Csevegő
+4
Amaryen
Primus Maximus
Ruyan
Baboh
8 posters
29 / 40 oldal
29 / 40 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Csevegő
Üdv!
Holnap délután 6 óra magasságában van-e kedve valakinek csapkodni?
Helynek valamelyik szánkódombot (SÜN, Olymposz) ajánlanám.
Jó idő van én másodmagammal legalább szeretnék, továbbá az Oszake a nyakunkon, és azt is jó lenne még egyszer közösen átbeszélni. A közösent valahogy úgy értem hogy teljes létszámmal.
Holnap délután 6 óra magasságában van-e kedve valakinek csapkodni?
Helynek valamelyik szánkódombot (SÜN, Olymposz) ajánlanám.
Jó idő van én másodmagammal legalább szeretnék, továbbá az Oszake a nyakunkon, és azt is jó lenne még egyszer közösen átbeszélni. A közösent valahogy úgy értem hogy teljes létszámmal.
Hai!
Sajnos holnap csak fél 5-ig érek rá, így 6-tól nem tudok csapkodni menni. Viszont ma befejeztem a szakdogát, úgyhogy azt terveztem, hogy a hetet az oszakés készülésre szánom. Mondjátok mikor beszéljünk meg és már megyek is Amúgy Valesz, ha holnap korábban hazaérsz, mint fél 5, akkor akár be is ugorhatok kis időre, mondjuk összeszedni a zenéket.
Sajnos holnap csak fél 5-ig érek rá, így 6-tól nem tudok csapkodni menni. Viszont ma befejeztem a szakdogát, úgyhogy azt terveztem, hogy a hetet az oszakés készülésre szánom. Mondjátok mikor beszéljünk meg és már megyek is Amúgy Valesz, ha holnap korábban hazaérsz, mint fél 5, akkor akár be is ugorhatok kis időre, mondjuk összeszedni a zenéket.
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Üdv!
Valcsi, mikorra tervezed ezt a programot? Ha mondjuk 18:00-kor a SÜN tetejénél leszek, megfelel? Nem sokáig érek rá, maximum 2 óra . Választ várok, hogy jó-e úgy! További szép napot,
Tudu
Ui: A SÜN klánban van még néhány szabad hely
Valcsi, mikorra tervezed ezt a programot? Ha mondjuk 18:00-kor a SÜN tetejénél leszek, megfelel? Nem sokáig érek rá, maximum 2 óra . Választ várok, hogy jó-e úgy! További szép napot,
Tudu
Ui: A SÜN klánban van még néhány szabad hely
Tudu- Hozzászólások száma : 213
Ahoy!
18:00 Sün-domb nekem is megfelel. Valentin barátunktól viszont kérek egy fegyót (lehetőleg azt amelyik az enyém) e jeles alkalomból, mert nálam a kis lakásban csak a két nyalóka-tőr van (hozom, ha megtalálom), meg a törött magvú blackmetal buzogány.
János
18:00 Sün-domb nekem is megfelel. Valentin barátunktól viszont kérek egy fegyót (lehetőleg azt amelyik az enyém) e jeles alkalomból, mert nálam a kis lakásban csak a két nyalóka-tőr van (hozom, ha megtalálom), meg a törött magvú blackmetal buzogány.
János
Primus Maximus- Hozzászólások száma : 179
Ruyan
Sajnos én vagy azután érek pont haza vagy jóval később.
Viszont arra megkérnélek hogyha jössz errefelé, akkor a fegyókat amiket nállad hagytam dobd már be hozzánk, Zsuzsi tutira itthon lesz 8-as kapucsengővel felcsörögsz és lerakod az ajtó mellett.
Zenéket majd valamelyik másik nap válogatunk, mert ma műhelybe is leszek és utánna mennék csapkodni .
Többiek
18:00-tól a sünön tallkozunk.
L.
Sajnos én vagy azután érek pont haza vagy jóval később.
Viszont arra megkérnélek hogyha jössz errefelé, akkor a fegyókat amiket nállad hagytam dobd már be hozzánk, Zsuzsi tutira itthon lesz 8-as kapucsengővel felcsörögsz és lerakod az ajtó mellett.
Zenéket majd valamelyik másik nap válogatunk, mert ma műhelybe is leszek és utánna mennék csapkodni .
Többiek
18:00-tól a sünön tallkozunk.
L.
Csőő
én sem érek rá ma szal ne keressetek telón ez ügyben.
én sem érek rá ma szal ne keressetek telón ez ügyben.
Csőő
hétvégén valami program?
hétvégén valami program?
Én kb így képzeltem el a hétvégét:
-péntek: készülés Oszakéra, estefelé berendezzük a fogadót
-szombat: elmegyek az Oszakéra, ha már pénteken berendeztük
-vasárnap: kipihenem az Oszakét
-péntek: készülés Oszakéra, estefelé berendezzük a fogadót
-szombat: elmegyek az Oszakéra, ha már pénteken berendeztük
-vasárnap: kipihenem az Oszakét
Osztom az előttem szóló véleményét
Mondjuk annyit még hozzá tennék hogy bizonyos csapkodás és készülődés kerülő p*cs szidása .
Ruyan
Nem tudom ma hogy alakul a műhelyes meló, lehet hogy későn érek ki/vissza és akkor már nem sok értelme van bejönnöd. Viszont holnap délelőtt tuti itthon leszek, és valszeg este 6 után is (ZH-ra kell csak bemennem szóval az plafon 1 óra 5-6 között ).
Minyá beírom az oszakés fórumba hogy mi az ami már megvan/ kell még csinálni.
Mondjuk annyit még hozzá tennék hogy bizonyos csapkodás és készülődés kerülő p*cs szidása .
Ruyan
Nem tudom ma hogy alakul a műhelyes meló, lehet hogy későn érek ki/vissza és akkor már nem sok értelme van bejönnöd. Viszont holnap délelőtt tuti itthon leszek, és valszeg este 6 után is (ZH-ra kell csak bemennem szóval az plafon 1 óra 5-6 között ).
Minyá beírom az oszakés fórumba hogy mi az ami már megvan/ kell még csinálni.
Oké, akkor majd holnap 11-12 óra magasságában nézek ki kellékezni.
halló!
Derzsy a swedish meal time-os videót köszi, tetszett
A transformice-ot még nem fogtam fel, de nincs is rá időm, majd megnézem talán a következő életemben.
Többiek is: Mikor lesz pénteken a fogadó berendezés? Szeretnék részt venni rajta, de családi okokból még ez sem száz százalék, hogy sikerül.
Derzsy a swedish meal time-os videót köszi, tetszett
A transformice-ot még nem fogtam fel, de nincs is rá időm, majd megnézem talán a következő életemben.
Többiek is: Mikor lesz pénteken a fogadó berendezés? Szeretnék részt venni rajta, de családi okokból még ez sem száz százalék, hogy sikerül.
Pénteki bepakolást 4-5 emberrel is megoldjuk szerintem, inkább pihend ki magad szombatra. Egyébként Seiya-még nem írta meg mikorra menjünk,
pppuszi
pppuszi
Csőő
a hét folyamán ki hogy fog ráérni?
a hét folyamán ki hogy fog ráérni?
Nekem a holnap és a vasárnap biztosan nem jó, a többi napra egyelőre nem tudok okot, ami miatt ne érnék rá.
Holnap nyelvvizsgaközpontba megyek, tehát az nekem se jó, de utána szünet. (A szerda nem tuti, hogy szabad, mert akkor jönnek vissza a csajok Amerikából és kimennék eléjük, de a konkrét időpont még nincs meg) PARTYYYYYY
Tudu
Ui: a szünet korlátlan hatalmat és időt jelent!
Tudu
Ui: a szünet korlátlan hatalmat és időt jelent!
Áhh el is felejtettem! Nem túl célszerű továbbra is a pszichopata wh.aim.lol@citromail.hu e-mail címet használni a KEV-nek (szerintem). Na már most, mivel a dolog kb 2 perc, megnéztem az e-mail cím készítési lehetőségeket: a keletierdokvandorai@gmail.com FOGLALT!!!! Viszont azt néztem, hogy esetleg lehetne kev.szerepjatek@-"-, vagy szerepjatek.kev@-"-. Szerintetek melyik lenne jobb?
Válaszotokat mihamarabb várom!
Tudu
Válaszotokat mihamarabb várom!
Tudu
Gondolom azért foglalt az email mert a honlaphoz le foglalt egy emailcímmet a google . Tehát az már elvileg a miénk, csak be kell valahogy jelentkezni.
Egyébként örülök hogy erre a megállpításra magadtól rájöttél . (írj fel a személyidre 10 TP-t.)
Egyetemen nem hiszem hogy lesz szünet. A héten én szerdán este érek rá, de akkorra már lehet van betervezve egy sörözésem.
Csütörtöktől hétfőig pedig akkor tudjátok személyem társaságát élvezni, ha előfordultok ezen városokban: Tiszaújváros, Budapest, Tatabánya, Tihany, Balatonlelle. Még én sem tudom melyik nap hol leszek, de így még több TP jár érte ha megtaláltok!
Jövőhéten ha nincsenek óráim ráérek valamire olyan keddtől.
Illetve vagy szarda-csütötök vagy csütörtök-pénteken haza kell menjek házfelügyelni. Viszont ez azt jelenti hogy üres lesz a kéjlak. Sajnos tudom hogy kicsit messzevan a kecó, de ha van 4 ember akkor kocsival az odavissza olyan 600 Ft-ra jön ki az út. Persze ehhez kell kocsi meg aki vezeti is. (Vagy marad a busz: 1120 oda vissza/kopf).
Szóval ráérésem limitált.
Üdv!
Egyébként örülök hogy erre a megállpításra magadtól rájöttél . (írj fel a személyidre 10 TP-t.)
Egyetemen nem hiszem hogy lesz szünet. A héten én szerdán este érek rá, de akkorra már lehet van betervezve egy sörözésem.
Csütörtöktől hétfőig pedig akkor tudjátok személyem társaságát élvezni, ha előfordultok ezen városokban: Tiszaújváros, Budapest, Tatabánya, Tihany, Balatonlelle. Még én sem tudom melyik nap hol leszek, de így még több TP jár érte ha megtaláltok!
Jövőhéten ha nincsenek óráim ráérek valamire olyan keddtől.
Illetve vagy szarda-csütötök vagy csütörtök-pénteken haza kell menjek házfelügyelni. Viszont ez azt jelenti hogy üres lesz a kéjlak. Sajnos tudom hogy kicsit messzevan a kecó, de ha van 4 ember akkor kocsival az odavissza olyan 600 Ft-ra jön ki az út. Persze ehhez kell kocsi meg aki vezeti is. (Vagy marad a busz: 1120 oda vissza/kopf).
Szóval ráérésem limitált.
Üdv!
Próbálgattam, de nem találtam az "eredetihez" jelszót ezért aktivizáltam magam. A KEV közös:
-Email címe: kev.szerepjatek@gmail.hu
-Jelszó: bonyolultjelszo
Lehet változtatni mindenen ami kell, csak írjátok be. Aztán majd új játékoknál, eseményeknél használjuk a dolgot.
-Email címe: kev.szerepjatek@gmail.hu
-Jelszó: bonyolultjelszo
Lehet változtatni mindenen ami kell, csak írjátok be. Aztán majd új játékoknál, eseményeknél használjuk a dolgot.
csoki!
péntek nekem kilőve, szombat is, de vasárnap vagy hétfő délután-este van rá esély, hogy tudnánk egy kis húsvéti össszeröffenést csinálni. Ha Magus, akkor a szerelmem is részt venne, közönségként, amennyiben nem probléma az érintett csapat tagjainak.
péntek nekem kilőve, szombat is, de vasárnap vagy hétfő délután-este van rá esély, hogy tudnánk egy kis húsvéti össszeröffenést csinálni. Ha Magus, akkor a szerelmem is részt venne, közönségként, amennyiben nem probléma az érintett csapat tagjainak.
Hali!
mivel Valesz írta, hogy csütörtöktől hétfőig nemigen lesz Debrecenben, ezért gondolom az ő kalandját nem tudjuk folytatni. Én vasárnap és hétfőn is odaleszek, de délután/estefelé biztosan rá fogok érni, akkor összeülhetünk csinálni valamit, akár az általam mesélt kalandot is játszhatjuk. Ebben az esetben engem nem zavarna, ha közönség is akad.
mivel Valesz írta, hogy csütörtöktől hétfőig nemigen lesz Debrecenben, ezért gondolom az ő kalandját nem tudjuk folytatni. Én vasárnap és hétfőn is odaleszek, de délután/estefelé biztosan rá fogok érni, akkor összeülhetünk csinálni valamit, akár az általam mesélt kalandot is játszhatjuk. Ebben az esetben engem nem zavarna, ha közönség is akad.
Csőő
vasárnap és hétfőn is megfelel, mind az időpont mind a jelenlévőségesség.
vasárnap és hétfőn is megfelel, mind az időpont mind a jelenlévőségesség.
haló!
Tudu nem lesz itthon vasárnap, így azt hiszem legyen a hétfő. Délután 6 jó? Ja és nálunk a mozgalmasság miatt...
Tudu nem lesz itthon vasárnap, így azt hiszem legyen a hétfő. Délután 6 jó? Ja és nálunk a mozgalmasság miatt...
Nálatok alatt a Füredit vagy Ákertet érted?
29 / 40 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
29 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.