Keleti Erdők Vándorai

Join the forum, it's quick and easy

Keleti Erdők Vándorai
Keleti Erdők Vándorai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Csevegő

+4
Amaryen
Primus Maximus
Ruyan
Baboh
8 posters

12 / 40 oldal Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

Go down

Csevegő - Page 12 Empty Re: Csevegő

Témanyitás  Lorin Szer. Feb. 20, 2013 10:10 am

Üdv!

Ma este 8-tól van lehetőség a koliban Munchkinozni, illetve Condotiere-zni is, továbbá esetlegesen megbeszélni hogy Oszakén mit akarunk, és pláne azt hogy minek.

Elöljáróban:
Oszake: továbbra is szkeptikusan állok a dologhoz. Hihetetlenül felesleges reklámozni magunkat úgy hogy közben az emberek jó része már nem tartja semmire ezt a hobbit. Se nem csináltunk semmi szépen kinéző anyagias dolgot, se nem szerveztünk semmi olyan larpot ami valami előrehaladást mutatna. Kimehetünk villogni a lelakott kardjainkkal, egy szál általvetőben, de továbbra sem lesz sem attraktív sem pedig értelmes tett. Persze nem kell mindenbe értelem...
Még mielőtt bárki fikának venné a fentebbit, megjegyzem nem az, ezek tények, szomorú tények.

Mcs: sajnos megint egybeesik egy másik már régebben hirdetett programmal, s mivel amúgy is befejező része egy modul sorozatnak, nem biztos hogy túl jó ötlet erőltetnem a ketté szakadást miatta.

Hildegardi Krónikák (avagy a Kecskeméti larp): sliegun, valamiből gondoltam hogy ki nem dugnád csápjaidat jó meleg vackodból. cheers
A többieknek meg itt van egy FB-link (sajna manapság az emberek többsége ott reklámoz mindent...:/) :
https://www.facebook.com/events/500541293317453/?ref=ts&fref=ts
Én reménykedem benne hogy letudunk nézni, és minél többen, hogy építsünk némi kapcsolatot is azokkal a larperekkel akikkel szemben sem ellenérzésetek nincs, és ráadásásul még keletiek is -így esélyes hogy egy általunk szervezett játékra is lejönnének. Mondom ezt úgy hogy nem fogok szervezni jó ideig semmit alien
Jahm egy kis motiváció azoknak akik jönnének:
Minthogy jelenlegi fegyver arzenálunk igencsak lelakott, és nagy tételben bevásároltam igen sok alapanyagot, aki jönne a játékra, és nem riad vissza egy napnyi polifoam kard készítéstől, annak felajánlok egy szebb kardhoz való anyagot és szakmai segítséget. Olyanokkal tán még az Oszakén is lehetne villogni.
https://2img.net/h/oi45.tinypic.com/6qiout.jpg
Ez motiválásnak. Nekem 8 óra egy ilyet csinálni, de egyező arányú ember kard párosítás esetén 5-6 alatt megvan egy egyenes penge, pláne azért mert már tudom mit hol nem kell elcseszni rajta.
Ha senkit nem érdekel akkor sajnálattal veszem tudomásul hogy a lustaság/érdektelenség szörnye bekebelezte társaságunk javát, és jóideig megint nem próbálkozok semmi újítással. Suspect

Edit: Annyi lemaradt hogy minthogy elég későn írtam ezt ki, aki olvasta és érdekli az esti dolog sürgősen írjon ide. 4 körül felnézek ha addig nem válaszolgattok kénytelen leszek telefonálni...

Üdv:
L.
Lorin
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1531

https://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Baboh Szer. Feb. 20, 2013 11:48 am

csáva,
éredekel az esti dolog, de beszéld meg a menedzseremmmel, mert 8-ra Derzsyhez terveztem menni Narutot nézni...ha neki megfelel ehelyett a társas, akkor majd valaki értesít engem is, mert most megyek a melóba, telefonostul!
Ha nem is este, de a közeljövőben túllicitálnám szívesen a negatív tényeket, most annyira jól érzem magam teljesen megmagyarázatlan módon, hogy még abban is benne lennék, hogy Ne reklámozzuk magunkat az oszakén...persze még reménykedek minden jóban. A barkácsolás és a kecskeméti játék egyaránt érdekel, a részleteket megbeszéljük a lehető legközelebb, mikor vagy gép vagy TESTközelben leszek pirat
Baboh
Baboh

Hozzászólások száma : 1914

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Témanyitás  Ruyan Szer. Feb. 20, 2013 3:10 pm

Bár már beszéltem Valesszal, de azért beírom, hogy más is láthassa: ha lesz valami abból, amit írt, akkor megyek én is
Ruyan
Ruyan

Hozzászólások száma : 934

Témanyitás  Lorin Csüt. Feb. 21, 2013 11:25 pm

Halihó ismét!

A kecskeméti játékra akkor ki tervez jönni végezetül? Ha 7 literes fogyasztássla számoltattam a google olyan 10K környékén saccolta az utiköltségünket -Ha kocsival megyünk- vonattal sem biztos hogy olcsóbb.
Egyébként kételkedők kedvéért: Azért lenne jó mind nagyobb létszámban elmennünk ide, mert ők is keletiek mint mi, sok köztük a kezdő akit motiválni kell hogy eg y"iiiiilyen fasza csapat tagja is lehet egyszer!!!!" Very Happy.
Jah meg nem árt új arcokkal sem ismerkedni.

Oszake:
akkor ki az aki csak úgy eljönne akár segíteni? Illetve valami kissebb stangod kivihetünk, de akülöntgerem túl elzárt, és ritkán látogatott, így szerintem nem kell erőltetni.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, meg az h nézzetek be a műhely topickba.
(az kimaradt onnan hgoy a móka addig tart amíg a munkakedv, és hogy akár szalonnázhatnánk/virslizhetnénk is kint. Smile.

További jóccakát!
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Pént. Feb. 22, 2013 8:02 am

Hola

Elolvastam a kecskeméti játék meghívás részét a fészen, nem láttam belépőt kiírva. Ez alapján, ha csak utiköltség van, meg amit viszünk enni-inni, én benne vagyok, főleg ha minőségi új fegyókat fogunk suhogtatni. A március 2. dátumról az jut eszembe, hogy utána két nappal kapok elvileg fizetést, szóval túl sok pénzem nem lesz ez alkalomra, de aki ad kölcsönt, az pár napon belül viszontláthatja vagyonát. Alapból útiköltségre még van is pénzem, de 3 fő esetén inkább javasolnám a vonatot, akkor legalább Geri is ihat velünk egy sört, vagy valami-plusz ez azt is jelentené, hogy nem viszünk irgalmatlanul sok cuccot, csak a szükségeseket, cserébe utazás közben is bármikor kimehetünk vécére időveszteség nélkül bounce
Baboh
Baboh

Témanyitás  Tudu Pént. Feb. 22, 2013 1:33 pm

Na szóval én szívesen megyek az Osake-ra is meg minden!
Tudu
Tudu

Hozzászólások száma : 213

Témanyitás  Lernun Pént. Feb. 22, 2013 8:08 pm

Csőő

Oszakéra szívesen megyek pakolni meg staffkodni mint tavaly, ha a múltkori "kiváltságokat", vonja maga után(igyenbelépő).
Lernun
Lernun

Hozzászólások száma : 1010

Témanyitás  Baboh Pént. Feb. 22, 2013 10:15 pm

csőő, nos annyit hozzátennék az előzőekhez, hogy a március 2 dátum idején nyílt nap lesz a gyárban, ingyen kajával és piával, emelt bérezéssel, ezért azon a napon Nagyon nyomós okom lesz rá, hogy kecskemétre menjek a törzshelyem partiőrülete helyett... szóval igencsak megérősnek kell lennie mindent összevetve a programunknak!
Ezt a rövid szöveget NEM véletlenül írtam be. Baboch sk.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Tudu Szomb. Feb. 23, 2013 6:22 pm

Csőőőőő!

Derzsy
Ati ma már nem megy, mert alszik....
Tudu
Tudu

Témanyitás  Lorin Vas. Feb. 24, 2013 9:40 am

Üdv!

Lernun: Oszakéra majd beszámolunk. Pakolni valószínűleg nem fog kelleni, csak staffkodni.

Baboch: sajna nagon nem értem amit mondani akarsz Very Happy, de majd eltáncolod mint a méhek aztán hátha úgy.

Osazkéra majd kell kb 2 ember aki a KLK-s-KEV-es-KTV-s stand körül legyeskedik, ugyanis lesz egy jó fél óra amikor én és Ádám nagyon nem leszünk ott, lévén bemutatózunk. Mondjuk még egyezkednünk kell azt illetően hogy pontosan hol meg mekkora asztalt kapjunk

Ha valakinek sok ideje van csinálhatna valami jó kis figyelem felhívó plakátot amit úgy el tudnak olvasni az emberek.

L.
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Tudu Vas. Feb. 24, 2013 11:59 am

Valesz
Plakátot nyomtatva vagy simán gondolod?
Tudu
Tudu

Témanyitás  Ruyan Szer. Feb. 27, 2013 5:23 pm

Hali!

Számolgattam egy kicsit a kecskeméti kiruccanással kapcsolatban és a következőkre jutottam.

Útiköltség

Autóval a google szerint nagyjából 14000 Ft oda-vissza az út, ez fejenként 4500-5000 Ft lenne. Saját fogyasztással és kicsit drágább (de valószínűbb) benzinárral számolva nekem nagyjából 11000 Ft-ra jött ki, ami körülbelül 3700 Ft pro kopf. Ezzel szemben vonattal másodosztályon utazva diákkedvezménnyel 3420 Ft az út egy embernek. Látható, hogy igazán nagy különbség nincs a kettő közt így ezt a pontot nem érzem döntési alapnak.

Utazási idő

A google maps és az elvira is kb 3 órát ír és mivel nem nagyon tudom ellenőrizni kénytelen vagyok elhinni Very Happy Viszont ez azt jelenti, hogy akármivel is megyünk, legkésőbb fél 6 körül jó lenne indulni.

Visszaút

Amennyiben vonattal megyünk a legkésőbbi szombati vonat hazafelé háromnegyed 9-kor indul. Vasárnap reggel, amire nem kell helyjegy az vagy háromnegyed 7-kor, vagy háromnegyed 8-kor* indul, kicsit később pedig van háromnegyed 11 és háromnegyed 1*. A két csillagozott nem ic és kb 4 órás utat ír rá. Autóval természetesen nincsenek ilyen időkorlátaink, akkor indulunk vissza amikor kedvem van, vagyis akarom mondani, amikor akarunk Very Happy

Egyéb

Utazás közben nem tudom akarunk-e beszélgetésen kívül valami mást is csinálni, mert ha igen, akkor az egy pont a vonat számára. Ha inni is akarunk, akkor az még egy, bár én nem érzem olyan fontosnak, hogy emiatt vonattal menjünk. Cuccok, ahogy magunkat ismerem lesznek bőven, amit kocsival egyszerűbb célba juttatni.

Összesítés

Én úgy érzem, hogy jelen esetben a vonat nem rendelkezik több kedvező paraméterrel, mint az autó, viszont jobban időhöz köt minket, így az autóra szavaznék

UI: Atkó, köszi a szabályleírást Smile
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Baboh Szer. Feb. 27, 2013 10:12 pm

csövi Geri!

Én max 4 ezerrel még szívesen beszállok a benzinköltségbe, bár a sok cucc szerintem nem lenne fontos az egy napnál is rövidebb játékhoz. Annyit mondanék azért, hogy én mindenképp szombaton szeretnék visszajönni, mivel egyrészt a rendezők nem biztosítanak számunkra táborhelyet a sátorozáshoz, másrészt vasárnap nagy munkában leszek újra, a gyárban, méghozzá jó pénzért, de oda hamar kell bemenni. Ez azzal is jár, hogy a legkésőbbi, 22 30 utáni buszt szeretném elérni már itt, Debrecenben, ami hazafelé hoz-hogy ne kelljen sétálnom egy órát. Ezért a hazaindulást mondanám egy olyan legkésőbbi 19 órára, ami még jó lenne, akár vonattal, akár kocsival. A pontokkal egyébként egyet értek, és szerintem sem fontos, hogy igyunk, de ha épp legurítanál velünk egy sört, vonaton még mindig törvényesebb, mint a volán mögött, vagy vezetés előtt/két vezetés között. Szal a szombati indulás és haza is érkezés fényében felőlem mehetünk a remek kocsival is, akkor legalább kicsit később kelhetek fel. Majd még pénteken gondolom megtárgyaljuk délután, a műhelyben a végleges verziót. Ja igen, Valesszal sikerült megbeszélni, hogy legyünk már a fekete, azaz a gonosz csapatban, mert oda jóval KEVesebben jelentkeztek eddig, hogy legyen kihívásunk is. Ez csak jelmezbeli megkötéssel jár, hogy lehetőleg fekete, vagy sötét színben pompázzunk.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Primus Maximus Csüt. Feb. 28, 2013 11:49 am

Halihó!
Egy ideje nem néztem fel a fórumra, így sajnos a műhelyezés elkerülte a figyelmemet, bár egyébként is Nyíracsádon voltam hétvégén. Oszakére szívesen megyek staff-kodni a stand-hoz, akár a KLK-é, akár Ádámé, bár előbbihez valószínű, amúgy is lesz ember, én meg sose asztaliztam a klubban. Hirtelen nem jut eszembe semmilyen reklámanyag, de ha valaki buzgólkodásba kezd, szívesen felajánlom a segítségemet. E hét végén kötelezően Nyíracsádon leszek ismét, otthon lesz melóm, szóval elvontatni sem lehet majd Kecskemétre.
János
Primus Maximus
Primus Maximus

Hozzászólások száma : 179

Témanyitás  Baboh Csüt. Feb. 28, 2013 9:03 pm

csőő
János, majd Katinak most már kellene a kerója, majd amint tudok, bemegyek érte, függetlenül attól, hogy milyen állapotban van jelenleg, hacsak nincs jobb ajánlatod Very Happy
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Szer. Márc. 06, 2013 2:29 pm

Ahoy!

(másik topicba is írtam olvassátok azt is!!!)

Most vasárnap a 16.-ai vívóversenyre szánt felszerelésünket kívánjuk tesztelni, így 5 vélhetően teljes vasban lévő zsoldos fogja egymást csépelni vasárnap a Nagyerdőn.
Nézőket, öltözködni pakolni segítő staff-okat szívesen látunk, ám nekünk időhiányában sok közösségi programra nem lesz időnk sötétedésig.
Miért érinti ez a KEV-et?
1. Múltkori asztali játékunkon csak 2 ember mondta hogy jönne már egy jót csapkodni, amihez fegyvereink vannak (ha én leviszem a 20 kiló vasam talán ti is le tudjátok hozni ezeket), és hát szerintem a KEV többi részére is ráfér egy kis mozgás.
2. A DebrecenPlussz hírportáltól lesz kinn profi fotós, és ha akár egy olyan kép is készül amin "Elszánt debreceni élőszerepjátékosok segítenek a hagyományörző kompániának" az máris 8x annyi reklám mint az eddigi összes (mert média, amit nyomnak mindenki szájába).
3. Nem egyszer akarták már kipróbálni a fémfegyvereinket, de tapizáson túl mást nem engedtünk (nem engedhettünk) ha viszont lesznek kint polikardok akkor tudjuk oda irányítani az esetleges érdeklődőket.

Ezen túl lenne még 5 érvem, de akinek ennyi nem elég úgyse jön ki akkor meg minek? Razz

Hollárihó!
L.
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Tudu Szer. Márc. 06, 2013 4:07 pm

Tshőőőő Sanyi vok Jelizz Plíííz!
Hát nem tom, szerintem ráérnék, de lehet hogy Anya nem fog elengedni. Hamarosan mutatok majd egy plakátötletet is!
Tudu
Tudu

Témanyitás  Baboh Szer. Márc. 06, 2013 9:35 pm

Csősztök

Valesz, meglepő módon a reklámozási módszereddel maximálisan egyet értek, kivéve egyetlen dolgot: szervezettség. Szombaton és vasárnap dolgozni fogok, utána meg más programom lett már korábban megbeszélve, így nagy szívfájdalommal, de nem fogok tudni megjelenni a Nagyerdőn. A jövőben szerintem, ha ilyesmi ötleted van, ha csak egy héttel előre is mondod, jóval nagyobb esély lenne, hogy a kevtagok meg is tudjanak jelenni az eseményen. Igaz, még mindig pár nappal a vasárnap előtt vagyunk, de szerintem nem elég idővel. Az indokok megfelelőek, az időzítés már kései, sajnos. Reggel találkozunk Twisted Evil Wink

Utóirat: Az oszakés dolgokat és a további, nem profi reklámozást ha nem vasárnap, akkor utána hét legelején, mondjuk hétfőn vagy kedden esetleg összegyűlhetnénk egyeztetni egy-két órára, kev-szinten. Nekem külön ötletem beöltözős- bemutatós- szórólapterjesztős-felvonuláson kívül még nincs. (plusz az udvaron fegyverkipróbálás, meg ilyesmik)
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Szer. Márc. 06, 2013 10:16 pm

Csáje

ugyanazon okokból én sem érek rá.

Geri pmjeid nézd meg.

Én
Lernun
Lernun

Témanyitás  Ruyan Csüt. Márc. 07, 2013 11:40 am

Valesz
Mikorra mentek ki? Mert, ha nem nagyon későn, akkor talán ki tudok nézni egy kicsit, de végig biztos nem tudok maradni.

Atkó
Egyelőre nem tudom hogy érek rá a jövő hét elején, de pár órát valamikor biztos tudok szakítani a megbeszélésre Smile

Derzsy
Köszi az infót
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Tudu Csüt. Márc. 07, 2013 4:01 pm

Tshőőőőőőőő Babi néne
Nem tudom hogy megbeszéltétek-e már, de akár Valesz akár más akar írni itt van az OSzAKE weboldala : http://oszake.hu/main.html . Plakátot kb milyen méretben? 2 vagy 4 A/4 es összerakva?
Tudu
Tudu

Témanyitás  Primus Maximus Vas. Márc. 10, 2013 12:50 pm

Üdv mindenki!
Sajnos egyelőre elfoglalt vagyok és ez nem is változik majd meg egy héten belül. Kedd esténként mindíg zh a program és arra két nap felkészülés sem elég a jelenlegi tapasztalatok szerint. Emellett a szakdoli határideje is a nyakamon, szóval áprilisig max egy-két megbeszélésre tudok elruccanni, mondjuk Oszakével kapcsolatban, másra most nem futja.
János
Primus Maximus
Primus Maximus

Hozzászólások száma : 179

Témanyitás  Baboh Hétf. Márc. 11, 2013 10:15 am

Halló!
Indítványozom, hogy akkor a Jánosnak megfelelő időpontban, az ő közelében, vagy akár Jánosnál tartsunk egy rövid megbeszélést az Oszake kapcsán, lehetőleg ennek a hétnek a csütörtökéig legkésőbb. Másik lehetőség, hogy ide beírja, akinek van bármi újító ötlete, nekem annyi lenne, hogy az Oszakén megfelelő számú fegyverrel esetleg invitálhatnánk szemlélődőket valami csapatos őrülethez, és akkor azután a fogékonyakat bevonhatnánk köreinkbe(erre jó lenne a Medgyessy udvara).
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Hétf. Márc. 11, 2013 9:30 pm

Hello

Geri sikerült elküldeni az mcss karit? Ha igen elvileg kész van mindenki.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Hétf. Márc. 11, 2013 9:37 pm

jól megígéred Gerinek, közben én most kezdem a honlap megtekintését Very Happy
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

12 / 40 oldal Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.