Keleti Erdők Vándorai

Join the forum, it's quick and easy

Keleti Erdők Vándorai
Keleti Erdők Vándorai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Csevegő

+2
Tudu
Primus Maximus
6 posters

33 / 40 oldal Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Go down

Csevegő - Page 33 Empty Re: Csevegő

Témanyitás  Baboh Kedd Feb. 07, 2017 2:49 pm

Faxa, köcsögöm széken a szíves seggítséget Laughing 83-as vagyok és már növekszik az I levelem is béjbee Razz
Baboh
Baboh

Hozzászólások száma : 1914

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Lernun Kedd Feb. 07, 2017 4:01 pm

Geri, szerda 5-től party?
Lernun
Lernun

Hozzászólások száma : 1010

Témanyitás  Ruyan Szer. Feb. 08, 2017 1:06 pm

Kicsit később fogok hazaérni, de nagyjából 6 órakor már tudok csatlakozni.
Ruyan
Ruyan

Hozzászólások száma : 934

Témanyitás  Lorin Szer. Feb. 08, 2017 2:26 pm

Ha sikerül addig újra rakni a WoW-ot akkor beszállok én is a buliba.
Lorin
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1531

https://kevforum.hungarianforum.com

Témanyitás  Lernun Szer. Feb. 08, 2017 8:38 pm

Na, most a srácokkal vasárnap 3-órai kezdésben maradtunk kövi alkalomként , Valesz, neked esetleg ez szintén jó lesz?
Lernun
Lernun

Témanyitás  Lorin Pént. Feb. 10, 2017 10:45 am

Igen nekem kb jó az. Nem biztos hogy 3 tól fenn leszek de nem baj ha csapatjátok nélkülem mert még mindig nem tudunk 4-en együtt instázni a szintek/ILevelek miatt :/. (Márpedig mountot farmolni tuti jóbiznisz de nem biztos hogy az együtt játszott időnkben azt szeretném csinálni).
Valaki vágja egyébként mit kell csinálni a -csak az én tiszteletemre megrendezett- Valentinnapi eventen?

Instázáshoz van egy barátosném aki most külföldön van mint cserediák és gondolom unatkozik, ezért ráér WoW-ozni Very Happy. Van egy 85-ös Undead Rugója, szóval HA nem akarunk random gyökerekkel játszani akkor pont ki tudunk adni egy 5-fős csapatot Wink. (mondjuk nem tudom hogy jól játszik-e a csaj de inkább egy ismerőssel szenvedek mint egy gyökérrel aki kapásból elküld anyámba mint legutóbb Atkót). Plusz ő talán nem fog otthagyni minket insta közben mint az a másik gyökér híler akivel öszeakadtunk.

Derzsy Raid lesz valamikor mostanában?
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Lernun Pént. Feb. 10, 2017 1:36 pm

Csőő

az eventtel kapcsolatban a legbiztosabb ha utánaolvasol, de ahogy én tudom felveszed a küldiket az aukciós ház mellet, gyakod a szörnyeket, kapod belőle a tokeneket, ami szintén ugyanott be lehet váltani. Kb mint a darkmoon fairin. Én szívesen játszok együtt bárki ismerősével, én is szeretem ismerni azokat akik elküldenek anyámba Very Happy

Raidnek biztos időpontját nem tudom, ha felmész youtube-ra, megkeresed a Cresser nevű csatornát akkor a srác videóinak leírásában ott a facebook oldala, ahol több infó van fenn ezzel kapcsolatban. Amúgy úgy tudom hétvégén szokott inkább lenni a raid, vagy péntek délután.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Pént. Feb. 10, 2017 1:40 pm

Csőő, fak yú! Sok a péló. Na majd ha nagymester sztártank leszek...
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Pént. Feb. 10, 2017 6:12 pm

Ne aggódj Atkó 10-ből 10 goblin már most a testedet tolná maga elé ha rátámadnának. tongue
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Hétf. Feb. 13, 2017 12:36 pm

Csoki!

Huje Kocsog goblinok, mindig a testemet akarják...

Na mégis tovább maradtam fent tegnap egy kicsivel, úgyhogy mára megütöttük a főnyereményt, 500 fölött a jewelcraftingom, már csak naponta tudom növelni garantáltan, úgyhogy jövő hétre a jelenlegi maxot eléri. Egy listát belinkelek, ha valakit érdekelne valamilyen fuksz.
Nem tudok minden receptet, de sokat, utánanézni is tudok újaknak, és ha nagyon macerás, majd szólok, hogy türelem kérdése. Very Happy

http://www.wowhead.com/items/max-req-level:85?filter=86;7;0

EDIT: a zöld bónuszokat úgy tudom szorozni kell a karakterszinttel, mármint hogy itt egyes szintre vannak írva(ma csináltam 333 Ileveles fegyót magamnak ami jobb mint a heroic-os)
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ruyan Hétf. Feb. 13, 2017 10:35 pm

Hali!

Keresgéltem egy kicsit és találtam egy modult, ami beleférhet abba a pár órába amit le tudunk játszani. Első körben arra lennék kíváncsi, hogy ismeri-e valaki? Mert ha igen, akkor nyilván nem fogom lemesélni. A címe Tövisek, 6.-8. szintű modul ami az Elátkozott Vidéken játszódik. Másodszor, ha senki nem ismeri, akkor ezek alapján megfelel-e mindenkinek? (Rékát már megkérdeztem, nem ismeri és ő benne van)
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Lernun Kedd Feb. 14, 2017 6:35 am

Nekem ok, nem ismerem.(legalább is név alapján, de szerintem amúgy sem sok kalandot játszottam az Elátkozott Vidéken)
Lernun
Lernun

Témanyitás  Lorin Kedd Feb. 14, 2017 10:51 am

Atkó: lehet célszerűbb akkor a játékon belül belinkelned majd mert ott a már kalkulált értékeket látjuk. Így most látok pár számot, de hogy egyesével szorozzak meg még össze is hasonlítsam a meglévővel az már túl sok agyi kapacitás Very Happy .

Többiek: rémlik valahonnan ez a Tövisek nevű dolog, de játszani biztos hogy nem játszottam, ha pedig olvastam is az legalább 4 éve volt, szóval lehet hogy csak a címébe futottam bele valahol Very Happy .
Nekem egyébként megfelel. (UTK-hoz van a kaland egyébként vagy ET-hez? )
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Ruyan Kedd Feb. 14, 2017 11:03 am

Zsír, akkor maradjunk abban, hogy én mesélek és ez lesz a modul Very Happy Nem egy kifejezett rendszerhez lett alkotva. Például az NJK-k esetében csak a személyiség, meg a háttér van kidolgozva, a statot a mesélőre bízták.

Mivel úgyis tudom, hogy mindenki minél nagyobb szintű karival szeret játszani, ezért 8-as szintű karikat dolgozzatok ki (persze lehet kisebb is, ha valakinek az a szíve vágya Very Happy ) UTK rendszer szerint. Egyéb megkötésem nincs. A karaktereknek nem kell ismerniük egymást, sőt a modul kifejezetten ajánlja, hogy így legyen, de szerintem abból sincs baj, hogyha mégis együtt kezdtek, szóval a döntés rajtatok áll.

Illetve ha jól sejtem Sanci ezt még véletlenül sem fogja itt elolvasni, úgyhogy majd őt is tájékoztatom.

UI: Boldog névnapot Valesz Very Happy
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Baboh Kedd Feb. 14, 2017 4:21 pm

Valesz: (és aki még akar szerdán wowozni): Majd belinkelem akkor a játékban, szerdán akarunk akkor kisebb kockulást?

Geri: Sanci esetleg véletlenül, ha random honlapokat keres, lehet hogy elolvassa amit írtatok, de amúgy hiába szóltam neki a múltkor ezügyben, még a fészen sem válaszolt rá. confused

Ííí, elnézést, Valesz, de közben rájöttem, hogy az mégsem fog menni. Mármint be tudom neked linkelni amiket most tudok, csak az a probléma, hogy nagyon sok olyan van, amit 3-5 nap megtanulni, mert napi egy tokent kapok, és ennyibe kerülnek. És azok a legerősebbek jelenleg. Szóval mégis érdemes lenne a listát megnézni a wowhead-en, mert ha nem mondjátok meg, hogy miket tanuljak, félő, hogy nem fogom kitalálni a párszázból...csak a sajátomat. Sztem elég lesz rákeresni a 85-ös szintűekre első körben.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Baboh Szer. Feb. 15, 2017 1:48 am

UI: mindenhogy variáltam a keresőt, de ha szintre, ha skillre akárhogy keresünk benne, így-is úgyis ad olyan találatot, amit még nem tudok megtanulni, mert pandaria kell hozzá(ércek onnan, stb.) Már az is valami, ha elmondjátok, hogy milyen socketeitek vannak, milyet tudunk csinálni(blacksmithing elvileg), meg hogy milyen stat kellene legjobban.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Szer. Feb. 15, 2017 10:29 am

Hali!

Az én tárgyaimban összesen jelenleg 4 piros, 1 kék és 1 sárga socket van szabadon. Statból főleg agility és expertise kellene. Ja és én ráérek ma wowozni.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Lorin Szer. Feb. 15, 2017 3:20 pm

Nekem jelenleg egy socket sincs semelyik tárgyamban  :/ . (Ám ez még ma változhat Wink )

Ami nekem fontos:
Intellect;
Hit Rating (until 15%);
Mastery Rating;
Haste Rating;
Critical Strike Rating.

Elvileg ezek a gyáriak, de kis utánna olvasással a Hit Rating csak 15%-ig fontos, és azt hiszem van már cuccom ami ad ennyit, szóval az az aljára kerül a prioritás szempontjából a listának.
A spell power-t nem tudom miért nem rakták fel a listára de az is fontos Very Happy . Legalábbis nem árt ha van Very Happy .

Jah és ma én is ráérek, de lehet csak fél-7 környékétől. Cserébe tegnap, a hülye szivecskézős napi questtel megléptem a 85. szintet (how ironic) Very Happy Sad .
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Szer. Feb. 15, 2017 4:17 pm

Csoki! Megvan a 85-ös szint nekem is. Sajnos ma már nem leszek fent, legfeljebb pár percre, mert eddig nyomtam, és nem volt nagy aktivitás. Aludnom meg sajnos muszáj az éji műszak előtt. Majd keresem a megfelelő recepteket, aztán szólok hogy mik a lehetőségek, kombinációk.

A jó hír, hogy ha berakunk egy gemet, utána lehet betenni másikat a helyére, szóval váltogathatjuk tetszés szerint.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ruyan Pént. Feb. 17, 2017 8:38 am

Hali!

Magussal kapcsolatban lenne annyi kérésem, hogy jövő hét elejére küldjetek a kariról egy vázlatos leleírást, vagy előtörit. A stat ráér a játékig.
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Lernun Pént. Feb. 17, 2017 9:37 am

Csőő!

Jövőhét hétfő estefelé (fél7-7) felé ráérne-e a társaság wowozni?
Lernun
Lernun

Témanyitás  Lorin Pént. Feb. 17, 2017 11:24 am

Hétfő WoW-ozni nekem oké.
Hétvége valakinek? Főleg mára (péntek) és vasárnapra gondolok mivel szombaton nem leszek gépközelbe legfeljebb délelőtt.

Geri akkor UTK-s karik kellenek? (inkább megcsinálom a karit azt akkor nem kell vázlatolni Very Happy ).
Beszéljünk azért össze hogy milyen karakterekkel jövünk? Very Happy Vagy legalább egy jellem/származás/vallás terén valami kis egyeztetés hogy ne akarjuk az első 10 percben kinyírni egymást? (Az se rossz persze de nadenaaa...).

Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Pént. Feb. 17, 2017 1:04 pm

Csövi!

Hétfő nekem nem parti, mert délutános leszek, este fél 11 után már nem annyira kocka hangulatban.

Ma csak a napi küldiket tudom lenyomni, mert az kevés idő, de utána lesz dolgom a való világban. Egy-két ékszert le tudok gyártani, ha valaki kér. Vasárnap viszont jó lehet, ha mondunk konkrét időpontot.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Pént. Feb. 17, 2017 1:34 pm

Ma 4-től megyek el, vasárnap még nem biztos, de sanszos, hogy 7 körül érek haza ez esetben 8-tól 10 körülig ráérek éppenséggel, mivel másnap reggel nekem meló.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Szomb. Feb. 18, 2017 2:47 am

Akkor vasárnap délutánra én tervezek online-kodni.

Geri majd ha ráérsz, csinálnál néhány maxos szintű páncél-részt? Akár nyersanyagot is tudok guberálni hozzá, ha neked nem lenne, vagy nem lenne időd bányászkodni.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

33 / 40 oldal Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.