Csevegő
+2
Tudu
Primus Maximus
6 posters
15 / 40 oldal
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Csevegő
A júliusi beosztásomat június végén tudom meg...(9-10-re vettem ki szabit szal valószínű, hogy 7-én dolgozni fogok de amíg kézhez nem kapom a beosztást bármi lehetséges)
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Hm akkor... Nah.
Derzsy, beírtad mely napokon nem dolgozol. Olyan nap is szóba jöhet, amikor aznap előtte nappalos voltál?
Valesz, akkor nektek ugye a hétköznap jó debrecenbe jönni, abban már a péntek sincs benne, ha jól értem?
Ha ezeket összehangoljuk, akkor én hozzáteszem, hogy nálunk létezik táppénz és szabadnap...ez csak célzás...
de tudok kérni véletlenül pont egy szabadnapota múlt havimból a jövő héten hétköznapra, ha időben megbeszéljük(mondjuk ha holnapig kiderül). Az utána hétre nem tudok. Az az utánira, a hónap utolsó hetére megint tudok. Minden héten van akkor kb 4 nap ami Valeszéknak mindkettőjüknek jó/lehet, AKÁR, vagy legalább egy/, csak van olyan ami ezekből Derzsynek szabad.
Ha mégsem skerül minden erőfeszítésünk ellenére, akkor sajnos a tömegarányosság elvét követjük, mert pld. Jánosék és Dani nem is mondták mikor érnek rá És Böbe barátnői sem még...
Derzsy, beírtad mely napokon nem dolgozol. Olyan nap is szóba jöhet, amikor aznap előtte nappalos voltál?
Valesz, akkor nektek ugye a hétköznap jó debrecenbe jönni, abban már a péntek sincs benne, ha jól értem?
Ha ezeket összehangoljuk, akkor én hozzáteszem, hogy nálunk létezik táppénz és szabadnap...ez csak célzás...
de tudok kérni véletlenül pont egy szabadnapota múlt havimból a jövő héten hétköznapra, ha időben megbeszéljük(mondjuk ha holnapig kiderül). Az utána hétre nem tudok. Az az utánira, a hónap utolsó hetére megint tudok. Minden héten van akkor kb 4 nap ami Valeszéknak mindkettőjüknek jó/lehet, AKÁR, vagy legalább egy/, csak van olyan ami ezekből Derzsynek szabad.
Ha mégsem skerül minden erőfeszítésünk ellenére, akkor sajnos a tömegarányosság elvét követjük, mert pld. Jánosék és Dani nem is mondták mikor érnek rá És Böbe barátnői sem még...
Baboh írta:
Igazából sose "jó" Debrecenbe menni egészen addig a határozatlan időpontig ameddig Zsuzsi nem szerez tartós állást magának (jelenleg munkanélküli) .
Ha hétköznap megyek akkor én úgy megyek hogy közben nem jövök dolgozni, és ez nem SZABADNAP hanem munkanélküli nap, ami magában foglalja a fizetésmentességet is . Ettől függetlenül lemegyünk hétköznap ha úgy jó másoknak csak, de Zsuzsi nem szeretne kétszer utazni (részben azért mert felnőttjeggyel baromi költséges). Szóval az ő esetében is követhetjük a tömegarányosság elvét, bármennyire is fáj ez nekünk.
Egyébként az enyhe utalásra a szabadnapok kapcsán Baboh had jegyezzem meg hogy (azontúl hogy mint írtam nálunk spec ilyen nincs ), nem én írtam olyanokat hogy melós nap után nem megyek sehova mert pihennem kell . Az elmúlt két hónapban minden hétvégén voltam valahol melózni, szal mondhatjuk hogy azokat a napokat leszámítva amikor suliban voltam (és csak 6 órát dolgoztam ) nem volt pihenőnapom. , és nem is hiányzik, az csak időelbaszás .
Ugyanakkor a Július 7.-e csütörtök nekünk megfelel, Szerdán éjjel leutazunk, csütörtökön parti pénteken józanodás szombaton nősülés, vasárnap party2. (Ha jól értettem ez így jelenleg csak Derzsynek bizonytalan hogy jó-e). (Egyébként ha a Danis grupinak még nem szóltál hogy mikorra lenne legény/leány búcsú akkor célszerűbb minnél távolabbi időpontot megadni hogy még most intézhessenek szabit )
15.-én is lenn leszek Debrecenbe, de Zsuzsi -mint írtam fentebb- nem fog tudni jönni. És 15.-ére nem egy fullosan kivitelezett legénybúcsút kapsz hanem csak egy 90%-osat . Jól gondold meg.
Okézsoké Valesz. A célzás Derzsynek szólt, aki két szabadnapot vett ki az évben, mert a többit "kiadják" ami eleve nem lehet, mert törvény van erre, másrészt a táppénz mindig tuti megoldás rendes munkáknál, ha tényleg szándékozik az ember kicsit mást csinálni a melón kívül. Megértettem, hogy a tied nem ilyen, mert ott nagy a szabadság és célszerű többet menni mint kevesebbet, és teljesen természetes, hogy elsősorban a ti ráérésetekhez akarok igazodni, mert Derzsyvel ha nehezen is, de még mindig gyakrabban találkozunk, mint veletek.
Másrészt a szándék mondhatni jobban érződik, csak úgy sugárzik belőled...vagy az a melegség?
Július 7 akkor részünkről rendben. A Danis grupi az Dani. Egy személy, akinek szintén nincs kötött munkaideje, szóval neki jó lesz, Katiéknak is(diákmunka), és ha előre szólunk, Jánoséknak is valszeg. Innentől kezdve kedv kérdése, hogy ki jön és ki nem, bőven időben vagyunk.
Másrészt a szándék mondhatni jobban érződik, csak úgy sugárzik belőled...vagy az a melegség?
Július 7 akkor részünkről rendben. A Danis grupi az Dani. Egy személy, akinek szintén nincs kötött munkaideje, szóval neki jó lesz, Katiéknak is(diákmunka), és ha előre szólunk, Jánoséknak is valszeg. Innentől kezdve kedv kérdése, hogy ki jön és ki nem, bőven időben vagyunk.
Az bezony melegség . De van szándék is . Meg kedv is. Na el is kezdem összeírni hogy hol fogunk hányni és hogy mit 7.én, készítsd a májad!
Derzsy te meg vegyé ki szabaccságot .
Derzsy te meg vegyé ki szabaccságot .
Akkor nem kell hősugárzót venni...
Jánoséknak akkor ugye szólsz? A Primus azt mondta, hogy feljön fórumra, de lehet hogy mégsem ebben az évben tervezi...
Jánoséknak akkor ugye szólsz? A Primus azt mondta, hogy feljön fórumra, de lehet hogy mégsem ebben az évben tervezi...
Peeeeeeeeeeeeeeeeersze! Ne aggódj IDŐBEN, __tájékoztatom__ azt a kedves, szeretnivaló, megbízható és csodálatos Jánost .
Hola!
Na, tájékoztattad Jánost?
Azt lehet tudni, hogy csütörtökön hány felé érkeztek, Valesz??? Annyit tudok, hogy Derzsy 6 után tud megjelenni a munka miatt, bár lehet már mondta neked.
Na, tájékoztattad Jánost?
Azt lehet tudni, hogy csütörtökön hány felé érkeztek, Valesz??? Annyit tudok, hogy Derzsy 6 után tud megjelenni a munka miatt, bár lehet már mondta neked.
Nosza, újabb Hozzámszólás, ha már nem érkezik a válasz... pedig azt jelzi a fórum hogy voltak fent az említett prominens személyek...
Csütörtökön búcsúzok a legényélettől(ha esetleg eddig nem lett volna egyértelmű)... Gerivel tegnap azt beszéltük, hogy előtte moziba megyünk páran, még nem tudom ki az összes érintett, és azt is, hogy utána délután 5-6-7 magasságában már összegyűlünk, és partizunk. A warcraftot nézzük.
Geri a mozijegyeket előre kéne megvenni...főképp azért, mert nekem a neten azt írja, hogy szerdáig van műsor, és a csütörtöki még nincs fenn...tehát élőben kéne a plázában lefixálni a dolgot. Én bemegyek holnap, megkérdezni, hogy mikori előadások vannak(hacsak te nem tudod tuti biztosra a csütörtöki műsort) és ha gondolod, veszek neked is jegyet.
Csütörtökön búcsúzok a legényélettől(ha esetleg eddig nem lett volna egyértelmű)... Gerivel tegnap azt beszéltük, hogy előtte moziba megyünk páran, még nem tudom ki az összes érintett, és azt is, hogy utána délután 5-6-7 magasságában már összegyűlünk, és partizunk. A warcraftot nézzük.
Geri a mozijegyeket előre kéne megvenni...főképp azért, mert nekem a neten azt írja, hogy szerdáig van műsor, és a csütörtöki még nincs fenn...tehát élőben kéne a plázában lefixálni a dolgot. Én bemegyek holnap, megkérdezni, hogy mikori előadások vannak(hacsak te nem tudod tuti biztosra a csütörtöki műsort) és ha gondolod, veszek neked is jegyet.
Hali!
Most néztem meg, kedden hajnalban már vannak oly kedvesek, hogy meg tudják mondani a csütörtöki moziműsort Ezalapján 15:20-tól kezdődik az egyetlen vetítés aznap, ami nekünk pont jó. Viszont így szerintem felesleges csak ezért bemenned a Plazaba, így már meg tudjuk rendelni online is. Az érintettek eddig te, Valesz és én, mivel Derzsy nem ér rá és azt mondta emiatt ne fájjon a fejünk (illetve lehet hogy Zsuzsi is ha itt lesz, de erről nem tudok konkrétabbat). Persze bárki akinek van kedve jönni a legénybúcsús / leánybúcsús csapatból, az tegye nyugodtan, szeretettel várjuk
Most néztem meg, kedden hajnalban már vannak oly kedvesek, hogy meg tudják mondani a csütörtöki moziműsort Ezalapján 15:20-tól kezdődik az egyetlen vetítés aznap, ami nekünk pont jó. Viszont így szerintem felesleges csak ezért bemenned a Plazaba, így már meg tudjuk rendelni online is. Az érintettek eddig te, Valesz és én, mivel Derzsy nem ér rá és azt mondta emiatt ne fájjon a fejünk (illetve lehet hogy Zsuzsi is ha itt lesz, de erről nem tudok konkrétabbat). Persze bárki akinek van kedve jönni a legénybúcsús / leánybúcsús csapatból, az tegye nyugodtan, szeretettel várjuk
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Hát a mozizásra alapból Böbe is jön Na ez jó hír, ha meg lehet akkor megrendeled nekünk is? Én még nem csináltam online...bár a plaza öt percre sincs, de akkor legalább hátha egymás mellé ülünk ha egyszerre rendeljük XD
Csácsumicsá!
A moziba én is szándékozok menni, szóval ha lehet, nekem is foglalj helyet! Meg persze egy jegyet is előrendelhetsz
A moziba én is szándékozok menni, szóval ha lehet, nekem is foglalj helyet! Meg persze egy jegyet is előrendelhetsz
Tudu- Hozzászólások száma : 213
Foglaltam helyet 6 főre, mert Derzsyt is beleszámoltam véletlenül. De így tuti lesz helyünk
Max én fekszek Köszi a foglalást!
Pénteken délben lesz jó vinni az italokat, ma beszéltem a helyi főnökkel.
Pénteken délben lesz jó vinni az italokat, ma beszéltem a helyi főnökkel.
Itt a Primus beszél!
Izé gépel... szóval tudomást szereztem az eseményről mind Valentin, mind öcsém révén. Még úgy is alakult, hogy bent vagyok a városban.
Szóval jöttömre nem öt nap múlva, Nyugat felől számítsatok.
János
Izé gépel... szóval tudomást szereztem az eseményről mind Valentin, mind öcsém révén. Még úgy is alakult, hogy bent vagyok a városban.
Szóval jöttömre nem öt nap múlva, Nyugat felől számítsatok.
János
Primus Maximus- Hozzászólások száma : 179
Csőőő!
Nagy nehezen sikerül kijózanodni délutánra...
Holnap 13:05 kor már gyülekezünk a kálvin térnél, az új városházán, belül kell majd lennünk az előtérben. Geri a személyidet és a lakcímkártyádat ne hagyd otthon meg a tajkártyát a detox miatt....
Akik ráérnek, azok 12:00 után már jöhetnek a lakáshoz, egy kis koccintásra.
Holnap 13:05 kor már gyülekezünk a kálvin térnél, az új városházán, belül kell majd lennünk az előtérben. Geri a személyidet és a lakcímkártyádat ne hagyd otthon meg a tajkártyát a detox miatt....
Akik ráérnek, azok 12:00 után már jöhetnek a lakáshoz, egy kis koccintásra.
Baboh írta:Csőőő!
Na pedig azért tegnap már jóval a legénybúcsúd vége előtt rákezdtél bazze!
Nembaj holnap ha majd már mindenki kidőlt még kiugrunk és gyorsan megcsináljuk a maradék 1-2 állomást , nyugi ott már nem kell emberekkel interakciózni .
Ejj és holnap a mi érkezésünkre két lehetőség van:
1. 12:57-re érünk a vasútállomásra és majd jól meghúzzuk a lépést
2. kb 11-re felmegyünk hozzátok a lakáshoz.
Valszeg ez utóbbi lesz mert még cuccaink is vannak amit le kéne rakni .
Jólvan akkor inkább a hamarabbi legyen, bár pontosan 11-kor lehet hogy csak részben leszünk itthon, de telefon lesz nálam.
Blargh.
Aki szeretne iylen random filmezéses, PS-es , stb-s partit csapni, (amiről beszéltünk a hétvégén), akkor az írja már be hogy konkrétan a következő 2 hétben hogy ér rá .
Nekem a hétvégék és a csütörtökök biztos kiesnek. Mivel hétvégére vissza is kell érnem Pestre ezért a péntek se túl optimális. Marad a jövőhéten hétfő-kedd-szerda , illetve most szerda, és esetleg csütörtök délelőtt .
Uff.
Aki szeretne iylen random filmezéses, PS-es , stb-s partit csapni, (amiről beszéltünk a hétvégén), akkor az írja már be hogy konkrétan a következő 2 hétben hogy ér rá .
Nekem a hétvégék és a csütörtökök biztos kiesnek. Mivel hétvégére vissza is kell érnem Pestre ezért a péntek se túl optimális. Marad a jövőhéten hétfő-kedd-szerda , illetve most szerda, és esetleg csütörtök délelőtt .
Uff.
Csumpi!
Mi úgy látszik elnászutazgatjuk a hét hátralevő részét. Az úticél Eger híres városa és környéke. Jövő hét hétfő-kedd-szerda egészen szerda esti munkába állásomig részemről jónak tűnik, vagyis abból tudunk választani, esetleg egy éjszakázós hepajt is kanyarítani.
Mi úgy látszik elnászutazgatjuk a hét hátralevő részét. Az úticél Eger híres városa és környéke. Jövő hét hétfő-kedd-szerda egészen szerda esti munkába állásomig részemről jónak tűnik, vagyis abból tudunk választani, esetleg egy éjszakázós hepajt is kanyarítani.
Hali!
Holnap céges IT Summer Party így az nem jó. Holnapután az egyetlen release nap a hónapban, gyanítom hogy 4-5 óránál hamarabb nem szabadulok, szóval az sem tűnik optimálisnak. Szombaton festjük a lakást. Ezen kívül nekem a többi nap jó a héten.
Jövőhétre egyelőre csak a már meglévő meetingjeimet tudom, ezek hétfő és szerda 16:00-16:30 és csütörtök 16:00-17:00.
Összeségében nekem jövő héten egy délutáni kezdés lenne a tökéletes.
Holnap céges IT Summer Party így az nem jó. Holnapután az egyetlen release nap a hónapban, gyanítom hogy 4-5 óránál hamarabb nem szabadulok, szóval az sem tűnik optimálisnak. Szombaton festjük a lakást. Ezen kívül nekem a többi nap jó a héten.
Jövőhétre egyelőre csak a már meglévő meetingjeimet tudom, ezek hétfő és szerda 16:00-16:30 és csütörtök 16:00-17:00.
Összeségében nekem jövő héten egy délutáni kezdés lenne a tökéletes.
Jövőhéten hétfőn és kedden nem érek rá, a hétvégén pedig lehet, hogy Ebesre megyünk Atiékkal együtt, ha így lesz, akkor az egyikőnknek sem jó. A többi nappal egyelőre nincs problémám, ráérek. Most héten szintén ráérek.
Tudu- Hozzászólások száma : 213
Jövőhéten hétfőtől szerdáig dolgozom....
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Haló!
Nos, elég idő maradt a magvas gondolatok cseréjére...a hétfő-kedd-szerdából akkor számíthatunk valakinek a társaságára? Tudu elvileg mégis ráér kedden, és hétfőn is délután bizonyos mértékben.
Nos, elég idő maradt a magvas gondolatok cseréjére...a hétfő-kedd-szerdából akkor számíthatunk valakinek a társaságára? Tudu elvileg mégis ráér kedden, és hétfőn is délután bizonyos mértékben.
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
15 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.