Csevegő
+4
Amaryen
Primus Maximus
Ruyan
Baboh
8 posters
32 / 40 oldal
32 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Csevegő
Hali
holnap elutazik es nem leszek netkozelbe egészen vasárnapig. Hétfő este tarthatunk keves megbeszelos dolgot ( Addig még. Lehet hogy irok a doksiba.).
Viszont!
Ma este a műhelyből megtérve akár fel is ugorhatunk hozzám. Pipa és dohány is van hozzá így szívni is lehet, dee akár megbeszélni is, ha pl Atkó még hozzánk csapódik.
(7 fele tevezek hazajutni, azért mondom hogy itt beszélgessünk meg mert nekem varni/festeni/pakolni kell.)
Páp.
holnap elutazik es nem leszek netkozelbe egészen vasárnapig. Hétfő este tarthatunk keves megbeszelos dolgot ( Addig még. Lehet hogy irok a doksiba.).
Viszont!
Ma este a műhelyből megtérve akár fel is ugorhatunk hozzám. Pipa és dohány is van hozzá így szívni is lehet, dee akár megbeszélni is, ha pl Atkó még hozzánk csapódik.
(7 fele tevezek hazajutni, azért mondom hogy itt beszélgessünk meg mert nekem varni/festeni/pakolni kell.)
Páp.
Üdv!
Előreláthatólag jövő héten péntekig (lehet vasárnapig) nem fordulok meg Debrecenben. Kev megbeszélést leghamarabb 13-a vasárnap délután tudunk így érdemben tartani.
János
Előreláthatólag jövő héten péntekig (lehet vasárnapig) nem fordulok meg Debrecenben. Kev megbeszélést leghamarabb 13-a vasárnap délután tudunk így érdemben tartani.
János
Primus Maximus- Hozzászólások száma : 179
Kedves Valentin!
Csak a te kedvedért bejöttem a városba. Na jó nem pont azért, de holnap hívj, mielőtt indulsz a műhelybe, lehet el tudok menni.
János
Csak a te kedvedért bejöttem a városba. Na jó nem pont azért, de holnap hívj, mielőtt indulsz a műhelybe, lehet el tudok menni.
János
Primus Maximus- Hozzászólások száma : 179
Cukkelság!
Olyan délben indulok megint. Addig pont megint vásárolni leszek :3.
Aztán nehogy a vízelementálok összepisiljék az utakat addig.
L.
Olyan délben indulok megint. Addig pont megint vásárolni leszek :3.
Aztán nehogy a vízelementálok összepisiljék az utakat addig.
L.
Csőőő!
Ruyan írok egy pm-et.
Többbiek: Homik vagytok ám! MI az hogy ma mindenki volt fent fórumon de nem mindenki írt be???? Kivéve persze dictator anus maximus elvtársunkat aki a primus és mi le vagyunk szarva ma is.
Ruyan írok egy pm-et.
Többbiek: Homik vagytok ám! MI az hogy ma mindenki volt fent fórumon de nem mindenki írt be???? Kivéve persze dictator anus maximus elvtársunkat aki a primus és mi le vagyunk szarva ma is.
Te meg főratyi vagy akkor;)
(annak fényében hogy mobilról egésznap be vagyok jelentkezve pláne...)
Én kérek elnézést ha ikább egy nyamvadt levelet írtam a kibaszott ímélekre mint itt lóbáltam a lengetnivalót veletek, ami részemről azért olyan mint a reszelővel fszverés. Enyhén izgalmas de inkább fájdalmas.A fogalmazásgátlód miatt neked kifejezetten ajánlom Baboh az elküldött levelek mappát a benne lévő levéllel együtt! Azóta már 2-en is lájkolták közülük a facebookos oldalt szóval értelme biztosan volt, mert innentő kezdve kapják az értesítést ha kirakOK valamit.
Ha a stílusból erre következtetnél cseppet sem haragszom azért mert ezt IS nekem kellett megcsinálni, és mert más nem képes emailokat megfogalmazni/ elküldeni. Azért haragszom mert ismételten nem működik a kibaszott demokrácia!!! Úgyhogy mindenkinek l.fszt a seg...be!
Szebb napot.
L.
(annak fényében hogy mobilról egésznap be vagyok jelentkezve pláne...)
Én kérek elnézést ha ikább egy nyamvadt levelet írtam a kibaszott ímélekre mint itt lóbáltam a lengetnivalót veletek, ami részemről azért olyan mint a reszelővel fszverés. Enyhén izgalmas de inkább fájdalmas.A fogalmazásgátlód miatt neked kifejezetten ajánlom Baboh az elküldött levelek mappát a benne lévő levéllel együtt! Azóta már 2-en is lájkolták közülük a facebookos oldalt szóval értelme biztosan volt, mert innentő kezdve kapják az értesítést ha kirakOK valamit.
Ha a stílusból erre következtetnél cseppet sem haragszom azért mert ezt IS nekem kellett megcsinálni, és mert más nem képes emailokat megfogalmazni/ elküldeni. Azért haragszom mert ismételten nem működik a kibaszott demokrácia!!! Úgyhogy mindenkinek l.fszt a seg...be!
Szebb napot.
L.
Nézd a dolgok pozitív oldalát, ilyen leveleket legalább szívesen olvasok. Ahogy Hancock mondaná az eredeti angol nyelvű filmben az ímélírásodra: Good job! Tegnap találkoztunk Böbével az egyik sráccal aki a majálison ott volt és a leglelkesebbnek tűnt, remélem ő is kapott akkor ímélt, mert tuti jönne játszani. benne volt a neve a piszkozatban ahova az ímélcímeket raktam.
Demokrácia: én mondtam, hogy ha mindenkinek lenne egy tisztsége(feladatköre) akkor nem kellene buzi közös döntésekre várni. Max el kellene fogadni mások rosszabbnak tűnő döntéseit. Majd kiderül melyik jobb...
Demokrácia: én mondtam, hogy ha mindenkinek lenne egy tisztsége(feladatköre) akkor nem kellene buzi közös döntésekre várni. Max el kellene fogadni mások rosszabbnak tűnő döntéseit. Majd kiderül melyik jobb...
Baboh írta:Demokrácia: én mondtam, hogy ha mindenkinek lenne egy tisztsége(feladatköre) akkor nem kellene buzi közös döntésekre várni. Max el kellene fogadni mások rosszabbnak tűnő döntéseit. Majd kiderül melyik jobb...
Tehát ha most többségi szavazással megválasztunk téged a píárért felelős kampányfőnöknek, sajtóreferensnek, információközlési miniszternek akkor már elküldted volna ezt az email-t amire amúgy sem írtunk ki szavazást, amúgy sem kértem rólla senki véleményét ki mert ilyen apró - DE FONTOS- szarságokra felesleges? Akkor én egy szavazattal támogatom hogy Te kedves Baboh legyél a Keleti Erdők Vándorainak Információ Közlési Megbízott Felelőse. Röviden KEVIKMeF, vagy mondhatjuk csak K.Ö.CS.Ö.G-nek is. :3
Figyelem figyelem figyelem!
Meghírdetésre kerül az első Dwarf Fortress / Mincraft LARP Debrecenben!
Időpont: 2014.07.14-20-ig.
Helyszín: Debrecen külterülete, Szikigyakor (Külső Sámsoni út 100 valamennyi...)
Rendszer, és felszerelés követelmény: Abszolút bizalmi, ásót aki tud hozzon, szakáll nem kötelező csak ajánlott.
Történet: " Valami megmozdul lenn a mélyben..."
A szervezők mindenkit várnak sok szeretettel, sajnos a hideg sör csak minimális mennyiségben elérhétő így a gyorsan jelentkezők elsőbbséget élveznek.
L.
Meghírdetésre kerül az első Dwarf Fortress / Mincraft LARP Debrecenben!
Időpont: 2014.07.14-20-ig.
Helyszín: Debrecen külterülete, Szikigyakor (Külső Sámsoni út 100 valamennyi...)
Rendszer, és felszerelés követelmény: Abszolút bizalmi, ásót aki tud hozzon, szakáll nem kötelező csak ajánlott.
Történet: " Valami megmozdul lenn a mélyben..."
A szervezők mindenkit várnak sok szeretettel, sajnos a hideg sör csak minimális mennyiségben elérhétő így a gyorsan jelentkezők elsőbbséget élveznek.
L.
Of course van!
solyomszem3@gmail.com, vagy 06304613137
Kőkeményen komoly a dolog, ásót tényleg hozz!
L.
solyomszem3@gmail.com, vagy 06304613137
Kőkeményen komoly a dolog, ásót tényleg hozz!
L.
Lorin
Ha jól emlékszem, kint hagytam a műhelyben a lyukasztó kézieszközt a legutóbbi alkalommal, amikor ott voltam. Ha van rá alkalmad, akkor légy szíves hozd vissza valamikor, például a következő szabályrendszer megbeszélésre.
Ha jól emlékszem, kint hagytam a műhelyben a lyukasztó kézieszközt a legutóbbi alkalommal, amikor ott voltam. Ha van rá alkalmad, akkor légy szíves hozd vissza valamikor, például a következő szabályrendszer megbeszélésre.
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Ave népek!
Az elkövetkezendő 4 napban csak én meg Zsuzsi leszünk itthon a Dobozin, se kutya, se más nép csak egy nyúl ,az a nyúl abból a filmből szóval kifosztáson nem gondolkodnék, viszont cserébe lehet feljönni filmezni, pipázni (vegyetek jódohányt szén van), vagy kockulni is ha kedv/idő/pénz/energia/ illetve a szaturnusz állása engedi (meg persze a nyúl).
Természetesen az ajánlat csak estére (8-9-10) vonatkozik mert napközben dolgozok.
L.
Az elkövetkezendő 4 napban csak én meg Zsuzsi leszünk itthon a Dobozin, se kutya, se más nép csak egy nyúl ,az a nyúl abból a filmből szóval kifosztáson nem gondolkodnék, viszont cserébe lehet feljönni filmezni, pipázni (vegyetek jódohányt szén van), vagy kockulni is ha kedv/idő/pénz/energia/ illetve a szaturnusz állása engedi (meg persze a nyúl).
Természetesen az ajánlat csak estére (8-9-10) vonatkozik mert napközben dolgozok.
L.
csősztök!
Ez mégjobb kedvre hangolt:
http://debrecenplus.hu/helyek/mutat/keleti-erdok-vandorai
Már mutat valamit a google, ha beírom a nevünket!
Ez mégjobb kedvre hangolt:
http://debrecenplus.hu/helyek/mutat/keleti-erdok-vandorai
Már mutat valamit a google, ha beírom a nevünket!
Eddig is mutatott, ha mást nem kihozta az albumaimat .
Egy gyors körkérdés: Rivergard nevű larpra akar-e valaki jönni rajtam és sliegun-on kívül? Augusztus 16.-án lesz(sliegun én neked ma hülyeséget mondtam de ez a végleges! ) Tatabányán alapvetően Vikinges témájú fantasy. Debrecenből megyünk autóval és ha kerül még egy ember az nekünk is jó lenne meg a még 1 embernek is. Pénteken délután indulás oda , vasárnap reggel indulás haza.
L.
Egy gyors körkérdés: Rivergard nevű larpra akar-e valaki jönni rajtam és sliegun-on kívül? Augusztus 16.-án lesz(sliegun én neked ma hülyeséget mondtam de ez a végleges! ) Tatabányán alapvetően Vikinges témájú fantasy. Debrecenből megyünk autóval és ha kerül még egy ember az nekünk is jó lenne meg a még 1 embernek is. Pénteken délután indulás oda , vasárnap reggel indulás haza.
L.
Bár a lottón jönnének be így a tippjeim Baboh .
sliegun és az ismerkedni vágyók kedvéért ide teszem a szabályrendszert:
https://drive.google.com/file/d/0Bw2UeL6OYcu9cElkRTV5Z2R1U2M/edit?usp=sharing
A piktogrammos-hatáskártyás dolgot szinte biztos hogy át fogjuk venni, már csak azért is mert működik, és pláne azért mert hasonlóval próbálkoztam én is BV-n, ami elég sok sz...ás volt, cserébe még papírt tekintve is pazarló.(persze jöhetnek az ellenérvek, csak ésszel ám ).
Aloha!
sliegun és az ismerkedni vágyók kedvéért ide teszem a szabályrendszert:
https://drive.google.com/file/d/0Bw2UeL6OYcu9cElkRTV5Z2R1U2M/edit?usp=sharing
A piktogrammos-hatáskártyás dolgot szinte biztos hogy át fogjuk venni, már csak azért is mert működik, és pláne azért mert hasonlóval próbálkoztam én is BV-n, ami elég sok sz...ás volt, cserébe még papírt tekintve is pazarló.(persze jöhetnek az ellenérvek, csak ésszel ám ).
Aloha!
Egy mellette érv: én is próbálkoztam hasonlóval, bár a veliáson nem volt sok a pár darab ránézésre meg érintésre aktív mágia, de volt. Felőlem átvehetjük.
Lassan több részvevője van a Dwarf Fortress LARP-nak mint a legutóbbi Veliának . Holnap ismét két új taggal gyarapodik a játékosok száma, és lassan már látszódik a rozmár! :3
Bocsi Lorin, de mivel nem vagyok jártas a "norieli sleng"-ben és az inglissben, meg tudnád mondani, hogy az előző hozzászólásod mit jelent?
Köszi
Edit: sőt, a rozmár nyelvet sem
Köszi
Edit: sőt, a rozmár nyelvet sem
Tudu- Hozzászólások száma : 213
Ez azt jelenti hogy ma ismét két ember jön ki rozmárt bányászni. A Rozmár jó mélyen van, nagyon le kell hozzá ásni, de amikor a törp eléri boldog lesz.
Egyébként meg nézzél ki egyszer és megtudod .
L.
Egyébként meg nézzél ki egyszer és megtudod .
L.
És mivel gondolom még mindig nem érted Valesz mások által "kifinomultnak" csúfolt szóképeit: Ádáméknál a műhelyben keményen ásnak, mert az jó és egyre mélyebb a lyuk(és mivel főleg hímneműek, ezért gondolom nem csak az általuk ásott, de birtokolt is:P
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Lernun -aki facebookon még mindig nem jelölt vissza ezért nem tudom meg se hívni a köcsögét a játékra- kapisgálja a dolgot, de igazn csa az értheti aki átéli.
32 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
32 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.