Csevegő
+3
Ruyan
Gollam
Lorin
7 posters
5 / 35 oldal
5 / 35 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 35
Re: Csevegő
Update: Na annyi változás, hogy nagymamám aznap jönne Debrecenbe amikor mi megyünk. Ismerős hozza majd kocsival, csak a kocsiba való bepakolásnál kellene segíteni illetve jó lenne ha délelőtt odaérnénk(legkésőbb 11 körül, de gondolom ez senkinek sem korai). Épp ezért még egyszer megérdeklődném Valesz, hogy ti hány óra körül tudnátok megérkezni a vonattal, hogy azt is bekalkuláljuk. Én amúgy egy 9 órai indulást lőnék be ideálisnak, kb másfél óra az út kocsival, ha nem sokszor tévedünk el.
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Részemről teljesen oké, szívesen segítek, meg az indulás sem korai, másik dolog, hamár elfelejtetted beírni: most pénteken ráér esetleg valaki társasozni Derzsyn kívül? Elsősorban Geri neked szól, mert Valesz ugyebár általában nem itt van, de hátha. János, voltál fent az elmúlt héten? Ha jösz társasozni, egyúttal közre adhatod az egy hónap múlva tartandó játék szabályzatát
Utólag is boldog szülinapot, Derzsy!
Én viszont sajnos nem érek pénteken, hacsak nem változik meg az aznapi programom.
Én viszont sajnos nem érek pénteken, hacsak nem változik meg az aznapi programom.
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Csőő
na akkor 9 órai indulásban maradtunk 31-én, gondolom Atkóéknál lesz a gyülekező.
Pénteken Atkó mikor kezdjük a programot?
Ja és találtam egy jónak kinéző online játékot, ami elvileg fut is a gépemen, plusz Diablóra hajaz szóval akár Geri(meg Dávid) tetszését is elnyerheti. Kukkantsatok rá, aztán várom a véleményeket kipróbáljuk-e.
https://www.youtube.com/watch?v=xr99GZzdrbE
na akkor 9 órai indulásban maradtunk 31-én, gondolom Atkóéknál lesz a gyülekező.
Pénteken Atkó mikor kezdjük a programot?
Ja és találtam egy jónak kinéző online játékot, ami elvileg fut is a gépemen, plusz Diablóra hajaz szóval akár Geri(meg Dávid) tetszését is elnyerheti. Kukkantsatok rá, aztán várom a véleményeket kipróbáljuk-e.
https://www.youtube.com/watch?v=xr99GZzdrbE
Csoki!
Azt előre is köszönjük, hogy minálunk lesz a gyüli, mondjuk így belegondolva mi adjuk az autó népességének nagyobbik felét
A path of exile királlly kis játék, már nézegettem a múltkori fellángolásom alkalmával, végül egy másik, nem online játékot töltöttem le hasonló kinézettel, de rájöttem, hogy az is hiába jó játék, azért nem játszok vele, mert egyedül nincs kedvem. No meg mert az lefagyott párszor XD
Szóval ha páran benne vagyunk, akkor akár ez is jó lenne részemről, bár még mindig azzal vagyok(megáldva) hogy valamikor egy jó kis minecraftolás(IS)pojén lenne. És nem feltétlenül a kreatívkodás, hanem gyakás, felfedezgetés, pvp, meg a boss szörnyek miatt.
De amúgy a path of exile részemről jónak tűnik. Millió féle karakter fejlesztési útvonal van a skill tree-n ami az ilyen játékok közül egyedülállóvá teszi. És külön írják róla, hogy csak díszítőelemeket lehet igazi pénzért venni, ami hajaz a lol koncepciójára, és az igazi függőknek ideális.
Péntekre meghívtam Kareszt is, aki délelőttös, tehát ha jön(még nem biztos) akkor leghamarabb délután 3 felé ér hozzánk, ezt leszámítva felőlem kezdhetjük előbb is, később is, mi rá fogunk érni.
Azt előre is köszönjük, hogy minálunk lesz a gyüli, mondjuk így belegondolva mi adjuk az autó népességének nagyobbik felét
A path of exile királlly kis játék, már nézegettem a múltkori fellángolásom alkalmával, végül egy másik, nem online játékot töltöttem le hasonló kinézettel, de rájöttem, hogy az is hiába jó játék, azért nem játszok vele, mert egyedül nincs kedvem. No meg mert az lefagyott párszor XD
Szóval ha páran benne vagyunk, akkor akár ez is jó lenne részemről, bár még mindig azzal vagyok(megáldva) hogy valamikor egy jó kis minecraftolás(IS)pojén lenne. És nem feltétlenül a kreatívkodás, hanem gyakás, felfedezgetés, pvp, meg a boss szörnyek miatt.
De amúgy a path of exile részemről jónak tűnik. Millió féle karakter fejlesztési útvonal van a skill tree-n ami az ilyen játékok közül egyedülállóvá teszi. És külön írják róla, hogy csak díszítőelemeket lehet igazi pénzért venni, ami hajaz a lol koncepciójára, és az igazi függőknek ideális.
Péntekre meghívtam Kareszt is, aki délelőttös, tehát ha jön(még nem biztos) akkor leghamarabb délután 3 felé ér hozzánk, ezt leszámítva felőlem kezdhetjük előbb is, később is, mi rá fogunk érni.
Királyság. Akkor holnap leszedem a gémet, aztán ha este munka után még lesz annyi energiád kipróbálhatjuk(persze ez a többieknek is szól).
Akkor megyek én is 3-ra aztán majd a többit meglátjuk.
edit: Szerintem a sima standard ligát próbáljuk ki(csak akkor tudunk interakciózni, ha ugyanabban a ligában vagyunk), azaz ezen a képen a bal oldalit(és nem hardcore): http://webcdn.pathofexile.com/public/chris/leagues.jpg
/csak azért írom ennyire részletesen mert a wownál is Atkó először nem ugyanarra a szeróra indította az első kariját /
Akkor megyek én is 3-ra aztán majd a többit meglátjuk.
edit: Szerintem a sima standard ligát próbáljuk ki(csak akkor tudunk interakciózni, ha ugyanabban a ligában vagyunk), azaz ezen a képen a bal oldalit(és nem hardcore): http://webcdn.pathofexile.com/public/chris/leagues.jpg
/csak azért írom ennyire részletesen mert a wownál is Atkó először nem ugyanarra a szeróra indította az első kariját /
Cső köcsög, ez igaz, de olyan megfontolt lettem, hogy este hullafáradtan, mire letöltöttem, már inkább nem csináltam karit, hogy megbeszélhessük hova megyünk. Azt nem tudom részletesen milyen karakterek vannak, és hogy a különféle szerepek mennyire kell hogy kiegészítsék egymást, mint a wowban, ha lesz egy kis időm még munkaidőben megnézem a lehetőségeket.
Oksi, én is most melóban tájékozódtam . Én egy rangert fogok hozni, majd meglátod neked mi a szimpi. Ja és majd 7 körültől érek majd rá.
Csősztök!
Kb 12:00-re vagyunk majd Tokajba Zsuzsival. Ha oda át tudna jönni értünk cauchival Gergő az szipiszuper lenne, ha nem akkor nézünk buszt .
Gémelni becsatlakoznék én is este, ha jó időben lesz .
Majd előtte írok még. Csuma!
Kb 12:00-re vagyunk majd Tokajba Zsuzsival. Ha oda át tudna jönni értünk cauchival Gergő az szipiszuper lenne, ha nem akkor nézünk buszt .
Gémelni becsatlakoznék én is este, ha jó időben lesz .
Majd előtte írok még. Csuma!
19:20-kor visszanézek addigra lejön a játék meg minden, de plíz találjátok ki addig hogy hogyan fogunk kommunikálni .
Ts-re gondoltam, te pőcs, ha már eddig is azt használtuk
EDIT: a frankfurt gatewayt használom, mert ott a legkisebb a milisecundum
EDIT: a frankfurt gatewayt használom, mert ott a legkisebb a milisecundum
az oké bazmeg, de melyik szoba? hol? milyen jelszóval?
Édesfaszom mindent eggyesével kell megkérdezzek
Amúgymég lefele töltődik a játék... 8 előbb nem biztos hogy fenn leszek.
Édesfaszom mindent eggyesével kell megkérdezzek
Amúgymég lefele töltődik a játék... 8 előbb nem biztos hogy fenn leszek.
Vaze a ts-t majd csinálja Derzsy ha már 7-re ígérkezett a köcsög, én a játékon belül mondom a gatewyt, de az lehet nem is fontos hogy melyik nemtom...
Ha akarsz csinálni ts-t akkor szólj, én már elkezdtem a játékot, jóféle. Majd mondom ts-en miket tudtam meg eddig.
Ez a ligás választás ez hol jön be nektek??? Én nem találom... kb csak a gatewayt tudtam eddig választani.
Atkó csinálj szerót TS-en mindjárt jövök.
Atkó csinálj szerót TS-en mindjárt jövök.
poe a neve és poe1234 a jelszó a tsen. Mikor kiválasztod a karid a neve mellett van a liga amit standardra kéne állítani.
Csőő, hétfő este egy kis közös PathofExile? 7 órától pl?
Mint ahogy a második mondatban írtam 7-től . Lehet, hogy már 6-tól is ráérek, ez esetben majd írok ide. Sankó is regizett már? Valesz, neked is jó? Geri, nem jött meg a kedved kipróbálni?
Csűű, a második mondat már sok volt a felfogásomnak. Ha héttől akkor mondjuk egy-két órát ráérek. Sankó még nem regelt tudtommal.
Hali!
A játékot ismerem és játszottam is már vele. Alapvetően tetszik is, csak egy, cserében elég nagy gondom van vele: a vége felé laggol a gépemen, mint a veszett fene. Ha úgy érek haza felnézhetek, de nem ígérek semmit :/
A játékot ismerem és játszottam is már vele. Alapvetően tetszik is, csak egy, cserében elég nagy gondom van vele: a vége felé laggol a gépemen, mint a veszett fene. Ha úgy érek haza felnézhetek, de nem ígérek semmit :/
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Részemről kezdhetünk 6-tól.
5 / 35 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 35
5 / 35 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.