Csevegő
+3
Ruyan
Gollam
Lorin
7 posters
26 / 35 oldal
26 / 35 oldal • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 35
Re: Csevegő
Ezért a képért megérte felnézni. Menőzhetek vele a koliban...? Léééccciiii
Tudu- Hozzászólások száma : 213
Tsőő partyarcok!
A december 8-as verseny akkor mindenki részéről okés, mert akkor úgy kérem ki a szabim.
A december 8-as verseny akkor mindenki részéről okés, mert akkor úgy kérem ki a szabim.
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Felőlem is mehetünk, van kedvem mágusozni egy jót Bár kariötletem nekem sincs még
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Halihó!
(Ez az üzenet elsősorban Atkónak és Derzsynek szól, de ha más is olvassa és ráér aznap, illetve rendelkezik kedvvel a dologhoz, jelezze nyugodtan )
Rékának is jó lesz a kedd, azt mondta részéről akár korábban is kezdhetünk. Szóval így az első kérdés, hogy legkorábban ti mikor tudnátok ideérni? Illetve a másik kérdés, hogy ha Atkó távozásának idejéig nem sikerülne befejezni a kalandot, akkor van-e lehetőség szerintetek másnap folytatni? Ha nem problémát jelent-e az bárkinek, ha a többiekkel aznap befejezzük?
A karakteralkotással kapcsolatban, ÚTK-ra gondoltam, max 3-as szinttel, Dél-Ynevi kalandhelyszínnel. Rövid előtörténet elég lesz hozzá, a többiekkel való összemesélést megoldom én
Edit: előtöriket a ruyan@freemail.hu címre küldhetitek
(Ez az üzenet elsősorban Atkónak és Derzsynek szól, de ha más is olvassa és ráér aznap, illetve rendelkezik kedvvel a dologhoz, jelezze nyugodtan )
Rékának is jó lesz a kedd, azt mondta részéről akár korábban is kezdhetünk. Szóval így az első kérdés, hogy legkorábban ti mikor tudnátok ideérni? Illetve a másik kérdés, hogy ha Atkó távozásának idejéig nem sikerülne befejezni a kalandot, akkor van-e lehetőség szerintetek másnap folytatni? Ha nem problémát jelent-e az bárkinek, ha a többiekkel aznap befejezzük?
A karakteralkotással kapcsolatban, ÚTK-ra gondoltam, max 3-as szinttel, Dél-Ynevi kalandhelyszínnel. Rövid előtörténet elég lesz hozzá, a többiekkel való összemesélést megoldom én
Edit: előtöriket a ruyan@freemail.hu címre küldhetitek
Eö, bíztatóan hangzik, hogy neki IS jó lesz a kedd, hiszen a telefonban mondtam, hogy nekem a kedd és a szerda nem igazán jó, ha estig tart
De mindenesetre, akkor hánykor kezdenénk? Én legkorábban már délelőtt is ráérek
Ja és a kidolgozott karit legkorábban hétfőn tudom megcsinálni, hiszen addig minden nap dolgozok.
Problémát nekem sem az nem okoz, hogy befejezzétek nélkülem, sem az, hogy másnap folytassátok nélkülem, de szerdán még a keddinél is kevésbé érek rá(azaz lényegében egyáltalán nem), hiszen rövidváltásom van olyankor. Cserébe ha lehet, hogy nélkülem fejeződik be a kaland, és ezt előre tudom, az kicsit már a kezdésnek is ad egy ilyen sietős "megyünk tovább" érzetet...
Nem mondom, hogy optimal ohne kopf ez az in medias rejsz.
De mindenesetre, akkor hánykor kezdenénk? Én legkorábban már délelőtt is ráérek
Ja és a kidolgozott karit legkorábban hétfőn tudom megcsinálni, hiszen addig minden nap dolgozok.
Problémát nekem sem az nem okoz, hogy befejezzétek nélkülem, sem az, hogy másnap folytassátok nélkülem, de szerdán még a keddinél is kevésbé érek rá(azaz lényegében egyáltalán nem), hiszen rövidváltásom van olyankor. Cserébe ha lehet, hogy nélkülem fejeződik be a kaland, és ezt előre tudom, az kicsit már a kezdésnek is ad egy ilyen sietős "megyünk tovább" érzetet...
Nem mondom, hogy optimal ohne kopf ez az in medias rejsz.
Nekem kedden 2-től van programom a Klinikán ami nem tudom meddig fog tartani, de remélhetőleg legkésőbb 4-ig amikor tudok indulni a helyszín felé. Amit még fel tudok ajánlani a még nem említett időpontok közül a kaland esetleges folytatására/befejezésére teljes létszám mellett a csütörtök amikor is este 6-ig dolgozom és utána tudnék elindulni a célállomás felé(vagy lehetne az nálam), és a nap hátralévő részét rá is tudnám a játékra szánni révén másnap éjszakás vagyok.
Csütörtök nekem is hasonló, kedd+ csütörtök még jó lehet, ha kedden fél öt körül kezdünk.
Bocsánat, akkor félreérthettem valamit a sok időpont közül Illetve tudom, hogy nem túl optimál ilyen kevés idővel ajáték előtt elkezdeni szervezni, de sokkal hamarabb én sem tudtam, hogy Réka itt lesz.
Részemről a keddi fél 5-ös kezdés és a csürtöki 6 óra körüli folytatás rendben van
Részemről a keddi fél 5-ös kezdés és a csürtöki 6 óra körüli folytatás rendben van
Csütörtökön én 6 kor végzek, ezért leghamarabb 7 lesz a folytatás részemről
Akkor 3-as szintű utk-s karik? egyéb megkötés nincs?
Akkor 3-as szintű utk-s karik? egyéb megkötés nincs?
Közben lassan kezdjük el összeszervezni a karaktereket a Regélő főnixre is.
Nekem mindegy mivel jövök, kb minden koncepcióban benne vagyok.
Nekem mindegy mivel jövök, kb minden koncepcióban benne vagyok.
Nekem sincsen még ötletem a karit illetően. Viszont már került fel egy hangulatkeltő a modullal kapcsolatban:
https://kronikak.hu/2018/10/17/informaciok-es-elso-hangulatkelto-a-ii-regelo-fonix-talalkozohoz/.
Nekem ebből annyi jön le, hogy északi kaland lesz és valószínűleg Abaszisz környékén fog játszódni. Csapatkoncepcióval kapcsolatban ami eszembe jutott egy homogén mindenki ugyanabba a kasztba tartozik ötlet(mivel ilyet még sosem próbáltunk), de hogy milyen kaszt is legyen azt nem tudom(nyilván olyan kellene ami mind a négyünknek szimpi lenne, ha akadna ilyen).
https://kronikak.hu/2018/10/17/informaciok-es-elso-hangulatkelto-a-ii-regelo-fonix-talalkozohoz/.
Nekem ebből annyi jön le, hogy északi kaland lesz és valószínűleg Abaszisz környékén fog játszódni. Csapatkoncepcióval kapcsolatban ami eszembe jutott egy homogén mindenki ugyanabba a kasztba tartozik ötlet(mivel ilyet még sosem próbáltunk), de hogy milyen kaszt is legyen azt nem tudom(nyilván olyan kellene ami mind a négyünknek szimpi lenne, ha akadna ilyen).
Felőlem megpróbálhatjuk a homo-gén csapatot is, vagy még egy olyan ötletem támadt, hogy lenne egy bármiféle harci jellegű karakter, és a többiek veszélyes helyzetben őt erősítenék a varázslataikkal.
Tső csövesbánatok!
Most hétvégén lesz szabad a hétvégém és ahogy nézem vasárnap Atkó sem dolgozik(legfeljebb kijavít ha mégis). Estefelé össze kéne ülni ts-en és megbeszélni a csapatkoncepciót, mert utána már csak egy hét lesz a versenyig. Addig ha lehet mindenki gondolkozzon, hogy van-e olyan kari amivel kifejezetten szívesen játszana (vagy nézzétek át az előnyök/hátrányokat hátha abból megtetszik valami és karaktert építenétek rá).
Most hétvégén lesz szabad a hétvégém és ahogy nézem vasárnap Atkó sem dolgozik(legfeljebb kijavít ha mégis). Estefelé össze kéne ülni ts-en és megbeszélni a csapatkoncepciót, mert utána már csak egy hét lesz a versenyig. Addig ha lehet mindenki gondolkozzon, hogy van-e olyan kari amivel kifejezetten szívesen játszana (vagy nézzétek át az előnyök/hátrányokat hátha abból megtetszik valami és karaktert építenétek rá).
Csövi!
Voltam olyan botor, hogy elolvassam a hangulatkeltőt. A játék jelentkezési módozatait hol lehet megtalálni? Mert most nem sikerült, pedig tudom hogy Lorin egyszer már belinkelte fészbúkon. Amúgy szívesen vezetem a csapatot a biztos halálba, ha gondoljátok, mondjuk egy közelharcossal.
Voltam olyan botor, hogy elolvassam a hangulatkeltőt. A játék jelentkezési módozatait hol lehet megtalálni? Mert most nem sikerült, pedig tudom hogy Lorin egyszer már belinkelte fészbúkon. Amúgy szívesen vezetem a csapatot a biztos halálba, ha gondoljátok, mondjuk egy közelharcossal.
Hali!
Szilveszteri programmal kapcsolatban valakinek van már valamiféle elképzelése, mert megkaptam a decemberi beosztásom és aznap, meg elsején is szabad vagyok, szal részemről mehet az ereszd el a...hajam.
Szilveszteri programmal kapcsolatban valakinek van már valamiféle elképzelése, mert megkaptam a decemberi beosztásom és aznap, meg elsején is szabad vagyok, szal részemről mehet az ereszd el a...hajam.
Csőő, partiarcok, mivel tegnap felvetődött élőben is a szilveszteri program kérdése, természetesen ma egyből csoda is történt, és máris nem várt helyről kaptam ötletet, illetve kaptunk meghívást.
Pontosabban megragadnám az alkalmat hogy az egyébként már szándékozó Jánost megelőzve felvessem az ötletét. Ugyanis megpendítette, hogy szilveszterkor akár lemehetnénk hozzájuk az új Nyíracsádi kéjlakba ottalvós pártira. Majd ő még nyilván részletezi mindezt, de már ízlelgethetitek az ötletet, én a magunk részéről azt mondtam, hogy benne lennénk, mert ez "családbarát" program, és ráadásul többen is lennénk esetleges játékokhoz, plusz ott még úgysem voltunk.
Pontosabban megragadnám az alkalmat hogy az egyébként már szándékozó Jánost megelőzve felvessem az ötletét. Ugyanis megpendítette, hogy szilveszterkor akár lemehetnénk hozzájuk az új Nyíracsádi kéjlakba ottalvós pártira. Majd ő még nyilván részletezi mindezt, de már ízlelgethetitek az ötletet, én a magunk részéről azt mondtam, hogy benne lennénk, mert ez "családbarát" program, és ráadásul többen is lennénk esetleges játékokhoz, plusz ott még úgysem voltunk.
Részemről annyira nem lenne party az ötlet mert igaz, hogy 31én ráérek, de előtte éjszakás vagyok és egy ilyen esemény előtt jócskán kipihenném magam, utána meg 4 körül felkelvén, még valahogy kijutni Acsádig meg másnap ugyanígy vissza...necces. Egy erős talán.
Derzsy győzködni nem szeretnélek, végülis nem dől össze a világ akkor sem ha külön szilveszterezünk. Annyit tudok, hogy te vetetted fel a szilveszter témát, ez meg egy "véletlenül" épp egyből érkezett megoldás az én dilemmámra. A lányok nélkül épp eleget partiztam idén, úgyhogy most kevesebb ilyet tervezek, amikor nem indokolt.
Mindenesetre Geri és Valesz véleményére is kíváncsi leszek, meg az alternatív ötletekre, ha vannak jobbak.
Mindenesetre Geri és Valesz véleményére is kíváncsi leszek, meg az alternatív ötletekre, ha vannak jobbak.
Namost, mondom itt is: én annyira nem akarok szilveszterezni idén... légyszi ne várjatok rám. Viszont 22.-e és 27.-e között lenn leszek basznádon, inkább akörül csapnék valamit kis párty félét, de még ezt is kicsit korai lenne megbeszélni.
(Ha jönnék szilveszterezni nekem OK lenne az hogy Jánoséknál legyen.)
(Ha jönnék szilveszterezni nekem OK lenne az hogy Jánoséknál legyen.)
Vettem, akkor ez az információ elkerülte a figyelmemet a barcraftban.
Mindeközben: János másnap azt mondta, hogy nem feltétlenül a szilveszterre gondolt-vagy rosszul fogalmazott/értettem telefonon-, hanem előtte egy-két nappal valamire. Szóval még olyan opció is van, hogy valamikor előtte leugrani Jánoshoz lakást avatni(dec. 28-30 magasságában)- akinek kedve és megfelelő beosztása van, legalábbis nekünk van ilyen szándékunk- és szilvesztert a városban köszönteni.
Igazából nincs ellenemre ha kétnaponta partizunk a téliszünetben, de pl. alkoholizálni már nem bírok, mint kiderült és jöttömre a klánommal együtt számítsatok.
Mindeközben: János másnap azt mondta, hogy nem feltétlenül a szilveszterre gondolt-vagy rosszul fogalmazott/értettem telefonon-, hanem előtte egy-két nappal valamire. Szóval még olyan opció is van, hogy valamikor előtte leugrani Jánoshoz lakást avatni(dec. 28-30 magasságában)- akinek kedve és megfelelő beosztása van, legalábbis nekünk van ilyen szándékunk- és szilvesztert a városban köszönteni.
Igazából nincs ellenemre ha kétnaponta partizunk a téliszünetben, de pl. alkoholizálni már nem bírok, mint kiderült és jöttömre a klánommal együtt számítsatok.
Csak hogy nyoma is maradjon akkor most pénteken 7-től nálam a Tócósban party.
26 / 35 oldal • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 30 ... 35
26 / 35 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.