Asztali játékok
+4
PassionWolf
Tudu
Primus Maximus
Amaryen
8 posters
7 / 19 oldal
7 / 19 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: Asztali játékok
CSőő!
Most beszéltem Valesszal, és a mai elfoglaltságok tükrében (nekem munka, neki hagyományőrző program) ma nem magusozunk, de a holnapi koradélutánt megtettük alternatív időpontnak, a Ti esti elfoglaltságotok kezdetétől függően.
Csárli
Most beszéltem Valesszal, és a mai elfoglaltságok tükrében (nekem munka, neki hagyományőrző program) ma nem magusozunk, de a holnapi koradélutánt megtettük alternatív időpontnak, a Ti esti elfoglaltságotok kezdetétől függően.
Csárli
Akkor nem valószínű, hogy holnap lesz játék, mert az én "esti" elfoglaltságom délután 1-kor kezdődik.
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Atkónak nem jó a szombat szal újabb hét halasztódás.:S
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Sanci nem tudom Atkó szólt-e, de szerdán 15:00tól folytatnánk Valesz kalandját nálam a Tócósban. Ja Valesz te meg ne felejts el szólni Mikinek.
Csőlakó!
Hát, igazából ÉN szóltam Neki, de oké, már Anyával is lebeszéltem. Ott leszek
Hát, igazából ÉN szóltam Neki, de oké, már Anyával is lebeszéltem. Ott leszek
Tudu- Hozzászólások száma : 213
Csőőőő!
Tehát akkor ma (2014. II. 1.-én) mikor lesz a MAGUS a Tóciban?
Tehát akkor ma (2014. II. 1.-én) mikor lesz a MAGUS a Tóciban?
Csoki!
Úgy áll a dolog, hogy valószínűleg nem érek oda 6-ra, sőt... kicsit későn tudok a tóciba érni.
Ezért is megfontolásra ajánlom az este 8-as kezdést, bár tudom hogy ez nagyon késői, ha nem megoldható(főleg Ruyannak szól a kérdés, mert a másik két elszánt őrült játékos biztos benne lenne) akkor vevő vagyok bármely jövőheti napra délután/ este, de sokszor nem fogok ráérni délutánonként túl hamar, hanem vagy délelőtt, vagy az esti órákban. Elnézést kérek érte, de így akalul a szociális elhatárolódásom most egy darabig. Nehéz a korral lépést tartani
B. Mester
u.i.: ha Jó neked Geri, akkor is kérnélek, hogy csörgess meg, mert fórumon nem leszek a délután folyamán.
Úgy áll a dolog, hogy valószínűleg nem érek oda 6-ra, sőt... kicsit későn tudok a tóciba érni.
Ezért is megfontolásra ajánlom az este 8-as kezdést, bár tudom hogy ez nagyon késői, ha nem megoldható(főleg Ruyannak szól a kérdés, mert a másik két elszánt őrült játékos biztos benne lenne) akkor vevő vagyok bármely jövőheti napra délután/ este, de sokszor nem fogok ráérni délutánonként túl hamar, hanem vagy délelőtt, vagy az esti órákban. Elnézést kérek érte, de így akalul a szociális elhatárolódásom most egy darabig. Nehéz a korral lépést tartani
B. Mester
u.i.: ha Jó neked Geri, akkor is kérnélek, hogy csörgess meg, mert fórumon nem leszek a délután folyamán.
Baboh- Vendég
Csőőő!
Látom, Ruyan volt fent 14:02-kor. Lesz ma Party vagy nem lesz ma Party?
Látom, Ruyan volt fent 14:02-kor. Lesz ma Party vagy nem lesz ma Party?
Cső!
Lesz, 6 órától a Tócósban. Bár elvileg Atkó felhívott mindenkit, de azért gondoltam válaszolok
Lesz, 6 órától a Tócósban. Bár elvileg Atkó felhívott mindenkit, de azért gondoltam válaszolok
Igen, én is beszéltem vele.
Akadt viszont egy kis probléma a részemről is . A 24-es busszal vagy odaérek Derzsyhez kb 17:20-ra vagy 18:20-ra. Namost én szívesen elkockulok/olvasgatom az ETK-t/Rubik-kockázok/zuhanyzok/ürítek stb. másoknál is de nem tudom, hogy Derzsy ennek mennyire örülne :Dviszont késni meg nem szeretek, ezért viszont vagy megyek hamarabb, vagy majd gyalog.
Edit: Habár ahogy nézem a 12-essel is oda tudnék menni, csak az a baj hogy még sosem használtam ezen a távon és lehet hogy ötletem se lesz, hol vagyok amikor majd leszállok
Akadt viszont egy kis probléma a részemről is . A 24-es busszal vagy odaérek Derzsyhez kb 17:20-ra vagy 18:20-ra. Namost én szívesen elkockulok/olvasgatom az ETK-t/Rubik-kockázok/zuhanyzok/ürítek stb. másoknál is de nem tudom, hogy Derzsy ennek mennyire örülne :Dviszont késni meg nem szeretek, ezért viszont vagy megyek hamarabb, vagy majd gyalog.
Edit: Habár ahogy nézem a 12-essel is oda tudnék menni, csak az a baj hogy még sosem használtam ezen a távon és lehet hogy ötletem se lesz, hol vagyok amikor majd leszállok
Csőőváz
múlthét szerdán szóba került, hogy most szerdán folytathatnánk a Valesz életútját, kérdésem lenne elsődlegesen hogy a Km még mindig ráér-e na meg persze a játékosok is.
múlthét szerdán szóba került, hogy most szerdán folytathatnánk a Valesz életútját, kérdésem lenne elsődlegesen hogy a Km még mindig ráér-e na meg persze a játékosok is.
Csőr!
Én ráérek szerdán délutántól, legalábbis most úgy néz ki. Ha változna a dolog, kedd estig megírom.
Én ráérek szerdán délutántól, legalábbis most úgy néz ki. Ha változna a dolog, kedd estig megírom.
Nekem is jónak tűnik egyenlőre a szerda délután.
Megkérdezem Mikit is.
(Lernun/Ruyan valaki tegye már meg hogy elosztja a hős pontjaimat mert én nem tudom -igen, még mindig baszakszik a gépem :S - mindet nyersire , köszike! )
Megkérdezem Mikit is.
(Lernun/Ruyan valaki tegye már meg hogy elosztja a hős pontjaimat mert én nem tudom -igen, még mindig baszakszik a gépem :S - mindet nyersire , köszike! )
Eddig jónak tűnik a ráérési ráta, ennek fényében akár kezdési időpontot is beszélhetnénk meg. Én pl egy 15:00át mondok, jöhetnek a licitek:)
Baboh mi lett veled hogy vendég lettél???
Na írt nekem Miki. Holnap nem ér rá, és nem tudja mikor fog mert fent lesz pesten még jövőhéten is.
Ez szopásnak hallatszik, de valami közös gémbe benne vagyok , ha akad kedv.
Illetve ha nagyon játszani akartok akkor folytathatjuk Miki nélkül is.
L.
Na írt nekem Miki. Holnap nem ér rá, és nem tudja mikor fog mert fent lesz pesten még jövőhéten is.
Ez szopásnak hallatszik, de valami közös gémbe benne vagyok , ha akad kedv.
Illetve ha nagyon játszani akartok akkor folytathatjuk Miki nélkül is.
L.
Csőő
hát ha már ráér mindenki akkor valamit mindenképp csináljunk közösen. Khöm Munchkin... De én a kaland folytatásától sem zárkózom el.
hát ha már ráér mindenki akkor valamit mindenképp csináljunk közösen. Khöm Munchkin... De én a kaland folytatásától sem zárkózom el.
Nekem mindegy igazából! Szívesen játszok Munchkint is vagy MAGUSozok is, ugyanolyan kedvvel!
Valesz a legegyszerűbb ha elhozod a modult, max a helyszínen kiderül, hogy pár gramm felesleget is cipeltél.
Én mind a kaland folytatásában, mind a munchkinozásban benne vagyok. Mindkét tevékenységet viszonylag ritkán szoktuk művelni, így jó ha az egyik sikerül És a felvetett időpont is megfelel.
Hát a "mind ráérünk úgyis" dolog az azért nem teeeeeljesen igaz, de holnap mondjuk úgy hogy egy bizonyos mértékig szabaddá teszem amúgy roppant elfoglalt délutánjaimat .
15:00-körül már ottleszek mint legutóbb remélem D. Dávid köcsög is otthon lesz majd. (megírhatnád mikor jössz nehogy korábban ott legyek mint te ) .
Aztán tőlem bármit tolhatunk.
csákány!
15:00-körül már ottleszek mint legutóbb remélem D. Dávid köcsög is otthon lesz majd. (megírhatnád mikor jössz nehogy korábban ott legyek mint te ) .
Aztán tőlem bármit tolhatunk.
csákány!
----Bazmeg, bocsi D, véletlenül valahogy sikerült a te írásodat átírni, pedig nem akartam csak meghülyült a mozzilám
---- Lorin
Bejó
Majd tolunk valamit, de azért fél 3 nál korábbra semmiképp se várj te kis munkakerülő .
Elvileg az aláírásokat beállítottam az adminisztrációnál, szóval mutatnia kéne úgy mostantól...
Puszi!
Majd tolunk valamit, de azért fél 3 nál korábbra semmiképp se várj te kis munkakerülő .
Elvileg az aláírásokat beállítottam az adminisztrációnál, szóval mutatnia kéne úgy mostantól...
Puszi!
Hát nemigazán műxik, vagy valaki lát valamit? És ha most épp fennvagy küldd már el az Mcss csapatfájlunkat, meg a beszélgetésed a Kmel.
7 / 19 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
7 / 19 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.