Keleti Erdők Vándorai

Join the forum, it's quick and easy

Keleti Erdők Vándorai
Keleti Erdők Vándorai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Csevegő

+4
Amaryen
Primus Maximus
Ruyan
Baboh
8 posters

11 / 40 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Go down

Csevegő - Page 11 Empty Re: Csevegő

Témanyitás  Baboh Szer. Jan. 30, 2013 6:06 pm

Jajj de troll itt valaki, tetszettek a berakott képek. Ma annyit készültem MAGUS-ra, mint még soha! Majd meglátjátok...
Baboh
Baboh

Hozzászólások száma : 1914

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Baboh Pént. Feb. 01, 2013 12:39 am

Üdv néktek, jónépek!

Látogatásom célja kettős, írásom sietős, mert már fáradt vagyok. Első felvetésem, hogy a jövőhét hétvégéje, például szombat délután, kinek felelne meg egy társasjáték-összeröffenésre? Ez persze azzal is jár, hogy aznap nem magusoznánk, ha Jánost és Sándort is előreláthatólag sikerül(azt mondták) elcsődíteni. Vasárnap este viszont abban is benne vagyok, hogy ne hiába várják a kedvenc km-üket a kalandozók, élükön Khalion Gor törpe varázslóval(km-től balra, a papír mindkét oldalára nyugodtan lehet írni a plusz tp-t)

Másik, nagyobb horderejű kérdéskör megkezdése, hogy egyetért-e minden kedves kevtag és külsős Derzsy, hogy menjünk idén is az oszakére önmagunkat játszótársként felkínálni mások és a magunk örömére?
Baboh
Baboh

Témanyitás  Baboh Hétf. Feb. 04, 2013 8:46 am

Halló, mit szóltok az ezelőtti üzenetemhez? Hétvégén valami? Derzsy neked küldtem egy ímélt, majd lécci írj már vissza, ha tudsz válaszolni.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Primus Maximus Kedd Feb. 05, 2013 12:34 am

Ahoy!
Az Oszake az én szívemnek is kedves ügy. Én szívesen csatlakoznék ismét a bennfenntes, segítő társasághoz, ha lesz ilyen. A tavalyi is egy élmény volt. Javaslom, hogy idén is nézzünk ki egy páran, ha lehetséges.
A hétvégén valószínű haza kell utaznom. Vasárnap este már korlátlanul rá fogok érni (van bérletem) előre láthatóan. Egy közös társast megtámogatnék a jelenlétemmel.
János
Primus Maximus
Primus Maximus

Hozzászólások száma : 179

Témanyitás  Baboh Kedd Feb. 05, 2013 5:09 pm

örvendésem János, hogy írtál Very Happy
A többi, osz' lopós tag mikor nyilatkozik vajh?
Nekem jó a vasárnap is társasozni...
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ruyan Kedd Feb. 05, 2013 7:29 pm

Hali!

Menjünk Oszakéra, hátha most több sikert érünk el reklámmal Smile

Társasozni nekem inkább a szombat lenne jó, ekkor egész nap ráérek, de lehet, hogy a vasárnap is lesz időm társasozni (bár nagyban függ attól, hogy Jánosnak mit jelent az este Very Happy) Illetve előfordulhat, hogy jön majd öcsém is, gondolom nem okoz problémát a jelenléte.
Ruyan
Ruyan

Hozzászólások száma : 934

Témanyitás  Tudu Szer. Feb. 06, 2013 9:19 pm

Üdv!
Nekem jó a hétvége mindkét napja de vasárnap azért nem tarthat túl soká, meg mostmár nincs bérletem se... Az Osake-vel kapcsolatban én már nyilatkoztam a Pk-nak, meg ha kell szívesen összevágok egy olyan videót, amit mindenki szívesen megnéz Very Happy
Tudu
Tudu

Hozzászólások száma : 213

Témanyitás  Lernun Csüt. Feb. 07, 2013 4:31 pm

Csőő

úgy néz ki nekem egyenlőre a szombat lesz jó bármiféle programra. Kérdés hogy mikor és hol?
Lernun
Lernun

Hozzászólások száma : 1010

Témanyitás  Lernun Pént. Feb. 08, 2013 5:37 pm

Csőő

beszéltem admin bácsival és neki a szombat nem jó. Nekem viszont a vasárnap nem. Azaz vagy csapatépítő semmit csinálunk hétvégén vagy különböző létszám és egyénösszetétellel társasozunk/egyéb mindkét napon. Én holnap azaz holnapután előtt ráérek reggel 10-től éjfélig bárhol helyszín akár lehet nálam is, de nekem más is megfelel. Remélem összejön addigra valami.

Üdv.: Én
Lernun
Lernun

Témanyitás  Ruyan Pént. Feb. 08, 2013 10:19 pm

Hali!

Nekem is a holnap lenne jobb, nagyjából 2 órától érek rá és ha nem zavarunk ott senkit, illetve van hely társasozni, akkor nekem mindegy hova megyünk.
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Baboh Szomb. Feb. 09, 2013 5:52 am

hellas

Jó napot!
Dávid jól sejted, nekem valahogy nem működik az értesítő funkció az ímélcímemre, ami alapján szoktam nézni a fórumot, csak most reggel tudtam meg, hogy lehet valami partry. Igazából beleférne a mai napomba minden jó, de sajnos a hétvégének nagyon kurta szeletkéjét kell ma délután házimunkával töltenem, amit emiatt most így bánok, de mégis nem tehetem át máskorra, mert utána megint egy hétig a Katié és az enyém felváltva a partilak. Szóval a ma délutánból számomra nagyon úgy tűnik, hogy jócskán este lesz, mire be tudok keveredni a városba, nem tudom hogy ez hány órát jelent, cserébe estére be tudok vinni egy pipát, és némi italt is, plusz társast. Holnap sem tuti, hogy sokkal több ráérésem lesz, cserébe a hét elején bármikor tudom úgy szervezni új egyetemista elfoglaltságomat, hogy ne ütközzön semmi akkori programmal.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Szomb. Feb. 09, 2013 10:54 am

Csőő

nekem jó az este is. Ha Gergőre rácsörögsz hogy mikor indulsz szerintem ő is ideér időbe. Pia annyira nem fontos, mert nálam is van plusz Gergő szerintem kocsival jön, pipázni max az erkélyen de nekem amúgy megfelel, társast ízlés szerint hozhatsz.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Ruyan Szomb. Feb. 09, 2013 12:40 pm

Jó az este, ha legkorábban fél 7 körül kezdünk, mert 6-kor lesz egy 5 perces tárgyfelvételem. Amúgy valóban kocsival tervezek menni.
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Baboh Szomb. Feb. 09, 2013 4:20 pm

oksi, akkor én azt mondom, hogy viszek mindent amit tudok, de leghamarabb valószínű, hogy 8 utánra tudok bent lenni, és lehet hogy még annál is későbbre sikerül... 3 fővel gondolom a munchkin nem annyira esélyes, de a tikalt meg ha viszem, nem férne be a pipa, max szatyorral, annyira meg nem fontos szerintem, kikapcsolódni tudunk valamelyik ottani társassal is
Baboh
Baboh

Témanyitás  Baboh Szomb. Feb. 09, 2013 4:37 pm

ja igen Derzsy remélem neked van alufóliád, mert nálam necces mennyiség van, ha jól csináljuk is kb egy tömésre jó
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Szomb. Feb. 09, 2013 5:53 pm

Gergő ha még olvasod ezt remélem veszed a célzást a fóliát illetően Very Happy
Lernun
Lernun

Témanyitás  Ruyan Szomb. Feb. 09, 2013 5:57 pm

ok, viszek alufóliát...
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Baboh Hétf. Feb. 11, 2013 10:33 pm

Csá-Vók!

Nos a hétre, főleg a hétvégére jöhetnek az ötletek és ráérési képletek, mit mikor hányan csináljunk. Első körben javasolnék egy társas partit, ami múlt hét végén nem sikerült, és ráadásként egy nem hivatalos Rövid beszélgetést az aktuális ügyekről. Erős célzással a február-márciusi időszak előrelépéseire ELFoglaltságaink terén.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Kedd Feb. 12, 2013 10:02 pm

Ezt az ELF-es dolgot nemértöm...
No de felőlem beszélgethetünk hétvégén. Vasárnapra kirángatom Ádámot a nagyerdőre edzeni. Nektek azt nem kell, sőt nem is javallott mert mi most fémmel fogunk készülni március végi versenyre, de pl utána szalonnázni/virslit sütni, beszélgetni vagy csak bepocolni a klubb terembe lejöhetnétek.

Nemártana megbeszélni az Oszakét, illetve esetleg mást is. Más alatt értem a Március 2.-án megrendezésre kerülű Kecskeméti larpot, amit egy kezdő bagázs szervez. Kecskemét oda-vissza 400 KM. Keleten innen vannak. Első larpjuk, elvárhatóan jó sok hibával, de trúúúúúúkodás nélkül. Sátrazni lehet, és elvileg egynapos lesz a játék de ott aludni lehetséges. Amit még pozitívumnak mondanék az az új arcok és az ismerkedés.
Továbbra is tartom magam a "senkit nem győzködök" elvemhez. Előfordulhat hogy lenézek oda, de erősen anyagi kérdése van a dolognak, de ha esetleg valaki kedvet kap hozzá ne fogja vissza magát. Vonattal kicsivel drágább mint ha legalább 4-en megyünk kocsival, de hát lehet csalni mindenhol, meg ennyire nem mennék előre... kitudja idén lehet hogy az 1-ből 0-lesz, látogatott játékok terén Smile.
Hétvégén majd átszájalom magam ezeken ha érdeklődtök, de addig rettenetes sok dolgom van.
Mesélni talán vasárnap ráérnék, de akkor is csak egy rövidke átkötő részt. Társasban - beszélgetés után- benne vagyok.

Ruyan
Láttam hogy kerestél csak megmakkant a mobilom így most nem teljesen tudok hívni. Very Happy
Ha a Hobbit miatt kerestél, szerda este még biztos hogy nem lesz jó mert készülnöm kell a mestint szintfelmérőre -bazmeg, beszámít az aláírásba...1. HÉTEN!!!!!- a legalálkalmasabb szerintem vagy péntek vagy szombat lenne egy jó kis váratlan utazásra -akkor is az esti mert reggel melóóóóó- Pláne mert addigra fizut is kapok, és még eg ykólára is meghívlak ha már miattam vártál ennyit Very Happy -na semmi melegedés ám!!!! Very Happy:
Remélöm jó lesz úgy..

Lemondóban lévő pápánk áldása kísérjen titeket!
Lorin
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1531

https://kevforum.hungarianforum.com

Témanyitás  Baboh Kedd Feb. 12, 2013 10:20 pm

Vettem
Részemről a vasárnap délutántól tuti jó, és sütés, beszélgetés, mágus társasban mindben benne vagyok, maga a kecskeméti játék is felkeltette az érdeklődésemet, majd az anyagi vonzatokat megbeszéljük.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Szer. Feb. 13, 2013 8:47 am

Hell

a vasárnapot én is inkább preferálom. Kérdésem a mikor lenne bár a Valesz által írtakból gondolom este felé. Én a magusozás mellett vagyok. Az említett larpra nem tervezek menni. Ja igen V Atkónak is említettem, hogy az mcssek kiírtak valamilyen pályázatot, ami esetleg a kevet is érdekelheti, majd kukkantsd meg.

Üdv.: Én

ui.: Nyugi a pletyka nem igaz nem fogok lemondani, nuygodtan alhattok Smile
Lernun
Lernun

Témanyitás  Ruyan Szer. Feb. 13, 2013 6:30 pm

Hali!

Vasárnap estefelé ráérek, de délután nem hiszem, így legfeljebb mágusozni/társasozni megyek be, bár közben az Oszakéról is beszélhetünk egy kicsit.
A pápa miatt eddig is nyugodtan aludtam, de azért majd szóljatok, ha átállt a sötét oldalra Very Happy
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Primus Maximus Csüt. Feb. 14, 2013 10:33 am

Ahoy!
Vasárnap délután, vagy este ráérek társasozni, megbeszélgetni. A kecskeméti esemény így elsőre nem hozott lázba, ha esetleg mégis bekövetkezne, haladéktalanul értesítem a fórum olvasóit.
János
Primus Maximus
Primus Maximus

Hozzászólások száma : 179

Témanyitás  Baboh Csüt. Feb. 14, 2013 12:40 pm

Hahó

Akkor vasárnapban maradjunk. Még jó lesz, ha beírja Lorin és Ruyan, hogy kb mikortól érnek rá; amúgy azt hiszem, ez alkalommal épp annyira lenne jó kombinálni a két programot, hogy amíg a kevtagok öszegyűlnek, nyomnánk egy társast, és közben megbeszélnénk a közeljövőt, aztán amikor ez lezajlana, Derzsyvel kiegészülve megejthetnénk a rövid átkötő kalandot.

Az mcs-s pályázatba beleolvastam, és meg is találtam a titok nyitját... Ők olyan rendezvény szervezésében segítenének, amiből a bevétel jó részét megtartanák. Ezzel alapból nekem nem is lenne bajom, de mivel mi örülünk, ha ingyen eljönnek a rendezvényeinkre(legalábbis eddig nem voltak túl magas belépők), még meg kellene fontolni, hogy mennyire lenne ez jó ötlet. Majd még tovább olvasom a pályázatot, ami szerencsére nyitott, és nincs időhöz kötve, így később is visszatérhetünk a dologra.

Ja igen, helyszínnek mindenkinek jó a koli?
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Pént. Feb. 15, 2013 11:33 am

Csá

na itt is van a kövi Mcss verseny kiírása. Március 16, a múltkori helyszínnel. Jelentkezni 10-ig kell, még semmi extra kiírás nincs, de gondoltam jobb minél hamarabb szólni, hogy ne legyen ütközés.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

11 / 40 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.