Csevegő
+2
Tudu
Primus Maximus
6 posters
19 / 40 oldal
19 / 40 oldal • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Csevegő
Peti száma: 0630-5183547
Akkor ha jól sejtem vasárnap találkozunk, és Böbe kívánságát is jelzem: inkább billiárd vagy bowling, de társas is lehet ha nem nálunk. Attól még piát tudok vinni, lényeg hogy most ne ide kupizzunk. És valami helyet Derzsy akkor mondj már lehetőleg ma, mert el tudnám hívni játékostársunkat Kareszt akit a többiek megismertek hétvégén.
Akkor ha jól sejtem vasárnap találkozunk, és Böbe kívánságát is jelzem: inkább billiárd vagy bowling, de társas is lehet ha nem nálunk. Attól még piát tudok vinni, lényeg hogy most ne ide kupizzunk. És valami helyet Derzsy akkor mondj már lehetőleg ma, mert el tudnám hívni játékostársunkat Kareszt akit a többiek megismertek hétvégén.
Az opciók közül én akkor a bowlingot támogatnám. Igaz hogy a pályán nem tudunk inni otthonról hozottat, de előtte és utána be tudjuk prótolni
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Ez esetben legyen a plaza, ott bowling pálya és billiárdasztal is van, meg a közelben játszi ahol ihatunk is, meg be is tudunk ülni utána valahová ha akarunk. Kezdési időpontnak ki mit preferál?
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Na akkor megmondom én a tutit, ha senkinek nincs kívánsága legyen 17:00-kor a találka a Plaza emeletén.
Itt a link Atkó, előtte regisztrálni kell a honlapra.
https://tauriwow.com/guide#client
Szerverek közül legyen a Tauri Wow Server igaz hogya Warriors of Darknesshez azt írja, hogy new players, de kevesebben vannak fenn rajta és ahogy én utána olvastam amúgy sem ad semmi extrát.
https://tauriwow.com/guide#client
Szerverek közül legyen a Tauri Wow Server igaz hogya Warriors of Darknesshez azt írja, hogy new players, de kevesebben vannak fenn rajta és ahogy én utána olvastam amúgy sem ad semmi extrát.
Csak most olvastam amitz írtál, de a játék már fent van és fut, regeltem stb. Várom majd a nagyfokú aktivitást amit tegnap jeleztél előre
Igen Valesz de nem úgy mint az aion, szóval ideje felpatttanni aztán egy hét múlva ha Derzsy megunta megverjük
Hát... véletlen egybeesés most lett új asztalim. Majd ha jövőhónapban sikerül hozzá szerezni egy frankó monitort akkor tán csak fel-fel nézek. Esetleg a héten. De mostanában inkább normális játékokkal játszok mert a sok időt igénylő WoW annyira nem fér bele, de majd meglátom.
(Amúgy az Aion-t te is megszavaztad kis buzerák nekem már akkor is jó lett volna a WoW ami kevésbé free eredetileg )
(Amúgy az Aion-t te is megszavaztad kis buzerák nekem már akkor is jó lett volna a WoW ami kevésbé free eredetileg )
Komolyan? Még ráadásul Hordások is vagytok? Pfuuu baszkiiiiiiiiiiiii.... vissza mennyé!!!
Komolyra fordítva a szót majd jövőhéten .
Viszont újfent bereklámoznám a nagyon jó majdnem CS játékot amivel néha napján tolok 1-2 kört.
http://nadgames.com/combat3.html
Előzetes megbeszélés után tolhatnánk pár kört.
Komolyra fordítva a szót majd jövőhéten .
Viszont újfent bereklámoznám a nagyon jó majdnem CS játékot amivel néha napján tolok 1-2 kört.
http://nadgames.com/combat3.html
Előzetes megbeszélés után tolhatnánk pár kört.
Illetve most találtam egy Steam-es játékot ami igencsak jó, kb olyan mint a LoL csak FPS. Steam-es játék (de ingyenes) Dungeon Defenders 2 a neve.
Minden jóban benne vagyok Valesz, főleg a normális játékokban. Majd szólj és összeszervezünk olyan játékülést/fekvést online, meg majd valamikor akár lant is. És igen, a horda téged is vár. Lok' tar ogar!
Derzsy vaze most néztem hogy kívülről nem is nagyon lehet menni a goblin területre, te mikor fogsz onnan kijönni?
Hát ma meg holnap este ( 20:30) speciel ráérek pár menet lövöldözésre vagy dungeon defendre.
Fenn leszek itt a chaten.
Fenn leszek itt a chaten.
Atkó, már Durotar földjét tapodom
Koopot illetően a holnap délelőtt 10-től délután 4-ig időpont felel meg nekem, meg a csütörtöki és pénteki nap teljesen(Gerinek a péntek nem jó, szóval csütörtökön kéne valahogy összehozni). Persze tudom, hogy te éjszakás vagy, majd megírod, hogy belefér-e egy két óra műszakok előtt/után.
Koopot illetően a holnap délelőtt 10-től délután 4-ig időpont felel meg nekem, meg a csütörtöki és pénteki nap teljesen(Gerinek a péntek nem jó, szóval csütörtökön kéne valahogy összehozni). Persze tudom, hogy te éjszakás vagy, majd megírod, hogy belefér-e egy két óra műszakok előtt/után.
Még szép hogy belefér. Úgysem alszok túl sokáig, akkor holnap legalább meglátom a minőségi karidat. Gondolom az enyém nem lesz nagy meglepetés, mert klasszikus ork szépségről van szó Remélem tudsz majd nekem csinálni valami jó mechanikus járművet. És a csütörtök is jó részemről, persze nem egész nap, de azért néhány óra biztos.
Akkor holnap mikortól leszel fenn?
Gondolom legkésőbb 11-fél12-től, de ha hamarabb akkor beírom ide és majd te csinálhatod a teamspeak szobát... Szóval 10 után már nyugodtan nézd, nem-e írtam, hogy ébren vagyok.
Csőőő! Reggel hamarabb bealudtam, cserébe most keltem az előbb, mindjért lépek befelé Derzsy, ha érted a célzást
Hali!
Ma fél 6 környékén érek majd haza, utána csapathatjuk közösen ha valaki ráér Megnéztwm van vagy 5 insta amit enged már 15-ös szinttől szóval lesz mit gyakni és felfedezni
Ma fél 6 környékén érek majd haza, utána csapathatjuk közösen ha valaki ráér Megnéztwm van vagy 5 insta amit enged már 15-ös szinttől szóval lesz mit gyakni és felfedezni
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Geri próbálj már meg átlépni a mi céhünkbe(Dragon's Dogma)(meg mondd Dávidnak is), mert néztem és ha a céhtagok csinálnak meg egy dungeont akkor a céh kap valamennyi xp-t meg vagy 250 aranyat és ha ez tényleg működik akkor beszélnék a vezetőséggel, hogy ebből vagy 150-et adjanak vissza nekünk és mindenki jól jár.
Valesz, te meg regizz mihamarabb, meg Zsuzsit is várjuk szeretettel(kéne még két csaj kari a csapatba ).
Atkó te meg mondhatnád Sankónak, hogy hanyagolja a Lolt napi pár órára a mi javunkra és lassan összejön egy raid-re való létszám is.
Valesz, te meg regizz mihamarabb, meg Zsuzsit is várjuk szeretettel(kéne még két csaj kari a csapatba ).
Atkó te meg mondhatnád Sankónak, hogy hanyagolja a Lolt napi pár órára a mi javunkra és lassan összejön egy raid-re való létszám is.
A következő héten délutános leszek, ezért ha csapatosan csinálnánk egy kis wow-actiont, akkor délelőtt, vagy este fél 11 utáni időpontokban tudok csak benne lenni. Majd előre szóljatok már vagy fél nappal, hogyha ráértek, mert akkor biztosabban elolvasom.
Geri ha jól emlékszem bányászatot és kovácsolást választottál. Én jelenleg kikötöttem a nyúzás és a bőrművesség mellett. Sankó mondta a WOW témától függetlenül, hogy gondolt a minecraftozásra. Én továbbra is szívesen minecraftozok, ha lesz még másvalaki is a szerón olykor-olykor.
Derzsy egy nagy kérdés: tervezed a mérnökösködés szakmát magasabb szintekre emelni? És ha igen, akkor tervezed a nem goblin, hanem gnóm specializációt?
Geri ha jól emlékszem bányászatot és kovácsolást választottál. Én jelenleg kikötöttem a nyúzás és a bőrművesség mellett. Sankó mondta a WOW témától függetlenül, hogy gondolt a minecraftozásra. Én továbbra is szívesen minecraftozok, ha lesz még másvalaki is a szerón olykor-olykor.
Derzsy egy nagy kérdés: tervezed a mérnökösködés szakmát magasabb szintekre emelni? És ha igen, akkor tervezed a nem goblin, hanem gnóm specializációt?
19 / 40 oldal • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
19 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.