Csevegő
+3
Ruyan
Gollam
Lorin
7 posters
23 / 35 oldal
23 / 35 oldal • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 35
Re: Csevegő
Akkor a szállás ha jólértem megoldva Geri által. Az acsádi kéjutazás nekem megfelel kocsival, nyilván. De azért minél több cuccot próbáljunk kijuttatni Petiékhez, amit már előre kilehet. Vétel.
Igen, örömmel elfogadjuk Gergő felajánlását \o/ köszi!
Cuccokat én is minél többet szeretnék levinni, a kérdés már csak az, hogy azokat a cuccokat amiket péntek reggel leviszünk kihez vigyük ki átmeneti tárolásra? Ez legalább 2 de inkább 3-4 nagy teszkóskék táskát jelent.
Aloha.
Cuccokat én is minél többet szeretnék levinni, a kérdés már csak az, hogy azokat a cuccokat amiket péntek reggel leviszünk kihez vigyük ki átmeneti tárolásra? Ez legalább 2 de inkább 3-4 nagy teszkóskék táskát jelent.
Aloha.
Lehet egyszerűbb lenne ha ott lenne ahol alszunk . Kérdés hogy Geri pl otthon van-e pénteken, ha nincs akkor egyértelműen Atkóékhoz visszük.
Szombat reggel édesanyám be tud jönni értünk és elvisz minket béltek felé. A tereprendezős embereket kirakja majd acsádon. (A kocsi csak 5 fős és ha Geri mondjuk pont nem kocsival akar jönni akkor azt előre le kell szervezni mert apám is szokott anyámmal jönni mikor kocsikázunk és akkor már úgy nem férünk be 4-en.)
Szombat reggel édesanyám be tud jönni értünk és elvisz minket béltek felé. A tereprendezős embereket kirakja majd acsádon. (A kocsi csak 5 fős és ha Geri mondjuk pont nem kocsival akar jönni akkor azt előre le kell szervezni mert apám is szokott anyámmal jönni mikor kocsikázunk és akkor már úgy nem férünk be 4-en.)
Ha nincs benne olyan cucc / nem gond, hogy nem a házban lesz, van egy hátsó raktárhelységem, oda biztosan be tudjuk tenni őket. És otthon is leszek az tuti, mert szabadságot vettem ki péntekre
A szombati programomat, és az esetleges közelekedési eszközt sajnos még mindig nem tudom biztosan megmondani, de remélhetőleg aznapra már meglesz
A szombati programomat, és az esetleges közelekedési eszközt sajnos még mindig nem tudom biztosan megmondani, de remélhetőleg aznapra már meglesz
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Ezesetben akkor a cuccokat odavinnénk Geri hozzád, de hogy ne legyen a legegyszerűbb lenne majd olyan amit otthagynánk hogy Atkó hazavihesse (az ingjét, meg a sátor ponyváját gondolom még nem akarja kivinni, bár igaz hogy ezek még nem készültek el teljesen ) .
Geri te hogy tervezel az esküvőre menni? Azért kérdezem hogy mikorra érkezzünk, 13:00, 14:00, vagy inkább korábban? Illetve hová is megyünk először? Házasságkötő terem? (Babohnál van a meghívóm ) .
Geri te hogy tervezel az esküvőre menni? Azért kérdezem hogy mikorra érkezzünk, 13:00, 14:00, vagy inkább korábban? Illetve hová is megyünk először? Házasságkötő terem? (Babohnál van a meghívóm ) .
Okés, akkor majd pakolok nekik egy kis helyet
Az indulási időt nem tudom fejből, mert nekem meg otthon van a meghívóm, de este majd megírom. Az első helyszín a házasságkötő terem, és mivel sétálva is vagy 15 perc alatt oda lehet érni, így szerintem mehetünk gyalog és akkor nem lesz gond a parkolással
Az indulási időt nem tudom fejből, mert nekem meg otthon van a meghívóm, de este majd megírom. Az első helyszín a házasságkötő terem, és mivel sétálva is vagy 15 perc alatt oda lehet érni, így szerintem mehetünk gyalog és akkor nem lesz gond a parkolással
Körülbelül Fél és háromnegyed három között lesz jó érkezni a házasságkötő terem elé, azt nemtom megvan e még a mi meghívónk, de a tietek Lorin jól pótolja az infókat
Azaz 15:00 -kor már bent kell lenni.
Ennél jóval hamarabb kellene elhozni hozzánk a cuccot, ami még nem megy acsádra(a tiédre ) mert mi már lehet hogy kettőkor ott fogunk dekkolni előzetes koszorúslány fotózás miatt. Igen, én is koszorúslány vagyok no homo
Azaz 15:00 -kor már bent kell lenni.
Ennél jóval hamarabb kellene elhozni hozzánk a cuccot, ami még nem megy acsádra(a tiédre ) mert mi már lehet hogy kettőkor ott fogunk dekkolni előzetes koszorúslány fotózás miatt. Igen, én is koszorúslány vagyok no homo
Akkor úgy látom bonyolódik a program. Az egyszerűsítés jegyében javaslom, hogy reggel nyugodtan hívj fel Valesz és megbeszéljük a konkrét időpontokat.
Ma megbeszéljük élőben hogy mi lesz az amit kiviszek acsádra holnap és mi az amit ott hagyunk Gerinél és hétközben átveszed. Sajnos a varrással nem haladtam jól, 3 óra szenvedés után nem sikerült még megtalálni azt a beállítást amivel meg tudom varrni a ponyvát jól. Az majd máskor máshogy fog lejutni. :/.
Csőőváz! Atkó a második félévi beosztásod nem tennéd fel az előző mintájára? Hátha augusztusban már tudunk szervezni valamiféle közösségi hepajt.
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Csőő partyarcok! Ha mindenki kiheverte a Live izgalmait nézzetek már utána, hogy az augusztus 3-9-ig terjedő időintervallumban ráérnétek-e valamiféle hepajra, mert úgy alakult, hogy akkor is szabad leszek.
Üdv.: Én
Üdv.: Én
Csőőő, nekem abból aug. 7 vagy 8 ami jónak tűnik, de még mindig tervezem felrakni a féléves beosztást, aminek sajnos a nyári részében lehetnek majd változások, ha helyettesítenem kell valakit.
Geri a héten külföldön vagyok, de majd felnézek holnap este is, ha van valami írj.
Ugyan élőben terveztem átadni, de csak hogy ne maradj jókívánság nélkül: Boldog szülinapot Atkó!
Köszönöm Geri, én is hallottam eféléket, de végülis sikerült elmennem a fogorvoshoz, aztán a gyerekorvosnál dekkoltunk, aztán boltba és még egy órát aludtam is az éjszaka előtt, úgyhogy sebaj, már így is hulla fáradt vagyok
Geri te a jövőhét 7-edike, 8-adikához mit szólnál összejöveteli szempontból? Biliárdozásra, társasozásra gondoltam.
Mindkét nap jó lehet, bár a 8.-át biztosabbnak mondanám. Illetve sikerült még egy adag bútort beszereznem, így arra gondoltam, hogy akár nálam is társasozhatnánk
Akár. Én egyedmagammal megyek, mert Zoé még nem bírja annyira a társaságot, sok szerinte a köcsög.
Egy pontos címet megadnál Geri? Kezdési időpontnak ki mit ajánl? Atkó a Kolosszus Arénát majd hozd már el. Én mit vigyek?(Wiz-War, Arkanum, Captain is Dead, A téboly nagykönyve, Munchkin, Small World, Bang, Jógi, Szamuráj szellem, Dobble, Szerelmeslevél).
Baross Gábor utca 24 szám, csengő még nincs úgyhogy telefonon tudtok majd bebocsájtást kérni
Én mindkét nap dolgozom, így nagyon korán nem tudunk kezdeni, de 3-4 óra között valószínűleg haza tudok érni, szóval akkortájt kezdhetünk.
Játékok, nehéz döntés, de én ezekre szavazok:
- Wiz-war
- Arkanum (mert még nem játszottam vele, ha jól emlékszem)
- Téboly nagykönyve
- Small world
Mondjuk ezek pont nagyobb dobozosak, szóval ha nem férnének így be, bármelyik másikkal is szívesen játszom a felsoroltakból
Jah, és Sanci tud a dologról, vagy szóljak neki?
Én mindkét nap dolgozom, így nagyon korán nem tudunk kezdeni, de 3-4 óra között valószínűleg haza tudok érni, szóval akkortájt kezdhetünk.
Játékok, nehéz döntés, de én ezekre szavazok:
- Wiz-war
- Arkanum (mert még nem játszottam vele, ha jól emlékszem)
- Téboly nagykönyve
- Small world
Mondjuk ezek pont nagyobb dobozosak, szóval ha nem férnének így be, bármelyik másikkal is szívesen játszom a felsoroltakból
Jah, és Sanci tud a dologról, vagy szóljak neki?
Csőő!
A rattushoz van kedvetek(a patkányos)? Mert az még itt van nálunk.
A kolosszus arénát viszem.
Köcsög döntés volt, de én ezekre szavazok:
-Arkanum
-Captain is Dead
-A téboly nagykönyve
-Small World,
-Jógi
(pl. small worldből simán nyomhatunk kettőt is AKÁR)
Sancinak igen, jó ha szólsz Geri, mert ő az igazi partigyilkos.
Akkor 8-ában maradtunk, vagy még nem?
A rattushoz van kedvetek(a patkányos)? Mert az még itt van nálunk.
A kolosszus arénát viszem.
Köcsög döntés volt, de én ezekre szavazok:
-Arkanum
-Captain is Dead
-A téboly nagykönyve
-Small World,
-Jógi
(pl. small worldből simán nyomhatunk kettőt is AKÁR)
Sancinak igen, jó ha szólsz Geri, mert ő az igazi partigyilkos.
Akkor 8-ában maradtunk, vagy még nem?
23 / 35 oldal • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 35
23 / 35 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.