Keleti Erdők Vándorai

Join the forum, it's quick and easy

Keleti Erdők Vándorai
Keleti Erdők Vándorai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Csevegő

+4
Amaryen
Primus Maximus
Ruyan
Baboh
8 posters

24 / 40 oldal Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

Go down

Csevegő - Page 24 Empty Re: Csevegő

Témanyitás  Baboh Kedd Dec. 31, 2013 9:13 am

CSőröge!

MOst beszéltem csapatunk legintimebb részével, még épp ébredezett a hívásomtól, és azt mondta, hogy olyan 11 körültől képzelte az érkezésünket. Én is majd megyek akkor vagy kicsivel később, csoki!
Baboh
Baboh

Hozzászólások száma : 1914

http://sites.google.com/site/keletierdokvandorai

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Ruyan Csüt. Jan. 02, 2014 10:28 am

Csövi!

Nekem és Dávidnak is jó ma 6 órától a HintHunt, azonban felmerült egy aprócska kérdés. Mi a helyszíne a játéknak?

edit.
Beszéltem Valesszal, ugyanott leszünk, mint ahol az első HintHunt volt, azaz a Kandia utcára kell menni
Ruyan
Ruyan

Hozzászólások száma : 934

Témanyitás  Tudu Csüt. Jan. 02, 2014 4:38 pm

Nem tudok menni, sajnálom, jó szórakozást a többieknek!
Tudu
Tudu

Hozzászólások száma : 213

Témanyitás  Ruyan Hétf. Jan. 06, 2014 6:10 pm

Üdv mindenkinek!

A múltkori LAN-partyn nem túl kielégítő eredménnyel résztvevő BfMe2 problémájára sikerült megoldást találnunk a Hamachi nevű program személyében, így Zsuzsival, Valesszal és öcsémmel együtt közösen már játszottunk is párat. Ha valakit érdekel a közös "LAN-olás", akkor a radarada_for_BFME2 nevű hálózatot keresse, amihez a jelszó "valami" (idézőjelek nélkül).

Valesz
Szombaton említetted, hogy ma is játszhatunk, ha aktuális még, írd ki mikortól leszel fenn, vagy hívj fel Skype-on, ha mehet a buli.
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Lorin Hétf. Jan. 06, 2014 8:35 pm

Természetesen ilyen mód UT-t és más játékokat is tudunk ám játszani Smile, szóval akinek van kedve heti 1-2 alkalommal játszani az írja meg mikor és próbálunk alkalmazkodni. (nekem a mai nap este jó 1-2 órára még)

Lernun!
Ha már reggelték facebookra (és csak a magus kedvéért) akkor ajánlom figyelmedbe az alábbi bejegyzést (és magát a csoportot is, MG-sok nagyon jó kritikát tesz fel).
https://www.facebook.com/groups/216352535084344/permalink/680191012033825/
Egyenlőre nem tennék egy fél tevét se arra hogy az legújabb M* kiadás hosszúéletű lesz.
Lorin
Lorin
Admin

Hozzászólások száma : 1531

https://kevforum.hungarianforum.com

Témanyitás  Lorin Kedd Jan. 07, 2014 5:12 pm

Puszcsi!

Aki esetleg akarna Cossacks-ot is játszani annak itt a telepítő :
https://drive.google.com/file/d/0B-oyLN_nlgQOam9YZXVSbE1GdzA/edit?usp=sharing
(ez mind a 3 játéknak a telepítője).
Normális játéksebesség a "slow mode".
Ha gondoljátok este letesztelhetjük megy-e a hálózatos játék.

ui.: János, biztos véletlen hogy az ukrán paraszt a legtáposabb, és semmi köze ahhoz hogy ukránok a fejlesztők Razz.

csö
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Lorin Vas. Jan. 12, 2014 1:09 pm

Üdv!

Este egy kis gém?
Akár warcraft/starcaft/ut/bfme/cossacs?

9-10 fele nekem már jó.

Puszi!
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Ruyan Vas. Jan. 12, 2014 3:57 pm

Hali!

Még nem teljesen biztos, hogy ráérek, de ha igen, akkor fenn leszek Skype-on és egyeztetjük, mit játszunk.
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Baboh Szer. Jan. 15, 2014 1:45 pm

Csoki!

Legjobb esetben csak 1, legrosszabb esetben csak 3 vizsgám van hátra, de azok közül már csak 1-et fogok komolyan venni, így jövő hét végére befejezem a tanulmányi szabadságomat, ami a közösségi életből való kivonulásomat illeti. Remélem lesz jó programunk mostanában, én legalábbis szeretném. Pl. magusozást, vagy bármi őrültködést.

B. magister
Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Szer. Jan. 15, 2014 9:50 pm

Közérdekű kérdés:
Seiya-ék éppen szerepjátékos programokat keresnek a következő OSZAKE-ra. Idén a KLK valószínűleg, nem fog segíteni nekik, az MCS-vel is régebben összerúgták a port. Mint élőszerepjátékos bagázs akarunk segíteni? Aki "igen"-el szavazna az esetleg megírhatná hogy mivel (pakoláson túl...), konkrétan programtervek kellenek.
Én ilyen őrültködőt (2 csapat, 3ÉP/csapattagok azt üssétek egymást Very Happy ) meg sima kard-ki-próbálást terveztem. Esetleg összedobhatunk addig valai látványos plussz cumót (ha jönnek üvegszálaim sokat is, de egyenlőre fegyvereket tervezek, a Hobbitos nyílvető beindította a fantáziám Cool, amúgy is van két teljesen használhatatlan ilyenféle cuccom (miért ne legyen 3.? XD ) akkor talán az egyiket megcsinálhatom működőre is, az üvegszál legalább bevállik mint íj:P )

Nekem pénteken van vizsgám, utánna meg valamikor soká. Ha a pénteki nemsikerül akkor kolostorba vonulok és megint nem leszek sokideig...

Aloha!
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Ruyan Szer. Jan. 15, 2014 11:23 pm

Hali!

Egy ingyen OSZAKE belépő mindig jól jön, vagyis akarom mondani, segítek Very Happy Ötletem is van egy, bár nem tudom mennyire van kedvünk és/vagy tehetségünk megcsinálni. Az alapelgondolás az, hogy egy tanteremből nem sok energiaráfordítással, egy kellemes kis kocsmai hangulatú helységet lehet varázsolni (asztalra, székekre nincs gond, szerintem pultot is lehet csinálni padokból, egy eldugott helyen levő, fantasy jellegű zenékkel teletömött hanglejátszó eszközzel a kobzos is imitálható, pár jól kinéző üveggel és pohárral, színes iható löttyökkel, esetleg valami egyszerű étellel nagyszerűen fel lehet dobni a termet). Emellé kell egy ember, aki eljátssza a fogadóst, (ha van pár törzsvendég az se árt Very Happy), némi szóbeszéd, valamilyen feladat, mint amit a tavalyi OSZAKE-ra hozott Valesz, vagy valamilyen játék (például lehetne kockázni), amivel le lehet kötni a betévedőket. És hogy legyenek is betévedők ezt a lentebbi részen tevékenykedő emberek intéznék el úgy, hogy valamilyen nem túl értékes, ám jól kinéző fizetőeszköz félét osztogatnak a népnek és felhívják a figyelmüket a fenti tavernára, ahol el tudják költeni a most kapott kincsüket. A tavernában pedig tényleg lehetne azért a bigyóért kapni valamit (mondjuk egy bögre teát). Ha lesz asztali szerepjáték, akkor akár ők is beférnének a tavernában, bár ez a hely méretétől és a létszámtól is nagyban függ. Ráadaásul emellett nagyszerűen megférne az "őrültködő", ahol természetesen fogadni is lehetne Very Happy Végül, hogy az értékesnek kinéző bigyóra is mondjak valami ötletet, meg lehetne csinálni azt, hogy beruházunk egy arany színű körömlakkba és keresünk apró kavicsokat (minél szabályosabb, annál jobb), amiket befestünk vele. Ha az eredménye olyan, mint amire számítok, akkor egész pofás, kis sárga csillogó darabokat kapunk, amikért nem kár ha valaki úgy dönt, hogy mégse néz be hozzánk és könnyű nagytételben gyártani.

Másik, ha már mindenki végez lassan a tanulással, akkor játszunk valamikor, mert naaagyon régen volt már a legutóbbi alkalom és el fogom felejteni a történetet, azt pedig egyik KM se akarhatja Razz
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Baboh Csüt. Jan. 16, 2014 9:08 am

Csőőő

A Lorin- és Ruyan- féle ötleteket teljes mellszélességgel támogatom. Jövőhét végétől benne leszek barkácsolásban, meg egyéb előkészületi programban is szívesen. Egyébként uraim feldobta a KEV-és-hangulatomat, hogy jönnek az újévi gondolatok.  Cool 

Baboh
Baboh

Témanyitás  Lorin Csüt. Jan. 16, 2014 5:00 pm

Ruyan ez egy marha jó ötlet! Very Happy Amúgy is kurva sok cuccunk van ám fogadóhoz, asztalterítőket meg ilyesmit tudunk szerezni, poharak vannak (tányérok nem, de azt majd szerzünk/csinálunk/leszarjuk Very Happy ). Pogácsa, szörp (anyám menzáról hoz mindig ilyen 10 liter vízhez elég instant teaport Razz ), esetleg valami más gyorsan elkészülő süti, idősebbeknek (ha nagyon-nagyon reklámozni akarunk) akkor valami forraltbor szerűség.

Minden jó kaland egy fogadóban kezdődik!

Ha ebbe még Tudu is benne van írok Seiya-nak.
D köcsög, te esetleg valami random szerepet a fogadóban? (kockaparty stb? )

Baboch
Mindenreggel fontos dolgokon elmélkedek... aztán persze a legtöbbet lehúzom a WC-n Razz .

Aloha!

Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Ruyan Csüt. Jan. 16, 2014 7:19 pm

Örülök, hogy mindkét eddig hozzászólónak tetszik az ötlet Smile Kajának nekem kenyér és sajt jutott eszembe, az egyszerű, talán nem is túl drága és mégis adja a középkorias/fantasy hangulatot, főleg ha lenne hozzá fatányérunk. Amúgy a szerepeket akár cserélgethetnénk is, hogy ne unjunk bele, mert én például nehezen tudom elképzelni, hogy egész nap a pult mögött álljak, de lent se mászkálnék folyton.
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Lernun Csüt. Jan. 16, 2014 8:03 pm

Csőő

Hát Valesz ahogy gondolod, de szerintem kissé belerontok majd a képbe egy laptoppal(KOCKAPARTY Very Happy  Cool )

Amúgy a Geri által említett szerepcserélgetős keretek között(mindig legyen 1-2 ember aki szabadon mozoghat, nézelődhet, nehogy gyökeret verjünk) szívesen beülök a Karesz köpenyében a sarokba, hogy elnyerjem még azt a kevés aranykövét is az addig lelkes betérőknek Very Happy 

Ha már így felpezsdült az élet, akkor Valesz írd már meg holnap, hogy mi újság a kolostorban és ha minden okés akkor lebeszélhetnénk előre jövő hétvégére valami programot(én is világ megmentenék Satralison, de másban is benne vagyok).
Lernun
Lernun

Hozzászólások száma : 1010

Témanyitás  Lorin Vas. Jan. 19, 2014 11:05 am

Aloha!

Kolostorban az a helyzet hogy pénteken még vizsgám van. Amennyiben viszont a díszes társaság hajlandó felkelni a gépek elől, úgy esetleg ma délután vagy holnap délután csaphatnánk egy jó kis CSAPKODÁST. Mivel a legtöbb cucc itt van a dobozin (meg én is, és most-mivel itt van- Zsuzsi is) ezért valahol itt, vagy a közelben (mondjuk a Liget téren).

Ha meg nem akartok felkelni a gépek elől akkor este egy kis kockulás? Razz
Olyan 8-9 fele.

Csákány!

ui.: akkor írok Seiyanak hogy valami olyasmivel mint a fenti hozzájárulunk az OSZAKE-hoz. Lernun, ha ilyen random kokás/kártyás embernek beülsz akkor nem csak Karesz köpenyét viheted hanem válogathatsz az én cuccaimból is (már hogy az OSZAKE_ra).
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Lernun Vas. Jan. 19, 2014 12:15 pm

Csőő

én akár a délutáni csapkodásban is benne vagyok, az mikortól lenne nektek jó? Holnap már kevésbé, mert délelőtt dolgozok, bár ha nem leszek túlzottan fáradt akár akkor is. Kockuláshoz most túlzott kedvem nincs(márha valaki nem tud egymásra lövöldözős vagy stratégiai játékon kívül valami mást amit tolhatunk együtt.)

Oké Valesz akkor majd ha már aktuális lesz majd válogatok ezt azt Smile 
Lernun
Lernun

Témanyitás  Lorin Vas. Jan. 19, 2014 1:06 pm

Hát sötétedés olyan 4-5 fele van, szóval ha egy órás csapkodást számolunk legkésőbb 3 fele össze kéne gyüllni.
Hárman még nem nagy buli szóval mihamarabb jellezzen már vissza a többi köcsög is hogy nofene, mert a végén kénytelen leszek felhívni őket - és tudom hogy még alszanak- Razz.

Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Lorin Vas. Jan. 19, 2014 1:26 pm

Mára is holnapra is szar időt mondanak (azaz ilyet mint most) de ettől függetlenül akár ki is mehetünk a fancsikai játszótérre ha van kedv (egymást püfölni meg szalonnázni is.) Csá.
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Ruyan Vas. Jan. 19, 2014 3:03 pm

Helló!

Bocsesz, hogy csak most írok, de nagyszüleim beugrottak egy kicsit hozzánk. Viszont így nem valószínű, hogy ma lenne értelme lemennem (tekintve a pozitív hozzászólások számát és az idő rövidségét). Holnap szívesen csapkodok, de azért a fancsikai játszótérig nem mennék ki, főleg ha ilyen idő lesz, mint ma volt.
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Lorin Vas. Jan. 19, 2014 5:34 pm

Akkor itt mifelénk holnap 3-fél4 körül egy kis csapkodás? Utána meg ha kedv van beülünk valami csehóba inni/kártyázni.
Ma este azért ha láttok skypon és van kedvetek valamit kockuli akkor tolhatunk gémet. Most épp leszedem a StarCraft-ot, az első (alacsonygépigényű) részt. Attila meg János ismeri, a többi érdeklődőnek mondom hogy sémáját tekintve ugyanolyan mint a Warcraft. A különbség hogy e inkább sky-fi-s (meg egy két msá dolog is különbözik pl csak 3 faj van). De egyébként jó játék, nemsokára felrakom a Drive-ra a telepítőt hogy ti is letudjátok szedni.
Pá.
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Lernun Vas. Jan. 19, 2014 6:08 pm

Nekem megfelel de inkább fél 4.
Lernun
Lernun

Témanyitás  Baboh Vas. Jan. 19, 2014 8:50 pm

Csőő, engem elért D. party Dávid k. , de sajna holnap még nem jó, mint írtam is, majd a hétvégém már elég korlátlan lesz, főleg ha nem aznap szervezzük majd a programot, hanem mondjuk két nappal előre.

Legjobbakat addig is!
Baboh
Baboh

Témanyitás  Ruyan Vas. Jan. 19, 2014 9:09 pm

Nekem is jó a fél 4-es kezdés. Kölcsönkérhető fegyver van raktáron? Ha igen akkor kérnék egyet, ha nincs, tudok vinni sajátot, csak kényelmesebb fegyó nélkül biciklizni Very Happy
Ruyan
Ruyan

Témanyitás  Lorin Hétf. Jan. 20, 2014 12:47 pm

Fegyver akad bőven Cool. Van egy csomó messer, és most itt vannak az alabárdjaim is, szóval van 3 szálfegyó ha valaki akar azokkal hősködni Razz. De tőrök is meg hosszúkardok is vannak és Geri még az íjad is itt van nállam!(mondjuk ilyen ganés időbe nem vinnék ki vesszőket mert tiszta sár lesz mind...)Razz
Akkor Geri olyan 3-ra gyere ide hozzánk, felcsörögsz összelomolunk pár fegyvert és fél négyre lemegyünk hogy D. Köcsögnek ne kelljen várnia.

Utánna biliárd? A vasmacskába is van talán asztal, és még a sör is emberi áron van.

Pusszancs mindenkinek!
(Baboch, ha tudnám előre a hetem alakulását szólnék én neked egy hónappal is előre... csak tudod speciel még azt se tudom hogy holnap kell-e mennem dolgozni :S ezvan..)
Lorin
Lorin
Admin

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

24 / 40 oldal Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.