Csevegő
+3
Ruyan
Gollam
Lorin
7 posters
24 / 35 oldal
24 / 35 oldal • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35
Re: Csevegő
Akkor 8-adika fél 4 Gerinél tali, majd igyekszem minél több igényt kielégíteni a társasokkal. Atkó a Rattust hozhatod, Geri te meg majd írjál már, hogy Sankót be tudtad-e szervezni.
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Tső ditymákok!
8.-án lehet leugrom én is . Elég nagy esély van á hogy ott tudjak lenni, szóval úgy készüljetek az ingyen kajával/piával . Este 20:20-kor és 22:40-kor megy egy busz bivalybasznádra, ezekből valamelyikkel haza tervezek menni mivel hazautazásom célja az az, hogy felhozzak pár táskányit abból a cuccból amit lennhagytam a játék után. (jelmezek, fegyverek, stb).
Ezután legközelebb 19.-én és/vagy 20.-án leszek debrecenbe. Akkor is csaphatnánk valami partyfélét, mesélést még azért nem igérek, mert retek keveset tudok addig készülni bármire is, viszont szeptemberben is úgy tervezem hogy leszek debrecenbe legalább kéthetente, szóval valamikor be fogjuk mostmá izzítani a DnD-t .
Aloha köcsögök!
8.-án lehet leugrom én is . Elég nagy esély van á hogy ott tudjak lenni, szóval úgy készüljetek az ingyen kajával/piával . Este 20:20-kor és 22:40-kor megy egy busz bivalybasznádra, ezekből valamelyikkel haza tervezek menni mivel hazautazásom célja az az, hogy felhozzak pár táskányit abból a cuccból amit lennhagytam a játék után. (jelmezek, fegyverek, stb).
Ezután legközelebb 19.-én és/vagy 20.-án leszek debrecenbe. Akkor is csaphatnánk valami partyfélét, mesélést még azért nem igérek, mert retek keveset tudok addig készülni bármire is, viszont szeptemberben is úgy tervezem hogy leszek debrecenbe legalább kéthetente, szóval valamikor be fogjuk mostmá izzítani a DnD-t .
Aloha köcsögök!
Zsír, és Sancit is sikerült meggyőzni, hogy tegye félre fontos teendőit aznapra
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Királyság, mivel ezt a napot leszámítva én nem igazán fogok ráérni már augusztusban(pl 18-19-20 án is dolgozom). Valesz egy egyszer játszott Szabadulópakli nevű társas nem érdekelne akciósan 2000-ért??
Kétezer meg hozol mellé egy sört és akkor oké . Lehet ergya kőbányai is .
Sancinak meg még én is örülök .
Sancinak meg még én is örülök .
Igen híveim, jól látjátok!
Személyesen jöttem el közétek!
(Illetve majd 8-án a "realworld-6.12" serveren is talizhatunk, intézek két farmolás közé kis időt!)
Személyesen jöttem el közétek!
(Illetve majd 8-án a "realworld-6.12" serveren is talizhatunk, intézek két farmolás közé kis időt!)
Tudu- Hozzászólások száma : 213
"-Csak nem a nagy Tudó személyesen?"-kérdeznék a hívek, ha lennének.
[...h.a.t.á.s.s.z.ü.n.e.t......]
-Nem.
[...h.a.t.á.s.s.z.ü.n.e.t......]
-Nem.
Tessák, teljesen megborítotok. Holnap meg majd én titeket .
Nah viszont 20.-ára tervezzünk-e valamit? Látom hogy LASH király derzsy GDP-t fog lapátolni, viszont többiek terveztek valamit? Nekem 19-20 az ami játszik valamire is.
Nah viszont 20.-ára tervezzünk-e valamit? Látom hogy LASH király derzsy GDP-t fog lapátolni, viszont többiek terveztek valamit? Nekem 19-20 az ami játszik valamire is.
Annyit tudok, hogy szabad leszek, mondjuk 19-re inkább szavaznék, mert 20-án korán csörög nekem a pizsi a munkahelyi örömök miatt.
Csőő!
Most 29-én(jövőhét szerda) szabad vagyok és ahogy nézem Atkó is. Egy kis nyárzáró bulihoz ki mit szólna?(iszogatás/társas)
Most 29-én(jövőhét szerda) szabad vagyok és ahogy nézem Atkó is. Egy kis nyárzáró bulihoz ki mit szólna?(iszogatás/társas)
Az iszogatást én mérsékelten, de a társasnál bennem van a bugi Valóban ráérek szerdán.
A jövő hónapban még partisabban fogok ráérni, mert vettem ki pár napot a családi ünnepekre, például egy összevont szülinapozáshoz mit szólnátok?
A jövő hónapban még partisabban fogok ráérni, mert vettem ki pár napot a családi ünnepekre, például egy összevont szülinapozáshoz mit szólnátok?
Részemről ok, ha majd a többiek beírják a ráérésüket egyeztetünk.
Hali!
Nekem okés a szerda is, illetve a jövő hónapi banzájban is benne vagyok A héten egyébként 5 óra környékétől érek rá egész nap, ha esetleg sokkal hamarabb akarunk kezdeni, akkor szervezkednem kell egy kicsit.
Nekem okés a szerda is, illetve a jövő hónapi banzájban is benne vagyok A héten egyébként 5 óra környékétől érek rá egész nap, ha esetleg sokkal hamarabb akarunk kezdeni, akkor szervezkednem kell egy kicsit.
Nekem jó a szerda 5 óra kezdésnek, másnap éjszakás vagyok. Melyikünknél legyen a hepaj? (Ha megbeszéltünk rácsörgök Sankóra is.)
Nálunk annyira most nincs elegáncsos luxus hely, ezért jobb lesz valahol máshol. Jó a délután öt nekem is.
Na, Sankó nem ér rá szóval majd izzítom a 3fős társasokat. Geri nálad vagy nálam?
Gondolom egyszerűbb, ha nem kell elcipelned az összes társast hozzám, emiatt inkább gyűljünk össze most nálad. De persze, ha neked nem fáradság ez, nekem kényelmesebb csak itthon ülni
Akkor 5-től a Tócósban.
Okés, lehet kis csúszással, de ott leszek.
Sziasztok ditymákok!
Szeptember utolsó hétvégéjén mi jót csináltok? Valami banzáj? 29-30.-ára gondolok, mert akkor még én is ráérek, addig meg max egy vasárnap van amikor le tudnék még ugrani, az 9.-e, de azt lehet nem erőltetném mert most hétvége .
Szeptember utolsó hétvégéjén mi jót csináltok? Valami banzáj? 29-30.-ára gondolok, mert akkor még én is ráérek, addig meg max egy vasárnap van amikor le tudnék még ugrani, az 9.-e, de azt lehet nem erőltetném mert most hétvége .
Tsőő!
29-én elég mérsékelten, de ráérek, mert 30-án is nappalos vagyok. Azaz például későestig nem maradnék, nagyon max 9-ig.
Most hétvége zsúfolt, dolgozok.
Ami nekem hosszabb szabad időszak: 14-17, ami lényegében hétvége, mert péntektől hétfőig tart, meg az utolsó hét első felét érintő 23-tól 27-es időszak.
Még 10-12 között is van egy három nap, ami szóba jöhet.
29-én elég mérsékelten, de ráérek, mert 30-án is nappalos vagyok. Azaz például későestig nem maradnék, nagyon max 9-ig.
Most hétvége zsúfolt, dolgozok.
Ami nekem hosszabb szabad időszak: 14-17, ami lényegében hétvége, mert péntektől hétfőig tart, meg az utolsó hét első felét érintő 23-tól 27-es időszak.
Még 10-12 között is van egy három nap, ami szóba jöhet.
Hali!
A 9-e nekem sem jó, viszont a 29-30-a nekem szabad. Az Atkó által írt időpontokról: 14-16-ig ráérek, 23-26-ig szintén, valamint 11 és 12-én.
A 9-e nekem sem jó, viszont a 29-30-a nekem szabad. Az Atkó által írt időpontokról: 14-16-ig ráérek, 23-26-ig szintén, valamint 11 és 12-én.
Hát akkor Valesszal 29-én tudunk együtt pártizni. Azon kívül ha mondtok valamit, még minden jóban benne vagyok az említett napokon.
Noah!
Akkor fixálnám: szeptember 29-30 az okés többeknek, ebből 29.-én ráér Atkó is. Akkora akkor mindenkinek jó egy szülinapozással egybekötött suvvadás? 30.-án meg max kitalálunk valamit atkó nélkül vagy hagyjuk a francba .
Továbbá:
Volt szó október 13-14-ről is mint PARRTY időpontokról.
Zsuzsi akkor biztos nem ér rá, én viszont úgy néz ki hogy elég nagy eséllyel ráérek. Szóval kinek jóó az? Akkorra jó lenne valami kültéri suvvadást is csinálni, meg esetleg egy KEV megbeszélést. Derzsy meg addig játszik a laptopomon .
Akkor fixálnám: szeptember 29-30 az okés többeknek, ebből 29.-én ráér Atkó is. Akkora akkor mindenkinek jó egy szülinapozással egybekötött suvvadás? 30.-án meg max kitalálunk valamit atkó nélkül vagy hagyjuk a francba .
Továbbá:
Volt szó október 13-14-ről is mint PARRTY időpontokról.
Zsuzsi akkor biztos nem ér rá, én viszont úgy néz ki hogy elég nagy eséllyel ráérek. Szóval kinek jóó az? Akkorra jó lenne valami kültéri suvvadást is csinálni, meg esetleg egy KEV megbeszélést. Derzsy meg addig játszik a laptopomon .
Nem Valesz az október 13-14 az nem partiidőpont, olvasd inkább vissza a facebook.ot, mert itt ilyesmiről nem volt szó. Hamár konkretizáljuk, inkább ott leírom.
24 / 35 oldal • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35
24 / 35 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.