Csevegő
+2
Tudu
Primus Maximus
6 posters
25 / 40 oldal
25 / 40 oldal • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Csevegő
Én ráérek, szal amikor mindenki másnak jó.
Atkó ha ma felnézel meló után pár percere wowra , lenne pár cuccom amit megmutatnék, hogy kell-e belőle valami.
Atkó ha ma felnézel meló után pár percere wowra , lenne pár cuccom amit megmutatnék, hogy kell-e belőle valami.
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Faszányosan senkinek nem jó a hétvége se ahogy nézem .
Azért ide írom: ma este 7-8 fele, illetve vasárnap délután érek rá közös instázásra. Nekem az is jó ha csak 2-3-an megyünk valahová. (Pár helyen találtam ilyen manuálisan megközelíthető instákat ahol még nem jártunk ).
Azért ide írom: ma este 7-8 fele, illetve vasárnap délután érek rá közös instázásra. Nekem az is jó ha csak 2-3-an megyünk valahová. (Pár helyen találtam ilyen manuálisan megközelíthető instákat ahol még nem jártunk ).
Én pedig szombat este 7-től, meg majd jövőhéten hétfőn, kedden ha lesz társaság.
Valesz én már írtam hogy hétvégén napközben ráérek fél 6-ig a délután nálad mettől meddig lesz?
Igen Atis, olvastam, arra írtam hogy senkinek nem jó . Mivelhogy Derzsy 7-től, te meg 6-ig érsz rá . Faszányos.
Szombaton X hogy mit takar a délután 5-ig biztos nem érek haza, de utána se biztos hogy gép elé tudok jutni. Vasárnap viszont tetszőleges időben ráérek 3-4 órát függni.
Szombaton X hogy mit takar a délután 5-ig biztos nem érek haza, de utána se biztos hogy gép elé tudok jutni. Vasárnap viszont tetszőleges időben ráérek 3-4 órát függni.
Jóúvan, nekem még kell lépnem jópár szintet, úgyhogy majd akkor vasárnap megbeszéljük mi a helyzet.
Holnap, holnapután.
Esetleg ezeken a napokon valaki?
Esetleg ezeken a napokon valaki?
Hétfőn tutira nem leszek a játszós gépnél KEdden pedig kb fél 11-re érek haza :/ .
Derzsy már van vagy 6 lockbox-om amit odaadnék hátha van bennük valami .
Derzsy már van vagy 6 lockbox-om amit odaadnék hátha van bennük valami .
Holnap este esetleg valaki?
Ja és Geri, Valesz valamelyikőtöknek nincs véletlenül 64 bites Windows 7 telepítő vagy Windows 8 aktiváló lemeze /ismerősnek kéne/?
Ja és Geri, Valesz valamelyikőtöknek nincs véletlenül 64 bites Windows 7 telepítő vagy Windows 8 aktiváló lemeze /ismerősnek kéne/?
Sajna nincs ilyenem, esetleg Danit megpróbálhatod . Szerintem 1-2 sörért kiírja neked .
Vagy ha van kedved adhatok torrent linket letölthető verzióra, de én meg nem mondom hogy kell azt kiírni (bár csak nem atomfizika, meg a google a barátod ) .
Vagy ha van kedved adhatok torrent linket letölthető verzióra, de én meg nem mondom hogy kell azt kiírni (bár csak nem atomfizika, meg a google a barátod ) .
Hali!
8-9 óra körül szerintem fent leszek, de ez változhat még.
Van egy eredeti 64 bites Win 7 telepítőm, de az az igazság nem tudom hány gépre lett már telepítve, és ha jól emlékszem van rá egy felső korlát. Ettől függetlenül oda tudom adni, ha megtalálom otthon.
8-9 óra körül szerintem fent leszek, de ez változhat még.
Van egy eredeti 64 bites Win 7 telepítőm, de az az igazság nem tudom hány gépre lett már telepítve, és ha jól emlékszem van rá egy felső korlát. Ettől függetlenül oda tudom adni, ha megtalálom otthon.
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Amúgy a win7-et már elvileg ugyebár nem supportolják szóval aztmondják a szakik hogy jobb a 10-est felrakni. :/ .
Este fenn leszek én is, mondjuk olyan 20:30-tól.
Este fenn leszek én is, mondjuk olyan 20:30-tól.
Igen, de elvileg Win 7-ről még fel tudsz upgradelni Win 10-re
Akkor Geri ha sikerül megtalálnod majd írj és megbeszéljük mikor tudunk találkozni.
Ha pedig minden jól megy akkor este party. Atkó, te hogy dolgozol a héten, esetleg nincs kedved neked is felnézni?
Ha pedig minden jól megy akkor este party. Atkó, te hogy dolgozol a héten, esetleg nincs kedved neked is felnézni?
Ameddig megtalálod a kedvedet Atkó addig is felvetném Lernun kománk javaslatát miszerint jövőhéten hét elején tartani kellene egy kis társasjáték partyt.
én hétfőn vagy kedden délután /este érek rá.
én hétfőn vagy kedden délután /este érek rá.
A hétfő nekem egész nap a kedd este 9-10 körülig jó. Valesz ha tudod az említett új társast hozdd el.
Hát attól függően hogy hol vagyunk este 9-ig éppen befigyelhet valami, de éjszakás leszek, ami némi alvást szokott előfeltételezni. Mármint ha az a jövőhét, ami a mostani után jön
Felőlem lehet Atkó nálatok is, ha nektek is megfelel és igen az ez utáni hétről van szó. Még Gerit várjuk a ráérést illetően...
Holnap/szombaton/ délután vagy estefelé wowozás valaki?
Holnap/szombaton/ délután vagy estefelé wowozás valaki?
A lehetséges kezdést beszéljük meg, meg hogy pontosan melyik nap, mert akkor úgy készülünk. Nekünk elvileg mindkettő jó, nekem meg legjobb ha 9-ig tudok aludni egy kicsit, szóval a kezdés is 2-3-4 óráig optimális, attól függően hogy Valesznak hánytól van délután, Geri hogy ér rá stb. Lehet nálunk, Derzsy, ha nem dobálsz sem kártyákat, sem kockákat, sem semmilyen más tárgyakat
Csövi!
Hétfőn 11:40-kor végzek az egyetemen utánna ráérek.
Kedden 13:40-kor végzek és utánna ráérek de vagy 19:03kor visszamegyek Pestre vagy 22:20-kor megy buszom vissza Ádámhoz.
A keddet én jobban preferálom azon okból hogy olyankor nem kell plusszban buszoznom mert mire leérek Atkóékhoz már fél 3 lesz ami kb ideális kezdés. Meg ha Geri esetleg később érne rá, akkor kitolhatjuk ezt a napot azután is hogy Atkó elment GDP-t lapátolni .
Hétfőn 11:40-kor végzek az egyetemen utánna ráérek.
Kedden 13:40-kor végzek és utánna ráérek de vagy 19:03kor visszamegyek Pestre vagy 22:20-kor megy buszom vissza Ádámhoz.
A keddet én jobban preferálom azon okból hogy olyankor nem kell plusszban buszoznom mert mire leérek Atkóékhoz már fél 3 lesz ami kb ideális kezdés. Meg ha Geri esetleg később érne rá, akkor kitolhatjuk ezt a napot azután is hogy Atkó elment GDP-t lapátolni .
Sziasztok!
Bocsi a lassú reagálásért, nem tudtam volna biztosat mondani korábban. Ráérek az egyik délután, igazából nekem is a kedd lenne a jobb ilyen keretek közt, mert hétfőn kb 5 órára tudnék odaérni, míg kedden a 4 óra már simán összejön.
Bocsi a lassú reagálásért, nem tudtam volna biztosat mondani korábban. Ráérek az egyik délután, igazából nekem is a kedd lenne a jobb ilyen keretek közt, mert hétfőn kb 5 órára tudnék odaérni, míg kedden a 4 óra már simán összejön.
Akkor legyen kedd fél 3-tól és érkezik mindenki ahogy tud.
Mai függéssel kapcsolatban hozzáállás?
Mai függéssel kapcsolatban hozzáállás?
25 / 40 oldal • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
25 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.