Keleti Erdők Vándorai

Join the forum, it's quick and easy

Keleti Erdők Vándorai
Keleti Erdők Vándorai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Csevegő

+2
Tudu
Primus Maximus
6 posters

27 / 40 oldal Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

Go down

Csevegő - Page 27 Empty Re: Csevegő

Témanyitás  Lorin Szer. Nov. 30, 2016 3:51 pm

Jah és az előzőekhez kis kiegészítés :
Ha már asztalizunk akkor azt találjuk ki előre hogy melyik M*-al játszanánk. Vagy ha van kedvetek akkor éppen kipróbálhatunk mást is Wink . Speciel a Codex nevű játék, majdnem olyan mint a Magus, csak nem az Very Happy .
De legalább ingyen fenn van PDF-ben. (mondjuk persze nem biztos hogy akár nekem is lesz elég időm addigra hogy átolvassam az alapkönyvet de na... ötletként felvetettem Very Happy ) .

https://www.scribd.com/document/110870747/Codex-alapkonyv
Lorin
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1531

https://kevforum.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Lernun Szer. Nov. 30, 2016 5:12 pm

Hát én szívesen kipróbálok újdonságokat, kérdés, hogy lesz-e annyi időnk, hogy egy kvázi ismeretlen szerepjátéknak megtanuljuk a szabályait, karit alkossunk és játszunk is valamennyit. Előre kijelentem, hogy én pl szívesen venném, ha nem még egy befejezetlen modullal/meséléssel lenne dolgom, azaz én inkább egy rövidebb de befejezett kalandot preferálnék. De ha a többség újdonságot akar én pl DnD-znék is szívesen vagy Vampire ami még eszembe jut.
Amúgy akkor programokat kicsit összegezve:
feljutunk a jelenlegi állás szerint 29-én koradélután, aznap este szerepjáték, másnap este lézerterápia. Azaz egyéb programokra ott a 29 délután, a 30 délután, meg a 31 délelőtt/már ami a teljes létszámú társaságot illeti/. Lanozni nekem például annyira nagy kedvem nincs, de pl társasozás mehet. Kérdés még hogy szabadban töltendő tevékenységet akarunk-e még valamit, vagy inkább a zárt térben történő kikapcsolódási formákon gondolkozzunk(én mindkettőt preferálom).
Lernun
Lernun

Hozzászólások száma : 1010

Témanyitás  Baboh Szer. Nov. 30, 2016 5:45 pm

Tsőő!

A laser-tagnél én az estére szavazok, ha akkor értek rá mindketten, feltételezem, Zsuzsi kollégái is akkor érnek rá, amikor már biztosn nem dolgoznak.

A szerepjáték, ha már nem feltétlen M*-nál tartunk, az így készülés nélkül szerintem jó lesz. Az újdonsággal sincs problémám, bár gondolom a magus világát könnyebb a mesélőnek magáévá tennie. A rövidebb, befejezett kaland nekem is jobban ülne ezúttal, akkor legalább nem sajnálják a többiek, ha hamar ki...öh....meghalnak a karaktereik. A vampire és a Dnd azonban részemről kapna egy ellenszavazatot, ha már fejtegetjük a mi mindent nem tudunk elolvasni egy hónap alatt kategóriát...én mindkét könyvvel és rendszerrel találkoztam, a dnd-vel elég alaposan, de a vampire  is kaki.

Maga a két játékvilág nekem is tetszik, de a rendszerük hasonlóan minőségi, mint a magus vitatottabb részletei.

Szóval legyen szavazás-sorozat egy saját rendszerről Twisted Evil És a primus anus maximus legyen a semleges döntőbíró alien
Vagy csak simán döntse el a mesélő, milyen világba szeretne mesélni(kacsint).

A programra: háööö....azért egy estét töltsünk már piálással is. Gondolom lövöldözni sem fogunk olyan sok ideig, hogy ne férjen bele, de mondjuk az előző este, amikor még annyit se, még alkalmasabb lehet. Majd a vérmérséklet eldönti, hogy Derzsyvel együtt sikerül e beállni, vagy kénytelenek vagyunk 31-én maradni  Laughing  Én egy kicsit szeretnék szét is nézni, ha már életemben soha sem voltam még kötött időpontokra rohanás nélkül Budapesten Very Happy

UPDATE: Derzsy a preferál szó előnyben részesít, szóval mindkettőt nem lehet preferálni egyszerre Very Happy ...csak ha Valeszék házának küszöbén partizunk.
Baboh
Baboh

Hozzászólások száma : 1914

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Témanyitás  Lorin Szer. Nov. 30, 2016 8:42 pm

Nekem aztán jó a M* is. De abból is van legalább 4 féle rendszer Very Happy, ha választani kell én az ETK-t preferálom Wink .
Rövid kaland: jó, nem lesz világmegváltás Wink. Meg igazából egy csomó történet olyan hogy ott van vége ahol akarod, a cél a szórakozás, kisköcsögök! Very Happy (de a M* csak javaslat volt)

Hogy Zsuzsi kollégái hogy érnek rá az jelenleg kérdőjel (pláne hogy műszakos beosztásban dolgoznak, így biztos hogy mindenki még este sem fog ráérni).De megkérdezi őket.

A csapat egyébként nagy valószínűséggel bővülni fog Androvics Mikivel Wink, esélyesen szilveszterezni is. Atkó amúgy nemúgy volt hogy ti maradtok 31.-én? Már hogyha pont szilveszterezni jöttök le Very Happy .

Városfelfedezés: hát, elmondod hogy mit akarsz megnézni aztán én szívesen elmegyek veletek bárhova, mondjuk itt Pöstiában drága a közlekedés, meg amúgyis mocsoknagy a város, szóval ha akarunk ilyen barangolós történetet, akkor azt célszerű lenne egy napra sűríteni hogy egy napijeggyel meg lehessen oldani a közlekedést Wink. (inkább szeszre költsünk mint BKV-ra! ).
Nekem bármilyen kültéri program megteszi, de éppen pesten nem sok ilyesmit szoktam csinálni. Vagy ha az számít akkor kimehetünk a Dunához vizipipázni Very Happy . (plussz lehet akkor javasolgatni hova menjünk / kinn mit csináljunk). Hint: én itt lakom lassan fél éve, de így "szórakozni" még csak pár helyre mentem ezek többsége olyan hogy nem biztos hogy visszamennék, vagy annyira nem parti (ahova igen azokat már írtam: lézerharc, szabadulószoba). De pl a Várban még én sem voltam. Szóval ha ilyet szeretnétek ne várjátok hogy majd én jól emgmondom hogy milyen fasza helyek vannak itt mert nem sokat ismerek Very Happy .

Lövöldözésre én 1 plafon 2 órát gondoltam.

Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Szer. Nov. 30, 2016 9:31 pm

Ugye 3000 forint egy óra lűdözés? Mert akkor én is max két órát mondanék, az már rengeteg pia és kaja ára. Úgy konkrét tervem nem volt a városnézésre, annyira nem is érdekelnek az ilyen külön látványosságok, csak úgy a környéken sétálni egyet például. De a Duna parti pipázás is jól hangzik. A napijegy, ha nem nagyon drága, szintén nem hangzik rosszul, de csak miattam ne menjünk messzire, meg ilyen belépős helyekre sem nagyon költenék a lézeren kívül(legfeljebb a szilveszteri diszkóparty Very Happy). Igen, alapból én is úgy tervezem, hogy 31-én is maradok, csak sugalltam Derzsynek, hogy nem csak akkor este lenne jó inni, hamár a köcsög partikiller úgyis hazamegy. Alkoholit csináljunk erre az évvégére? drunken
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ruyan Szer. Nov. 30, 2016 10:23 pm

Hali!

A mértéktelen italozás jegyében én is a vonattal való közlekedésre gondoltam Very Happy Szerepjátékból nekem igzából mindegy melyiket játszuk, a D&D és a Vampi is megfelel, de szerintem ne tanuljunk meg egy új szabályrendszert csak emiatt az alkalom miatt, úgysem az a lényeg.

A lézerharc bármikor jó, csak menjünk. Ellenben várostnézéssel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. Mert oké, hogy kimozdulunk egy kicsit, de nem biztos, hogy ezzel akarom tölteni az időt ha már összegyűlűnk.

Viszont amiről még igencsak limitáltan esett szó, 31.-én éjszaka tervezünk valami extrát csinálni az előző napi felvezető partizáshoz képest?
Ruyan
Ruyan

Hozzászólások száma : 934

Témanyitás  Lorin Csüt. Dec. 01, 2016 10:06 am

Lézerharc: 2200 ft 60 perc, vagy 4000 ft / 120 perc. (ha már a linkelt oldalon nem egyértelmű Wink . Ez a SAS / Rangers-csomag- a legócsóbbak- ami 1 vagy 2 óra lövöldözés + ingyen italfogyasztás ami üditőt jelent jelen esetben. )

Asztalinak marad az ETK alapú M* akkor.

Városnézés: majd kitaláljátok, nekem 8 . (Baboh: 1 BKV jegy 350 Ft, ha olyan helyre megyünk ami messzebb van legalább 2 de inkább 4 kell... a napijegy (24-órás hogy pontosak legyünk) 1650 Ft, és adott időtől számítva 24 óráig érvényes.)

31.-én éjszakára én nem terveztem még különsöképpen semmit. Kocsmázni elmehetünk de ez számomra is az újdonság varázsa lesz hiszen nem sok kocsmában voltam még (és pl a Barcraftba, meg a belvárosi kocsmákba nem is akarok menni mert oda egy autó ára kevés lenne egy szilveszteri partira... (legalábbis nekem 900 ft/ 4 cl közepes minőségű pálinka kiakasztó volt...).
Viszont, pont a napokban hívott meg Spectre szilveszterezni 31.-én, egy spéci főleg társasozásból álló partira, önmagához Érdre (na az szerencsére nincs annyira messze már innen ), így ha meg akarjuk duplázni a a partilétszámot/ a játszható társasok számát, akkor kiugorhatunk hozzá is (bár én ehhez nem ragaszkodom csak ötlet ha esetleg nektek sem jutna eszetekbe semmi Wink ) .

Puszipá.

Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Csüt. Dec. 01, 2016 10:13 am

Igazából ha a környéken sétálunk egy kicsit(mondjuk egy órát), nekem már az is városnézésnek számít, ha meg viszünk egy kis innivalót, már nem is olyan egyszerű a séta......kúszás....fekvés...-de mégegyszer mondom, ha nem unjuk a társast, mágust, bent ivást, stb. nekem nem annyira fontos kimozdulni, a nagy hidegben úgysem esne jól sokáig. Cserébe ezt KEVeset a szilveszter estével is összeköthetjük akár, gondolom Budapesten nagyobb élet van olyankor, mint Debrecenben. Szóval részemről egy kis éjszakai élet belefér szilveszterre AKÁR.

Valesz foglalni csak akkor tudsz időpontot, ha meglesz a pontos létszám? Nehogy lemaradjunk a jóról.

*Update: egyszerre írtunk, most láttam, szóval a szilveszteri érdre utazás+ társasozás AKÁR beleférhet részemről, kb az utcabálnál egy fél fokkal kevésbé szimpatikus. Ha nektek az jobban tetszik, menjünk.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Csüt. Dec. 01, 2016 11:37 am

Utcabál: hát, biztos nagyobb élet van Pesten mint Debrecenbe szilveszterkor, de mint írtam 6 hónapja költöztem fel így FOGALMAM SINCS. Very Happy
Mitöbb, nekem mintha úgy rémlene hogy az elmúlt években a kocsmatúrát sem erőltettük túl a "kissebb partyélettel" rendelkező Debrecenben sem. De semmi jónak nem vagyok elrontója, meg igazából ha nem tetszik amit kapunk nem leszünk olyan sokan hogy 4-5 szavazási körrel ne tudnánk dönteni akár helyben is a továbiakról...vagy legalább a döntés menetéről... viszont ha utcabálozunk akkor oda már csak beállva szabad elindulni Very Happy . (a fél fokkal kevésbé szimpatikusról jut eszembe hogy viszont cserébe legalább 20 fokkal melegebb lesz ha a társasozást választjuk Very Happy ) .

Nem is létszám inkább az időpont kérdése az hogy tudok-e foglalni. Nyilván ha csak 6-ember jönne össze akkor mondhatjuk azt hogy engedjenek be egy másik csapatot is (csak jobb 6-6 ba tolni Wink ), ha meg mi vagyunk 12-en akkor az a legfaszább mert akkor már más csapatot nem is nagyon tudnak beengedni. (igaz 20 főnyi felszerelésük van, de olyankor már nem szoktak).
Szóval IDŐPONT(Mettől-meddig) és a RÉSZTVEVŐK SZÁMA kell ahhoz hogy biztosan tudjak foglalni.

Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Lernun Csüt. Dec. 01, 2016 12:13 pm

Ha csak sétálgatunk+ iszunk az tűnik a legspórolósabbnak(kérdés, hogy Pesten mennyire szívlelik ezt közterületen). Ha a névnapomon vagy egyéb időben kívánunk inni én a boltból való lakásban/utcán fogyasztást javasolnám, ahogy Valesz már említette Petsen mégkurvadrágább minden. Bár nem tudom mekkora a távolság, de ultimate tervként lesétálhatnánk a Duna partra ott inni, meg pipázni ezzel kielégítve mindenki legtöbb igényét. Lézerezéssel kapcsolatban egyébként írja a honlap, hogy igény szerint a pálya nagysága csökkenthető így kisebb létszámnál is hasonló mértékű szórakozást tud biztosítani. Amúgy ilyen árak mellett szerintem is elég a 2 óra. Esetleg Valesz olyat lehet még hogy 1 órát már lefoglalsz annyi főre ahányan biztosan megyünk és amikor már a többiek ráérése is biztos foglalsz hozzá még egy órát(már ha feltételezhető hogy akkortájt sok foglalás várható és nem biztos hogy lesz hely). Szerepjátszani pedig nekem is megfelel a natúr Etk-s környezet(ugye van fenn Valesz szabálykönyv, nem kell még egyet vigyünk?).
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Csüt. Dec. 01, 2016 2:10 pm

Szerintem az Érdre utazást el tudjuk dönteni aznap is, gondolom a meghívás állni fog. Ha előző nap eleget fagyoskodtunk, akkor nagyobb eséllyel lesz jó a 20 fokkal melegebb program. Végülis csak az útiköltség a hátulütője.

A lézerre szerintem akkor ha pár napon belül érkezik ráérés/kedv válasz a Zsuzsi kollégáitól, többiektől, foglalj Valesz időpontot hamar. Laughing

Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Csüt. Dec. 01, 2016 2:43 pm

Derzsy: nekem most pont nincs ETK-m Wink . Szóval a végtelen mennyiségű cucc mellé pakoljatok azt is.

A Duna relatíve nincs messze. (Kb 20 perc) Ha nagyon kiakarunk rúgni a hámból, akkor átmehetünk a Római partra ami velünk pont szembe helyezkedik el, és elvileg ilyen nagyon ritka környezeti dolgok találhatóak ott, amit mondjuk főleg tavasszal/nyáron lehet látni de sebaj megpróbáltuk Wink (ez most csak azért jutott eszembe mert jövőre ezt elvileg legyalulják...)

Olyat hogy előre foglalok 1-órát majd utánna még eggyet lehet, sőt még helyszínen IS lehet, de egy fontos kritériuma kell hogy teljesüljön: ne foglalja le senki a rákövetkező órát Very Happy . Márpedig már most is vannak szilveszter tájékán foglalások. De majd sürgetem az embereket hogy mondják meg mikor jó nekik.

A pálya nagysága csökkenthető, valóban, pl úgy hogy csak lent vagy csak fent játszunk (2 szintes a komplexum) . Szal mehetünk 6-an is. De még egy szintre is az ideális játékos mennyiség szerintem a 8 Wink . De hátha lesz aki jönne még.

Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Pént. Dec. 02, 2016 11:17 am

Csőőő!

Nem tudom, zavarna e valakit, de megkérdeztem Sancit, hogy ráérne e jönni. 31-ére neki is van más programja, de úgy mint Derzsy elvileg ráérne, szóval néhány napon belül nyilatkozik, hogy jön e.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Pént. Dec. 02, 2016 12:30 pm

Én tőlle kérdeztem először hogy mit csinál szilveszterkor Wink . De azt mondta hogy megy Kabára partiállatkodni, igaz akkor még nem volt benne a pakliban az hogy már előtte 3 napot végigpartizunk Very Happy .
Én csak örülök neki ha jön. Gondolom alkoholizálni nem fog, cserébe a lézerharcba be lehet számítani Very Happy.

Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Lernun Pént. Dec. 02, 2016 8:01 pm

Csőő!
holnap, holnapután ki hogy érne rá egy kis közös wowozásra?
Lernun
Lernun

Témanyitás  Ruyan Szomb. Dec. 03, 2016 4:49 pm

Ma este fent leszek, és rá is érek sokáig. Holnap este 9 után tudok csak csatalkozni, szóval ott már korlátozottabbak a lehetőségeink.

Ami még eszembe jutott a szilveszteri bulival kapcsolatban, nem megyünk el moziba megnézni valamit? Úgyis ritka manapság, hogy mindenki ráér Smile
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Lernun Szomb. Dec. 03, 2016 7:10 pm

Valesznak a ma nem jó, szal inkább maradjunk akkor a holnapban.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Szomb. Dec. 03, 2016 11:14 pm

Csaőőő!

Sankó is jön előszilveszterezni, majd Derzsyvel jön vissza. A mozizás jó program, de ha drága, akkor nem erőltetném, csak k****urvajó filmek esetén. Razz
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Vas. Dec. 04, 2016 9:10 am

Ma 6-től elérhető leszek Azerothon Very Happy . De még tán outlanden is Very Happy .

Mozizás, hát én is amondó vagyok hogy lehet hogy azzal már kicsikét túltoljuk a költségvetést, de legalább egy film van amit megnézhetnénk közösen (Korongvilágos ismét Very Happy ), azt úgyse adják a moziba. De én nem zárkózom el a mozizás elől, annyi hogy ne a Rouge One-t nézzük meg mert azt mi Zsuzsival amúgyis megyünk megnézni Januárban céges esemény keretében.

Illetve harmadik és legfontosabb dolog:
elfelejtettem hogy december 10.-én lesz egy kincskeresés... ami most jelenleg két problémát vet fel:
1. beigértem magamat egy céges rendezvényre
2. még nem jelentkeztem

Egen ez így teljesen kiment a fejemből bocsi :=( . Viszont a kérdés az hogy TI akartok-e menni nélkülem? Ha igen akkor még gyorsba beregisztrálok mindenkit Very Happy
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Baboh Vas. Dec. 04, 2016 9:50 am

Böbe dolgozik szombaton, de elvileg Sankó és én benne lennénk a kincskeresésben. Ha beírod újra, hogy hol kell vagy valami, akkor regisztrálhatunk, vagy nekem mindegy ha regisztrálsz minket, csak tudjuk mikor és hol lesz.
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ruyan Vas. Dec. 04, 2016 10:14 am

Engem is beleszámolhattok a kincskereső csapatba Wink
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Lernun Vas. Dec. 04, 2016 10:16 am

Én dolgozom aznap este, szal részemről passz.
Filmnézés: Én szívesen a fogamhoz verem bárki garasát, de a házimozizással kapcsolatban sincs kifogásom.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Lorin Vas. Dec. 04, 2016 12:03 pm

Regisztráltalak titeket, bár 1 ember még kellene... Derzsy te nem dolgozol ma ?
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Lernun Vas. Dec. 04, 2016 12:59 pm

De, és?? Very Happy
Lernun
Lernun

Témanyitás  Lorin Vas. Dec. 04, 2016 3:25 pm

Kocka Very Happy . Na majd olyna fél 7 től fent vagyok WoW-on, gyertek, gyertek....
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

27 / 40 oldal Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.