Keleti Erdők Vándorai

Join the forum, it's quick and easy

Keleti Erdők Vándorai
Keleti Erdők Vándorai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Csevegő

+3
Ruyan
Gollam
Lorin
7 posters

14 / 35 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 35  Next

Go down

Csevegő - Page 14 Empty Re: Csevegő

Témanyitás  Ruyan Szomb. Dec. 02, 2017 8:31 am

Mivel már ismerem az angol szabályrendszert elég jól, vállalom a kétnyelvű szabályegyeztetést, if jú ár fájn vid dat ov korsz Very Happy

Mondjuk ezesetben lehet még nincs értelme elkérni a szabálykönyvet, elég lehet ha két laptopon megvan.
Ruyan
Ruyan

Hozzászólások száma : 934

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Lernun Szomb. Dec. 02, 2017 12:27 pm

Valesz mintha összemesélést is említett volna, de majd nyilatkozik erről ő maga.
Lernun
Lernun

Hozzászólások száma : 1010

Témanyitás  Baboh Szomb. Dec. 02, 2017 3:54 pm

Valami rémlik az összemesélésről, de nagyon esélyes, hogy ha az alapkönyvet nem fogom nagy vonalakban ismerni jövő hétig, akkor a karialkotás is nehezebb lesz. Geri a javaslatodat elfogadom, ha lenne elég sok időm, nem okozna problémát az angolozás, de mivel elég sok szó van egy oldalon is, amik csak a játék nyelvét adják és konkrétan képességek, helyek, dolgok nevei, kissé időigényes ezeket kiszűrni, megjegyezni így kívülállóként.

Amúgy már bele is nézegettem, ha a kedvenc km-em nyilatkozik végre a Páratlan Kalandmesteri Fenség Alázatos SZolgáinak,(rövidítve ejtem) akkor annyit előre is megbeszélhetünk, hogy tudjuk e ki milyen kari-és nem egyformák-vagy totál szabad kezet kapunk Cool Mert addig nem is mondom a tervemet.

Ettől függetlenül a kalandba Böbe nem hiszem hogy nagyon akar akár csak belehallgatni is, ezért előbb legyen a társasozás, ha úgy alakul.
Baboh
Baboh

Hozzászólások száma : 1914

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Témanyitás  Lernun Szomb. Dec. 02, 2017 4:05 pm

Én sem tervezem a szabályzat túlzott áttekintését és bár legjobb lenne örökre elfelejteni mégis felhozom példának: én úgy gondoltam, hogy kb mint annó a Shadowrunos karialkotásnál összeülünk és helyszínen beszélünk meg mindent/ismerkedünk meg a szabályokkal- szal magában a karialkotás is egy hosszabb időtöltés lenne.(bár én már találtam pár igen jól érthető youtube-os karialkotós vidót ha érdekel esetleg- https://www.youtube.com/watch?v=OoW2CDgztKY&list=PLJmFJXf3BXjwXkNFo_-iwtHb24AuJcXqx)
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Szomb. Dec. 02, 2017 5:42 pm

Azthittem a mozaikszó azért jobban fog ülni Smile Még várom az olvasói hozzászólásokat Surprised Minden jóban benne vagyok, de Böbe nem mindig, szóval az időzítés miatt mondtam.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Szomb. Dec. 02, 2017 6:59 pm

Eddig tartott amíg leesett Very Happy . Én amúgy is úgy terveztem, hogy a társasozással kezdünk. Ja igen meg Valesz megemlítette, hogy ő amúgy vasárnap is ráér. Én is amúgy, Geri, Atkó ízlelgessétek a gondolatot.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Szomb. Dec. 02, 2017 8:12 pm

Jó hogy a kis kö... kedvenc káemem hogy nyaljam ki a buláját azt mondta, hogy valamikor azon a hétvégén egy napra ér rá....de amúgy mi ráérünk, illetve én is vasárnap is, ha külön dnd-s alkalomban gondolkozunk. Csak előtte legyen wizz war meg a többi 30-40 oldalas XD
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Kedd Dec. 05, 2017 6:02 am

Változás: A Tócós kerti lakás szabad lesz a hétvégén, szóval a party helyszíne arra a helyre módosul.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Kedd Dec. 05, 2017 11:11 am

Roger.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Baboh Szer. Dec. 06, 2017 5:24 pm

Akkor szombat 11 óra tócóskerti kéjlak?
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Szer. Dec. 06, 2017 5:37 pm

Já.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Lorin Csüt. Dec. 07, 2017 12:21 am

Ja.

Faszomamindenbe. Hozok kockákat azért, meg hozok kalandmodult. Wizzwar szintén angol szal AZT pont nem fogom most levinni. Cserébe leviszek egy másik faszányos játékot meg érdekel a drakula dühe is Wink .
Bocsi hogy nem irogatok idefelé, de az a helyzet hogy az elmúlt 3 hétben nem igazán fejezetem be a melót 2 előtt (mármint hajnali kettő) és erre még rájön az is hogy a szakdolgozattal is haladni ke...kéne...

Na négerek, holnapután gémelés van.

csumicsó.
Lorin
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1531

https://kevforum.hungarianforum.com

Témanyitás  Baboh Csüt. Dec. 07, 2017 6:18 am

Partikocsog, majdnem pezsgőt bontottam, amikor láttam, hogy írtál. A wizz war nem ilyen 30-40 oldal? A DnD 1000 oldala mellett/a gm könyvvel együtt tuti van annyi/ szerintem belefér, meg ha nagyon nincs kedved vele játszani(ha jól értem még nem toltad), akkor itt is hagyhatod, ha nagyon jófej akarsz lenni Smile Meg a KRISYS-t vissza adhatjuk, ha el tudod vinni. Sőt, a drakulát is oda tudom adni majd. Ja és az egy éve emlegetett latexet is odaadom, hogy megszemléld.

A drakula dühében Geri a soros drakula, ha neki is megfelel-csakmert tapasztalt játékosnak kell lennie- a probléma ott kezdődik, hogy Derzsy és Böbe abban nem vesz részt... ettől függetlenül elvihetjük. A tré-fa, hogy az 2-3 óra, amíg a társaság kisebbik fele nem játszik, gondolom egy egésznapos társasozás úgy jó ha együtt játszunk- természetesen a legújabb Varga, azaz Sanci most sem fog ráérni partizni.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Csüt. Dec. 07, 2017 10:36 am

Egyetértek Atkóval a Wizz War-ral kapcsolatban/itt hagyás ügyileg/, de amúgy ha le is hozná Valesz azt is max ha Böbe elment tudnánk játszani, mert max 4 fős...

A Drakula Dühe nekem nagyon nem jött be úgyhogy abban valóban nem szívesen vennék részt... Ja és Geri ha még lesz időd elkérni, akkor csak jó lenne egy nyomtatott szabálykönyv ki tudja lesz-e mesélés is(meg ugye még mindig fel van dobva a vasárnapi hepajkodás lehetősége is).
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Csüt. Dec. 07, 2017 12:05 pm

Meg annak is fel volt dobva a lehetősége, hogy vasárnap jöhetnek az angolt igénylő dolgok, illetve ha mégis csak egy nap lesz belőle, akkor előbb Böbe részvételével szórakozunk, utána meg ő hazamegy, és DnD-nézegetés és akár egy jó kis wizz war Very Happy

Most lehet hogy faszalgásnak hangzik, de lényegében Derzsyvel egyet értünk, ezért is fogalmaztam úgy, hogy ők nem játszanak a drakula dühével, mert a múltkor simán csak félbehagyták a játékot, márpedig ezért kár belekezdeni a következőkben. Az nekünk sem szórakozás. Tehát a Derzsy által írt nem szívesent finoman egyértelműsíteném, hogy Derzsy és Böbe nem játszik a játékkal, amikor én is játszok.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Pént. Dec. 08, 2017 3:36 pm

HOLNAP LEGHAMARABB 13:00-RA ÉREK DEBRECENBE.

Mocsok fáradt vagyok és nem akarok 9 előtt felkelni. Utána meg így megy busz.

Baboh írta: Derzsy és Böbe nem játszik a játékkal, amikor én is játszok.
Ez ilyen ritka jól hangzik.[/irony]

Baboh arra hogy "nem fogok mesélni" ezt írtam korábban.
illetve esetleg ha úgy van akkor valami kis lightos összemesélés is játszhat -> nem konkrét "modul" mesélés lenne hanem egy kis lightos szórakozás, ismerkedés a szabályrendszerrel. Nekem nem gond persze ha ezt most skippeljük. De így egyre romlónak látom a statisztikát azt illetően hogy "mit/kivel" játszunk, illetve most hogy már ez a "ezt ne játszok ezzel" dolog így még a partycsőcseléken belül is felütötte a fejét elég szomorúnak látom a jövőt ... Szóval mind baszódjatok meg Wink .

Nekem mindegy hogy angol vagy magyar DnD-t tolunk, UGYANAKKOR nekem harmadik edition van meg MAGYARUL, KINYOMTATVA, GYÁRI könyv képében. A modul is MAGYAR, és GYÁRI. Tudom ez így nem ok arra hogy miért csináljuk a dolgokat egyszerűen Very Happy. Amúgy nekem főleg azért mindegy mert az 5E-vel már én is játszottam, sőt rendszeresen játszom vele ilyen havi egy alkalommal, ettől függetlenül nem ismerem teljesen, DE karaktert alkotni nem nehéz benne, mesélni elkezdeni SEM nehéz benne. Szóval. Nekem 8, de én alapvetően nem feltétlen szeretem az idegen nyelvű dolgokat, több idő lesz keresgélni / megérteni. De ha két embernek jó a háromból akkor legyen az Smile . Ha új Varga nem ér rá akkor ő nem is száll be a gémbe?

Én úgy terveztem hogy szombat-vasárnap party van. Szóval vasárnap ilyen 4-5-ig fullra okés a dolog.

Pandemic (4 fős), Rattus, és ElderSign van nállam. Meg zombidice. Ezekkel tudunk játszani holnap, meg gondolom ti is hoztok azért valamit Wink .
De nekem minden más sórakodási forma is megfelel. Kaját csináljunk vagy rendelünk? Piát elmegy valaki venni?

Csű!

Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Lernun Pént. Dec. 08, 2017 4:29 pm

Valesz, akkor egy kvázi fix időpontot tudnál írni, hogy mikorra érsz a Tóciba? Mert ebből én egy 2 órás kezdést hallok ki , és előrébb menve az időben ha PÉLDÁUL csak 6ig társasozunk , akkor is lesz utána egy holtidő a sötétedés miatt, amikor is Atkó gondolom haza akarja kísérni Böbét. Utána még visszajössz Atkó és hepajkodunk tovább aztán lelép aki akar és másnap megint visszajön? Mert ez kissé macerásnak hangzik, persze felőlem nyugodtan. Vagy tervez mindenki ott aludni? Elvileg van 2 felfújható matrac, meg viszek egy hálózsákot is szóval ez is járható út. Vacsorát/ másnapi ebédet én rendelni gondoltam, de van hűtő, meg bolt is s közelben, szóval kinek hogy engedik az anyagiak. Én olyan hú de nagyon nem vágyok az alkoholizálásra, azaz egy bor elfogyasztásába pl beszállok, boltba meg akarok menni előtte amúgy is szóval a kéréseket fel lehet vetni.

Ja és hogy nyoma legyen, hacsak Atkó nem akar majd MAXIMUM AZ ERKÉLYEN eret vágni tiltakozását kinyilvánítandó maradjunk az angol verziónál.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Pént. Dec. 08, 2017 6:44 pm

Csőő!

Valesz igazi partifasz vagyok, a legjobbaktól tanultam....amúgy hidd el, én örülnék neki a legjobban, ha egy jó kis drakula dühével játszanánk, de ezt a lehetőséget az előzmények ismeretében elvethetjük. A játék 5-6 órát is igénybe vesz, és Böbe és Derzsy kábé akkor élvezné végig ezt, ha előtte kapnának fél TONNA kokaint Laughing

Nem az én ötletem, hogy ne játsszunk azzal, ők mondták ki ezt először, és elég sokszor, hogy tiszteletben tartsam, és hogy szavukon is fogjam őket. Ilyen egyszerű, van sok más jó játékunk. Elvinni elviszem, ha szeretnéd.

A DnD-nél elég nagy félreértések vannak a nyelvet illetően. Derzsy határozottan azt mondta(vissza lehet keresni, idézgetni tuti nem fogom, hogy mikor de mostanában), hogy ti hárman már az angol nyelvű kiadásban maradtatok, én fejet hajthatok ez előtt, de egyáltalán nem mondtam, hogy ez a jobb lehetőség. A magyar nyelvű jobb szerintem(mert bizony magyarok vagyunk ám) , de ha nektek jó az angol, nekem is, és nem vágok eret-az erkélyen-, csak meg fogom kérdezni, ha egy szóról nem tudom, hogy mit jelent.

Az ottalvás nekünk elképzelhető ha van paplan, a kaja rendelés is rendben, meg valamit viszünk is, meg egy kis koccintanivalót is viszünk.

Derzsy ha valami hidegkaját veszel, abba mi is beszállunk mennyiségben és pénzzel is. (pékáru, felvágott, ilyesmi)

Baboh
Baboh

Témanyitás  Baboh Pént. Dec. 08, 2017 6:49 pm

Ja igen, Sanci nem fog beszállni a dnd-be, mert partiköcsög ő is.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Pént. Dec. 08, 2017 7:37 pm

Hát a lakás méreteit ismeritek és asszem részegen már előfordult hogy 5 fő kényelmesnek mondta a négyzetméterszámot, minden esetre az ágyon én egy helyre mindenképpen igényt tartok, emellett még 2 felfújható ágy lesz elérhető. A hálózsákot én paplannak szántam valakinek, úgyhogy jelenleg magamon kívül még egy személynek tudok biztosítani takarót, ennek fényében hozhat még aki igényel ilyesmit.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Pént. Dec. 08, 2017 9:07 pm

Csőő!

Akkor majd a helyet a matracon felmérjük, aztán annak függvényében, hogy meddig tart a Böbét is érdeklő program, vagy ott alszunk, vagy hazakísérem és buzulunk utána.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lernun Pént. Dec. 08, 2017 9:10 pm

Ja vagy marad a szerepjáték Very Happy .
Lernun
Lernun

Témanyitás  Lorin Pént. Dec. 08, 2017 11:31 pm

Öhm, srácok itt bajok lesznek.  

Nézzük a tényeket:

-Böbe, Derzsy nem játszik Drakula Dühét
-Atkó nem játszik Drakula dühét mert ott lesz Böbe és Derzsy.
-Böbe nem szívesen játszik angol játékokkal.
-Böbe nem akar szerepjátszani.
- Összesen 5-en leszünk.
- Nállam két 4 fős játék van egy több fős ami angol, és egy partykocka játék ami kb 10 perc.

Öhm, a fentiből következik hogy 1 játék van nállam amivel tudunk játszani (A wizzwar meg angol is, és még 4 fős is és még itt sincs).
szóval, engem érdekelne mi a ferde faszt fogunk holnap csinálni, mert buzulkodni nem sok kedvem van ám Very Happy . Szal tőlem filmezhetünk is meg minden de ne az legyen már hogy ott leszünk és akkor nem tudunk semmit se játszani mert senkinek nem jó semmi...
Szal akkor hozzatok ti is gémeket pls, aranyásókat meg ilyesmit legalább.

Amúgy én inkább főznék valami nem túl bonyit. Legalább az egyik nap. Ettem épp elég trashfoodot az elmúlt két hétben mikor 9-11 kor végeztem Very Happy. Egy fortunás pizza mondjuk belefér mert az fasza meg olcsó Very Happy .
Jah amúgy lesz nálam laptop is szal ha éppen nem ti buzulkodnátok mi Gerivel tudunk ám LF2-zni. Amúgy én ott tervezek aludni, üdvözölném ha hoztok valami pokrócot mert én most ezért nem ugranék visza se Pestre se Ádámhoz Very Happy .
Jah kettőre leszek ott, én viszek azért némi sört.
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Lorin Szomb. Dec. 09, 2017 8:20 am

Nah közben VAN MÉG alternatíva a sórakodásra.

https://www.facebook.com/events/368782203593197/

Megnyillik Debrecenben a Barcraft, ami ilyen gémer, cosplayes, PC-s kocsma. Pesten gecire túlárazott és zsigerből utálom, viszont azért egy próbát mindig megér, meg hátha itt MÁS lesz. Ma meg holnap van a nyitóbuli.
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Szomb. Dec. 09, 2017 8:24 am

Valesz újabb helyesbítés: Olvasd el, amit írtam, és arra válaszolj, direkt kiemeltem, és aláhúztam. NEM ÉN VAGYOK AZ, AKI NEM AKAR BIZONYOS JÁTÉKOKKAL JÁTSZANI. De tudom a nem az akár igen is lehet, tehát teljesen feleslegesen írok le dolgokat. Úgyhogy az értő olvasást helyettesítendő majd élőben megmondom, hogy miket tudunk csinálni, de egyébként Derzsynek vannak elég jó játékai(kolosszus aréna, bang, szamuráj szellem, munchkin) és mi is viszünk akkor párat. Másik dolog, hogy Böbe marad egy darabig, de amikor már hazajön, akkor nyugodtan tudunk 4 fős és angol játékokkal játszani, vagy ha este elálmosodik, akkor is.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

14 / 35 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 35  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.