Csevegő
+3
Ruyan
Gollam
Lorin
7 posters
7 / 35 oldal
7 / 35 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35
Re: Csevegő
Oké, majd lépek pár szintet, azt meg lehet nézni amúgy a játékon belül, hogy a másikunk hanyas?, mert én ha a Lernunra viszem, nem mutat ilyesmit-ugyebár az nem is a kari neve.
Játékon belül szerintem nem, ha nem vagyok online, de itt igen:
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/lernun/characters
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/lernun/characters
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Kicsit számolgatva, ha 11:15-re oda kell érnünk és a Google maps becslését felülbecsülve 2 órás úttal számolunk, akkor vehetünk egy 9:15-ös indulást. Ha ehhez ráveszünk egy negyed órás pakolást, akkor legyen 9 órási az érkezésem, viszont ehhez az kell, hogy egy helyen legyen mindenki. Ha jól sejtem, vagy Atkóékhoz, vagy Sanciékhoz kéne így gyülekeznünk, hogy a lehető legkevesebb embernek kelljen a lehető legkevesebbet mozognia. Hogy a kettő közül jobbra, vagy balra fordulok az úton, nekem mindegy
Viszont előtte még akkor kimegyek Valesszal Ádámhoz, szóval mi onnan fogunk majd érkezni. Valesz, te mikorra érsz Debrecenbe és kb mennyi idő kell a rahedli cucc kipakolásához majd?
Viszont előtte még akkor kimegyek Valesszal Ádámhoz, szóval mi onnan fogunk majd érkezni. Valesz, te mikorra érsz Debrecenbe és kb mennyi idő kell a rahedli cucc kipakolásához majd?
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Minálunk lesz jó, egyrészt mert itt van a bogrács, a takarók, másrészt mert Sancinak(az egy hátizsákos Sancinak) is így mondtam. 9-kor mi kézen...vagy készen fogunk állni.
Atkó ha számít a laphúzás akkor azon dolgok múlnak.
Nem tudom melyik játékra gondolsz most így, de igazából mindben van random faktor, amit általában a laphúzás vagy kockdobás vagy hasonló dolgok jelenítenek meg. Ha mondjuka Condotiere-t veszem alapul, akkor volt már hogy azért nyertem mert gecisok madárijesztőm volt, szóval jah, "szerencsejáték".
Nah a listát itt éritek el.:
https://docs.google.com/document/d/1jWatuhMdOFcGsklWmDvrQOPkG4TS0QDR1E9ciSku8bE/edit?usp=sharing
Amit ebből biztos viszek: The Captain is Dead, Dominion, Trónok Harca, Racket Race, esetleg BANG!
Valakinek még valamit?
Esetleg M*-ozni nem akarunk amúgy?
Internetet tudok hozni telón.
Geri: Még IC_vel is a legjobb idővel is 9:15-re érek Debrecenbe...
Szóval szerintem szólok a jóemberekenk hogy 9:15-re jöjjenek be a vasútállomásra, és a legjobb az talán az volna hogy vagy velem együtt indulunk onnan Atkóékhoz (akik eddigre egy helyen vannak KÉSZEN) vagy pedig őket korábban felszedve visszajössz értem a vasútra.
Nem tudom melyik játékra gondolsz most így, de igazából mindben van random faktor, amit általában a laphúzás vagy kockdobás vagy hasonló dolgok jelenítenek meg. Ha mondjuka Condotiere-t veszem alapul, akkor volt már hogy azért nyertem mert gecisok madárijesztőm volt, szóval jah, "szerencsejáték".
Nah a listát itt éritek el.:
https://docs.google.com/document/d/1jWatuhMdOFcGsklWmDvrQOPkG4TS0QDR1E9ciSku8bE/edit?usp=sharing
Amit ebből biztos viszek: The Captain is Dead, Dominion, Trónok Harca, Racket Race, esetleg BANG!
Valakinek még valamit?
Esetleg M*-ozni nem akarunk amúgy?
Internetet tudok hozni telón.
Geri: Még IC_vel is a legjobb idővel is 9:15-re érek Debrecenbe...
Szóval szerintem szólok a jóemberekenk hogy 9:15-re jöjjenek be a vasútállomásra, és a legjobb az talán az volna hogy vagy velem együtt indulunk onnan Atkóékhoz (akik eddigre egy helyen vannak KÉSZEN) vagy pedig őket korábban felszedve visszajössz értem a vasútra.
Oké, akkor kis változtatás a terven, megyek fél 9-re Atkóékért, ott bepakolunk, átugrunk a Nagyállóra, imádkozunk, hogy a máv most pontos legyen, aztán felvesszük Valeszt és irány Rakamaz.
A társasokból elég lesz szerintem ennyi, ne cipelj feleslegesen többet. Mágus részemről oké, sok felkészülést és helyet nem igényel, de vannak kétségeim, hogy milyen komoly játék lesz abból
A társasokból elég lesz szerintem ennyi, ne cipelj feleslegesen többet. Mágus részemről oké, sok felkészülést és helyet nem igényel, de vannak kétségeim, hogy milyen komoly játék lesz abból
Nagyállós, nemsokkal negyed 10-es indulás megfelel. Magus... hát még egy félbehagyott kalandhoz nincs sok kedvem és tekintve, hogy Böbének valszeg nem lenne hozzá kedve, max csütörtökön nyomhatnánk.
Nem feltétlenül kell komoly játéknak lennie, hozzatok kockát meg valaki digitálisan egy ETK-t legalább oszt jóvan. Azt meg pont leszarom hogy 1 embernek valamihez nincs kedve ha a többségnek van, egyszerűen baromi nehéz lesz úgy bármit is csinálni ha senki nem enged a "jajjmosteztnecsinájukmán"-ból. De csak ötlet volt a M*, nem "muszáj".
Geri, kis rejszolás a terven: Ádám ilyen nagyon nem akar egész a vasútállomásig betekerni szóval lehetne hogy miután engem felszedtek kirohanunk a sámsoni úti Penny-ig? És akkor mindenkinek minden fasza (dobok is egy seggest), mert ha jól láttam mi is a Kassai úton kellene hogy nekilóduljunk, ami meg arrafelé van.
Geri, kis rejszolás a terven: Ádám ilyen nagyon nem akar egész a vasútállomásig betekerni szóval lehetne hogy miután engem felszedtek kirohanunk a sámsoni úti Penny-ig? És akkor mindenkinek minden fasza (dobok is egy seggest), mert ha jól láttam mi is a Kassai úton kellene hogy nekilóduljunk, ami meg arrafelé van.
Időben belefér, a kérdés, hogy rakodóképességben belefér-e. Ha igen, akkor részemről oké.
Addig max fogom az ölemben a cuccokat . Annyira nem sok, egy utazótáska plusszban kb. (meg semmi kirívóan nagy cula nincs benne).
Csőű, igazad van Valesz, szerencsejáték. Pl. munchkinban szerintem nagyobb szerepe van a random faktornak, mint a rocket race-ben. No mindegy, úgyis játék, én bármivel jól szórakozok a Vonatrablás veretlen bajnokaként
Oké, leírom Sancinak, hogy fél 9-re legyen itt legkésőbb, osztán reménykedjünk, hogy ma már nem kell többször módosítani a terven.
M** **** ***** : Nekem nincs sok kedvem magusozni, az annyira nem komoly jellegű kalandokból a múlkori Azim gyöngye fellángolásnál( D. Dávid) elég volt. Szerény véleményem szerint azt a pár órát szórakozással is tölthetjük, sajnos ez most nem irónia. Esetleg egy toroni arénában, vagy ilyen akció/trollkodás orientált kalandban benne vagyok, de ennyi társas és minőségi zene( ) mellett nem hiszem hogy unatkozni fogunk
Oké, leírom Sancinak, hogy fél 9-re legyen itt legkésőbb, osztán reménykedjünk, hogy ma már nem kell többször módosítani a terven.
M** **** ***** : Nekem nincs sok kedvem magusozni, az annyira nem komoly jellegű kalandokból a múlkori Azim gyöngye fellángolásnál( D. Dávid) elég volt. Szerény véleményem szerint azt a pár órát szórakozással is tölthetjük, sajnos ez most nem irónia. Esetleg egy toroni arénában, vagy ilyen akció/trollkodás orientált kalandban benne vagyok, de ennyi társas és minőségi zene( ) mellett nem hiszem hogy unatkozni fogunk
Hát persze, minőségi zene...
Úúú, jó, hogy szóltok, gyorsan letöltöm a Rhapsody albumot.
A Rapsody albummal való utazást tiltja a házirendem, csak szólok
Jah és Atkó, kihagytad a piát a szórakozási formák közül
Jah és Atkó, kihagytad a piát a szórakozási formák közül
Dídzsé Tőtöttcigi már csöpörög szépen lefelé nállam .
De nekem aosztán mindegy hogy ha nem akartok M*-ozni akkor nem fogunk. Viszont akkor mostantól elve ki is zárjuk ezt mert nem viszek hozzá kockát (és nem, nincs hozzá app, az app az eretnekség!!!)
De nekem aosztán mindegy hogy ha nem akartok M*-ozni akkor nem fogunk. Viszont akkor mostantól elve ki is zárjuk ezt mert nem viszek hozzá kockát (és nem, nincs hozzá app, az app az eretnekség!!!)
Én voltaképp nem egy határozott nemet mondtam, és mint általában a többség akarata előtt fejet hajtok, ami a társaságot illeti.... szóval ezt értsem úgy, hogy nem mesélsz egy jó random eksönt? Mert kockát még mi tudunk berakni, és igazából a többiek nem mondták, hogy nem akarnak, csak én, hogy nem a Derzsy-stílusban.
Dj KOKAIN !
Dj KOKAIN !
Faszkivan a derzsy stílusotokkal babinéni.
Én szívesen mesélek jó kis eksünt ha úgy adódna.
Én szívesen mesélek jó kis eksünt ha úgy adódna.
Atkó, Valesz PoE valamikor?
Hát, meghalt az asztali gépem. Majd nemsoká csinálok helyet a laptopon de mire oda le is töltöm az egy este... leghamarabb holnap este/délután.
Oki, majd írj, ha készen állsz.
Csőőő!
Na este annyit aludtam, hogy nem bírtam a munkahelyről megírni a választ
Ha mondtok egy időt, akár ma is ráérek, de max este 8-9-ig. De ha szaggatna még mindig javaslom, hogy minecraftozzunk...
Másik dolog, ami hazafelé a kocsiban már említésre került, hogy elég sok szülinap összetorlódik most, nevezetesen három ez a szám. A szeptemberieknek tarthatnánk AKÁR egy közös pártit, annak függvényében, hogy te Valesz mikor érsz rá, ha már te vagy az egyik.
És még idebiggyeszteném a kérdést, mert nem merem máshova írni: Geri, Valesz jövő szombaton akkor jöttök egy bizonyos acsádi eseményre?
Na este annyit aludtam, hogy nem bírtam a munkahelyről megírni a választ
Ha mondtok egy időt, akár ma is ráérek, de max este 8-9-ig. De ha szaggatna még mindig javaslom, hogy minecraftozzunk...
Másik dolog, ami hazafelé a kocsiban már említésre került, hogy elég sok szülinap összetorlódik most, nevezetesen három ez a szám. A szeptemberieknek tarthatnánk AKÁR egy közös pártit, annak függvényében, hogy te Valesz mikor érsz rá, ha már te vagy az egyik.
És még idebiggyeszteném a kérdést, mert nem merem máshova írni: Geri, Valesz jövő szombaton akkor jöttök egy bizonyos acsádi eseményre?
Hááát az Acsádi esemény az most már sokmindentől függ, de van még rá esély.
Páááárrrré: nagyon jó volna, de jelenleg október első hétvégéig nincs üres hétvégém, így ha NAGY partit akartok csapni, akkor az leghamarabb is akkor jöhetne számításba. Ha viszont "kis" egy délutánosat, akkor lehet szó valamelyik hétköznapi nap délutánjáról. Bár ha nagyon akarom akár egy egész napot is ki tudok ám venni melóhelyen mint szabadság.
Páááárrrré: nagyon jó volna, de jelenleg október első hétvégéig nincs üres hétvégém, így ha NAGY partit akartok csapni, akkor az leghamarabb is akkor jöhetne számításba. Ha viszont "kis" egy délutánosat, akkor lehet szó valamelyik hétköznapi nap délutánjáról. Bár ha nagyon akarom akár egy egész napot is ki tudok ám venni melóhelyen mint szabadság.
Szerintem egy délután is elég estével tarkítva a partira, ilyen két három napom nekem se nagyon lesz szabad, legfeljebb akkor, amikor Sanci szalagtűzője, vagy a KEV játéka lesz. Ha mondjuk tudni fogod, mely hétköznapok jöhetnek szóba, arra nyilatkozhat a többi ünnepelt például.
Atkó, írd meg, hogy ma mikortól érsz rá, akkor elkezdjük, Valesz meg majd becsatlakozik, aztán majd ha lépned kell karit cserélek. Amúgy olyan hatalmas ráérésem nekem sem lesz a hónapban, szabit kizárt, hogy tudjak kivenni, szal ha össznépi hepaj a cél majd velem is kell kalkulálni.
7 / 35 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35
7 / 35 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.