Keleti Erdők Vándorai

Join the forum, it's quick and easy

Keleti Erdők Vándorai
Keleti Erdők Vándorai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Csevegő

+4
Amaryen
Primus Maximus
Ruyan
Baboh
8 posters

34 / 40 oldal Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Go down

Csevegő - Page 34 Empty Re: Csevegő

Témanyitás  Baboh Szomb. Okt. 04, 2014 2:40 pm

Lorin
Oké, akkor majd ha kiderült, hogy ráérsz e, majd írok részletes programot a kimegyünk és főzünk, iszunk, játszunk helyére, amit már írtam. A társaság a jól bevált köcsögök főként, persze lehet másokat is hívni, ha előtte szóltok.
Ruyan
Átállok az egymondatos reagokra, hogy érthetőbb legyen. geek
Baboh
Baboh

Hozzászólások száma : 1914

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Ruyan Szomb. Okt. 04, 2014 4:03 pm

Baboh

Az is egy megoldás. De arra vigyázz, hogy rövidek legyenek azok a mondatok, mert sajnos a hosszú, sokszorosan összetett mondatok gyakran tudnak bonyolultak lenni Very Happy
Ruyan
Ruyan

Hozzászólások száma : 934

Témanyitás  Lorin Szomb. Okt. 04, 2014 4:48 pm

Baboh

Ha már te hívtál meg mondjuk illene előbb definiálni hogy egyáltalán mire Smile.
Mint ahogy sokmindenki más, én is úgy vagyok vele hogy bizonyos játékokkal nem szívesen játszom ha vannak más lehetőségek. Most speciel semmi kedvem munchkinozni vagy akár Magust játszani (mint játékos, szigorúan véve a KM is játszik...). Szóval ha a főzünk-iszunk-játszunk elképzelésed azt jelenti hogy mivel mondjuk én nem munchkinozok ezért főzök ameddig ti iszva-ajtóberugtok, akkor előfordulhat hogy annyira nem a legjobb program ez a hétvégémre. Pláne ha hideg is lesz mellé...
A szokásos köcsögökön túl meg jó lenne tudni ki jön még ha jön. Most nem vagyok vevő mindenki hülyeségére, úgy meg pláne nem hogy én most nem fogok inni.

(igen fasz vagyok, mint itt mindenki más)
L.
Lorin
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1531

https://kevforum.hungarianforum.com

Témanyitás  Baboh Vas. Okt. 05, 2014 7:39 pm

Csoki!

Mindig öröm feljönni a kevtagok fórumára, hogy megkapjam a napi ingyen illemórát. cheers

Akkor mondom a party verziót(ezt nem kell komolyan venni, csak igény szerint):
Lorin te ha mégis akarsz, inni fogsz, mi meg majd főzünk, és olyan játékot játszunk, amihez neked is van kedved, felőlem kihozhatjátok a laptopokat, de legalább egyet, hogy tudjunk zenei aláfesteni, vagy kettőt és akkor tudunk még egy-két dolgot csinálni csapatban...gondolok itt kedvenc körökre osztott játékainkra pl. vagy egyéb lan-bajnokságra(nekünk sajna nincs kint gépünk)

Amúgy viccet félre téve: ez valami betegség, vagy új intimfogadalom, hogy nem innál, Valesz? Csak mert ha nincs kedved inni, akkor még az evés része maradhat, meg condottiere(ami Derzsy pélón kívül mindenkinek tetszik), meg az Alhambra(amiben nyerő voltál múltkor, meg a Catan(amit nyilván az említett péló szívesen lehoz a mi kedvünkért, és persze az Upgrade munchkin, ami új szabályokkal sokkal jobb lesz, mint eddig...

Gépes játékok amik így első körben jutottak eszembe:worms, heroes, wesnoth, little fighter, liero csak az alap hangulat kedvéért, meg valami lövöldözős ha lenne két gép, azt meg tudjuk forgásban csinálni, és akk mindenkinek jutna elég játékélmény. Nagylelkű felajánlásokat szívesen veszünk Very Happy

Kinti programnak én szeretném felgyújtani a fél udvart, mert kivágtam jópár akácfát, és akkor már sütögethetünk is valamit.

Eddigi meghívottak: A három grácia...ööö...kevtag, és Derzsy, meg mi hárman Böbével és Sancival házigazdák. Egyéb résztvevőket mondom bárki hívhat(Geri öccse Dávid nyugodtan jöhet ha ráér és van kedve), de egy kérdezésnyi egyeztetéssel.(mivel nincs korlátlan mennyiségű tányérunk, poharunk, papucsunk, sem alvóhelyünk, sem nekem türelmem) Természetesen Valesz ez nem barátnőd Zsuzsira vonatkozik(ha a térségben lenne, ő nyugodtan jöhet veled, nem miatta vagyok diszkriminatív fasz, meg őt mindenki jófejnek tartja tudtommal)

Ha nagyon belemelegszünk, kimehetünk éjszakai túrára is...hogy ne mondhassa senki, hogy mindig hasonló a program...

Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Kedd Okt. 07, 2014 6:28 pm

Ha valakinek van kedve holnap jönni Lillafüredre kiándulni, az most jelezze. Utazás ingyen van, és barlangot nézegetni megyünk, nem belépős helyekre.

(a többire majd írok később, ez csak ilyen gyorsinfó.)

L.
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Ruyan Szer. Okt. 08, 2014 12:31 pm

Baboh

Milyen étel van vacsorára tervezve, illetve kell-e hozzá vinni valamit?
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Baboh Csüt. Okt. 09, 2014 7:56 am

Csoki!

Elvileg megpróbálkozunk slambuccal bográcsban, ha ez a terv nem sikerül, akkor lehet ugyanez bentre is. Igény szerint hozhattok hozzá bármit, de amúgy mi is úgy készülünk, hogy ne azt kelljen cipelnetek, inkább mondjuk a laptopot Razz
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Pént. Okt. 17, 2014 11:51 am

Az Arizóna nevű intézményben most éppen valami italakció van a 10-éves létüket ünnepelendő. Éppen van kedvem inni, szóval vagy ma este, vagy valamikor jövőhéten ha a többség ideje engedi beülhetünk. Főleg estefelé.
(bár a me estében sem vagyok biztos mert nem tudom kell-e melóznom menni...)

Hali!
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Ruyan Pént. Okt. 17, 2014 1:16 pm

Hali!

A jövő hetem szabad, így mindenféle ivásban és mágusozásban benne vagyok. Főleg hétköznapokon, a hétvégék már bizonytalanabbak.
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Lernun Pént. Okt. 17, 2014 10:01 pm

Csőő

"Szerencsére" nekem pont ellenkezőleg: jövőhét hétköznaponként ESTEFELÉ csak korlátozottabban érek rá(max 10ig), korlátozott alkoholfogyasztás (max 1-2 sör) mellett. Azaz délutánonként 3-4 körültől nekem is megfelel bármiféle egyéb program.
Lernun
Lernun

Hozzászólások száma : 1010

Témanyitás  Lorin Szomb. Okt. 18, 2014 10:12 am

Lernun bevallom, néha nem tudom hogy vajon mennyire kell irónikusan értelni az idézőjeles megnyilvánulásais (te péló...).
Na de úgy akkor valamelyik hétköznap 4-5 fele iszunk. Hogy mikor meg még kiderül.

L.
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Szomb. Okt. 18, 2014 7:32 pm

Csősztök!

A jövő hetem eléggé dolgos, bent leszek mindennap a gyárban, vagy reggel, vagy este, így én nem fogok ráérni szinte semmire sem. Idézőjelesen.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ruyan Vas. Okt. 19, 2014 11:05 am

Baboh

Még hétvégén az életút folytatására sem érsz rá?

Többiek

Úgy alakult, hogy csütörtökön a délutáni kezdés nem az igazi, így a hétfő-kedd-szerda triót preferálnám az ivásra. Illetve ha Sanci ráér, akkor akár a Valesz féle életutat is folytathatnánk.
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Baboh Vas. Okt. 19, 2014 7:44 pm

Csoki!

Szombaton reggel jövök haza, és másnap nappal bent leszek a gyárban, hajnaltól- közte annyi időm lesz, hogy vagy két részletben kialszom magam szombaton, meg pár órát ébren töltök. Az a pár óra elég kevés ahhoz, hogy frissen és üdén, erőteljesen használjam a km-i energiáimat.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Hétf. Okt. 20, 2014 10:25 am

Na annyi változás történt, hogy én jelenleg a szerdát preferálnám, 5 től, korlátlanul.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Ruyan Hétf. Okt. 20, 2014 11:35 am

Oké, akkor legyen szerda, ha Valesznak is megfelel.
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Ruyan Kedd Okt. 21, 2014 1:32 pm

Beszéltem Valesszal a ráérése kapcsán és azt mondta, hogy neki 9-re ki kell mennie a Nagyállóra. Emiatt 3 eset jöhet szóba:
- 5-től 9-ig iszunk
- 9-től éjfél körülig iszunk (haza akarok érni aludni is kicsit, mert csürtötökön viszonylag korán kelek majd)
- 5-től iszunk éjfél körülig kis ideig Valesz nélkül

Derzsy, ezek közül melyiket támogatnád inkább?
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Lernun Kedd Okt. 21, 2014 3:32 pm

A második lehetőség azt takarja, hogy Valesz nélkül iszunk 9-től ???/Very Happy Very Happy Very Happy Hmm, nehéz döntés Very Happy ->/ROHADT ERŐS SZARKAZMUS HOGY AZ IS ÉRTSE AKI NEM FOGJA/

Nos a hármas lehetőség az egyest is magában foglalja, szal legyen az, max ha majd megúnom a társaságod lelépek Razz
Lernun
Lernun

Témanyitás  Lernun Csüt. Okt. 23, 2014 9:56 am

Csőő

na akkor, Sanci írd már meg, hogy egy huzamosabb metinezésre mikor érsz majd rá, meg hogy vasárnap 4től zavarnánk-e nálatok és játszunk-e ezért inkább itt a sugárúton.

Atkó te pedig azt, hogy a jövőhéten kedden ráérnél-e a kalandod folytatására, ha pedig nem akkor a jövőhét valamelyik más napján esetleg.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Tudu Pént. Okt. 24, 2014 9:56 am

Hali!
Különböző, bonyolult, értelmetlen indokok miatt (pl "minek jönnek ide a pélók?") inkább a sugárutat javasolnám, kérdésem, hogy meddig? (10-re otthon) És akkor oda meg vasárnap 4-re menjek? Valesz, ha addig megvan, az új szupertáp karit, vagy az előzőt vigyem? Very Happy
Metinenzni mindig ráérek, pl ma fejlődős napot akarok valahol tartani, pl a fekáknál Wink
By: tudu
Tudu
Tudu

Hozzászólások száma : 213

Témanyitás  Baboh Vas. Okt. 26, 2014 5:19 am

Csősztök!

Kedden, miután kialudtam magamat, mondjuk délután 3-4 körültől játszhatunk nálunk magust, az én sztorimat. Karilapokat, kockákat nyugodtan hozzatok.

A jövő hét más napján nem igazán érek rá, csak ha a kedd nem lenne jó, akkor igen, ha kedden játszunk-> akkor a többi napra már lesz elég teendőm.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ruyan Vas. Okt. 26, 2014 9:15 am

Helló!

Tudu

Legutóbb 4-et mondott Valesz, szóval gyere akkorra és szerintem hozd el mind a két karilapot.

Baboh

Nekem jó a kedd, de 2-től órám van, szóval legkorábban 4-re tudok odaérni. Kis késésre számíthattok attól függően, hogy mikor enged el a tanár.
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Lorin Vas. Okt. 26, 2014 1:32 pm

Tudu írta:Hali!
Különböző, bonyolult, értelmetlen indokok miatt (pl "minek jönnek ide a pélók?") .

Well... ahogy nézem, az ilyen értelmetlen indokok nagyon pazar kontrasztot alkotnak felétek az értelmesekkel [/irony]. Sebaj, nekem jó a sugárút is, aztán ha legközelebb is ilyen értelmetlen indokokkal jönne valaki (holott pont Te és gyökérkefe Derzsy vagytok a leg immobilisabbak tér és idő függvényében) akkor lehet majd jönni ide hozzám a vámospércsi koliba, de szerintem Geri se bánja ha nálla pocolunk egy-egy alkalmat. (persze lehet most rosszul gondolo és ő inkább teker 8-10 km-ert hogy aztán ellopják a keróját Derzsy háza elől stb...Smile ) .

Ma 4-től a sugárúton. Tőllem olyan karit hozol amilyet akarsz, amint látom családi szokás ez felétek, és hát a hagyományok ápolása fontos dolog.

Baboh te tervezel a jövőben játszani velünk is vagy sem? Már csak azért érdekelne mert eddig annyit se méltóztattál -nagyon megtisztelően válaszolni- hogy pöcsfejek nem megyek. Smile A grupiba még te is benne vagy te farok.

Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Lorin Vas. Okt. 26, 2014 2:01 pm

Majd laptopot remélem kapok mert csak egy modul miatt nem fogom lecipelni Razz
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Vas. Okt. 26, 2014 9:46 pm

Csoki,

na majdnem beírtam egy hosszú reagot, de rájöttem, hogy csak egymondatosakat írhatok ide, hogy érthetőbb legyen, ezért annyit írok most csak mindösszesen egyszerre hogy majd fogok játszani, ha időm engedi, de miattam nem kell semmit sem átszervezni, átírni vagy alakítani, és nem veszem zokon, ha nélkülem megy a buláj, meg igazából mint korábban jeleztem, már magából a játékosi létből volt kissé elegem múltkorában, és ez nem a mesélőnek tudható be(aki természetesen a kedvenc km-em(mivel a többi péló túl pőcs ahhoz, hogy meséljen amúgy is)(bocsi Geri Very Happy), sem nem a kalandnak, hanem a sok körmönfont kerülőnek meg a laggolásoknak, meg az én oda nem illő játékstílusomnak, a türelmetlenségemnek, ami a szerepjátékos találkozókon is megmutatkozott- szóval nagy dolgokra ne számítsatok tőlem, köcsögök, de azért lélekben veletek vagyok és bónuszként mondom hogy ha épp nem mágusozunk, akkor is találkozhatunk az időm egy részében, ami azért jobb megoldás grupizáshoz, mert akkor Böbének sem kell kimaradnia belőle, és nélküle nem szívesen megyek annyira, és még hozzá tenném, hogy engem olyan esetekben zavar néhány faszalgó jelenléte a lakásban csak, amikor én nyilvánvaló okokból nem vagyok itt, úgy meg másoknak ideszervezni a társaságot én nem akarom(nem mintha bárkit is zavarnátok, de a kiszolgálást nagyban javítja a jelenlétem), cső,
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

34 / 40 oldal Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.