Keleti Erdők Vándorai

Join the forum, it's quick and easy

Keleti Erdők Vándorai
Keleti Erdők Vándorai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Csevegő

+4
Amaryen
Primus Maximus
Ruyan
Baboh
8 posters

17 / 40 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next

Go down

Csevegő - Page 17 Empty Re: Csevegő

Témanyitás  Lernun Szer. Júl. 17, 2013 12:26 pm

Atkó nézz pmet;)
Lernun
Lernun

Hozzászólások száma : 1010

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Tudu Szer. Júl. 17, 2013 5:29 pm

Csőőő mindenkinek!

Amúgy nincs olyan topic, hogy János játéka vagy valami?

Én nagyon szívesen megpróbálok képességeimhez mérten beöltözni akár embernek akár démonnak akár egyéb fajoknak. De úgy hiszem, (ez egyéni vélemény, lehet, hogy helytelen) hogy ha már be vagyunk öltözve és tudtommal szeretünk "live"ozni akkor a beöltözéstől már csak pár lépésre van az, hogy egy nevet kitalálj, rábökj a térképen egy pontra oszt cső. Így máris van egy karaktered természetesen ez nem kidolgozott. Ez már elég nagy előbbre lépés ahhoz képest, hogy a szexi atléta plusz pálmafás gatya kombó nem true. Ha már itt tartunk akkor asszem János nem olyan gyengeelméjű, hogy kb 2 perc alatt ne tudja leírni egy wordbe: "A démonok egy éjjel megtámadtak egy települést a Greinwas őrgrófságban és a császárságból fegyveres katonákat küldtek a támadók legyőzésére" vagy legalábbis valami hasonlót. Akkor már mindenkinek van egy elősztorija is, sőt így még szülőföldet sem vagyunk kötelesek választani. Na kérdem én: ha már van név és öltözék és tudtommal elég sokan a KEVből szeretünk True-skodni akkor miért ne lehetnénk "In"-ben? Na ezek után meg már senki nem mondhatja, hogy túl sok mindent kell csinálni, kb néha egy beszólás, hogy "Pusztuljatok démonok" vagy "Átok rátok emberek" meg "Megöltétek a családomat, ezért meghaltok" vagy "A sötétség nevében halál vár rátok" stb. Aztán ha egy ideig nem támadjuk egymást akkor meg sztem megfelel az embernek a "Csata előtti csend" mondjuk egy táborjelenet. A démonoknál meg lehet outolni de nekem ez mindegy igazából csak nem kéne ennyit kakáskodni. De ha van aki nem akar még ennyit se Inelni akkor meg majd ha kezdünk action-ölni akkor odajön és mondjuk mondhatja, hogy késett a csapata vagy valami. És ha meg valakinek túl kevés is ez az Inelés az főzhet, mesélhet a régi csatáiról, esetleg megpróbálhatja kikémlelni a démonokat satöbbi. Hát most őszintén: egy harci játékon nem lehet Inelni? Ha ezekkel Jánosnak problémája van (amit nem hiszek, de megesehet) akkor meg majd nyugodtan harc közben is outolunk meg amikor nem harcolunk is, de akkor miért kell harci játéknak hívni miért nem elég a csapkodás?
Nah ennyit kívántam elmondani, Puszi.
Tudu
Tudu

Hozzászólások száma : 213

Témanyitás  Primus Maximus Szer. Júl. 17, 2013 8:45 pm

Üdv!
Jó volt olvasni Tudu reagját. A többit annyira nem.
A legfontosabb infók: Én csak szombaton érek rá. Az eligazítás szombaton 9-kor a Fancsikai játszótéren. Ki lehet jönni hamarabb, hogy legyen segítségem egy minimalista tereprendezéshez.
A játék szerepjáték lesz. Jelmezt mindenki képességéhez és lehetőségeihez mérten intézzen. Karakternév kell. Más nem kötelező.
Háttérsztori azoknak, akik nem hallották és azon Einsteineknek, akiknek mondtam, de elfelejtették: Heiligdom déli határán a falvakat démonok vezette megszállottak dúlják. A helyieknek eszükben sincs behódolni. PONT
Elolvasni a démonokat és az emberekből azt a kb. egy oldalnyit kell, amit pontosan megjelöltem. Gyengébbek kedvéért ismét: Heiligdom királyság, Főatya vallása. Ha tíz percnél ez többet vesz el valaki életéből, pereljen be.
A közös világunkat azért valamennyien ismerjük, bárki más érkezik, kb. 3 perc alatt el tudom mondani neki, mi a pálya és mehet játszani.
Ezeken kívül a "stabil" rendszer többször használt harci etikettje és harcon kívüli tevékenységre vonatkozó szabályai követendők (tehát lehet hátbaszúrni stb.). Életerő bizalmi. Kasztok nuku, mágia nyista, "feltámadás" fél óra után van, az a csapat győz, amelyik a másik vezérét elfogja és feláldozza/ördögűzésnek veti alá.
A játék csak pár óra, ha minden jól megy, out-olás nincs. Ha valaki nem épp nagyvécézik/baleset után vonaglik, meg lehet répelni. Belső harcok, szerepjátékos intrika, kereskedés mind megengedett.
János
Primus Maximus
Primus Maximus

Hozzászólások száma : 179

Témanyitás  Baboh Csüt. Júl. 18, 2013 12:07 am

Csőő

Derzsy válaszoltam...

János
Ezt azért hamarabb is beírhattad volna, mondjuk egy héttel, mert a harci játékból(amit jól emlékszem, hogy jelmeztől függetlennek mondtál ANNO) most hirtelen szerepjáték kerekedik, amire én csinálok jelmezt, de az már valószínű, hogy még szerintem sem lesz túl démonos. Pláne ha ember csapatba kerülök. Akkor mindenki abba a csapatba megy, amelyikbe érzi? Azt csak úgy megemlítem, hogy a démon csapatba szívesen mennék...felvilágosítást tartani.
Baboh
Baboh

Hozzászólások száma : 1914

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Témanyitás  Lorin Csüt. Júl. 18, 2013 6:19 pm

Üdv!

Baboh köszönöm a hozzászólásod, segített eldönteni pár dolgot.

Sliegun, előzetes igéretemet megcáfolva, sajnos nem fogok részt venni a játékon. Minthogy így nem fogok kapkodva visszarohanni Debrecenbe, nem tudok semmilyen felszereléssel segíteni se neked se másoknak.

További szép napot!
L.
Lorin
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1531

https://kevforum.hungarianforum.com

Témanyitás  Primus Maximus Csüt. Júl. 18, 2013 9:52 pm

Hali!
Idő szűke okozta az előző reagomban a határozott pontokat. Nekem játékra továbbra is csak a szombat jó. Kérdés, hogy leszünk-e legalább hatan? Kisebb létszám esetén ugyanis halasztást kell szenvedjen a dolog. Ha lesz játék (reméljük azért hatan csak kimegyünk pár órát szórakozni) én szeretném ha Attila a démonok oldalán szerepelne (mint jelezte), hasonló okból én az északi emberek oldalát gyarapítanám. Fegyókat milyen mennyiségben tudunk kiszállítani? Ezek hiányában (Valentin visszavonulása okán) bukhat a terv. Bár nálam van minimál szintű fegyverzet, remélem másnál is legalább hasonló a helyzet.
János
Primus Maximus
Primus Maximus

Témanyitás  Lernun Csüt. Júl. 18, 2013 11:24 pm

Cső

én sem veszek részt a szombati játékon, az esetleges játékosoknak jó szórakozást.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Pént. Júl. 19, 2013 12:03 am

Helló

Mindenki

A maradék négy emberrel( magamat is szerényen beleszámolva): János, Geri, Sándor öcsém és én, úgy vélem, a két csapatos harci játék még mindig kivitelezhető, de a szervező János nem erre gondolt eredetileg, és például én sem. Szóval elméletileg én még mindig kész vagyok egy szombati négyfős csapkodásra, akár kint a fancsikán is, akár jelmezben is, akár szerepet játszva is, de eléggé megkeserült a dolog felhangja, egyértelműen nekem is köszönhetően.
Nos a visszalépést is szeretném kommentálni, csak hogy szó érhesse a ház elejét, a képesebbik felemet, nehogy  abba a hibába essek, hogy megmondom a tutit, és aztán azt stabilan úgy tüntetem fel, mintha remek lenne:
 Valesz és minden más olvasni hajlandó kevtag:
A holnapi munkámat lemondtam. Ez nem áldozat a részemről, hanem a legtermészetesebb, hogy alkalmazkodni tudnék, a játékostársaim (és baráti kör!) szűkös rá és nem ráéréséhez. A probléma igen sokrétű, tudom, nem érdemes itt oldalakon keresztül taglalni, azért mégis rávillantanék a saját szemszögemből.
 Valesz, a köszönetedet, gondolom nem örömedben vagy tényleges köszönetként kell tekinteni, de rendben van ez így is. Elég durva dolgokat írtam, ez tény, és egyáltalán nem hiszem, hogy alaptalanul. A sorozatos félreértések és nézetkülönbségeink ide vezetnek, de azért biztos ami biztos, jó ha tudod és tudja mindenki, hogy én is úgy álltam ededig a szombathoz, hogy akkor talán jobb, ha nem mennék. Most, hogy valószínűleg nem is lesz semmi, ez már lényegtelen lenne, de mégsem az.
 Derzsy jótékony véleménye szerint a dolgokat élőben lehetne megbeszélni, de azt hiszem, erre is tettünk már elég sokszor lépéseket, és még mindig ugyanott tartunk, ahol eddig. Nekem van egyetlenegy fő hobbim, vagy nevezzük szenvedélynek az élőszerepjátékot, de a magam sajátos nézetei és lehetőségei mentén. Nem akarok a továbbiakban engedni a véleményemből. Eddig is meggyőzhető voltam sok dologról, és eztán is igyekszem így lenni, de a "kev haladásának" én legelőször is az egyetértésben, és a kompromisszumokban látom az útját és nyitját. Nem ismételgetem magam, olvasható ezen a fórumon is, hogy hányszor adtam neked(Valesz) különböző dolgokban igazat, és hogy te cserébe hányszor nem adtál nekem. Én is sokszor nem adtam neked, és így tovább.
 Holtpontra jutottunk, de ezúttal máshogy. Távol áll tőlem, hogy elriasszalak a játékokról, vagy bármitől, de vannak olyan dolgok, amikre idővel mégis azt mondanám, hogy: Nem. Folyton hangoztatod, hogy neked ott vannak a nagy, "igazi" játékok, amikre megéri készülni, sokkal jobbak, hű de így, hű de úgy, és ezt elhsizem,hogy jobban neked való, hogy az igényeid túlnőttek azon, ami nekünk jó, és más dolgokat látsz, mint amit mi mutatunk. de el is hagynám a királyi többest, nem akarva belevonni ebbe a többi kevtagot. A magam részéről nyilatkozva két napja azt fontolgatom, hogy kilépjek e a kevből, bármit is jelentsen ez a kev.
Ennek a lépésnek nem lenne sok értelme, de végérvényesítené, hogy mostmár külön úton haladunk valamiben, nem is feltétlenül valami felé, egy nem is létező világban, ami inkább játék, mint valóság. Nem hiába nehéz kérdés: ez a világ sokszor összekötötte már az utakat.
 Én ha külön szerveznék(vagy szerveztem), ugyanúgy kikérném a jelenlévők véleményét, mindenkiét. A többiek, akik szerveznének, ugyanúgy kapnának tőlem véleményt, ha kérnének. Csapatban jóformán nem megyünk játszani mostanában sehova. Amikor mégis mennénk, ugyanúgy ez lenne a nevünk, talán. Igazából nincs különbség. Az igazi lényeg, hogy az az öt vagy hat vagy hét ember hogy tud viszonyulni a többiek nézetéhez.
Én tudok úgy viszonyulni, hogy legyintek, mert hülyeségnek tartom, de tudok úgy is, hogy lelkesen támogatom még az idegennek tűnő gondolatokat is. Úgy látom, hogy te nem tudsz ilyesmit, vagy nem akarsz, de én meg nem akarom, hogy emiatt erőlködnöd kelljen. Bizonyára sok más ember van, akikkel könnyebben tudsz együttműködni, akikkel jobban lehet, akik elfogadóbbak, nyitottabbak, vagy épp határozottabbak. Nem gond- számomra. ha meg is változok bármiben, azt azért fogom, hogy valami jobb legyen, nem pedig azért, hogy ami rosszabb, azt jobban el tudjam viselni. Csak azt tudhatom biztosan, hogy nekem hogy esik amit itt olvasok, írok, mert nem látok a többi ember fejébe. Vannak elméleteim, de ezek vagy tévesnek bizonyulnak, vagy tapasztalatok mélyítik el őket számomra.
 Lényeg a lényegben: még ha teljesen uyganazt is akarnánk elérni a kevvel, vagy anélkül, nem ugyanúgy akarjuk. És ezt vagy megvitatjuk(megbeszéljük), érvekkel, meg ilyesmi, vagy szépen elsikkadnak és elmennek egymás mellett ezek a különböző gondolatok, mert nem találnak egymásra.
Sok hibám van, nagyon jól tudom, el is intézhetem őket egy legyintéssel, meg egy "ugyan már"-ral, vagy próbálhatok változni. Sajnos csak a körülöttem lévők véleményéből következtethetek arra, hogy mikor mit csinálok jól vagy rosszul, és ha ezek ellentmondanak, akkor marad az, hogy mikor mi esik jól vagy rosszul.
Bármilyen hihetetlen, de Rosszul esik, ha nem jösz el egy játékra, de az is rosszul esne, ha eljönnél, és utólag panaszkodnál. Amiket beírok ide, az persze mind csak egyéni vélemény, de ha nagyon nem találnak nyitott szemléletre, akkor úgy érzem, felesleges próbálkozni. Nem akarok megváltoztatni senkit. Ha nem érzed úgy, hogy tehetünk(többes számban) valamit ezekkel dolgokkal kapcsolatban, akkor külön fogunk tevékenykedni, legalábbis a magam részéről én fogok, úgy ahogy nekem tetszik, és úgy, ahogy jónak látom a többieket is figyelembe véve.
 Szégyellem, hogy bunkó vagyok, de szemernyit sem érzem úgy, hogy adott esetben nem volt jogos a felháborodásom.
Úgyhogy a magam részéről ezúttal ünnepélyesen NEM lépek ki a kevből. Ebből az öt fős csapatból. Tönkre is menne a szavazási rendszer rögtön... Meg honlap se lenne. Szóval nincs mit tenni. Nyitott vagyok a kulturált fejlődésre, ahogy eddig is. A saját tempómban. És csak figyelmeztetésnek írom(vegye magára minden érintett érdeklődő): Ha kimegyünk egy négyfős szerepjátékra, én akkor is jól fogom érezni magam, és olyan szerepjátékhoz adom a jelenlétemet, hogy sajnálni fogja távollétét mindenki, aki csak hall róla az utókorból!

Baboh főtitkár
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Pént. Júl. 19, 2013 1:17 am

Üdv!
Erre a szép hosszú monológra azért csak reflektálnék, bár nem sok értelmét látom vagy nem sok kedvet érzek hozzá.

1. Nagy játékok meg jajjdejó nekem:
Nem tudom, de mostanában se nem kérdezek körbe mindenkit hogy na-na-na nem jössz játékra, de még kiírni is lusta vagyok (meg csak magamnak?) . Továbbá nem szoktam a földig ajnározni mások játékait sem, ha mesélek nyilván a pozitívumokat veszem elő, mint ahogy teszem azt ha más kérdez a mi játékainkról.

1.b Csak hogy tisztában legyél a dolgokkal : erre a játékra csináltam 1 teljes egész lándzsát, két hajítóbárdot (a meglévő kettőn kívül) nullából, és befejeztem egy fasza kis sisakot is, mindezt azért hogy legyen érdemi harc.

2. Nem miattad nem fogok elmenni most hétvégén. Azért nem fogok elmenni most hétvégén mert azt olyanokat írtál hogy nem ér annyit 3 ember hogy át legyen ez pakolva. Mint szervező, jóidőre elástad magad előttem, és kétszer meg fogom fontolni hogy vetek-e beléd annyi bizalmat (mint játékos a szervezőbe) hogy elmenjek a játékaidra.
Természetesen sliegun te is kiírhattad volna kb hét elején a dolgot!

Szóval nektek jó játékot kívánok, én meg pénteken, szombaton és vasárnap, szépen fogom magam és barkácsolok, mert abban legalább örömömet lelem, fenntartások és kompromisszumok nélküli örömömet. Abban hogy kimegyek és legyalullak titeket a sárgaföldig is találnék némi mókát, de elhatároztam hogy próbálok majd asszimilálódni a KEV-be.
Ha esetleg mégis harcolni vágyok hát lemegyek edzeni.

Jahm és de, tényleges köszönetként mondtam, nagyon nem tudtam eldönteni mennyi cuccot vigyek illetve hogy szállítsak ki mindent.

L.
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Pént. Júl. 19, 2013 2:22 am

Helló

Valesz ezt tényleg idézhetnéd dátumostul, hogy szerinted én hol írtam olyat, hogy nem ér annyit három ember, hogy átpakoljuk az időpontot. Nem tudok róla, hogy ilyet akár csak gondoltam volna. Azt írtam korábban, hogy ennyi készüléssel nem olyan lesz a játék, mintha Noriel lenne, és erről nem a három ember tehet. Attól hogy én elmennék egy jót játszani 3 emberrel, még elmennék szívesebben 6 emberrel is... Másik, hogy tök mindegy mit mondasz az én szervezőségemről, akárhogy hajtogathatod, akárhogy ismételgetheted, akár a végtelenségig is, én ezúttal nem vagyok szervező, csak egy egyszerű résztvevő játékos. Tehát a diktátor primussal ellentétben én csak véleményt formálhatok, de az ő szervezésében készülő játék aligha azon fog múlni, hogy nekem mikor jó és mikor nem: ugyanis nekem ez fontosabb mint a legtöbb egyéb dolog, ezért én így is úgyis elmennék János játékára, ha törik, ha szakad-leszámítva ha nemkívánatosnak érezném magam.
->1. nyilván én vettem ki rosszul, hogy számodra többet jelent egy lumina vagy demgardi krónikák, mint egy kev szervezésű játék. Ezt csak te tudhatod, de számomra így látszik.
->1 b. Én szerintem eddig is értékeltem amit te barkácsolsz meg ténylegesen teszel a játékokért, csak a negatívumokat nem(amik egyértelműen demoralizáló elméleti síkon zajlanak, mert bizony trollkodni még nem láttalak játékon).
No sebaj, ezen a hétvégén így se lesz játék.
Ja és felvilágosítás képpen: pont a te ráérésed miatt nem tudom, mikorra tegyem a velia 3-at, szóval nem 3, de egy ember miatt is igencsak fontolóra veszem a szervezői döntéseket... de ez végülis szintén csak magam mellett beszélésnek hat. Hiába tartom magam elsősorban szervezőnek, ha nincs kinek szervezni bizalom híján, ez teljesen igaz.
Az asszimilálódásodat a kevbe nem teljesen értem, de őszinte kíváncsisággal várom, hogy az mi a csuda.

Legjobbakat
Baboh
Baboh

Témanyitás  Primus Maximus Pént. Júl. 19, 2013 4:28 pm

'Hoy!
Én szívesen szerveznék vasárnapra/szerveztem volna, de Családi utazás közbejött. Három ember miatt tehát megéri áttenni (szerintem) az időpontot, de akkor szervező híján játék nem lenne - vaslogika, mondhatnám. Hogy melyik hétvégén tervezem a játékot megszervezni, azt Valentinnal jóval a kiírás előtt megbeszéltem (ő is írta - előzetes ígéretével ellentétben nem jön). Szervező egy személyben én vagyok (ilyen egyszerű játékra NJK sem kell). Valentin barátunk újabban el lehet tévedve...
Eredeti elképzeléseim így nem válhatnak valóra, de minden lelkes játékosjelöltet jelmezzel (nem kötelező) és fegyóval (amennyivel csak lehet) várok, inkább délelőtt 10 órára a fancsikai játszótérre. Akinek megfelelő mobiltelefonos körülmények állnak rendelkezésre, kérem értesítse Joó Rékát és esetleg más potenciális játékost.
Mind jelmezes csapkodás, mind a közös világ tesztelése szerepjáték keretében a programok között marad, ezeket igény szerint szalonnasütéssel, társasjátékkal és közösségépítő sörrel egészíthetnénk ki. Ha bárki, aki eddig nem akart megjelenni, de a nap folyamán mégis tiszteletét tenné, én örömmel fogom fogadni (Derzsygyeremánkacsintkacsint).
János
Ui.: a fórum szemmel láthatólag nem alkalmas bullshitkedés és túláradó érzelmek stílusos kifejezésére. Ez a csevegő, de ettől még próbálhatnák az illetékesek reagjaik élét tompítani.
Primus Maximus
Primus Maximus

Témanyitás  Baboh Pént. Júl. 19, 2013 9:11 pm

Helló!

János a tegnap esti 9 52-kor íródott reagod fényében(miszerint hat fő alatt halasztást kell szenvednie a dolognak), ma nem csináltunk jelmezt, hiszen erre minimum egy hetünk van-és volt más dolgunk is, ami pont emiatt iktatódott be. Szívesen mennék csapkodni, de fegyónk sincs az ideális mennyiségben. Ezt gondolom te is kiszűrted a korábbi hozzászólásomból, hogy úgy fogtam fel, most szombatról akkor elhalasztjuk a dolgot. Pláne hogy Geri sem írt be semmi olyat, hogy holnap jön. Sima csapkodásért ami nem szerepjáték, nem sétálnék két órát, hogy aztán fél óra után abbahagyjuk a párbajozást hármasban Sancival. Azért megcsörgetlek, hogy ezt tisztázzuk.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Vas. Júl. 21, 2013 10:19 am

Félreértések elkerülése végett:
Szervező: aki játékot szervez/szervezett/tervez szervezni. Miért fontos általánosítani? Mert onnantól kezdve hogy szervezel is, sokkal több elvárásnak kell megfelelnek akkor is ha csak játékosként veszel részt egy rendezvényen. Talán el kéne felejteni azt a luxust hogy " jajj ez a köcsög úgyis eljön, mert sajt".

Aktuális szervező: az aktuális játékért felelős személy

Szervező -közös világ kontextusban: minthogy továbbra is azon hitben ringattam magam hogy ebből még valaha lesz valami, ezért ide soroltam mindenkit aki tett eddig hozzá. Talán célszerűbb lenne a szerző jelzőt használnom, de azt meg kevesebbnek tartom a szervezőnél (aki mondjuk nem csak szerző de még felelősséget is vállal a játékáért, játékosaiért stb.)

Ha alaposan végiggondoljátok a fentieket egyértelműen kiviláglik hogy sosem gondoltam úgy hogy ennek a játéknak egy főnyi sliegun-nál több szervezője lenne.
Nem hiszem hogy használtam az NJK kifejezést, ha igen valószínűleg a speciális képességű játékosokra gondoltam.

Baboh
Pár szóval: nem fogok itt vitatkozni veled. Nem érveket hozol fel hanem "érzelmeket", és egyéb hullámzóan változó dolgokat. Egyik reagodban leoltasz amiért idézek, a másikban kéred ezt. Tedd csak, nekem viszont nincs időm sokáig ilyeneken vitatkozni, és amúgy is:
https://9gag.com/gag/aRQPdYA
1. Nem vagyok benne biztos hogy össze tudom hasonlítani a KEV játékait, egy Luminával. Kezeljünk mindent a saját helyén, nem kell mindent hasonlítgatni. Éppúgy készültem és éppúgy lecipeltem rengeteg cuccot a KEV játékaira mint bármely másikra. Tavaly az I.F.-re háromszor annyit költöttem mint amennyit Luminára, pedig az nem itt van. Nem tudom milyen alapon veszed tehát az összehasonlítást, de tévedsz. Most is.

1.b Nem vállveregetés kell, meg az értékelem duma. Azzal se Te, se Én, se a KEV nem lesz előrébb.

Velia: Szerintem nem jó ötlet miattam pakolgatnod a játékodat. Ha felszerelés kell, kölcsönadom előtte lejössz elviszed. Viszont jó ha a jövőben is számításba veszed azt hogy szabadidőmből valószínűleg többet fogok a hagyományőrzős elfoglaltságaimra áldozni, nem csak azért mert sok vonatkozásában ugyanazt nyújtja mint a LARP, hanem azért is mert sokban meghaladja azt (egen... ebbe beletartozik az is, hogy az itteni vitáink azok esőcseppnek tűnnek egy ottani óceán nagyságú szardobáláshoz, de ez valahol érthető, abban pénz és nép okítás/butitás is szerepet játszik, ami általában tovább húzza a húrokat).

MINDENKI

Aki esetleg továbbra is tervezne picit csapkodni, annak ajánlom ma 18:00-ai kezdettel a nagyerdőt szokásos helyként. Pár polis fegyvert viszek ki, elsődlegesen Ádámmal fogunk kint edzeni, de általában 1, másfél óra bőven elég nekünk, szóval ha valaki csak csapkodási szándékkal 19:00-ra kinéz akkor még bőven tud velünk is mozogni.
Jah, natúr mezei csapkodás lesz, nem lesz se Noriel, se démonok. Beöltözni mindenki saját igénye szerint. ( Annak ellenére hogy játékot nem tervezek szervezni, játék szervezésben továbbra is részt veszek, így nekem érdekem új játékosok toborzása, ezért beöltözök általában. Mindezt azért mert akkor megkérdezik a járókelők "hogyezmiez?" és így terjed az ige. Akinek ezzen elképzelésem esetlegesen nem tetszik, úgy ajánlom az új lándzsám kevésbé burkol részeit Smile )

L.
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Vas. Júl. 21, 2013 1:50 pm

Halló

A teljesség igényével: nem az a bajom hogy idézel, hanem AHOGY, csak egyes részeket kiragadva, nem egységben kezelve a többi mondattal.
Való igaz, a hullámzó érzelemvilágom éppannyira jellemez, mint a gondolataim, ha nem jobban, ezért most nem kérnék elnézést, mert már jó régen emberi testben raboskodok Evil or Very Mad 
Azt hiszem, egy nomális vita még mindig jobb, mintha nem mondana senki sem véleményt, de ha szerinted fontosabb a szavaknál, hogy mit csinálunk, akkor majd meggyőződünk az elkövetkező játékokon, hogy úgy általánosságban melyik résztvevő mennyit készül és mennyire érzi jól magát. Nem biztos, hogy mindig arányban lesznek egymással ezek a dolgok, sajnálatos vagy tanulságos módon(számomra nem a felszereléstől függ, hogy jó e a játék, hanem pl a játékosoktól, vagy a saját tevékenységemtől a játékon belül).
A szervező kilétére akkor majd a kev játékon minden bizonnyal fényt derítünk: János mint ötletgaza, de minden kevtag máris mint szerző úgy tűnik, részt vesz az előkészületekben. Embereket hívni én is fogok pl.
Sajnos a mai csapkodásra nem tudok menni, mert reggel 4 előtt kelek a meló miatt, de szerda délutántól kezdve, ha egy nappal előtte megbeszéljük, beöltözve is szívesen kimegyek reklámozni magunkat.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ruyan Vas. Júl. 21, 2013 4:52 pm

Halihó!

Én se érek rá ma csapkodni, mert lassacskán nekem is segítenem kell az összepakolásban és egyéb előkészületekben.
Ruyan
Ruyan

Hozzászólások száma : 934

Témanyitás  Lernun Vas. Júl. 21, 2013 5:47 pm

Csó

rám se kell most számítani. Apropó Valesz tudsz még akciós dvdt szerezni?
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Hétf. Júl. 22, 2013 3:12 pm

Hellásztok

Hétvégére alternatív programnak kitaláltam egy kis trollkodást a főtérre, sajnos Geri nem lesz még itthon, de a többiek jelentkezését szívesen veszem.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Tudu Hétf. Júl. 22, 2013 11:39 pm

Mit jelent a trollkodás? Amúgy minden jóban benne vagyok
Tudu
Tudu

Témanyitás  Lernun Kedd Júl. 23, 2013 1:45 pm

Cső

a héten nem igazán leszek netközelben, szal ha lesz valami program csörögjön meg valaki:)
Lernun
Lernun

Témanyitás  Primus Maximus Szer. Júl. 24, 2013 12:38 pm

Hali!
A hétvégi programot kérem pontosítani. Én nem biztos, hogy bent leszek a városban az elkövetkező időszakban. Azért ha lesz egy komolyabb party/barkácsolás/satöbbi, lehet ráérek.
János
Primus Maximus
Primus Maximus

Témanyitás  Tudu Szer. Júl. 24, 2013 1:13 pm

Helló János, a hétvégével kapcsolatban: szabadidős programok, úgy mint Néhány érdeklődő, Sanci ismerősei közül esetleg fogékonyak lennének a játékainkra(azaz reklám), ezen kívül Derzsy kilátásba helyezett némi járulékos italfogyasztást, amit én is támogatok a saját mércémmel, társasájáték az egyik lehetőség, amibe fulladhatunk eztán, és nem utolsó sorban a falu bikája, sliegun is kiveheti részét egy gondosan felállított zsűri fontos feladataiból, amihez viszünk táblákat és utána megpróbáljuk jól érezni magunkat és mások...társaságát cheers 
Lehet, hogy Dani tesómat is el tudom hívni, sztárvendégnek
Tudu
Tudu

Témanyitás  Lorin Pént. Júl. 26, 2013 12:16 pm

Ha történetesen vasárnapra tennétek ezt a piálós-kardozós- társasozós hétvégét, akkor mindenkinek jó lenne. A főtér olyan szempontból elég tréééé, hogy ha ott elesel akkor fájni fog mert beton. Meg ott nem lehet íjjal lövöldözni és nincs árnyék.
Én inkább egy nagyerdei/palagi úti helyszínt szavaznék meg, valszeg mi megint ott fogunk gyakorolni Taniékkal.

Jah egyébként ma meg szombaton otthon vagyok (megint házvigyázás van) gondoltam olyanra hogy aki akar lejöhet szétvernia házat velem, de ha hétvégére van már program akkor ez tárgytalan. Inkább én is mozognék valamit de mondjuk Vasárnap.

sliegun
amikor jössz akkor lesz komolyabb barkácsolás, én most a műhelybe pénzt keresni járok ki, az meg nem megy larpos fegyókkal. De Taniék is akarnak valamikor segíteni nekem nyílveszőket csinálni. Összehozhatjuk a kettőt, egy közeli hétvégén.

L.
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Pént. Júl. 26, 2013 4:33 pm

Hola!

Lorin a hétvégi program minden további nélkül lehet vasárnap is. A főtéren nem a kardozás lenne, azt majd utána csinálhatjuk máshol, ott csk némi "bemelegítést" tervezünk minden más programhoz. Szóval örülnék, ha jönnél, Jánosnak is, és Karesszal is fel van véve a kapcsolat, úgyhogy már lennénk egy páran. Az utána jövő csapkodás, társas meg ami kell, szintén oké részemről is. Meg majd mondjuk jövőhéten a barkácsolás is. (am mi ketten Tuduval nagy erőkkel csináljuk a szabályzat-tervet, majd be is mutatunk belőle valamit ha összegyűl a banda)
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Szomb. Júl. 27, 2013 4:01 pm

Na akkor beírom ide hogy meglegyen mindenkinek:

Vasárnap kb 13:00-ra érek a városba, de leghamarabb 15:00-tól érnék rá bármiféle ténykedésre. Addi szeretnék kipakolni és befejezni pár cuccot amit ide is hoznék. Konkrétan továbbra sem tudom hogy mit tervezünk a főtérre de én teljes öltözékemben leszek majd ott jelen (ha esetleg valami reklámcél is lesz akkor nem gond amúgy meg nem ülök be nívós kocsmákba mert pénzem sincs rá Razz ). Ne lepődjön meg senki, nem azért hozok vasat mert jajdetrú (és ezzel most le is oszlatnék pár tévhitet), csak azért viszem magammal a motyóm súlyosabbik részét mert az semmit nem jelent ha az embernek van vasa, ha nem bírja viselni, egy fellépésen nézők előtt meg gáz és kellemetlen (továbbá a csapatot is minősíti) ha leveszem mert nem bírom/ kidőlök mert hőgutát kapok. Az ilyen csapkodások meg ideálisak arra hogy szokjam a dolgot, ezért lessz rajtam most is, nem fasszhossz méregetés gyanánt. (Arra a tollaim vannak Very Happy).

Ha a főteres összezördülés után mindneki jön ki a nagyerdőre csapkodni is, akkor viszont elég sokan leszünk (ami kifejezett öröm részemről), viszont akkor jó volna ha:
- akiknek útba esik a dobozi avagy nem nagy kitérő, felugranának hozzám 15:00-körül hogy együtt vigyük le a cuccokat, szépen kigyalogolva a főtérre (nem a főteres móka után nem kivánok még hazamenni mert sokidő...), és 2-3 segítő kézzel már kényelmesen eltudjuk vinni az összes larpos fegyvert ami nálam van, remélem azért hogy ti is hoztok. (konkrétan a Tasnádi-Gyarmati népekre, illetve Kareszékra számítok (akik amúgyis gyalog jönnek) hogy legalább az egyik páros segít a fegyverek felnyalábolásábban)
- mi régi motoros veteránok , legalább annyival kitűnnénk a csapkodós tömegből hogy magunkra kanyarítunk egy köpenyt/általvetőt. Nem fog zavarni ha mindenki rövidgatya+ing kombóban tollja, ez csak ilyen továbbra is utópista elképzelés, és reklám.

Kb éjfélig ráérek társalogni/italozni/társasozni az esemény után.

Részemről ennyi, meg egy bambi, jah és rettegjetek mert befejeztem az új lándzsámat ^^. Mind meghaltok! Very Happy

L.
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Szomb. Júl. 27, 2013 11:00 pm

Halló!

15 00-ra akkor mi ott vagyunk a dobozin, de nem várni, hanem mihamarabb indulni, mert a többiek fél 4-re legkésőbb a főtéren vannak. fegyókat segítünk vinni, egyéb használati dolgokról, meg némi italról gondoskodunk majd úton útfélen.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

17 / 40 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.