Csevegő
+3
Ruyan
Gollam
Lorin
7 posters
21 / 35 oldal
21 / 35 oldal • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 35
Re: Csevegő
Atkó, holnap ráérsz egy kis Wow-ozásra? Ha igen mikor?
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Tsőő, igazából ráérek, de nehéz megmondani, hogy mikor, mert bármikor közbejöhet valami. Jönnek látogatni, takarítok, ha tudok babázok is. Csörrents meg ha fent vagy és majd szólok mi a helyzet.
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Én is beállok a gratulálók sorába!
Erőt, s egészéget! Mivel jóféle vírusos torokgyuszim van, még ha megyek le hétfőn akkor se fogok beköszönni mert az nem szerencsés .
Erőt, s egészéget! Mivel jóféle vírusos torokgyuszim van, még ha megyek le hétfőn akkor se fogok beköszönni mert az nem szerencsés .
Vasárnapról volt szó partiarc, még jó hogy leírtam két helyen. A gratulációt köszönjük, minden érintettet fel fogok hívni telón mert így sosem lesz megbeszélve a felszerelés téma.
Atkó a telefonom lemerült, de várlak 3-ra.
Csőtészta!
Attila, a címedet írd már le, mert jelenlegi lakhelyeteken én még nem jártam. Vasárnap nem érek rá sokáig és biztosan csak egyedül megyek, mert Máté lázas beteg.
János
Attila, a címedet írd már le, mert jelenlegi lakhelyeteken én még nem jártam. Vasárnap nem érek rá sokáig és biztosan csak egyedül megyek, mert Máté lázas beteg.
János
Primus Maximus- Hozzászólások száma : 179
Szevasz János!
Még jó hogy megbeszéltük, hogy ma, azaz szombaton összetelefonálunk.
Ha egyedül jösz, akkor csak neked fogunk örülni, de a nem sokáig az akkor is azt jelenti, hogy vagy kevés időre rabolunk el a családtól, és otthonról ts-elsz velünk, vagy itt tudunk mondjuk 1-másfél órára MINIMUM leülni(talán ha otthon vagy Mátéval az neked is kényelmesebb, de tovább ne halogassuk mert máskor se lesz több időnk, hozzánk is jönnek egy páran látogatóba, ezért a délután 13:00 lenne egy optimális kezdés, amiről már beszéltünk), és Valesszal felvenni a kapcsolatot. Mindenesetre ha ma délutánig esetleg nem írod le, hogy hány órakor számíthatunk rád, akkor felhívlak, mert ez ugyebár fontos ahhoz, hogy Valentin is akkor legyen gépközelben, ő azt mondta, hogy interneten tud holnap alkalmazkodni.
A cím: Csap utca 6. 1/1(ez a segner tér mellett van), de a kapucsengő 9-es, Vida Erzsébet van kiírva.
Még jó hogy megbeszéltük, hogy ma, azaz szombaton összetelefonálunk.
Ha egyedül jösz, akkor csak neked fogunk örülni, de a nem sokáig az akkor is azt jelenti, hogy vagy kevés időre rabolunk el a családtól, és otthonról ts-elsz velünk, vagy itt tudunk mondjuk 1-másfél órára MINIMUM leülni(talán ha otthon vagy Mátéval az neked is kényelmesebb, de tovább ne halogassuk mert máskor se lesz több időnk, hozzánk is jönnek egy páran látogatóba, ezért a délután 13:00 lenne egy optimális kezdés, amiről már beszéltünk), és Valesszal felvenni a kapcsolatot. Mindenesetre ha ma délutánig esetleg nem írod le, hogy hány órakor számíthatunk rád, akkor felhívlak, mert ez ugyebár fontos ahhoz, hogy Valentin is akkor legyen gépközelben, ő azt mondta, hogy interneten tud holnap alkalmazkodni.
A cím: Csap utca 6. 1/1(ez a segner tér mellett van), de a kapucsengő 9-es, Vida Erzsébet van kiírva.
CSő!
Fent leszek TS-en 1-órától, egyébként kb egésznap gép előtt vagyok (mivel azon írok programot is meg szakdolgozatot is), ilyen szinten tudok rugalmas lenni.
Fent leszek TS-en 1-órától, egyébként kb egésznap gép előtt vagyok (mivel azon írok programot is meg szakdolgozatot is), ilyen szinten tudok rugalmas lenni.
Csá!
Online vagyok, nem találom a szobát ts-en.
Online vagyok, nem találom a szobát ts-en.
Primus Maximus- Hozzászólások száma : 179
Szervezettség rulez!!!
17:00-ról volt szó. Meglepő hogy 16:47-kor nem találod a szobát? hmmmm
De már van, KEV a neve és 1234 a jelszó...
De már van, KEV a neve és 1234 a jelszó...
Hát srácok ez a wow nekem most nem fog menni, 8 giga szabadhelyem van, és már rég letöröltem az alapjátékot...
Csőő
Atkó holnap este meló után,ha nem leszel hulla egy kis WoWozás belefér?
Atkó holnap este meló után,ha nem leszel hulla egy kis WoWozás belefér?
Hali!
Gerivel egyeztettem Atkó, nem zárkózik el a dologtól, mindkét nap(szerda-péntek) 5-ig dolgozik, utána ráérne(kb plusz negyed óra alatt a helyszínre érne). Már csak a helyszínt kell konkretizálni. Nyilván nekem jó nálatok is, ha az kényelmesebb.(de egyszer majd egy sörözgetős, lakás újraavatós valamit is kéne csapni nálam a Tócósban). Meg ha tudod Sancit is kérdezd már meg.
Gerivel egyeztettem Atkó, nem zárkózik el a dologtól, mindkét nap(szerda-péntek) 5-ig dolgozik, utána ráérne(kb plusz negyed óra alatt a helyszínre érne). Már csak a helyszínt kell konkretizálni. Nyilván nekem jó nálatok is, ha az kényelmesebb.(de egyszer majd egy sörözgetős, lakás újraavatós valamit is kéne csapni nálam a Tócósban). Meg ha tudod Sancit is kérdezd már meg.
Csőő, akkor mivel a holnap a jobb, legyen itt a helyszín 5 után, a Sancis részre csak annyit tudok mondani, hogy "köcsög!", mert neked is annyiba kerül megkérdezni, és mivel most jöttem fel fórumra ha este szólok neki hogy holnap party akkor nagy eséllyel nem fog ráérni és én se érnék rá a helyében. De azért felhívom hátha...te nem hívtad fel
Csőő!
Mint említettem, lehetne tartani nálam egy lakás újraavató "bulit", szolidabb iszogatással összekötve. Azért lenne ideális a május, mert kb ez után a hónap után már jön a nyári szünet, ami több szempontból is problémás a ráérések összeegyeztetésére. Geri azt mondta egy-két nap szabit akár ki is venne májusban(nyilván egynapos program alapvetően a terv), ezért leírom ide az Atkó és a saját beosztásom összeegyeztetése után felmerülő napokat(elsősorban Valesz neked kellene ezekhez valamit hozzáfűzni-tudom, hogy szakdogára készülsz, nadena pihenni is kell valamikor ):
-május 6 vasárnap, május 10 csütörtök, május 18 péntek, május 21-22 hétfő-kedd, május 26-28 szombat- vasárnap-hétfő, május 31 csütörtök.
Láthatóan majdnem a teljes hét le van fedve és a leghamarabbi időpontig is van még két hét szóval remélem sikerül valamit összehozni.
Mint említettem, lehetne tartani nálam egy lakás újraavató "bulit", szolidabb iszogatással összekötve. Azért lenne ideális a május, mert kb ez után a hónap után már jön a nyári szünet, ami több szempontból is problémás a ráérések összeegyeztetésére. Geri azt mondta egy-két nap szabit akár ki is venne májusban(nyilván egynapos program alapvetően a terv), ezért leírom ide az Atkó és a saját beosztásom összeegyeztetése után felmerülő napokat(elsősorban Valesz neked kellene ezekhez valamit hozzáfűzni-tudom, hogy szakdogára készülsz, nadena pihenni is kell valamikor ):
-május 6 vasárnap, május 10 csütörtök, május 18 péntek, május 21-22 hétfő-kedd, május 26-28 szombat- vasárnap-hétfő, május 31 csütörtök.
Láthatóan majdnem a teljes hét le van fedve és a leghamarabbi időpontig is van még két hét szóval remélem sikerül valamit összehozni.
Akkor Derzsy egy visszaigazolást is kérek, mert mint említettem, Ati legénybúcsúja május 5 szombaton lesz. Az esti program, gondolom nagyon korán nem kezdünk. Ráérsz akkor/akarsz jönni? A többieknek is szól persze, de ők a fészen tudnak még kommunikálódni.
Éjszakás leszek aznap, szóval nem tudok menni, de nektek jó hepajkodást
Csőő, így jobban átnézve Derzsy kecsegtető ajánlatát, a régi-új lakás pártiőre kissé túltolta a ráérésemet májusra. Amikor másnap hajnalban kelek, akkor nem vagyok sokmindenre kapható délután:
Tehát május 6 vasárnap nem jó délutáni programra nekem,
máj. 10 csütörtök jó
máj. 18 péntek nem jó
máj 21 hétfő jó
máj. 22. nem jó
máj. 26-27 szombat vasárnap jó
máj 28 nem jó
máj 31 csütörtök nem jó.
Ebből már könnyebb lesz szemezgetni
Tehát május 6 vasárnap nem jó délutáni programra nekem,
máj. 10 csütörtök jó
máj. 18 péntek nem jó
máj 21 hétfő jó
máj. 22. nem jó
máj. 26-27 szombat vasárnap jó
máj 28 nem jó
máj 31 csütörtök nem jó.
Ebből már könnyebb lesz szemezgetni
Hali!
Én ezt leszűkíteném 1 napra
máj 21 hétfő
Hétköznapok nekem (pláne a hét közepén) annyira amúgy nem jók, a hétfő még okés mert akkor általában az egyetem miatt is lemegyek.
26.-27 pedig tuti hogy se Gerinek se nekem nem lesz jó mert Larpozni leszünk .
Ezáltal kimaradna a máj10 csütörtök ami még egy talánt megérdemel részemről, de az pont a nagyontúltolt szakdolgozat leadási határidő előtt van még...
Én ezt leszűkíteném 1 napra
máj 21 hétfő
Hétköznapok nekem (pláne a hét közepén) annyira amúgy nem jók, a hétfő még okés mert akkor általában az egyetem miatt is lemegyek.
26.-27 pedig tuti hogy se Gerinek se nekem nem lesz jó mert Larpozni leszünk .
Ezáltal kimaradna a máj10 csütörtök ami még egy talánt megérdemel részemről, de az pont a nagyontúltolt szakdolgozat leadási határidő előtt van még...
21 / 35 oldal • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 35
21 / 35 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.