Asztali játékok
+4
PassionWolf
Tudu
Primus Maximus
Amaryen
8 posters
5 / 19 oldal
5 / 19 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: Asztali játékok
Hidd el Sanci, nem sok idő elolvasni egy 7 oldalas előtörit
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
cha-rlie!
nos még nem tuti, hogy milyen karival jönnék, de amint megvan, beírom ide is; az 50 arany az varázstárgyakkal együtt, mármint ha a kari tud csinálni, akkor is? vagy ez az összeg csak nőhet egy jó kis előtöritől?
nos még nem tuti, hogy milyen karival jönnék, de amint megvan, beírom ide is; az 50 arany az varázstárgyakkal együtt, mármint ha a kari tud csinálni, akkor is? vagy ez az összeg csak nőhet egy jó kis előtöritől?
Na ja... ha még összedobok pár oldalt és Belkar stílusban készítek egy szomorú másod-elősztorit, akkor TP-t kell kapni? Mert nekem jöhet arany is
Tudu- Hozzászólások száma : 213
Atkó
Igen, ha tud csinálni varázstárgyakat, akkor is annyi, viszont nem gondolom, hogy 7-es szinten olyan hú-de-táp dolgokat lehetne alkotni. Meg ezeket a cuccokat, mint tudjuk, valahogy könnyebb is elhagyni Ha valaki nem jön ki az 50 aranyból, de az előtörténete alapján indokolt lenne, hogy birtokolhassa azt, ami hiányzik, nem zárkózom el a lehetőségtől, hogy megkaphassa.
Sanci
Mivel nem olvastam Belkar előtörijét, nem igazán értem mit akartál írni, de a pénzzel és felszereléssel kapcsolatos információkért lásd az Atkónak címzett részt.
Igen, ha tud csinálni varázstárgyakat, akkor is annyi, viszont nem gondolom, hogy 7-es szinten olyan hú-de-táp dolgokat lehetne alkotni. Meg ezeket a cuccokat, mint tudjuk, valahogy könnyebb is elhagyni Ha valaki nem jön ki az 50 aranyból, de az előtörténete alapján indokolt lenne, hogy birtokolhassa azt, ami hiányzik, nem zárkózom el a lehetőségtől, hogy megkaphassa.
Sanci
Mivel nem olvastam Belkar előtörijét, nem igazán értem mit akartál írni, de a pénzzel és felszereléssel kapcsolatos információkért lásd az Atkónak címzett részt.
Oké vettem az adást, egyébként 125. rész, vagy nézd meg a képemet
Remélem el fogjátok hinni, de sikerült kidobni az értékeket. Az lenne a kérdés, hogy a bárd hogyan dobja ki a 10. tulajdonságát? 3k6 jó? Egyébként sokáig dobtam míg végre megfelelt, úgyhogy nem kell irigyelni, hogy a kilenc tulajdonság összértéke 143 :Dha nem töccik akkor újradobom.
A hozzászólást Tudu összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 29, 2013 12:25 pm-kor. (Reason for editing : Tudu)
Mint korábban már írtam Sanci a 10 tulajdonságra kell elosztani a 135 pontot...
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Csőőőőőő!
Csak azt akarom megkérdezni, hogy végül tegnap miben is maradtunk Geri kalandját illetően? Egyébként a csapat elősztory megvan, már csak le kell írni . Akkor ugye nem gond ha aegy harcművész és egy harcos fog találkozni egy bárddal, de ha problémás a dolog, akkor nyugodtan **************-ni. Szóval egy harcos, meg egy harcművész lesz. Majd írjatok, meg ha kell elküldöm nektek az általam kijavított de egyébként Geri által elkészített karilapot
Csak azt akarom megkérdezni, hogy végül tegnap miben is maradtunk Geri kalandját illetően? Egyébként a csapat elősztory megvan, már csak le kell írni . Akkor ugye nem gond ha aegy harcművész és egy harcos fog találkozni egy bárddal, de ha problémás a dolog, akkor nyugodtan **************-ni. Szóval egy harcos, meg egy harcművész lesz. Majd írjatok, meg ha kell elküldöm nektek az általam kijavított de egyébként Geri által elkészített karilapot
Csütörtök 16:00 Tócós garden.
Hali!
Feltűnt 3 apróság miközben nézegettem a karaktereket.
Ricardo
A pszi esetén csak akkor kapod meg az első szinten írt értéket, amikor 1. szintű pszi használó vagy, azaz ha alapfokod volt és felveszed a mesterfokot, akkor csak 4, nem 5 pszipontot kapsz. Illetve, ha jól számoltam, akkor szintenként 50%-ot osztottál el 45% helyett a százalékos képzettségekre.
Derzsy
Kicsit kevésnek tűnt az Fp-d, így megnéztem mennyit kap egy harcos (k6+4 szintenként), ez alapján neked a dobott érték minimum 35 kéne hogy legyen, neked mégis csak 24.
Feltűnt 3 apróság miközben nézegettem a karaktereket.
Ricardo
A pszi esetén csak akkor kapod meg az első szinten írt értéket, amikor 1. szintű pszi használó vagy, azaz ha alapfokod volt és felveszed a mesterfokot, akkor csak 4, nem 5 pszipontot kapsz. Illetve, ha jól számoltam, akkor szintenként 50%-ot osztottál el 45% helyett a százalékos képzettségekre.
Derzsy
Kicsit kevésnek tűnt az Fp-d, így megnéztem mennyit kap egy harcos (k6+4 szintenként), ez alapján neked a dobott érték minimum 35 kéne hogy legyen, neked mégis csak 24.
Valszeg a +4eket nem adtam, javítva.
Csőő, nagyjából kész a karim, már csak a felszereléslista hiányzik, és megjegyezném, hogy kutyagumi minőségűeket dobtam Fp-re A nap folyamán küldöm.
Csőőőő! Akkor csak akkor kapsz mesterfokon 5 pszipontot, ha már 1. szinten alapképzinek megvan a mesterfokú pszi? Aztán további kérdés, hogy 1. szinten kapsz 45%-ot?
A százalék az tuti, mert már be volt írva, vagy Lernun vagy Ruyan írta hogy minden játszik egyes szinten is. nekem az a kérdésem- mert nem találom- hogy a varázstárgyak mana*1,5 vagy csak mana*1 aranyba kerülnek?
Sanci ha 1es szinten megvan(alapból vagy az akkori kpdból megveszed) akkor jár az 5 egyébként ha később váltassz mfre csak a szintenként kapható pszipontok változnak az alap már nem. Atkó leírva szerintem nincs sehol, de 1,5es szorzóval szoktuk csinálni megegyezéses alapon, bár engem nem fog zavarni ha a pénzed 90%át elköltöd egy ugrás lábbelije jellegű tárgyra:)
Bár minden felmerült kérdésre megvan a válasz, azért biztos, ami biztos elven beírom én is őket.
Sanci
Igen, csak akkor kapsz 5 pszipontot, ha első szintű pszihasználóként mesterfokkal bírsz, egyébként 4, 6, vagy 7 pontot kapsz ekkor. Százalékot ha jól tudom amúgy is oszthatnál egyes szinten, de mivel azt beszéltük, hogy minden ilyen jellegű dolgot lehet már egyes szinten is, így biztosan ez a válasz.
Atkó
1,5 arany*mp áron számold őket.
Derzsy
Ha jól emlékszem a 1,5-es szorzó a varázstárgyaknál le is van írva, de megkeresni most nincs kedvem.
Sanci
Igen, csak akkor kapsz 5 pszipontot, ha első szintű pszihasználóként mesterfokkal bírsz, egyébként 4, 6, vagy 7 pontot kapsz ekkor. Százalékot ha jól tudom amúgy is oszthatnál egyes szinten, de mivel azt beszéltük, hogy minden ilyen jellegű dolgot lehet már egyes szinten is, így biztosan ez a válasz.
Atkó
1,5 arany*mp áron számold őket.
Derzsy
Ha jól emlékszem a 1,5-es szorzó a varázstárgyaknál le is van írva, de megkeresni most nincs kedvem.
Akkor még most majd összeszámolom, aztán ha nem jó újra kezdem a dolgot, vagy levonok 35-öt és kész.
Nah igen kiszámoltam egyébként, de azt nem tom hogy jött ki nekem a múltkor de ez most mindegy. A lényeg az, hogy 315% az, ha 7-es szintű vagyok és 105 a max amit egyre oszthatok a szintenkénti 15% miatt. Én összesen 350-et osztottam, tehát 35-tel kevesebbel lehetett volna. A hiba kiküszöbölése: Az eddig 25%-os zsebmetszésből elég lesz az alap 5% is (20% tűnik el, még 15-öt kell) és az eddig 50%-os csapdafelfedezésből lejön a többi 15%-így marad 35% rajta. Remélem több hibám nem volt, de ha igen szólj!
Geri írtam Citromailen neked,a karilap az!
Geri írtam Citromailen neked,a karilap az!
A hozzászólást Tudu összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 25, 2013 8:18 pm-kor. (Reason for editing : Tudu)
Háló!
Nekem a héten úgy tűnik, csak a szombat lenne jó biz. mértékben(nem egésznap) asztalizni, kinek mennyire lenne jó?
Nekem a héten úgy tűnik, csak a szombat lenne jó biz. mértékben(nem egésznap) asztalizni, kinek mennyire lenne jó?
Nekem megfelelő.
Én maximum fél 5 körülig érek rá szombaton
Dettó, pl Tócósban?
Oké, ha semmi nem változik addig, akkor szombat déltől fél ötig a Tóciban.
5 / 19 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
5 / 19 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.