Csevegő
+2
Tudu
Primus Maximus
6 posters
28 / 40 oldal
28 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Csevegő
Derzsy péló, ha éjszaka dolgozol, nappal miért nem fér bele egy kincskeresés szombaton? Kocsog!
Mivel előtte még két egymás utáni nappalt is letolok, és inkább rápihenek a harmadik éjszakára, minthogy a hidegben mászkáljak.
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Péló
Valesz pontosan hol és mikor kezdődik a kincskeresés? (amúgy ha több név kell írd be magadat max. megmondjuk hogy nem tudtál eljönni)
Valesz pontosan hol és mikor kezdődik a kincskeresés? (amúgy ha több név kell írd be magadat max. megmondjuk hogy nem tudtál eljönni)
Csumicső.
"A játék maga December 10.-én az Ifjúsági házból indul, délelőtt 10:00-kor. "
Elvileg mindenkinek megadtam az email címmét, plussz Gerit beírtam mint kapcsolattartót (neki még a telefonszámát is kiadtam szal ha este valami nőci akar neked eladni ezüst popsi parskolód Geri akkor az miattam van ). De ha gondoljátok adhatok meg elérhetőséget (mondjuk tapasztaltabb internetmágusok beírhatják a facebok keresőrészébe hogy "kincskeresés debrecen" és arra ilyen medzsik fog történni ) .
Amúgy vicces de egy volt Adys (velünk egy időben gimnazista) csaj szervezi (Galambos Petra).
Aki lusta az kattintson a linkre:
https://www.facebook.com/events/1242875485785292/
Mondjuk így utólag belegondolva nem tudom miért nem hívtalak meg titeket az eventnél... vagy megtettem csak ignorálta a fészbúúúk? hm...
"A játék maga December 10.-én az Ifjúsági házból indul, délelőtt 10:00-kor. "
Elvileg mindenkinek megadtam az email címmét, plussz Gerit beírtam mint kapcsolattartót (neki még a telefonszámát is kiadtam szal ha este valami nőci akar neked eladni ezüst popsi parskolód Geri akkor az miattam van ). De ha gondoljátok adhatok meg elérhetőséget (mondjuk tapasztaltabb internetmágusok beírhatják a facebok keresőrészébe hogy "kincskeresés debrecen" és arra ilyen medzsik fog történni ) .
Amúgy vicces de egy volt Adys (velünk egy időben gimnazista) csaj szervezi (Galambos Petra).
Aki lusta az kattintson a linkre:
https://www.facebook.com/events/1242875485785292/
Mondjuk így utólag belegondolva nem tudom miért nem hívtalak meg titeket az eventnél... vagy megtettem csak ignorálta a fészbúúúk? hm...
Csőváz!
Vasárnap, hétfőn, kedden szabad vagyok, az említett időintervallumon belül nem lenne a wowos társaságnak ideje egy kis közös szintezéshez? Csak el kéne már érni a 85-ös szintet mire bejön az új kieg ha már dupla xp bónusz van a hónapban
Vasárnap, hétfőn, kedden szabad vagyok, az említett időintervallumon belül nem lenne a wowos társaságnak ideje egy kis közös szintezéshez? Csak el kéne már érni a 85-ös szintet mire bejön az új kieg ha már dupla xp bónusz van a hónapban
Vasárnap egy-két órára felnézhetek de sokat nem tudok ígérni sajnos... :/.
Többiek: a holnapi kincskereséssel kapcsolatban, kaptatok valami információs dolgot?
Többiek: a holnapi kincskereséssel kapcsolatban, kaptatok valami információs dolgot?
Én nem, bár az ötfős csapat kiírás nagyon árulkodó, mi Sancival megyünk oda, hogy Gerivel csapatosodjunk, osztán meglátjuk. Lett elég visszajelzés Valesz, hogy hányan megyünk lézerezni??
Kicsit későn értem rá, hogy ránézzek, de én kaptam e-mailt, konkrétan ezt:
Mivel várnak minket, nyugodt szívvel csoportosulhatunk arrafelé. Nem hiszem, hogy ezek után azt mondanák, hogy 3-an nem kezdhetünk neki
- Kód:
Kedves Bátor Kincskeresők!
Sikeresen regisztráltatok a játékra, kérlek ne haragudjatok, hogy csak ilyen későn sikerül visszaigazoló e-mailt küldenem.
Szeretettel várunk holnap délelőtt 10-re mindenkit az Ifjúsági Házba (Simonffy u. 21. ) ahol majd a portás útbaigazít titeket a gyülekező helyét illetően.
Itt kapjátok meg az összes fontos információt, a feladatlapokat, egy kis lélekmelegítőt és némi segítséget.
Mi már nagyon várjuk a játékot, reméljük ti is!
ui.: minden csapatnál legyen egy fénykép készítésére alkalmas eszköz
Üdvözlettel:
Galambos Petra
+36-30-92-08-062
Mivel várnak minket, nyugodt szívvel csoportosulhatunk arrafelé. Nem hiszem, hogy ezek után azt mondanák, hogy 3-an nem kezdhetünk neki
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Tsőőő!
Néztem a 29-ei menetrendet. Igaz van még időnk, de gondoltam jobb előre megbeszélni az indulást/érkezést. Mivel ugyanazt az utat megtehetjük 5800-ért és 3700-ért is, én inkább arra szavaznék, ami kicsivel több idő, de olcsóbb, hogy ne erre menjen el a legtöbb pénz. Aminél 1 átszállás van, az nem sokkal több idő, mint az intercity.
Valesz a keletibe kell mennünk, hogy legközelebb legyünk hozzátok? És szerinted hány órakor a legideálisabb az érkezésünk, feltéve ha nem akarunk hajnal 3-kor indulni?(Tudtommal Derzsy hatkor végez)
Néztem a 29-ei menetrendet. Igaz van még időnk, de gondoltam jobb előre megbeszélni az indulást/érkezést. Mivel ugyanazt az utat megtehetjük 5800-ért és 3700-ért is, én inkább arra szavaznék, ami kicsivel több idő, de olcsóbb, hogy ne erre menjen el a legtöbb pénz. Aminél 1 átszállás van, az nem sokkal több idő, mint az intercity.
Valesz a keletibe kell mennünk, hogy legközelebb legyünk hozzátok? És szerinted hány órakor a legideálisabb az érkezésünk, feltéve ha nem akarunk hajnal 3-kor indulni?(Tudtommal Derzsy hatkor végez)
Halihóka! Hát leginkább a Nyugatiba kellene jönnötök nem a keletibe(egyrészt oda több az út hosszban másrészt értelemszerűen időben is).
Viszont megkérdezem Gábort aki korábban csinálta a bérletes történetet hogy vajh van-e még hely mondjuk 29.-e reggelre. Ha van akkor kb féláron utaztok, de amúgy valóban nem sokkal több a nem IC, arra kell figyelni hogy ne legyen akkor sebes/gyors vonat se. .
8:00 előtt ne érjetek fel az a lényeg De egyébként ha 6-órára értek fel akkor akkor jöttök ha meg este 19:00-ra akkor akkor, nekem voltaképp mindegy .
Viszont megkérdezem Gábort aki korábban csinálta a bérletes történetet hogy vajh van-e még hely mondjuk 29.-e reggelre. Ha van akkor kb féláron utaztok, de amúgy valóban nem sokkal több a nem IC, arra kell figyelni hogy ne legyen akkor sebes/gyors vonat se. .
8:00 előtt ne érjetek fel az a lényeg De egyébként ha 6-órára értek fel akkor akkor jöttök ha meg este 19:00-ra akkor akkor, nekem voltaképp mindegy .
Nah hát nem tudtok olcsósított bérlettel jönni :/. Viszont érdemes elgondolkodni a vonaton túl pl telekocsiban, hamarabb nincs fenn de 2500-3000 Ft-ból megvan.
Hát igen, amelyik kocsiba mi négyen beleülünk, az egyből tele lesz, de egyébként mire kell itt gondolni? Ez valami külön autóstoppolási szolgáltatás?
Edit: Közben utaánaolvastam, és pojénnak pojén, cserébe nem hiszem hogy a sofőrök örülnek neki, ha mellettük dajdajozunk, piálunk, kártyázunk stb...
Edit: Közben utaánaolvastam, és pojénnak pojén, cserébe nem hiszem hogy a sofőrök örülnek neki, ha mellettük dajdajozunk, piálunk, kártyázunk stb...
Ha az olcsóság a fő szempont akkor 1 savazat a vonatra, mert nekem van 50%-os kedvezményem rá Részemről indulhatunk korán is, leghamarabb a 7 órások jönnek nekem szóba, de természetesen nem ódzkodom a reggeli alvástól sem, ahogy a többségnek megfelel.
Baboh...
https://www.oszkar.com/
Egyébként jah, de speciel ha vonaton kezdtek el piálni/dajdjozni annak se biztos hogy mindenki örülni fog. Bár ha már amúgyis partizni jöttök fel azt a 3 órácskát lehet kibírjátok kőkemény arconpörgés nélkül is De hát nekem mindegy, csak ötlet volt, ha D-köcsögnek és Gerinek is van 50%-os -a akkor voltaképp kb ugyanott vagytok.
De akkor jöttök amikor szeretnétek és úgy ahogy akartok . Tőlem jöhettek biciklivel is, elfér a garázsba .
https://www.oszkar.com/
Egyébként jah, de speciel ha vonaton kezdtek el piálni/dajdjozni annak se biztos hogy mindenki örülni fog. Bár ha már amúgyis partizni jöttök fel azt a 3 órácskát lehet kibírjátok kőkemény arconpörgés nélkül is De hát nekem mindegy, csak ötlet volt, ha D-köcsögnek és Gerinek is van 50%-os -a akkor voltaképp kb ugyanott vagytok.
De akkor jöttök amikor szeretnétek és úgy ahogy akartok . Tőlem jöhettek biciklivel is, elfér a garázsba .
Amúgy ha lenne rá elég idő, és lenne például nyár, én keróval is felmennék...de a keróm se elég jó....szóval.... el ne felejtsük, hogy Sankó ingyen utazik a vonaton, úgyhogy maradjon inkább az A terv.
Kőkemény arcon pörgés végülis az alvó Derzsyvel se lesz, de az is igaz, hogy ha sokkal 7 után indulunk, akkor meg elég későn is érünk fel. Szóval ha Geri is mond véleményt(őSancisága nem fog fórumozni mert lusta a játék mellé kattintani) akkor meg is állapodhatunk valamiben.
Kőkemény arcon pörgés végülis az alvó Derzsyvel se lesz, de az is igaz, hogy ha sokkal 7 után indulunk, akkor meg elég későn is érünk fel. Szóval ha Geri is mond véleményt(őSancisága nem fog fórumozni mert lusta a játék mellé kattintani) akkor meg is állapodhatunk valamiben.
Nekem tökéletesen megfelel a vonat, főleg ha többieknek ennyire kedvezményes. Indulást szerintem akkor időzítsük reggel 7 óra környékére és legfeljebb Derzsy alszik a vonaton. Viszont így több idő marad a közös tevékenységekre
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Ez esetben a 7:33-ast ajánlom, 1 átszállással ami 11-re Pesten is van és nem IC.
És akkor egy kis riposzt:
Valesz, ha már két hete vetődött fel a körkérdés: sikerült valakikkel a kollégák közül egyeztetni, hogy ki hogy s mint ér rá? A kérdés arra vonatkozik, hogy foglaltál időpontot?
Valesz, ha már két hete vetődött fel a körkérdés: sikerült valakikkel a kollégák közül egyeztetni, hogy ki hogy s mint ér rá? A kérdés arra vonatkozik, hogy foglaltál időpontot?
Nem még nem foglaltam.
Jelenleg megfelelő időnek a:
1. -> 30.-a 20:00 utántól 31.- 02:00-ig
2. -> 31.-e 10:00-tól -12:00-ig
terjedő időintervallumok tűnnek.
1 vagy két órát szeretnénk csapatni amúgy? (Már lehet kérdeztem de csak most realizálódott bennem hogy majd a Zsuzsi részét is nekem kell kifizetnem szóval úgy már lehet sok a két óra , meg amúgyis lehet hogy elég belőle egy is, végülis tartalékolni se árt némi energiát az utána történő bebaszcsizásra )
A következő hozzászólásokban minden írja le egyértelműen melyik intervallum fekszik neki jobban és hány órát szeretne csapatni?
Emlékeztetőül: 1 óra 2200 Ft, 2 óra 4000 Ft / FŐ.
Csumicső.
Jelenleg megfelelő időnek a:
1. -> 30.-a 20:00 utántól 31.- 02:00-ig
2. -> 31.-e 10:00-tól -12:00-ig
terjedő időintervallumok tűnnek.
1 vagy két órát szeretnénk csapatni amúgy? (Már lehet kérdeztem de csak most realizálódott bennem hogy majd a Zsuzsi részét is nekem kell kifizetnem szóval úgy már lehet sok a két óra , meg amúgyis lehet hogy elég belőle egy is, végülis tartalékolni se árt némi energiát az utána történő bebaszcsizásra )
A következő hozzászólásokban minden írja le egyértelműen melyik intervallum fekszik neki jobban és hány órát szeretne csapatni?
Emlékeztetőül: 1 óra 2200 Ft, 2 óra 4000 Ft / FŐ.
Csumicső.
Azt már beszéltük, hogy szerintem inkább 30. este legyen, egyrészt mert este hangulatosabb, másrészt mert 31-én Sanciék jönnek vissza, és a délutáni dolgaikhoz dél körül már indulniuk kell.
Nekem tökéletesen megfelel egy óra. De szívesen beadok a vendéglátók költségébe is, ha azon múlik, hogy a többség akarata(2 óra) meglegyen. A kaviárt pezsgővel kérném felszolgálni...
Nekem tökéletesen megfelel egy óra. De szívesen beadok a vendéglátók költségébe is, ha azon múlik, hogy a többség akarata(2 óra) meglegyen. A kaviárt pezsgővel kérném felszolgálni...
Zsuzsi mondta hogy ő az 1-óra után is ki fárad szóval ő biztos nem fog bírni kettőt. Baboh a zsét nyugodtan hozzad van a közbelben pár pláza aztán majd elmegyünk veszünk partikellék!
Akkor 30.-a este lesz, 1 óra. Okkés mindenkinek?
Akkor 30.-a este lesz, 1 óra. Okkés mindenkinek?
Fire in my hole. Nekem is okés
28 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
28 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.