Asztali játékok
+4
PassionWolf
Tudu
Primus Maximus
Amaryen
8 posters
10 / 19 oldal
10 / 19 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Re: Asztali játékok
Cső, írtam az email címre, olvasd, aztán válaszolj, Lernun, és megköszönném, ha a továbbiakban a Tudu megszólítást használnád!
Tudu
Tudu
Tudu- Hozzászólások száma : 213
Na, milyen volt a játék "vége"?
Röviden összefoglalva az eseményeket miután elmentél: meg kellett találnunk egy kalózt, akinek a hajóját látták a talavraiak, ezért gondolták nála lesznek a ládák. Megtaláltuk, elmondta, hogy nincs nála, de elvisz oda ahol vannak. El is vitt, de jó kalózhoz méltón átbaszott minket és majdnem óriáseledel lett belőlünk, amíg ő elvitte a három ládányi követ az óriásoktól. Nagyjából itt fejeztük be, mert nem volt többre időnk. Egyébként megtudtuk outban, hogy lényegében mindenki, aki kicsit is számított a modulon belül alakváltó volt és egy elf égihajónak az életre keltéséhez kellett volna a zárókő. Szóval elég érdekes lett a vége, mondhatni jobban tetszett a sztori, míg ki nem derült a mögöttes tartalom.
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Ugyan
Csak három alakváltó volt, az egyik a kalóz aki átbaszott titeket a másik kettőből eggyel nem is találkozhattatok, mert az csak a végén jött a képbe .
Egyébként az én JK-im azt mondátk hogy így a zauderekkel ez egy picit olyan -már a modul- mint a Morgena könnyei, ami azért trééé egy modulnak ha ugyanolyan mint egy könyv.
Ha valakinek kell a modul fel tudom rakni a doc-ot.
Csak három alakváltó volt, az egyik a kalóz aki átbaszott titeket a másik kettőből eggyel nem is találkozhattatok, mert az csak a végén jött a képbe .
Egyébként az én JK-im azt mondátk hogy így a zauderekkel ez egy picit olyan -már a modul- mint a Morgena könnyei, ami azért trééé egy modulnak ha ugyanolyan mint egy könyv.
Ha valakinek kell a modul fel tudom rakni a doc-ot.
Vicces, hogy a 2 mágusos könyvből amit olvastam az egyik a Morgena könnyei Feltehetnéd a modult, hagy lássuk, meg akkor már Babohnak is megmutatom.
https://docs.google.com/document/d/1XBjUP1rCZrjRlzRkrGvnrQBFio9_p9MKDSoS7SygDlU/edit
Az csodás modul. Igazából még mindig nem értem Peti miért nevezett meg engem mint kritikus, össz-vissz két hozzászólást írtam, és az egyik az ilyen "felrobban a puskapor" c. fasságokat volt hivatott csak megszüntetni. (mert annyi puskapor baszott drága, és nem elterjedt Yneven)
L.
Az csodás modul. Igazából még mindig nem értem Peti miért nevezett meg engem mint kritikus, össz-vissz két hozzászólást írtam, és az egyik az ilyen "felrobban a puskapor" c. fasságokat volt hivatott csak megszüntetni. (mert annyi puskapor baszott drága, és nem elterjedt Yneven)
L.
Helló!
A holnapra tervezett játék alkalomra ráérek úgy, hogy a kezdés elég bizonytalan, ugyanis a ház beltereit festjük ki éppen. Tervezett befejezése a holnapi mázolásnak délután 1-2 óra körül van. Erre inkább tennék +1 órát a biztonság kedvéért, plusz út és előkészületek, így azt mondanám, hogy legkorábban délután 4 órától kezdhetjük.
A holnapra tervezett játék alkalomra ráérek úgy, hogy a kezdés elég bizonytalan, ugyanis a ház beltereit festjük ki éppen. Tervezett befejezése a holnapi mázolásnak délután 1-2 óra körül van. Erre inkább tennék +1 órát a biztonság kedvéért, plusz út és előkészületek, így azt mondanám, hogy legkorábban délután 4 órától kezdhetjük.
Közben kiderült, hogy Tudu moziba megy, így valószínűleg péntekre halasztódik a dolog. mondtam neki, hogy ne mondja le az osztályprogramot, így nyugodtan lehet engem is szidni. Végtére is ez megvár.
Hali!
Beszéltem Derzsyvel, hogy kedden, vagy szerdán folytathatnánk az Atkó-féle életutat. Nekem a kedd jobb lenne, mert szerdán nagyjából délután 3-ig érek csak rá.
Beszéltem Derzsyvel, hogy kedden, vagy szerdán folytathatnánk az Atkó-féle életutat. Nekem a kedd jobb lenne, mert szerdán nagyjából délután 3-ig érek csak rá.
Ha Derzsynek a kedd elég korlátlan, akkor olyan este hatot mondanék, feltéve hogy addigra mindenkivel sikerül a szintlépősdit megbeszélni oda vissza. Szerda amúgy én délelőtt 10-et mondtam, ami délután 3-ig nem is annyira kevés. De jobb a kedd nekem ha estig tart.
Nekem megfelel mindkettő, akár egymás után is:P
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Egy kis családi élet még szükséges a két napos szünetembe, ezért csak az egyik alkalom legyen, akkor ezek szerint döntsön Geri. De annyit ígérhetek, hogy jövőhéten is szakítunk időt a játékra.
Ha már nekem kell dönteni, akkor legyen a holnapi alkalom. Legalább én ragaszkodjak az elképzeléseimhez
Csoki!
Holnap akkor délután háromra várjuk az asztalizókat a mostani kalandba! Kb. hatig játszunk, ezért késni ne nagyon késsetek.
Holnap akkor délután háromra várjuk az asztalizókat a mostani kalandba! Kb. hatig játszunk, ezért késni ne nagyon késsetek.
Tudu kérdezte nem-e akarom folytatni a megkezdett asztali játékot.
Hát éppenséggel akarom, és a héten talán még időm is lesz rá. Azaz ha van egy délután ami mindenkinek jó akkor tőllem befejezhetjük a Láplidércet. Általában 3 -után érek rá. (tekintvehogy Tudunak iskola van amúgy se kezdhetnénk korábban).
Addig is minden jót és Túzokokokokkkoook!
Hát éppenséggel akarom, és a héten talán még időm is lesz rá. Azaz ha van egy délután ami mindenkinek jó akkor tőllem befejezhetjük a Láplidércet. Általában 3 -után érek rá. (tekintvehogy Tudunak iskola van amúgy se kezdhetnénk korábban).
Addig is minden jót és Túzokokokokkkoook!
Én ma, holnap és csütörtökön ráérek, a másik három nap a héten sajnos nem.
A láplidérc alatt melyik kalandegységet érted(amit Atkóval együtt játszunk vagy azon része ahol az ő karija most nincs ott)? Én a csütörtököt preferálnám(talán a szerda is jó de az nem biztos).
A hozzászólást Lernun összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 02, 2014 2:21 pm-kor.
Mivel Ruyannak nem jó a szerda, ezért azt hiába preferálod, maradjunk a csütörtöknél, így elsőkörben.
A kaland pedig az amit négyen kezdtünk el emlékeim szerint, és ebből egy háromfős elit alakulat alá szállt a mélybe hogy rommá veresse magát! .
És valahol pont itt is tartunk.
Csákesz!
A kaland pedig az amit négyen kezdtünk el emlékeim szerint, és ebből egy háromfős elit alakulat alá szállt a mélybe hogy rommá veresse magát! .
És valahol pont itt is tartunk.
Csákesz!
Hát Valesz lehet, hogy már annyiszor megkaptad, hogy elsiklasz fölötte, de tényleg nem tudsz értően olvasni
Amint írtam én is A CSÜTÖRTÖKÖT PREFERÁLOM. Kérdésem pedig arra irányult, hogy a 3 fős alakult kis mellékkalandját akarod befejezni, vagy azt hamar letolva Atkó is becsatlakozna a történetbe? Mivel nemrég lettem tisztában a nevezett személy ráérésével a héten(ami nincs ), ezért kérdezem, mert gondolom akkor nélküle nem lenne kaland.
Azaz még egyszer egyszerűen: Atkó is kell a mostani folytatáshoz, mert ha igen valszeg a héten nemfog összejönni(de ha már reagot is írunk róla, gondolom előbb utóbb megjelenik és helyesel ő maga is ).
Amint írtam én is A CSÜTÖRTÖKÖT PREFERÁLOM. Kérdésem pedig arra irányult, hogy a 3 fős alakult kis mellékkalandját akarod befejezni, vagy azt hamar letolva Atkó is becsatlakozna a történetbe? Mivel nemrég lettem tisztában a nevezett személy ráérésével a héten(ami nincs ), ezért kérdezem, mert gondolom akkor nélküle nem lenne kaland.
Azaz még egyszer egyszerűen: Atkó is kell a mostani folytatáshoz, mert ha igen valszeg a héten nemfog összejönni(de ha már reagot is írunk róla, gondolom előbb utóbb megjelenik és helyesel ő maga is ).
Ebből egyértelműen következik hogy a szerda nem jó.Ruyan írta:Én ma, holnap és csütörtökön ráérek, a másik három nap a héten sajnos nem.
Itt meg beírod hogy talán neked jó a szerda, de BAZMEG ha egyszer valaki másnak már NEM JÓ akkor neked HIÁBA jó, vagy lenne jó, vagy talán jó. Sajna két emberrelmár sokkal nehezebb lenne folytatni a kalandot mint egy nélkül.Lernun írta:Én a csütörtököt preferálnám(talán a szerda is jó de az nem biztos).
Ezért írtam hogy:
Lorin írta:maradjunk a csütörtöknél, így elsőkörben.
Továbbá mivel véletlenül pont egy nem-rárérés miatt lett szétválasztva a banda és ezen állapot jelenleg is fennáll, nem eszenciális eleme a csapat másik fele, a játéknak, viszont magának az egész kalandnak az. Így a mélységet feltáró népek folytathatják munkájukat, már ha akarják, de természetesen át is rakhatjuk egy olyan alkalomra ami a kalandban résztvevő összes embernek megfelel. Egyébként este-éjszaka is ráérek.
L.
Öhm Lorin, ma kedd van, holnap szerda, szóval alapersetben ráértem volna szerdán is. Mondjuk azután, amit telefonon beszéltünk, már nem fogok Egy szó mint száz, legyen a csütörtök, az eddig mindenkinek jónak tűnik, reméljük Tudu is ráér akkor.
Hát igen a mikortól a meddig és a hol nagyban befolyásolják a ráérési kérdésemet. Mert ugye 22 óra at home.
Írjatok
Írjatok
Ha a Füredin nem zavarunk senkit, akkor játszhatnánk ott, hogy minél tovább tudjuk tolni. Kezdés ideje valószínűleg nem rajtam fog múlni.
10 / 19 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
10 / 19 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.