Asztali játékok
+4
PassionWolf
Tudu
Primus Maximus
Amaryen
8 posters
13 / 19 oldal
13 / 19 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: Asztali játékok
Hali!
Kedv az van, de sajnos kicsit bizonytalan még az időbeosztásom, így nem tudom biztosra mondani, hogy ráérek. Holnap már pontosabban tudok nyilatkozni.
Kedv az van, de sajnos kicsit bizonytalan még az időbeosztásom, így nem tudom biztosra mondani, hogy ráérek. Holnap már pontosabban tudok nyilatkozni.
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Még esetleg a szombat is szóba jöhet a héten, utána meg a jövő hét kedd vagy szerda lesz nekem jó. A KEV-eseményes kérdés már nagyon aktuális, amennyiben a Nagytanács el tudja dönteni, hogy mikor lesz nyári játék.
Úgy alakult, hogy megfelel a csütörtök. Mikortól kezdünk?
A KEV Játékszervezői Nagytanács nem tartott ülést mostanában, de megsürgetem néhány oszlopos tagját, hátha sikerül összehozni valamit
A KEV Játékszervezői Nagytanács nem tartott ülést mostanában, de megsürgetem néhány oszlopos tagját, hátha sikerül összehozni valamit
Oké, nagyon remélem, hogy még időben kiterül a dolog. Nem lenne jó, ha csak azért nem tudnánk menni, mert megyén kívül lennénk az adott időben.
Csütörtökön kezdhetünk 4-kor délután.
Csütörtökön kezdhetünk 4-kor délután.
A KJN gyors megbeszélése alapján a játék valószínűleg szeptember elejére fog esni ismét. Ennek fő oka más játékokkal való ütközés elkerülése, illetve a felkészüléshez szükséges idő mennyisége.
Hát látom a szelektálás még mindig nem Baboh kománk erősségi hogy az Asztali Játékos topicban érdeklődik arról hogy mikor lesz Élőszerepjáték...
Node akkor részemről is pár szó erről:
Jelen pilllanatban a LARP naptár úgy néz ki hogy amely időpontok szabadak túl korán vannak a nyáron és részemről akkor még nagyon sok elfoglaltságom akad majd, ami már most soknak tűnik ahhoz hogy mellé még egy játékszervezésre is adjam a fejem .
Azaz ősznél hamarabb idén sem valószínű hogy lesz NAGY játékunk de ha annál hamarabb mégis lenne akkor az Augusztusban lesz.
A második ok a saját játékunkat illetően hogy egy nagyvolumenű project készül Debrecen közelében, mely erősen megdobhatja a LARP népszerűsítési törekvéseinket (azaz a KEV-ét), amellett hogy más téren is profitálhatunk belőle, így jelen pillanatban ez elsőbbséget élvez számomra.
Aloha
Node akkor részemről is pár szó erről:
Jelen pilllanatban a LARP naptár úgy néz ki hogy amely időpontok szabadak túl korán vannak a nyáron és részemről akkor még nagyon sok elfoglaltságom akad majd, ami már most soknak tűnik ahhoz hogy mellé még egy játékszervezésre is adjam a fejem .
Azaz ősznél hamarabb idén sem valószínű hogy lesz NAGY játékunk de ha annál hamarabb mégis lenne akkor az Augusztusban lesz.
A második ok a saját játékunkat illetően hogy egy nagyvolumenű project készül Debrecen közelében, mely erősen megdobhatja a LARP népszerűsítési törekvéseinket (azaz a KEV-ét), amellett hogy más téren is profitálhatunk belőle, így jelen pillanatban ez elsőbbséget élvez számomra.
Aloha
Csoki!
Péntek este hattól folytatjuk a magust, ha mindenkinek megfelel. Ha jól emlékszem, Gerivel beszéltük meg, tehát Derzsy visszajelzésére várunk.
Péntek este hattól folytatjuk a magust, ha mindenkinek megfelel. Ha jól emlékszem, Gerivel beszéltük meg, tehát Derzsy visszajelzésére várunk.
Csak a biztonság kedvéért, holnap négytől folytatjuk Atkó kalandját?
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Még jó, hogy Derzsy rákérdezett, mert egyébként én biztos odaállítottam volna 4-re
Jövő héten én inkább a szerdát támogatom.
Jövő héten én inkább a szerdát támogatom.
Jövőhéten csütörtök, pénteken vizsgázok, úgyhogy max utána lévő napokon érek rá.
Botsi Ruyan, de én nem emlékeztem rá, hogy biztosra mondtam...
Jövőhéten szombat és vasárnap éjszakás vagyok, úgyhogy esetleg JÖVŐHÉT pénteken, vagy azután hétfőn lenne jó.
Jövőhéten szombat és vasárnap éjszakás vagyok, úgyhogy esetleg JÖVŐHÉT pénteken, vagy azután hétfőn lenne jó.
Nem tudom meddig tart a vizsga de mivel a névsor elején vagyok nem hiszem hogy délután 4-5 körültől nem érnék rá, ha mindenki másnak megfelel akkor.
Egyelőre úgy néz ki nekem okés.
Nekem is megfelel.
csoki!
D Dávid köcsög akor holnap 4-fél 5 körülre beszéltük meg a toleráns kevtaggal a mágusozást Mindenkinek megfelel.
D Dávid köcsög akor holnap 4-fél 5 körülre beszéltük meg a toleráns kevtaggal a mágusozást Mindenkinek megfelel.
Nosza, két partiarcnak üzenem, hogy a kalandot most következő héten még nem folytatnánk, hogy kidolgozhassak elég idő alatt pár részletet, azutáni hét kedd vagy szerda lenne jó nekem, előnyben a kedd délután részemről. Cserébe felvetettem a csevegőben némi egyéb mulatozást.
Egyelőre még nem mondom biztosra, de igyekszek úgy szervezni, hogy a két hét múlva keddem szabad legyen.
Hali!
A tegnap említett vizsgám 9-től kezdődik majd és a kiírás szerint délig tart. Mivel összesen 20-an jelentkeztünk rá, ezért azt kétlem, hogy délre vége lesz, de nem hiszem, hogy annyira hosszúra nyúlna, hogy egy délután 3-4 órás kezdésbe beleszóljon.
A tegnap említett vizsgám 9-től kezdődik majd és a kiírás szerint délig tart. Mivel összesen 20-an jelentkeztünk rá, ezért azt kétlem, hogy délre vége lesz, de nem hiszem, hogy annyira hosszúra nyúlna, hogy egy délután 3-4 órás kezdésbe beleszóljon.
Csoki!
Hétvégén kinek melyik nap lenne jó folytatni kalandos utazásotokat? Péntek, szombat, vasárnap jöhet szóba részemről.
Hétvégén kinek melyik nap lenne jó folytatni kalandos utazásotokat? Péntek, szombat, vasárnap jöhet szóba részemről.
Egyelőre mindhárom nap jó, de valamikor dolgozni is tervezek, szal jó ha lekonkretizálunk egy napot. Geri?
Elsőre a péntek tűnik jónak, de még nem biztos. Elég változékonynak ígérkezik a hétvégém, mindenesetre igyekszem időben szólni, ha változna valami.
13 / 19 oldal • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
13 / 19 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.