap, amiből Gerinek nem nagyon valószínű a vasárnap, azért kizárásos alapon holnapról beszélünk. Magam részéről szívesen társasoznék holnap egy-két órát, bár korán kellene lefeküdnöm, de megkérdezem Böbét, meg Sancit is(aki ezt olvassam amúgy), és ha mindenkinek oké, akkor csak mondotok egy helyet és egy játékot, és gogogo. Tehát holnap, csütörtök, akkor lesz valami?
Kiderült, hogy mégiscsak rá fogok érni vasárnap, ha az mindenkinek jobban megfelel, összeröffenhetünk akkor is.
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Itt aztán váltakoznak a ráérések, előbb én nem érek rá, aztán jó a vasárnap, lassan kell alkalmaznunk néhány titkárt, ha találkozót akarunk egyeztetni... Nekünk is jó a vasárnap.
Pár órára én is ráérek vasárnap. Kérdés: mikor és mit?
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Vasárnap ha nem túl este van, akkor én is ráérek
Tudu- Hozzászólások száma : 213
Amennyiben társasozás lenne a program a Sugárútra lehet jönni, de csak a Catan van itt, ami több emberre nem biztos hogy ideális(persze amíg nem Ondótyier lehet hozni bármijót ). Én persze más programban is benne vagyok akár a Nagyerdőn is.
Nyitánynak társasozhatnánk valamit, ha már mágus nem lesz, utánna meg menjünk inni. Van egy megmaradt borom a múltkori lanolásból. A helyszín számomra mindegy, csak lehessen az említett tevékenységeket folytatni ott.
Ha így haladunk holnap se lesz semmi
Hacsak nem zavarunk Atkóéknál, játszhatnánk ott is és akkor Sanci tovább tud maradni. Utánna meg legfeljebb lemegyünk inni. (Már persze, ha ez a program megfelel mindenkinek.)
Hacsak nem zavarunk Atkóéknál, játszhatnánk ott is és akkor Sanci tovább tud maradni. Utánna meg legfeljebb lemegyünk inni. (Már persze, ha ez a program megfelel mindenkinek.)
Sankónak elvileg tanulnia kell, úgyhogy legyen inkább a sugárút ezúttal, nekünk Böbével hamarabb is jó, mint 7 óra, max Valesz nem ér oda(amúgy se érne ) kezdésre. Vihetünk citadellát ha gondoljátok.
Piálás kis mértékben mehet, mert másnap reggel dolgozok, Böbe meg megy vérplazmát adni.
Piálás kis mértékben mehet, mert másnap reggel dolgozok, Böbe meg megy vérplazmát adni.
Nekem is kéne szal maradjunk a 7ben.
7 környékén akkor a Sugárúton. Ha hoztok a pipához valami dohányfélét akkor vihetek azt is, szén van. (illetve valakire rásóznám a pipát, mert lassan költözök ki a koliból és haza nem akarom vinni.)
Társasozni vagy a kalandod folytatni terveztek egyébként? (A fenti beszélgetésből ez nem túlegyértelmŰ).
Társasozni vagy a kalandod folytatni terveztek egyébként? (A fenti beszélgetésből ez nem túlegyértelmŰ).
Pipát felőlem hozhatod, de csak az erkélyen tolhatjuk, ami kisebb mint a Tócósban, szal kényelmesen max 3 ember férne hozzá. Nos értelem érdése, tekintve, hogy Böbe is jön Sanci meg nem szerintem társasozás lesz
Oké csak akkor valami kenőcs legyen a pipához mert nállam nincs ilyesmi.
Sanci -aki olvassa még nézi ezt a fórumot- legutóbb azt nyilatkozta hogy ráér ha nemkésőn kezdjük... szóval értelmezés kérdése ide-oda, mondjuk beírhatná ő is azt hogy ha "tanulnia kell" az felül írja az összes többi írását. (btw, nekem is tnaulnom kellett, sikerült valahogy beiktatni reggel 8 és este 7 közé ) .
Csuma.
Sanci -aki olvassa még nézi ezt a fórumot- legutóbb azt nyilatkozta hogy ráér ha nemkésőn kezdjük... szóval értelmezés kérdése ide-oda, mondjuk beírhatná ő is azt hogy ha "tanulnia kell" az felül írja az összes többi írását. (btw, nekem is tnaulnom kellett, sikerült valahogy beiktatni reggel 8 és este 7 közé ) .
Csuma.
Atkó a Citadellát hozzátok.
Tudom hogy későm szólok, de ha esetleg van kedvetek ma 6-ig csapni valami partit akkor javaslom az egyetem Főépülete mögötti ingyenes Laser Tag-et .
(Most van a kolihét és 18:00-ig az egyetem mögötti részen lehet egymást lövöldözni lézerpuskákkal hót ingyé ).
Én mondjuk nem vagyok Debrecenben sajnos.
CSuma.
(Most van a kolihét és 18:00-ig az egyetem mögötti részen lehet egymást lövöldözni lézerpuskákkal hót ingyé ).
Én mondjuk nem vagyok Debrecenben sajnos.
CSuma.
Lehet, hogy későn is szólsz, de biztos, hogy 4-ig órán leszek, szóval...
Én meg elrejtettem valahol Debrecenben 20 forintot, aki megtalálja, adja vissza... -> magyar valóságsó...
"Magyar valóságsó" -> tegnap találtam pesten egy rozsdás koszos 20 forintost, jó messzire jutott .
Na egy kis érdekesség:
http://kalandozok.hu/content.php/366-A-Kalandozok-hu-Ynev-T%C3%A9rk%C3%A9pe
Na egy kis érdekesség:
http://kalandozok.hu/content.php/366-A-Kalandozok-hu-Ynev-T%C3%A9rk%C3%A9pe
39 / 40 oldal • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
39 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.