Csevegő
+3
Ruyan
Gollam
Lorin
7 posters
8 / 35 oldal
8 / 35 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35
Re: Csevegő
Sebaj Valesz én igazából 8tól 10-ig nem érek rá, utána megint igen, de addigra úgyis inkább a minecraft mellett lesztek.
8-ig tolom Atkóval, utána Valesz-al ennyi. Minecraftozni továbbra sem fogok....
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Sebaj, ha megvagy gyere fel ts-re.
Holnap esetleg, valaki?
Nekem a laptopon élvezhetetlenül szar a felbontása a játéknak... nem tudom miért, és nem tudom hogyan tudnám fentebb vinni. Ha sikerül akkor akár játszhatunk ma este.
Hétvégén még egy kis PoE valaki??
Boldog Születésnapot Geri!!!
Blargh!
Volt szó közös parréról. Úgy néz ki hogy ebben a félévben csütörtökönként van (egyetlen egy) órám tehát csütörtökön leszek lent, de valszeg úgy hogy már szerda este leutazok.
Ergó, szerdánként lehetne parrézni valamit. A mostani szerdán még nem feltétlenül de majd utánna .
Hétvégente nem igazán leszek lennt októberig, mert addig programjaim vannak.
Illetve a János hétvégi programjához írtam kérdést aki jön az nézzen rá, aztán beszéljünk meg valamit .
Volt szó közös parréról. Úgy néz ki hogy ebben a félévben csütörtökönként van (egyetlen egy) órám tehát csütörtökön leszek lent, de valszeg úgy hogy már szerda este leutazok.
Ergó, szerdánként lehetne parrézni valamit. A mostani szerdán még nem feltétlenül de majd utánna .
Hétvégente nem igazán leszek lennt októberig, mert addig programjaim vannak.
Illetve a János hétvégi programjához írtam kérdést aki jön az nézzen rá, aztán beszéljünk meg valamit .
Ezek szerint a 20 és 27 lenne jó...Mindkét napom szabad lesz, szóval részemről mindkét dátum megfelel. A többiek a mostani hét vasárnapján vagy jövőhét szombat este/vasárnap egész nap hogy érnek rá??
Csövi!
Boldog szülinapot Geri!!!!
Valesz trollkodtam a másik témához is, de amúgy megyek veled Acsádra, feltéve ha nem B. Basznád irányából jösz. Hogy mikor az rajtad múlik, illetve hogy Geri jön-e(akkor AKÁR el tudom képzelni, hogy vele megyünk)
A most következő két hétvége nekem szabad Derzsy, mármint a játék után vasárnap, meg az az utáni.
A 20 szerda tréj, mert akkor éjszakás vagyok, a 27 viszont szabad.
Boldog szülinapot Geri!!!!
Valesz trollkodtam a másik témához is, de amúgy megyek veled Acsádra, feltéve ha nem B. Basznád irányából jösz. Hogy mikor az rajtad múlik, illetve hogy Geri jön-e(akkor AKÁR el tudom képzelni, hogy vele megyünk)
A most következő két hétvége nekem szabad Derzsy, mármint a játék után vasárnap, meg az az utáni.
A 20 szerda tréj, mert akkor éjszakás vagyok, a 27 viszont szabad.
Igazából 20.-án lehet hogy pont fent maradnék még Pesten.
A csütörtöki napokon azért nem szívesen maradok fenn estig mert akkor van este 19:30-tól edzés, VISZONT 1-1 alkalommal belefér. Szóval ha 21.-e megfelel mindenkinek akkor maradhatoke egy kurta délutánra. (vagy 28.á-án is akár).
A csütörtöki napokon azért nem szívesen maradok fenn estig mert akkor van este 19:30-tól edzés, VISZONT 1-1 alkalommal belefér. Szóval ha 21.-e megfelel mindenkinek akkor maradhatoke egy kurta délutánra. (vagy 28.á-án is akár).
Nekem jó mindkét csütörtök is.
Köszönöm mindenkinek a köszöntést
A partira úgy látom nekem is jók az említett szerdai/csütörtöki napok.
A partira úgy látom nekem is jók az említett szerdai/csütörtöki napok.
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Akkor végül Valesz maradjunk a 21-nél vagy legyen 28? És ha már megvan a dátum egy körülbelüli kezdési időpontot meg helyszínt is egyeztethetnénk.
PartiDerzsy a hétvégéket miért kérdezted egyébként? Az mondjuk lehet számottevő dolog, hogy Böbe esetleg délutános lesz, szóval a 27-28 most jobbnak tűnik, mint a jövőhét közepe.
Társasozás/billiárd ügyben, ha még kompetensek lesztek bármi evilági szórakozási formára a fergeteges live után.
Részemről egy erőteljes AKÁR, kedv az van, azt még nem tudom milyen egyéb elfoglaltságunk lesz.
Atkó, igazad volt, valóban jó szórakozás visszaolvasni bizonyos dolgokat a fórumon. Főleg munkaidőben, ha ketyeg az órabér is.
8 / 35 oldal • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 35
8 / 35 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.