Csevegő
+3
Ruyan
Gollam
Lorin
7 posters
2 / 35 oldal
2 / 35 oldal • 1, 2, 3 ... 18 ... 35
Re: Csevegő
Na ha már ajánlásoknál járunk, a film amit elvittem a múltkori partyra a Senki úr életei(Mr Nobody). Most néztem meg és csak ajánlani tudom, a Felhőatlaszhoz hasonlóan elgondolkodtató. A döntésekről és következményekről szól, szóval döntsetek, hogy megnézitek-e.
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Csőőváz!
Jövőhét hétvégén(8-9) ki hogy ér rá egy kis összeröffenésre?
Jövőhét hétvégén(8-9) ki hogy ér rá egy kis összeröffenésre?
Én pedig nyaralni a Balaton környékén
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Közben ide posztolom hogy mindenki jól lássa:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ZpTO9GDn7Bo
Idén lesz egy ilyen is, ahol ismételeten valamilyen szervezői karaktert fogok játszani, (tehát majd jól becsicskítok embereket ), bár az még nem 100%-ék hogy frakciót is vezetek. Akik ráérnek, és kedvet kaptak hozzá tartsanak velem, mivel mióta nem voltatok ez a játék is teljesen átalakult, sőt ez már sokkal inkább olyan mint egy fesztivál, ahol vannak olyan szervezők akik csak azért dolgoznak a játék alatt a háttérben (akár OUT-ban) hogy neked jó legyen (és ez azért elég kemény dolog).
bővebb infó:
http://luminalarp.blogspot.hu/
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ZpTO9GDn7Bo
Idén lesz egy ilyen is, ahol ismételeten valamilyen szervezői karaktert fogok játszani, (tehát majd jól becsicskítok embereket ), bár az még nem 100%-ék hogy frakciót is vezetek. Akik ráérnek, és kedvet kaptak hozzá tartsanak velem, mivel mióta nem voltatok ez a játék is teljesen átalakult, sőt ez már sokkal inkább olyan mint egy fesztivál, ahol vannak olyan szervezők akik csak azért dolgoznak a játék alatt a háttérben (akár OUT-ban) hogy neked jó legyen (és ez azért elég kemény dolog).
bővebb infó:
http://luminalarp.blogspot.hu/
Luminások kiraktak egy újabb blogbejegyzést amit ajánlok elolvasni minden larp játékosnak de szervezéssel is foglalkozóknak főleg. Hasznos.
(És nem azért mert benne van a nevem, az csak véletlen, és a mondani való szempontjából lényegtelen is ).
https://luminalarp.blogspot.hu/2017/07/visszatekintes-es-onkritika-lumina-larp.html
(És nem azért mert benne van a nevem, az csak véletlen, és a mondani való szempontjából lényegtelen is ).
https://luminalarp.blogspot.hu/2017/07/visszatekintes-es-onkritika-lumina-larp.html
Csőő!
Elolvastam, és egy dolgot mondanék erre Valesz: nem véletlen, hogy te is meg vagy benne említve. Pontosan olyan nyitott vagy a játékosokra, amilyen a jó közönség, a jó játékos, amiről írnak. Nyilván nem csak ez a cikk tartalma, de ez egy fő témaköre.
Ez szintén idetartozó dolog: a Tatabányai játék most pont annyira passzolt az elképzeléseimhez, annyira tetszett(minden hiányosságával is) hogy ma nehéz volt visszatalálni a hétköznapokba, egy jó játék után. Még egyszer köszönöm Valesz az erőfeszítéseidet, és hogy hívtál minket. Számomra maradandó és jó emlék lesz.
Azt leszögezném, hogy a készült fegyverek költségébe szívesen beszállok. A játékszervezői nagy tervekről meg majd János ténykedését követően nyilatkozunk...
Elolvastam, és egy dolgot mondanék erre Valesz: nem véletlen, hogy te is meg vagy benne említve. Pontosan olyan nyitott vagy a játékosokra, amilyen a jó közönség, a jó játékos, amiről írnak. Nyilván nem csak ez a cikk tartalma, de ez egy fő témaköre.
Ez szintén idetartozó dolog: a Tatabányai játék most pont annyira passzolt az elképzeléseimhez, annyira tetszett(minden hiányosságával is) hogy ma nehéz volt visszatalálni a hétköznapokba, egy jó játék után. Még egyszer köszönöm Valesz az erőfeszítéseidet, és hogy hívtál minket. Számomra maradandó és jó emlék lesz.
Azt leszögezném, hogy a készült fegyverek költségébe szívesen beszállok. A játékszervezői nagy tervekről meg majd János ténykedését követően nyilatkozunk...
Hát, én nem gondolnám magamat "jó" játékosnak ("hiszen én, a császár, a király!"), és ott is inkább arról volt szó hogy mini-szervezőként kellett dolgokat tenni, ami az utóbbi időben jobban fekszik nekem, lehet azért mert szeretek szervezni meg lehet azért is mert több tapasztalatot nyújt.
Annak nagyon örülök hogy jól érezted magadat, Sanci és Móna Károly véleményét kikérve ez már egy ilyen 2,5 ember akinek jó volt
Később én is foogk írni beszámolót de egyébként egy csomót el tudtok olvasni a játék FB oldalán, illetve te is írhattok oda:
https://www.facebook.com/events/272908066464393/?active_tab=discussion&__xt__=33.%7B%22logging_data%22%3A%7B%22profile_id%22%3A272908066464393%2C%22event_type%22%3A%22clicked_view_event_posts%22%2C%22impression_info%22%3A%22eyJmIjp7Iml0ZW1fY291bnQiOiIwIn19%22%2C%22surface%22%3A%22www_events_permalink%22%2C%22interacted_story_type%22%3A%221058178634193603%22%2C%22session_id%22%3A%2272a363522098c113ab0239c706bff66c%22%7D%7D
Költségek? Ugyanmár, ezek közül egy jópárat felrakok majd eladásra, és akkor jut is marad is elven mindenki boldog, persze ha megveszik.
Egyébként egetverő költségek nem voltak ám, sokkal nagyobb tényező itt a munka vele, ami meg idő, és nem is kevés. (Ha egy lándzsát nézek nyél 990+ csőpoli 2*350 +polifoam 500, + szövet szallag 2*200 + melegragasztó, kontaktragasztó, latex, festék plafon 1500 Ft ~> 5000 Ft de talán még enyi sincs, mivel most próbáltam fölé lőni ). Ahhoz képest hogy pl a bolti lándzsa/alabárd fej önmagaában 20.000 Ft...
Illetve már volt olyan akinek igértem fegyvert .
Plussz Kildar azt mondta hogy a beszedett játékpénzből vegyük ki azokat a költségeket amiket a frakcióra fordítottunk, így a megvásárolt 5*4-es ponyvát, és a vasbográcsot ami együtt pont 10000 Ft-volt, a DK fizette . Máris nem vagyok annyira minuszba ) .
Annak nagyon örülök hogy jól érezted magadat, Sanci és Móna Károly véleményét kikérve ez már egy ilyen 2,5 ember akinek jó volt
Később én is foogk írni beszámolót de egyébként egy csomót el tudtok olvasni a játék FB oldalán, illetve te is írhattok oda:
https://www.facebook.com/events/272908066464393/?active_tab=discussion&__xt__=33.%7B%22logging_data%22%3A%7B%22profile_id%22%3A272908066464393%2C%22event_type%22%3A%22clicked_view_event_posts%22%2C%22impression_info%22%3A%22eyJmIjp7Iml0ZW1fY291bnQiOiIwIn19%22%2C%22surface%22%3A%22www_events_permalink%22%2C%22interacted_story_type%22%3A%221058178634193603%22%2C%22session_id%22%3A%2272a363522098c113ab0239c706bff66c%22%7D%7D
Költségek? Ugyanmár, ezek közül egy jópárat felrakok majd eladásra, és akkor jut is marad is elven mindenki boldog, persze ha megveszik.
Egyébként egetverő költségek nem voltak ám, sokkal nagyobb tényező itt a munka vele, ami meg idő, és nem is kevés. (Ha egy lándzsát nézek nyél 990+ csőpoli 2*350 +polifoam 500, + szövet szallag 2*200 + melegragasztó, kontaktragasztó, latex, festék plafon 1500 Ft ~> 5000 Ft de talán még enyi sincs, mivel most próbáltam fölé lőni ). Ahhoz képest hogy pl a bolti lándzsa/alabárd fej önmagaában 20.000 Ft...
Illetve már volt olyan akinek igértem fegyvert .
Plussz Kildar azt mondta hogy a beszedett játékpénzből vegyük ki azokat a költségeket amiket a frakcióra fordítottunk, így a megvásárolt 5*4-es ponyvát, és a vasbográcsot ami együtt pont 10000 Ft-volt, a DK fizette . Máris nem vagyok annyira minuszba ) .
Mi a helyzet a mostani hétvégével ráérés szinten?
Ami most jön hétvége, az nekem elég sájsze, szombat nappal 12, vasárnap este 12. Persze attól is függ, hogy mit csinálnánk, előtte, utána lesznek szabad napjaim jobban, következő héten meg hosszú hétvége.
Ez a szombat nappal 12, vasárnap este 12 mit jelent? Én társasozás/biliárdozás/ivásra gondoltam. A hosszú hétvége engem nem igazán érint ráérésileg, a hónapban így is szerencsés véletlen, hogy a csere-berék végeztével most lett még egy szabad hétvégém.
Azt hittem, te is 12- órákat dolgozol, Derzsy.... Mert e hónaptól én annyit, szóval szombaton reggel hattól este hatig vagyok, vasárnap este hattól másnap reggel hatig, gyengébbek kedvéért
Ezek tükrében a szombat esti hazaesésed után kompetensnek éreznéd még magad társasozás, ivás ügyileg vagy sem? De amúgy nekem a vasárnap délután 1-2-től 5-ig terjedő időpont is megfelelne. Vagy halasszuk inkább?
Akár jó lenne a szombat, mi benne vagyunk. Vasárnap annyira nem, mert akkor aludnom is kell délután. Jövő héttel mi a helyzet ettől függetlenül?
Jövőhét kedd, szerda, vasárnap szabad nekem. Geri te ráérsz most szombat fél7-7 körültől?
Beszéltem Gergővel, neki is jó a szombat.
Fél7 vagy 7 legyen a kezdés?
Csőő, egy kis változás, legyen 19:30 a kezdés, mert nem érek haza olyan hamar mint gondoltam.
Csőő!
Akkor a jövő hétvége vasárnapra eddig ki nem ér rá? Tegnap már fáradt voltam, hogy megjegyezzem. (akár a kosarazás is szóba jöhet)
Akkor a jövő hétvége vasárnapra eddig ki nem ér rá? Tegnap már fáradt voltam, hogy megjegyezzem. (akár a kosarazás is szóba jöhet)
Én ráérek, meg utána jövő hétfőn is. A probléma csupán, hogy csak focilabdát találtam. Kosárlabdát valaki nem tud szerválni valahonnan? De felőlem focizhatunk is.
2 / 35 oldal • 1, 2, 3 ... 18 ... 35
2 / 35 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.