Csevegő
+3
Ruyan
Gollam
Lorin
7 posters
33 / 35 oldal
33 / 35 oldal • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35
Re: Csevegő
Tsőő Derzsy!
A partipéló még most is azt mondja hogy 7-8-on lent lesz, említették hogy felköcsögösködhetnél a csoportos megbeszélésre fészbúkon hogy hamarabb átmenjenek az információk.
A partipéló még most is azt mondja hogy 7-8-on lent lesz, említették hogy felköcsögösködhetnél a csoportos megbeszélésre fészbúkon hogy hamarabb átmenjenek az információk.
Messengeren fenn vagyok, ott már mindkettejüket felvettem, úgyhogy nyugodtan írhatnak ott is. Amúgy Geri ilyen módon említette, hogy a 7-edike munkanap lesz neki, szóval késődélutáni kezdés lesz részéről a sanszos.
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Akkor én megjavasolnám, hogy 7-én menjünk hozzád, mert este még ki is jönni még tovább halasztja a parti kezdését. És akk 8 lehetne nálunk.
Csövi!
Megvan a kulisszatitok, a szerver verzióját be kell állítani hogy csatlakozzunk, az aternoson most 1.11.2.; ezt lehet módosítani, amit leszedtem is először frissítette magát de elvileg működik. Sztem ne módosítsuk nagyon mert minél újabb annál több a sallang.
Itt a torrent link: ha nem jó keresünk mást:
http://ztracker.org/details.php?id=168191
Megvan a kulisszatitok, a szerver verzióját be kell állítani hogy csatlakozzunk, az aternoson most 1.11.2.; ezt lehet módosítani, amit leszedtem is először frissítette magát de elvileg működik. Sztem ne módosítsuk nagyon mert minél újabb annál több a sallang.
Itt a torrent link: ha nem jó keresünk mást:
http://ztracker.org/details.php?id=168191
Blargh!
Na Atkó szemfülesen észrevette hogy a fórumon belül több topic is fordítva kezeli a posztolás utáni megjelenítést.
Azaz az első oldalon van a legújabb poszt máshol meg az utolsó oldal utolsó üzenete a legújabb poszt. Ezt fórumonként tudom beállítani, ezért érdekelne hogy hogy legyen? alapértelmezetten az első oldal első posztja beállítás van, de a legtöbb topicnál ez meg van cserélve.
Melyik legyen az általános?
Na Atkó szemfülesen észrevette hogy a fórumon belül több topic is fordítva kezeli a posztolás utáni megjelenítést.
Azaz az első oldalon van a legújabb poszt máshol meg az utolsó oldal utolsó üzenete a legújabb poszt. Ezt fórumonként tudom beállítani, ezért érdekelne hogy hogy legyen? alapértelmezetten az első oldal első posztja beállítás van, de a legtöbb topicnál ez meg van cserélve.
Melyik legyen az általános?
Dettó.(AZt hittem a kalandban lesz reag amikor megláttam az új posztot a tavernában )
Ahogy néztem nekem is természetesebb az első oldal első posztja pozíció az újak számára.
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Csövi!
A következő társasozás lehetséges időpontjai részemről:
Jövőhét: kedd(12.)-elvileg aznap kevmegbeszélünk, de át tudjuk tenni, ha nincs más esélyes nap, szerda(13.), péntek(15.)
Utána hét: jelenleg még korlátlan. Lesz más programunk, de azt tudjuk igazítani, dolgozni nem fogok.
Derzsy:
Gerineknek már említettem, vettünk új társasokat.
A következő társasozás lehetséges időpontjai részemről:
Jövőhét: kedd(12.)-elvileg aznap kevmegbeszélünk, de át tudjuk tenni, ha nincs más esélyes nap, szerda(13.), péntek(15.)
Utána hét: jelenleg még korlátlan. Lesz más programunk, de azt tudjuk igazítani, dolgozni nem fogok.
Derzsy:
Gerineknek már említettem, vettünk új társasokat.
Hali!
A jövőhétből csak a péntek jöhet szóba, akkor sem korlátlanul, mert másnap reggelre megyek dolgozni. Az azt követő hétfőn és pénteken délután 3-tól korlátlanul, kedden a másnap reggeli munkához viszonyítva érek rá. Illetve ha minden jól alakul 27-től 31-ig szabad leszek.
A jövőhétből csak a péntek jöhet szóba, akkor sem korlátlanul, mert másnap reggelre megyek dolgozni. Az azt követő hétfőn és pénteken délután 3-tól korlátlanul, kedden a másnap reggeli munkához viszonyítva érek rá. Illetve ha minden jól alakul 27-től 31-ig szabad leszek.
Pénteken én is viszonylag korán feküdnék, szóval Geri ráérésének függvényében akkor egy délutáni kezdést és nem túl késői befejezést javaslok. Az utána hetet meg akkor meg tudjuk beszélni, ha lesz rá igény 27 és 31 között én 28 és 29-én leszek szabad.
Ránéztem a naptáramra, ami azt mutatta, hogy a ráérésem a fél 5 körül végződő megbeszélés utáni odaérkezéstől kezdve korlátlan ideig tart pénteken Ha a nem túl korai befejezés mondjuk olyan 9-10 órát jelent, abszolút vállalhatónak érzem a dolgot és részemről rendben van így a péntek.
Jó lesz a péntek akkor olyan 5 körüli érkezést tervezek be részemről.
Az jó lesz, mert már így könyveltem el Trixi is jön, hatan leszünk, de Zoé valószínűleg nem fog társasozni.
Na ácsi, ha Zoé nem játszik velünk, akkor nem is megyek
Nah, partyarcok, csak rosszul emlékeztem, szombaton éjszakás leszek. Úgyhogy szerintem maradjunk inkább a péntek fél6-os kezdésnél, nekem ilyen módon aznap korlátlan lesz a ráérésem.
Péló vagy, de nekem megfelel az időpont, ha nincs jobb, akkor pénteken fél hatkor behá...megyünk partizni hozzád
Hali!
Most pénteken ugyanolyan időintervallumban mint múltkor, ki hogy érne rá társasozni?
Most pénteken ugyanolyan időintervallumban mint múltkor, ki hogy érne rá társasozni?
Én mennyiségien ráérek, de legfőképpen továbbra is a Scythe-hoz lenne kedvem. Böbe már a menüt tervezi, szóval javaslom, hogy nálunk legyen.
Lásd kivel van dolgod, az idei első és egyetlen Scythe partyt megejthetjük pénteken, fél6-os kezdéssel nálatok.
Nekem most kissé trükkösebb lesz a péntek, de ha nem gond, hogy esetleg megszakíthatja némi munka a játékot, illetve ha van wifi, amire csatlakozhatok, akkor nekem is jó aznap a fél 6.
Gondot természetesen nem okoz a wifi meg a játék közi szünet, de azért nagyságrendileg mégis rákérdeznék, hogy mennyi munka jöhet közbe?
Csak mert jön Trixi is, és neki el kell indulni még autós segítséggel is a szokott időben legkésőbb, és ha optimistán számolunk a játék kipakolására plusz átbeszélésre egy órát, akkor mérséklődik a munkára is fordítható idő, ha végig is akarjuk játszani.
Csak mert jön Trixi is, és neki el kell indulni még autós segítséggel is a szokott időben legkésőbb, és ha optimistán számolunk a játék kipakolására plusz átbeszélésre egy órát, akkor mérséklődik a munkára is fordítható idő, ha végig is akarjuk játszani.
33 / 35 oldal • 1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35
33 / 35 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.