Asztali játékok
+4
PassionWolf
Tudu
Primus Maximus
Amaryen
8 posters
6 / 19 oldal
6 / 19 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: Asztali játékok
Na akkor egy kis változás: a Tócósban mégsem lesz jó, mert anyám ismerősének odaadta hétvégére, csak ellőr megfeledkeztem, de ha megfelelő lehet itt is az Egyetem sugárúton, vagy egyébiránt felőlem akár máshol is.
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Nekem megfelel ott is.
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Tsáó!
Hétvégéről érdeklődnék, hogy ki hogy ér rá bizonyos mágus kaland folytatására? Nekem megfelel a szombat délután és a vasárnap délután közül az egyik, amelyikre több szavazat érkezik. Hasonló időtartam, mint a múlt héten, olyan 5 óra szerintem elég, kivéve ha korán tudjuk kezdeni. Jó a kaland, csak nem szeretnék bealvással rontani az aktivitáson.
D Party Dávid
Ha sikerül megállapítani a magusozást, hogy lesz-e, meg mikor, akkor számolj még külön ki egy részt az életedből, hogy megnézzünk néhány Nem Filler Naruto részt is.
Hétvégéről érdeklődnék, hogy ki hogy ér rá bizonyos mágus kaland folytatására? Nekem megfelel a szombat délután és a vasárnap délután közül az egyik, amelyikre több szavazat érkezik. Hasonló időtartam, mint a múlt héten, olyan 5 óra szerintem elég, kivéve ha korán tudjuk kezdeni. Jó a kaland, csak nem szeretnék bealvással rontani az aktivitáson.
D Party Dávid
Ha sikerül megállapítani a magusozást, hogy lesz-e, meg mikor, akkor számolj még külön ki egy részt az életedből, hogy megnézzünk néhány Nem Filler Naruto részt is.
Csőő
szombaton egész nap ráérek vasárnap 4nél hamarabb biztosan nem, szal 1 savazat a szombaton.
szombaton egész nap ráérek vasárnap 4nél hamarabb biztosan nem, szal 1 savazat a szombaton.
Az én KM-i ízlésemnek is a szombat felel meg jobban, mert vasárnap nem érek rá Szóval vagy szombaton játszunk, vagy nem játszunk a hétvégén.
Mégsem jó a szombat egész nap, de 15:30-tól ráérek. Illetve a holnapi napon is akár fél3-tól Atkó ha Gergőnek ez mégse jó akkor Narutozhatunk is ekkor.
Ráérek pénteken is, de gondolom Sanci miatt sokkal hamarabb akkor se tudunk kezdeni, így nekem még mindig szimpatikusabb a szombat.
Hola! Szombat 15 30-ra tennék akkor egy jó erős voksot, mert holnap Anyának van a szülinapja, és érthető okokból inkább otthon leszünk vele Gondolom ez akkor megfelel majd Sándor öcsémnek is. A narutózásra meg akkor maradhat a vasárnap.
Ok, szombat 15:30 újfent a sugárúton.
Na nemrég vonták vissza a holnapi melót, szal felőlem déltől kezdve bármikor kezdhetünk, ha addig egyeztettek egymással.
Nekem viszont úgy alakult a holnapi programom, hogy leghamarabb a korábban megbeszélt fél 4ra tudok menni, vagy esetleg egy kis késéssel számolhattok, de azért igyekszem
Csőő
amennyiben a mai nap mindenkinek jó csupán a helyszínt módosítanám a sugárútra.
amennyiben a mai nap mindenkinek jó csupán a helyszínt módosítanám a sugárútra.
Hali!
Derzsy
Azt beszéltem végül Atkóval, hogy 5 órára neccesen érne oda a Tócósba, későbbi kezdés esetén pedig punnyadásveszély állna fenn, így úgy határoztunk, hogy elnapoljuk a játékot.
Mindenki
Csütörtöktől vasárnapig tartó időintervallumban ki mikor érne rá a kaland folytatására?
Derzsy
Azt beszéltem végül Atkóval, hogy 5 órára neccesen érne oda a Tócósba, későbbi kezdés esetén pedig punnyadásveszély állna fenn, így úgy határoztunk, hogy elnapoljuk a játékot.
Mindenki
Csütörtöktől vasárnapig tartó időintervallumban ki mikor érne rá a kaland folytatására?
Előreláthatólag csütörtökön déltől 4ig mindenképp a Tócósban leszek, ami csak a helyszínt korlátozza, a maradék 3 napon pedig korlátlanul.
Halló, csütörtök-pénteken késő délutáni (5-6 körüli) időpontokat tudok most bemondani. Hétvégén dolgozok remények szerint, így péntek után leghamarabb hétfő jöhet szóba a mostani állás szerint.
Akkor összesítve azt mondanám, hogy holnap 6-tól folytatódhat a játék. Már csak annyi a kérdés, hogy hol.
Érdeklődnék, hogy ki mikor ér rá Valesz kalandját folytatni, ha már szóba került a minap. Nekem úgy néz ki, hogy hétvégén bármikor tarthatjuk a játékülést.
Kis változás történt, vasárnap immáron nem érek rá mágusozni, max akkor, ha nem tudjuk máshogy összehozni.
Pkval beszélve péntektől vasárnap estig említette a lehetőségeket, illetve az előre még nem tudott munkaideje bezavarhat egy kissé, meg persze ebből akkor vasárnap kilőve Gergő által. Nekem péntek, szombat is megfelel, a Tócós is szabad lesz ezen időpontokban. Atkóval egyeztetve neki szombat vagy vasárnap, szal igyekezzék belőni a dolgozó népesség úgy osztani az idejét hogy a szombatot megcsípjék szabadidőileg. (Aki bealszik megboxerezem, ha érted a célzást Atló )
csü!
hátőő, értem a célzást, de nem akarom, hogy az alsóneműddel dobálj, miközben alszok, annál sokkal jobb, ha üvegeket raktok lefényképezés céljából a fejemre... Való igaz amit Lernun megemlített, még reménykedek, hogy dolgozok a hétvégén egy műszakot, de majd holnap mondom, ha már tudom, hogy melyiket.
hátőő, értem a célzást, de nem akarom, hogy az alsóneműddel dobálj, miközben alszok, annál sokkal jobb, ha üvegeket raktok lefényképezés céljából a fejemre... Való igaz amit Lernun megemlített, még reménykedek, hogy dolgozok a hétvégén egy műszakot, de majd holnap mondom, ha már tudom, hogy melyiket.
Lesz ma akkor játék és ha igen mikortól?
6 / 19 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
6 / 19 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.