Csevegő
+3
Ruyan
Gollam
Lorin
7 posters
18 / 35 oldal
18 / 35 oldal • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35
Re: Csevegő
Sebaj, majd akkor játszunk valami mást esetleg előtte.
Írtam egy közérdekűt a keletvég legendáihoz.
Nekem jobb lesz a szerda, mert másnap éjszakás leszek.
Írtam egy közérdekűt a keletvég legendáihoz.
Nekem jobb lesz a szerda, mert másnap éjszakás leszek.
Szerdán tudunk társasozni.
Chtulu alatt a rettegés Arkhamban-ra gondoltam a zsírúj kiegészítőkkel, ami igen, hosszú is meg bonyolult is... , mivel azt Atkó leszavazta, ugyan leviszem de viszek mellette olyan játékot ami nyelvfüggetlen hogy tudjon Böbe is játszani (Colt express). Egyébként Böbe nem fog tudni játszani a Wizz-Warral sem, mivel az max 4 fős. .
Chtulu alatt a rettegés Arkhamban-ra gondoltam a zsírúj kiegészítőkkel, ami igen, hosszú is meg bonyolult is... , mivel azt Atkó leszavazta, ugyan leviszem de viszek mellette olyan játékot ami nyelvfüggetlen hogy tudjon Böbe is játszani (Colt express). Egyébként Böbe nem fog tudni játszani a Wizz-Warral sem, mivel az max 4 fős. .
Vettem még egy cooperatív (közepesen nehéz) MAGYAR játékot. Leviszem azt is, HÁTHA.
Ugyanakkor kis módosulás az lesz a tervemben a meló miatt: csütörtökön reggel 9:00-re már Pesten kell lennem.
Ez annyiban befolyásolja a dolgokat, hogy legkésőbb a 19:30-as vonattal fel kell jöjjek BP-re, ezért Chtulut nem viszek. Vagy ha ferde-estét tartunk akkor ott kell aludjak valakinél és másnap az 5:58-as vonattal eljönni. (lehet tolongani )
Majd igyekszem 16:00-ra kb már ott lenni a célzónában, bár még fogalmam sincs hogy az hol van egyébként (Atkó, megmondod? )
Ugyanakkor kis módosulás az lesz a tervemben a meló miatt: csütörtökön reggel 9:00-re már Pesten kell lennem.
Ez annyiban befolyásolja a dolgokat, hogy legkésőbb a 19:30-as vonattal fel kell jöjjek BP-re, ezért Chtulut nem viszek. Vagy ha ferde-estét tartunk akkor ott kell aludjak valakinél és másnap az 5:58-as vonattal eljönni. (lehet tolongani )
Majd igyekszem 16:00-ra kb már ott lenni a célzónában, bár még fogalmam sincs hogy az hol van egyébként (Atkó, megmondod? )
Csőő, na a jó hír, hogy én tudom hol vagyunk
Csap utca 6. ez a segner térről már látszik lényegében, ha a hatvan utcán indulnál a templom fele, egyből a második kis utca balra, egy italbolttal szemben. De ha a segnerre értél és csődöt mond a google map, oda le is mehetek eléd.
A roszabb hír, hogy két ágyunk most sincs, de ha egy fűtött, szőnyeggel ellátott szobában jó neked a korábbi pokrócos megoldás, akkor hely az van.
Csap utca 6. ez a segner térről már látszik lényegében, ha a hatvan utcán indulnál a templom fele, egyből a második kis utca balra, egy italbolttal szemben. De ha a segnerre értél és csődöt mond a google map, oda le is mehetek eléd.
A roszabb hír, hogy két ágyunk most sincs, de ha egy fűtött, szőnyeggel ellátott szobában jó neked a korábbi pokrócos megoldás, akkor hely az van.
Valszeg vissza fogok jönni este, az a másnapi telepítés necces lenne reggeli indulással.
Az új játék a Téboly Nagykönyve. Nem találtam neki netes szabályt de ha találtok akkor akinek van ideje olvassamánel... (én holnap egyből vizsgaután megyek, szal tutibiztos hogy nem fogom elolvasni előre ) .
csumicső
Az új játék a Téboly Nagykönyve. Nem találtam neki netes szabályt de ha találtok akkor akinek van ideje olvassamánel... (én holnap egyből vizsgaután megyek, szal tutibiztos hogy nem fogom elolvasni előre ) .
csumicső
Csőő
Valesz vigyem el a Wiz-Wart, hazaviszed vagy még maradhat nálunk?
Itt a link a szabályokról: https://reflexshop.hu/custom/reflexshop/image/data/product/iello/A-Teboly-Nagykonyve-jatekszabaly-Reflexshop.pdf
Valesz vigyem el a Wiz-Wart, hazaviszed vagy még maradhat nálunk?
Itt a link a szabályokról: https://reflexshop.hu/custom/reflexshop/image/data/product/iello/A-Teboly-Nagykonyve-jatekszabaly-Reflexshop.pdf
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Csöveskukoricák!
Nagy gond lenne ha mégis inkább pénteken partyznank? Csak mert szamolgattam és holnap három órát tudnánk játszani pénteken meg legalább 6ot. Bocsesz a varialasert meg ha nem jó akkor marad a holnap de sajna gyunnek a dolgok folyamatosan nekem is... wiizwar maradhat de mjd hozd el játszani. Csumacso.
Nagy gond lenne ha mégis inkább pénteken partyznank? Csak mert szamolgattam és holnap három órát tudnánk játszani pénteken meg legalább 6ot. Bocsesz a varialasert meg ha nem jó akkor marad a holnap de sajna gyunnek a dolgok folyamatosan nekem is... wiizwar maradhat de mjd hozd el játszani. Csumacso.
Csőő!
Ha mindenkinek jó, akkor lehet a péntek is, elsőre azért szavaztam inkább szerdára, mert pénteken limitáltabban érek rá(már írtam): kábé délelőtt végétől koraesti órákig, mert előtte, utána dolgozok.
Ha mindenkinek jó, akkor lehet a péntek is, elsőre azért szavaztam inkább szerdára, mert pénteken limitáltabban érek rá(már írtam): kábé délelőtt végétől koraesti órákig, mert előtte, utána dolgozok.
Péntek megfelel, majd Geri megírja mikortól ér rá, mert gondolom ő dolgozik aznap és onnantól kezdve kb este 9-10-ig nekem is jó.
Koraesténél tovább én se fogok ráérni pénteken de az akkor is több mint szűk 3 óra .legyen akkor péntek
Megfelel a péntek részemről is. Hány órától kezdenénk amúgy?
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Kb amikortól te ráérsz.
Én plafon 12:00 ra végzek az egyetemen, utanna még attól függően ki hogy ér rá lehet beiktatok egy kis veradast aztán megyem tovább a celterulet felé. . Atko mikortól vagy otthon?
Ahha! Na akkor ha megvagyok a dolgaimmal akkor megyek egyből hozzád és aludhatunk eggyüt (Valszeg én se leszek maximálisan kipihent ) .
Mit gondolsz mikorra leszel harcképes?
Mit gondolsz mikorra leszel harcképes?
Hát ha harc alatt alvást értesz, akkor reggel 6 30-tól, amúgy dél felé már ébren szoktam lenni.
Rossz esetben én 5 óra körül végzem, jó esetben sikerül kicsit korábban ellógni
Úgy néz ki 3 óra körül már le tudok lépni Egy fél 4 körüli kezdés megfelel mindenkinek?
Blargh! Fel 4 okes. Addig alszok én is eggyet. Chtulu nálam van de ha külön nem mondjátok akkor Ádámnal hagyom, mert sok idő...
Amúgy jó a fél 4-es kezdés, de én értettem félre Valesz, hogy azt mondtad, hogy délben végzel és jösz ide? Csakmert mi most lemegyünk a boltba, és addig nem tudunk beengedni.
Cső, itt a féléves beosztásom.
https://i.servimg.com/u/f62/19/84/11/36/beoszt13.jpg
https://i.servimg.com/u/f62/19/84/11/36/beoszt14.jpg
https://i.servimg.com/u/f62/19/84/11/36/beoszt13.jpg
https://i.servimg.com/u/f62/19/84/11/36/beoszt14.jpg
Csőő!
Jövő hétvégén Derzsyn kívül ki ér rá? Péntek szombat vasárnap szabadok leszünk akár társasozásra, akár egyéb párti programra.
Jövő hétvégén Derzsyn kívül ki ér rá? Péntek szombat vasárnap szabadok leszünk akár társasozásra, akár egyéb párti programra.
Én mindegyik napra raktam már programot. De ha van kedvetek gyertek fel Fagyott Világra . Szar lesz de lehet belőle tanulni .
Majd az is eljön egyszer, addig a közeli téli játékok esélyesebbek, ahova nincs akkora utiköltség és ahonnan hamar itthon lehetek ha kell
18 / 35 oldal • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35
18 / 35 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.