Keleti Erdők Vándorai

Join the forum, it's quick and easy

Keleti Erdők Vándorai
Keleti Erdők Vándorai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Csevegő

+4
Amaryen
Primus Maximus
Ruyan
Baboh
8 posters

13 / 40 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

Go down

Csevegő - Page 13 Empty Re: Csevegő

Témanyitás  Ruyan Hétf. Márc. 11, 2013 10:11 pm

Még nem küldtem el, de többnyire már készen van. Viszont felmerült bennem 2 kérdés:
- A pontelosztásos excel fájlban nincs hely az utolsó két általad említett táp-nak, azokat te hova írtad?
- Előtöribe bele kell írni, hogy nagyjából mi történt a múltkori kalandban, vagy elég válaszolni a kalanddal kapcsolatos kérdésekre?
Ruyan
Ruyan

Hozzászólások száma : 934

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Lernun Hétf. Márc. 11, 2013 10:48 pm

Én 1el kevesebb pontként számoltam az egyik dolgot amit felvettem és a karilapomon írtam hogy miért. A kérdéseket pedig megválaszoltam abban a fájlban ahol leírtam mi történt a múltkor szal sztem neked nem kell külön.
Lernun
Lernun

Hozzászólások száma : 1010

Témanyitás  Ruyan Hétf. Márc. 11, 2013 10:55 pm

Oks, köszi
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Lorin Pént. Márc. 15, 2013 7:28 pm

Oszake

Mit is akartok megbeszélni ezzel kapcsolatban???
Csak mert hobbiból nem pazarolnék ilyesmire egy délutánt.
Viszünk standot, és staffkodunk. Emellett olyat tudunk még csinálni hogy mutogatjuk a videónkat, (hujáj) mutogatjuk a képeinket (voáááv) illetve esetleg ha van a közelben valaki és még kedve is van hozzá akkor lehet az érdeklődőkkel tesztelni a fegyvereket amit kiviszünk.
Ezen kivűl hat meg egy programot tudnék kitalálni én is de se ember, se felszerelés se felkészülésre szánt idő nincs hozzá. Ez van, ezt kell szeretni.
Annak örülök hogy Tudu alkotott valamit, hálám a reag végén látható.
Fentieken túl staffkodni és/vagy teremfelügyelni is kell majd.
Meg persze a standra vigyázni legalább egy emberenek, aki ha megkérdezik mi ez itt nem hülyeségeket ont magából hanem elmondja mi a franc az a LARP (vagy esetleg le is írhatnánk egy poszterre Razz)

A videóval kapcsolatban itt van egy ami "hangulatkeltő". Érdemes figyelni a felszerelést meg úgy mindent. Amatőr videós csinálta, semmi extra nincs benne pár rész a larprol összevágva és cső.
Jobban járnánk mi is valami ilyesmivel, főleg zene terén Very Happy.
Még mielőtt bárki lehurrogja a videót hogy hát de ezek mekkora trúúúúúk, leszögezném hogy ez valami Svéd történelemre építő fantasy larp. Svédeknél meg az állam is ad pénz erre így érthető a cuccok milyensége.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nYHgif5R0Lo

Na egyébként holnap MCS után véletlen én is rá fogok érni egy pincurit, így ha van kedvetek/szánkótok kimehetnénk valamelyik szánkós dombra szánkózni/hógolyózni, esetleg forraltborozni. Of course beszélhetünk közbe az Oszakéről is.

Tudu ím egy ajándék NEKED amiért legalább valami poszteren dolgoztál -és dolgozol- OSZAKÉRE:
(ajándék mivolta abban áll a dolognak hogy két teljes órámba került mire kiszedtem a szét mágneseződött memóriakártyámról)
https://picasaweb.google.com/115875855181578862600/FulgurisLucem02?authkey=Gv1sRgCJaIxpWKqLP3Sw

A többieknek meg a nyári móka, ha esetleg úgy éreznétek hogy még nincs larp+ idő:
https://picasaweb.google.com/115875855181578862600/YneviFoliansok?authkey=Gv1sRgCP-q4OqZia2S3QE
Lorin
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1531

https://kevforum.hungarianforum.com

Témanyitás  Ruyan Pént. Márc. 15, 2013 8:44 pm

Valesz

Rég szánkóztam már, és végülis lenne is kedvem hozzá, csak:
- remélem, hogy holnapra elolvad a hó
- van szánkónk, de biciklivel nem fogom bevinni
- az MCS vagy fél 10-ig tart, azaz biztos, hogy sötétben kéne szánkózni

Mindent összevetve nem tartom valószínűnek, hogy tudnánk szánkóznánk (ha mégis összejön, akkor benne vagyok), de egy kocsmába beülhetünk 1-2 sörre Smile
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Baboh Pént. Márc. 15, 2013 9:35 pm

hollá
valószínűleg fáradt leszek annyi mentálcsavarintás után, de ha mégsem, minden jóban benne vagyok;
a képek végre látom előkerültek, örömmel vettem a dolgot Very Happy
Baboh
Baboh

Hozzászólások száma : 1914

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Témanyitás  Lorin Pént. Márc. 15, 2013 11:44 pm

Baboch írta:hollá
valószínűleg fáradt leszek annyi mentálcsavarintás után, de ha mégsem, minden jóban benne vagyok;
a képek végre látom előkerültek, örömmel vettem a dolgot Very Happy

WTF
Shocked Shocked Shocked
Elfáradsz egy napi játéktól? Hova lett a régi BigDick és mi a f@szt csináltál vele te szemét állat! jah és tasd meg a viszajárót!!!

Ruyan
ÁMEN!!!!
Én is bízom a tűzsárkányok hirtelen felbukkanásában, vagy egy jó kis napkitörésben ami hazavágja ugyan az elektronikát a fél világon de legalább eltünteti a havat -a bőrünkkel együtt- is. Egyébkén ha olyan idő lenne várható hogy holnapra vagy holnap elolvadjon ez a vacak szerintem nem dobnának le mentőcsomagokat az elvágott helyekre külföldről. De legyen igazad Very Happy.
A sört is csak támogatni tudom, majd holnap egyeztetünk ha már aktuális lesz.

Aloha!

L.
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Szomb. Márc. 16, 2013 8:51 am

Csőőőeee

Lorin megtaláltam a kis pöcköt, ami összetartja a páncélodat, beviszem, de cserébe kérem a fényképezőgép tokját, hogy vedd elő, és add majd át szép csendben nyugodtan. Az aprót meg meg is tartom, naná! cyclops
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ruyan Hétf. Márc. 18, 2013 11:14 am

Hali!

Beszéltem Valesszal és este 7-től ráér mesélni, helyszínnek javasolta a Pikolót. Nektek megfelel ez az időpont/helyszín?

edit
Atkót is felhívtam és mivel ő nem ér rá, ezért mégse játszunk ma
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Baboh Hétf. Márc. 18, 2013 10:48 pm

Csáő!

Szerdától kezdve főleg esténként nekem jó lesz a magusparti, már várom a kalandozást.
Lorin ma láttam Tudu munkásságát, jó lett a plakát, tényleg, mondtam is neki. A szórólap mag plakátnyomtatásba, mivel nem sikerült előzetes megbeszélést lefolytatnunk, nem szállok be úgy, mint a korábbi fegyverkezésbe, max pár száz forint erejéig, hogy ne csak egyetlen kevtag költekezzen, DE: Mint mondottam, és ehhez tartanám is magam, ha Valaki anyagi vagy időbeli energiakibocsátást kezdeményez, attól függetlenül, hogy Jó ötletnek tartom, inkább előre egyeztessen csapatszinten, és ez most tipikus eset, akkor is, ha egyébként nem kér engem senki, hogy fizessek, mert elvileg mégis csak a csapat érdeke a reklám, nem pedig csak Lorin O'Krell-é. Szal előzetes egyeztetés szeretnék kérni a jövőben, akármilyen energiát is fogunk közös célból megmozgatni. Építő jellegű hozzászólás, nem kívánok sem sértő, sem troll lenni, csak mondom hogy működhet jól szerintem, (és nálam személyszerint) a dolog.
A szombati napra már tényleg fontos lenne a fényképezőgép tokja, mármint hogy kézbe is vehessem, ha addig mégsem sikerül összegyűlnünk.

Minden jót kívánok
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Szer. Márc. 20, 2013 11:09 am

Magus team
MA 20:00- KLK nyaktag?

Baboh felvetésének miszerint menjünk a partikéjlakba most sajna nem tudok engedni mert csütörtökön 6 tól melózok. Tőllük kb 45 perc keróval az út, és még akkor nem vettem azt hogy olyan 2-3ig játszunk...
Talán majd legközelebb.

Baboh (mikor tűnt el a c a nevedből?)
Elsőre nem értettem teljesen a hozzászólásod azt hiszem.
Jelen pillanatban azt kellett volna közzé tennem hogy majd kinyomtatom én a komoly 4 db a4-es terjedelmű papírból álló plakátunkat??? Ami komoly 4*20 = 80 AZAZ nyolcvan forint??? Razz Razz Razz
Még ha mellé nyomtatok 10-20 szórólapot is ott játunk hogy max 500 Ft, ami úgy istenigazából nem egy földhözvágós mennyiség erre az egy rendezvényre.
Ez az egyik dolog ami miatt nem értem hozzászólásod mondanivalóját. A másik pedig az, hogy már elnézést kérek, de nem kívántam ezt is a többi "közös KEV-es fizetős" projektjeink közé sorolni, és ennek ahhoz van köze hogy azok java része (pláne azoké amiről vadul nyáladzva tépjük a szánkat) nem kerül megvalósításra.
Onnantól kezdve hogy írtam hogy kéne poszter - de Sancin kívül senki nem volt erre vevő- meg pláne nem értem mit szeretnél közölni.

Tehát hogy értsd: Ha felvetem, és megvárom míg a teljes KEV tagság áldását adja eme ténykedésre, és arra hogy a felmerülő hajdesok költséget elosztjuk az több hét. Emellé jön még az hogy Ruyant amúgy is meg terveztem hívni valamire mert a kard nem volt annyi mint a fuvar a HK-ra, illetve hogy Tudu költségeit amúgy is átvállaltam mert ő szánta rá az időt hogy megcsinálja - és mert ő amúgy is gondolom zsebpénzből üzemel...
De még nem nyomtattam ám semmit! Szóval ha nagyon-nagyon-nagyon szeretnéd kérek majd blokkot amit iktathatunk a KEV-kasszába.
Bár mintha úgy emlékeznék hogy tavaly sem volt sok egyeztetés és tavaly is te fizetted az egész nyomtatós dolgot.

Szerintem eddig is mindig megbeszéltük ha valamit közösen akartunk csinálni (általvető, kesztyű, kard, pajzs, új kard) és volt értelme beszélni róla. Egy ilyen csilicsálé dologról nincs értelme órákat társalogni. Sem anyagi sem más vonzatában nincs olyan nagy volumenű hogy csapat minden tagja áldását adja rá. A plakát készítés meg volt hirdetve- Sanci többször is beírta hogy csinálja-. Tavaly sem volt előzetesen demonstrálva mivel fogunk konkrétan reklámozni, és tavaly se én csináltam.
Azzal egyet értek hogy beszéljük meg a fontos dolgokat.

Továbbá megjegyezném hallkan, hogy egyenlőre más érdemi dolog nem készült oszakére... vagy mondjam így: más komolyabb akárhogy felépített reklám-kampányt nem intéztünk az egyetlen ORSZÁGOS rendezvényre ahol sok a témára vevő ember vesz részt, és reklámozhatnánk magunkat ezerrel, illetve még mi is megjelenünk??? affraid
(az sajna igaz hogy sok mindent nem tudunk reklámozni, de ez van.)
L.
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Szer. Márc. 20, 2013 11:50 am

Baboh: mostmár egyértelmű a kiejtés, a nyelvújítók kedvéért. Twisted Evil

Oksi Lorin, én értem amit mondasz, de mint ahogy eddig sem kedveltem a "csináljunk VALAMIT csak azért, mert különben nem lesz semmi" eljárást, eztán sem hiszem, hogy meg fogom. Nem hiszem, hogy fotó minőségben vagy csak színesben a 4 darab a/4 es kijön 80 forintból(eddigi tapasztalataim alapján), de legyen a te meglepetésed, hogy milyen is lesz a végleges plakát. A gépes verziója tetszik nekem is.
Amiképp a tavalyi költségeimet saját részről sem tartom számon, úgy az ilyen nem egyeztetett dolgokat(mint a jelenlegi költséged) a jövőben sem szeretném, csak az egyetértés kedvéért írtam és írom most is. Pont azért, mert korábban mondjuk úgy, te emlegetted fel(jogosan, de kellemetlen módon) hogy milyen költségeid vagy milyen felszerelésbeni közösködések történtek. Szóval ha nem értetted az előzőt, akkor a mostani kb ugyanaz: a baszkódások elkerülése végett. Azaz a szó legszorosabb értelmében, nem akarom a jövőben Soha sem hallani, hogy milyen költséged van a kev javára, abban az esetben, ha nem beszéljük meg előre. Egy 50 forintos tétel is tétel, és pont ennél jobb ezt tisztázni, nem majd akkor, ha neadjisten veszel valamit, aminek mindenki örül, csak utólag derül ki, hogy az drága és nem érte meg Neked. Szal a te érdekeidet szem előtt tartva nyugodtan beírhatnád Legközelebb az ilyen dolgokat előre. Mert előfordulhat, hogy mondjuk a nagyon kicsinek hangzó(példa) 1000 forintba nem tudok beszállni, és akkor te jársz rosszul.
Ui. A fényképezőgéptok tényleg fontos, puszi, a Ma 20:00 számomra jónak tűnik, csak nem lesz karilapom
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Pént. Márc. 22, 2013 3:51 pm

Cső

holnap 10től van Oszakéra kapunyitás. Babó(ugye a h-t nem ejtjük Very Happy ) említette hogy felnéz előtte a fegyójáért, ha valaki le akar tenni valamit nálam megbeszéljük a ruhatári árakat;) Egyébiránt miként zajlik az ingyenes betrollkodásunk, elég ha felvillantom a klks szervező kitűzőmet és mehet a menet?

Üdv.: el e er en u en
Lernun
Lernun

Témanyitás  Lorin Pént. Márc. 22, 2013 4:34 pm

Csákesz!

Baboh

Hm... én nem emlékszem hogy valaha is felhoztam volna olyasmit hogy "de ezt én vettem a KEV-nek". Vettem közös használatra dolgokat, mert nyilván nem egyedül használok majd 4 agyag poharat egyszerre, de szerintem egyszer sem róttam a KEV számlájára, és ezut sem fogom tenni. Talán a pajzsoknál volt ilyen kb utólagos elszámolás, mert akkor azt hittem az még működik. Istenigazából a kardokra úgy gondoltam hogy amennyit tudtok összedobtok az enyémből + meghívtok 1-2 sörre, és csókolom.

De hogy továbbra is hogy világosan láss: amiről nem szólok az magányügy, még ha a KEV-ért is teszem. Ha a KEV-nek a végeredmény nem tetszik nem kell elfogadnia még akkor sem ha én arra két kiló arany árát költöttem előzőleg, egyeztetés nélkül. Ugyanakkor a jelen esetre ez nem áll.

"csináljunk VALAMIT csak azért, mert különben nem lesz semmi"
Akkor te csináld úgy! Sok sikert kínálok hozzá! Ha a KEV többsége is így gondolja hogy annak hogy csináljunk BÁRMIT is kevesebb értelme van mint a SEMMIT TEVÉSNEK, akkor bennem van a hiba, és nekem nincs helyem a KEV-ben. Ezesetben szomorúság és bánat, de nem foglak titeket akadályozni kedvelt foglalatosságotok űzésében.
Egyenlőre azonban úgy látom hogy nem mindenki gondolja ezt. Sancinak például elég volt csak pár instrukció és valami igazán fasza dolgot dobott össze, amit igazából bárki megtudott volna csinálni (akár én is, de én mással készültem).
Ennyit a pénzügyes/Oszakét faszalgásról, ha tovább akarod folytatni csak nyugodtan, de OSZAKÉIG már kicsi a valsége hogy felnéznék ide.

Ruyan!
Beszéltünk a szombat reggeli fuvarrol. Leírom hogy tuti legyen: ha olan 8:30-9:00 között ideérsz a dobozihoz akkor Ádámmal be tudtok pakolni. Jah igen, kellemetlen meglepetés de holnap nekem hajnalban meló, azaz 3:00-tól 9:45-ig benn leszek a nyomdába. Így összepakolok mindent amit vinni kéne, és megkérnélek ezutón hogy Ádámmal együtt pakoljatok le illetve ki a kocsiból. A standok elrendedésére -legalábbis a kovácsos standéra- lehet készítek vmi tervet, azt majd megtalálod a ládában. Ami fontos még:
Az összes larpos cucc az ágyamon lesz.(A varázslóbotommal óvatosan mert drága benne a kő.)
A ládában több üvegcse is lesz, jóeséllyel megtöltve és nem kiborulva, azt se törjétek össze/borítsátok ki (megpróbálom majd kitömni valamivel).
Mielőtt elindulnátok telefonáljatok rám, hátha elfelejtek valamit.
Ami a legfontosabb: Ha valóban olyan idő lesz mint ahogy jósolták, és esetleg nem kockáztatnád meg az autóval való elakadást akkor nem feltétlen kell erőltetni, ezesetben csörögj rám, én meg felhívom Tanit mert ő már a városban lesz és mondta hogy alkalomadtán tud fuvart adni, ha kell. (ez csak ilyen vész terv, én bízok driver képesítésedben Razz).
Bocsesz ha így hirtelen sok mindent írtam, de sajnos ez van, mindig kavarog valami...

Lernun

Betrollkodni nem kell pláne nem 10:00-kor. A kapunyitás szó a vendégeknek szól nem a staffoknak. Azoknak jó volna minnél hamarabb, odaérni. Peti egy 9:00-t tűzött ki célul.

Mindenki
Bejutáshoz elvileg elég a neveteket mondani meg hogy KLK-KTV-KEV színekben pompázatos segítők vagytok, adtam le névsort.
Minthogy segítők leszünk jó lenne minnél hamarabb odaérni mindenkinek, mint fentebb írtam Peti szerint olyan 9:00 a jó, de nem gáz ha valaki később jön.
Valami felsőbb indítékból kifolyólag Peti úgy gondolta hogy a larposok be lesznek öltözve. Én is így gondolom, remélem ti is, szóval legalább valami minimális jelmezt hoz mindenki, ugye?
Én 10:00-körül érek a gimihez, addig a larpos standot nyugodtan el rendezhetítek ízléseteknek megfelelően. Fegyvereket, ládikákat, üvegcséket, és plakátokat is fogok küldeni, az üvegcsékhez nem kell nyúlni azt én intézem. A többit szerintem tegyétek ki - de persze azzal reklámozzuk magunkat amibe a magasságos KEVközgyűllés áment mond-.

Na további munkában/semmitevésben gazdag és legalább olyan szét napot mint amilyen eddig volt!

Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Pént. Márc. 22, 2013 10:26 pm

Csőő

CSAK kizárólag a magam örömére, ezúttal nem írom be az őszinte véleményemet, hátha megváltozik.

Bless you
Baboh
Baboh

Témanyitás  Baboh Hétf. Márc. 25, 2013 9:28 pm

Halló

Moderátor, a korábbi ingerlő hozzászólástömeget nem lehetne lassan újakra cserélni? Tartok tőle, hogy ha regisztrál rajtunk kívül még valaki, rossz fényt vetünk saját magunkra olykor olykor a bárki számára olvasható csevegő aloldalon. Javaslom a csevegő elévült oldalait törlésre.

Másik tészta, hogy szeretnék kérni egy új játék, vagy következő játékok menüt, ahol elkezdenénk megtárgyalni a Tudu és általam eltervezett következő játékot.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Hétf. Márc. 25, 2013 9:41 pm

Csőő

Valesz hol és mennyiért nyomtattál színesben? Csakmert mostanában nekem is kéne.

Köszipuszi
Lernun
Lernun

Témanyitás  Lorin Kedd Márc. 26, 2013 8:06 pm

Baboh írta:
CSAK kizárólag a magam örömére, ezúttal nem írom be az őszinte véleményemet, hátha megváltozik.
Remélem azóta is boldogan éltek, míg meg nem haltok. Mármint te meg a véleményed. Razz

Egyenlőre nem látnám hogy bárki is regisztrálni akarna ide. (márpedig a jóváhagyásom nélkül az nehéz lesz Smile )
Ha a közeljövőben pedig valamilyen csak a KEV-re tartozó ügyednek/nem tetszésednek szeretnél hangot adni, úgy kérlek azt tedd a Reform topickban vagy más, nagyközönség előtt kevésbé nyilvános helyen. Majd Archiválom ezt a részt mihelyst lesz időm megtudni hogy kell azt biztonságosan.

Annyi, de annyi topickot csináltam már hogy nem igaz! Ott van Fulguris Lucemnek, ott van a Veliának is külön kis rész, ez a ti új játékotok megint valami új világban fog játszódni hogy ezekben nem fér el? Ha nem akkor szerintem tudtok nyitni bármelyik fent említett részben új beszélgetést, ha esetleg mégsem, akkor van a Reform topickban egy "Aktuális játékok szervezői topickja" címmű rész. Ha ez sem volna elég nyithatok még újakat ezerszám, csak értelmét nem sokat látom. Ámbátor a KEV nem én vagyok, és értelmet sem kell mindenben keresni, szóval ha a fent megnevezett 3 topik neve/színe/íze nem tetszik, úgy írd meg hogy minek az altopikjaként nyissam meg a TI új kis részeteket, és már nyitom is. cheers

Lernun

http://www.tervrajzmasolas.hu/nyomtatas.html
Itt nyomtattam a szórólapok legjavát (sok más nyomatni valóval kijött a 18 ft/darab). A plakátokat- amikből 1 szar is lett, a másikról meg lemaradt az utolsó sor- azt a Debreceni Ördög Papír-nál, az Árpád téren(ott vmi 90 ft-ra jött ki egy A3-as). Ám annál visszább is, a Valhallától nem messze van egy hely ahol lehet nyomtatni, oda is megéri benézni mert elég jó árak vannak, és nyomtatnak A1-esben is(amikor nyomtatni akartam a plakátokat pont ez nem volt nyitva).

Aloha!

Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Lorin Vas. Ápr. 07, 2013 2:13 pm

Üdv!

Mára ugyan egész napos tanulást tervezek de estefelé ha van rá inger bedobhatunk valahol egy-két sört, esetleg egy Condottiere parti is belefér. Az este nállam 20:00-tól kezdődik és 1:00-ig tart.

Csákány!

Lernun örömére:
el o er i en
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Szer. Ápr. 10, 2013 12:10 am

Csali

Hétvége környékén péntek estétől ki hogy érne rá? esetleg egy éjszakába és vendégségi alvásba nyúló programot, magusozást vagy társasozást csaphatnánk. Másik dolog, hogy Niki mondta, valamikor hozzá is elugorhatnánk társasozni, az új lakhelyére, ahol Tani is lakik, azaz ez Jánosnak is kényelmesen elérhető uticél lehetne.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Baboh Pént. Ápr. 12, 2013 8:44 am

Hola,
ha vasárnap nem lesz parti a klk-soknak, esetleg egy társasozás beleférne a kevtagok számára? Nikit és Tanit közvetve értesítettem, a hely elvileg náluk is adott lesz.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ruyan Pént. Ápr. 12, 2013 1:32 pm

Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy rá fogok érni vasárnap
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Primus Maximus Pént. Ápr. 12, 2013 11:41 pm

Üdv!
Nekem haza kell utaznom szombaton, vasárnapra pedig Katának ígértem egy billiárdozást, amit nem volt hajlandó előbbre hozni. Egyelőre tehát sajnos nem érek rá, bár lehet, hogy sikerül kétfelé szakadnom.
János
Primus Maximus
Primus Maximus

Hozzászólások száma : 179

Témanyitás  Lernun Vas. Ápr. 14, 2013 5:09 am

Lernun
Lernun

Témanyitás  Tudu Vas. Ápr. 14, 2013 9:04 am

Az a domb az Olümposz, amelyiknél a szöcskeszobor van? Ott a máltai játszinál, vagy az amelyik itt van a mekitől nem messze, a Sün dombnál?
Tudu
Tudu

Hozzászólások száma : 213

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

13 / 40 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.