Csevegő
+3
Ruyan
Gollam
Lorin
7 posters
22 / 35 oldal
22 / 35 oldal • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35
Re: Csevegő
Akkor május 21-én újjá avathatjuk a tóciban a kéjlakot. Lorin ti terveztek jönni Ati legénybúcsújára am?(ha már felmerült a kérdés) Máj 5. szombat.
Hali!
Ez a terv, ha már felemlegetted, akkor akár lassan konkretizálhatjuk is a kezdési időpontot. Én leghamarabb dél-egy óra környékét mondanék, tekintve, hogy előtte éjszakás leszek. Végzés igény szerint, én nem dolgozom másnap szal bármi jóban benne leszek. Programmal kapcsolatban Valesz említette, hogy szervált pár kieget az Arkham Horrorhoz, szóval elvileg egy "pár" órás elfoglaltság már akad, plusz természetesen nálam is ott lesznek az ismert társasok, de egyéb dolgokban is benne vagyok(pl a közeli Sirály Söröző hajnal 2ig nyitva vagyon, biliárdozási lehetőséget is biztosítva). Mértékkel alkoholizálhatunk is, ehhez részemről pálinkát tudok felajánlani, ja meg van vízipipám is -annyi, hogy szóljatok ha azt be akarjuk izzítani, mert akkor átnézem, hogy van-e hozzá minden.Többiek mit terveznek + mikortól?
Ez a terv, ha már felemlegetted, akkor akár lassan konkretizálhatjuk is a kezdési időpontot. Én leghamarabb dél-egy óra környékét mondanék, tekintve, hogy előtte éjszakás leszek. Végzés igény szerint, én nem dolgozom másnap szal bármi jóban benne leszek. Programmal kapcsolatban Valesz említette, hogy szervált pár kieget az Arkham Horrorhoz, szóval elvileg egy "pár" órás elfoglaltság már akad, plusz természetesen nálam is ott lesznek az ismert társasok, de egyéb dolgokban is benne vagyok(pl a közeli Sirály Söröző hajnal 2ig nyitva vagyon, biliárdozási lehetőséget is biztosítva). Mértékkel alkoholizálhatunk is, ehhez részemről pálinkát tudok felajánlani, ja meg van vízipipám is -annyi, hogy szóljatok ha azt be akarjuk izzítani, mert akkor átnézem, hogy van-e hozzá minden.Többiek mit terveznek + mikortól?
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Kezdés nekem jó így 1 felé, én is éjszakás leszek, a vízipipát én nem igénylem beizzítani, társasozás jöhet mennyiségi szinten.
A kora délutáni kezdés nekem is jó, de picit talán később, mint egy óra. Inkább 2 - fél 3-at mondanék :)Nagyon alkoholizálni nem szeretnék, lévén, hogy másnap nekem munka lesz
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Hali!
Arkham horror az jó volna cserébe kinn van Ádáméknál, valakinek nincs kedve kimenni és elhozni onnan?
Már csak azért mert ahhoz hogy éna vasútról még oda kimenjek meg onnan A tóciba 2 órával korábban el kell indulnom lévén szarul járnak a buszok, és így 10:00 körül még nem terveztem indulni... :/ .
Ha csak a Vaskapu nevű megállóba elugrik érte valaki akkor odáig kivitetem (bár amúgy van másik ezer játék is amivel tudunk játszani).
Derzsy egyébként az Insmouth horror van meg és két kiskieg: Black Goat of the Woods és a Yellow King.
Na valakielmegy? Vagy menjek 4-re?
Pár sört viszek, amúgy nekem sincs nagy ingerenciem vedelésre mert másnap 8 tól vizsga.
Arkham horror az jó volna cserébe kinn van Ádáméknál, valakinek nincs kedve kimenni és elhozni onnan?
Már csak azért mert ahhoz hogy éna vasútról még oda kimenjek meg onnan A tóciba 2 órával korábban el kell indulnom lévén szarul járnak a buszok, és így 10:00 körül még nem terveztem indulni... :/ .
Ha csak a Vaskapu nevű megállóba elugrik érte valaki akkor odáig kivitetem (bár amúgy van másik ezer játék is amivel tudunk játszani).
Derzsy egyébként az Insmouth horror van meg és két kiskieg: Black Goat of the Woods és a Yellow King.
Na valakielmegy? Vagy menjek 4-re?
Pár sört viszek, amúgy nekem sincs nagy ingerenciem vedelésre mert másnap 8 tól vizsga.
Én és ha jól tudom Atkó is dolgozunk ma éjszaka, szóval Geri esetleg neked van ingerenciád? Amúgy ha valaki tud hozni valamilyen szénsavas/rostos üdítőt az sem lenne rossz, mert nekem kiesett, hogy holnap is ünnepnap van. 2 tábla csoki és egy diákcsemege meg némi sós van nálam lakáson...
Éjjel nappali mondjuk lesz nyitva, ha Geri keróval jön oda elküldhetjük még XD (Piac utca közepén is van, nem hiszem hogy nagy kitérő lenne a vasútállomásról, és ha kimegyek az Arkhamért akkort TUTI hogy már boltba nem megyek ) .
Also 4 fős wizz-war?
Also 4 fős wizz-war?
Gyümölcslevet próbálok szerezni lehet nekem közelebb van a nonstop , a társasért nem mennék ki. Szerintem annyira nem is fontos,ha co-op játékot akarunk van másik is(pl. a legyőzhetetlen szamuráj szellem, pandemic, book of madness, captain is dead- ezekre inkább savazok)
Sancinak gondolom nem szóltál Derzsy, mert eddig én sem am...
Akkor 2-kor kezdés?
Sancinak gondolom nem szóltál Derzsy, mert eddig én sem am...
Akkor 2-kor kezdés?
Akkor plíz holnap 10-ig döntsétek el hogy akarunk el minimum 4 órás arkhamot tolni Kimegyek én érte viszont azonkívül akkor max 1-2 játékot viszek.
Én egy nemmel szavazok. Vannak az arkhamnál jobb játékok. Inkább hamarabb kezdjünk, nagyon későig úgysem tart a buláj, ha másnap vizsga meg meló kinek-kinek. Ja a Rattust is like-olom. Wizz wart is persze
Sankó nem vette fel a telót, szóva jöttére hat nap múlva számítsatok, pirkadatkor, a többi Varga felől.
Sankó nem vette fel a telót, szóva jöttére hat nap múlva számítsatok, pirkadatkor, a többi Varga felől.
Meggyőztél Atkó, akkor az Arkham helyett Valesz hozd le a Wiz-Wart, meg a Book of Madnesst. Valesz akkor 2-re tudsz jönni?
Örülök, hogy végülis nemmel szavaztatok az Arkamra, mert én sem tudtam volna elmenni érte
Holnap öcsém szülinapja lesz és egy tortázással egybekötött ebéd keretében ünnepeljük meg. Emiatt lehet nekem a fél 3 a reálisabb, de mivel tényleg biciklivel tervezek érkezni, akár be tudok útközben ugrani venni valamit
Holnap öcsém szülinapja lesz és egy tortázással egybekötött ebéd keretében ünnepeljük meg. Emiatt lehet nekem a fél 3 a reálisabb, de mivel tényleg biciklivel tervezek érkezni, akár be tudok útközben ugrani venni valamit
Igyekszem fél háromra ott lenni, a kért játékokat (wizzwar, téboly nagykönve, rattus), viszem, és ezeken kívül a Derzsy smallwordjét is szívesen kipróbálom .
Valamint van mgé egy Arcanum nevű kártyajátékom, amit még nem próbáltam ki. Derzsy ha olvasni akarsz este szabályt akkor ezt az :
https://boardgamegeek.com/boardgame/99770/arcanum
Éppen még lehet belefér a táskába.
Valamint van mgé egy Arcanum nevű kártyajátékom, amit még nem próbáltam ki. Derzsy ha olvasni akarsz este szabályt akkor ezt az :
https://boardgamegeek.com/boardgame/99770/arcanum
Éppen még lehet belefér a táskába.
Na, most indultam ICvel, szal 15.01re érek be a nagyallomasra. A fentebbi játékok vannak nálam meg pár sör és némi rágcsa. (szóval addig még boltolhattok ).
Piszupa.
Piszupa.
Cső!
Néztem a június havi beosztásom, meg az Atkóét is és két dátum ütötte meg a szemem: a 12 és a 24-e, amikor egyikőnk sem dolgozik és másnap Atkó nem nappalos. Az említett dátumok esetleg egy kis társasozás vagy egyéb szabadidős program céljául megfelelnének e bárkinek?
Néztem a június havi beosztásom, meg az Atkóét is és két dátum ütötte meg a szemem: a 12 és a 24-e, amikor egyikőnk sem dolgozik és másnap Atkó nem nappalos. Az említett dátumok esetleg egy kis társasozás vagy egyéb szabadidős program céljául megfelelnének e bárkinek?
Nekem igen, annyit még hozzáfűznék, hogy 20-án és 29-én szabadnapos leszek, így az ezeket megelőző napok is jók lehetnek valamire, ha akkor jobban ráér mindenki.
Mindkét napon nappalos vagyok, szóval maradjunk a 12-24-es kombónál.
Nekem is jónak tűnik a 12.-e
Én másnap nappalos vagyok, szóval egy este 8-9-ig tartó ráéréssel és minimális mennyiségű alkoholizálással tudom támogatni a hepajt...
Hablargh!
Nekünk Zsuzsival, Péntek jóhajnalba kéne egy estényi szállás valahol lehetőleg Debrecenben . (Ádámhoz kitaxizni elég drága lenne és ott is csak 1 kemping ágy van pluszba).
Illetve mivel Szombaton jó kis tereprendezés van betervezve úgy tervezem hogy mi Zsuzsival hazamegyünk béltekre és útba ejtjük Acsádot, ehhez igénybe vesszük az anyataxit, szóval Atkó, lehet hogy együtt le tudunk menni Acsádig. Ez a napokban kiderül. Ha másvalaki jönne debrecenből lehet befér még, bár nem nagy a kocsi de megoldjuk .
Nekünk Zsuzsival, Péntek jóhajnalba kéne egy estényi szállás valahol lehetőleg Debrecenben . (Ádámhoz kitaxizni elég drága lenne és ott is csak 1 kemping ágy van pluszba).
Illetve mivel Szombaton jó kis tereprendezés van betervezve úgy tervezem hogy mi Zsuzsival hazamegyünk béltekre és útba ejtjük Acsádot, ehhez igénybe vesszük az anyataxit, szóval Atkó, lehet hogy együtt le tudunk menni Acsádig. Ez a napokban kiderül. Ha másvalaki jönne debrecenből lehet befér még, bár nem nagy a kocsi de megoldjuk .
Hali!
Ha minden igaz, ma érkezik a vásárolt kanapém, ami ágyazható is, szóval két embert is kényelmesen be tudok fogadni
Én még mindig nem biztos, hogy megyek, de ha igen esélyes, hogy autóval teszem, már csak a visszajutás megkönnyítése miatt is.
Ha minden igaz, ma érkezik a vásárolt kanapém, ami ágyazható is, szóval két embert is kényelmesen be tudok fogadni
Én még mindig nem biztos, hogy megyek, de ha igen esélyes, hogy autóval teszem, már csak a visszajutás megkönnyítése miatt is.
22 / 35 oldal • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 35
22 / 35 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.