Csevegő
+4
Amaryen
Primus Maximus
Ruyan
Baboh
8 posters
19 / 40 oldal
19 / 40 oldal • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Csevegő
Csősz!
Szombaton kora délutántól lehet jönni a partikéjlakba, ki a kertünkbe nyárbúcsúztatni! Pontos időpont úgy minimum délután 2, még adddig megbeszélhetjük, hogy ki mit ne hozzon, meg mit igen.
Szombaton kora délutántól lehet jönni a partikéjlakba, ki a kertünkbe nyárbúcsúztatni! Pontos időpont úgy minimum délután 2, még adddig megbeszélhetjük, hogy ki mit ne hozzon, meg mit igen.
Az istenért nem szólnék bele de ha a dátumot, meg az előtte lévő reagot is megnézed, látod, hogy az nem erre vonatkozik:D
Lernun- Hozzászólások száma : 1010
Az istenért nem szólnék bele, de Valesz rád is vonatkozik a meghívás, ezúttal nem mágusozásról van szó mint múlt héten, hanem evés(virsli) ivásról(sör), meg ami belefér, film, társas, kártya, sütés- égetés, meg minden ami kell, pipa kinél van pl? Ja am jön Nóri minimum, de még próbálok sztárvendégeket hívni
Az istenekért nem szólnék bele, mert Geodun még megver a sors kalapácsával, de egy sztárvendég már is jelentkezett: Én. Addig is előszeretettel hallgassátok a Tyranee főisten, Geodun, a kovácsok Istenének indulóját, melyet a következő szent weboldalon találhatjátok: https://www.youtube.com/watch?v=hBRKSIj2tMc . Az induló neve: Swedish House Mafia - Greyhound (Original Mix) .
Tudu- Hozzászólások száma : 213
A pipa jelenleg nálam van és üdvözöl mindenkit, aki gondolt rá A kaja-pia részt hogyan tervezzük megvenni? Értem ez alatt, közösen megvesszük valamikor, vagy majd mindenki hoz amennyit elbír?
Ruyan- Hozzászólások száma : 934
Gondoltam mindenki hoz amit elbír, de annyira célirányosan, hogy mondjuk én szerzek virslit, meg kenyeret, és akkor ti piákokat, vagy ehhez hasonló
Remélem megvan még annak a bornak a maradéka amit acsádon kezdtünk el inni, mert nekem egy kanyi vasam sincs most alkoholra. Cserébe viszek pácolt pulykahúst, viszont remélem NEM mikróban akarunk mindent készíteni, mert spec ott nem tudok húst sütni.
Ezt úgy veszem, hogy elf-ogadod a meghívást, örülök neki. van tűzhely, benne sütő, és van kint fa is az udvari sütéshez, szóval a gasztronómiai szakértők is megtalálhatják számításaikat...a pulykához milyen köret illene?
Edit: a bor is megvan hiánytalanul, mármint azt leszámítva ami Acsádon fogyott...meghát a többiek is hoznak piát, remélem...
Edit: a bor is megvan hiánytalanul, mármint azt leszámítva ami Acsádon fogyott...meghát a többiek is hoznak piát, remélem...
Sört hozok én(de mivel keróval leszek ez 1-2 liternél nem lesz több szal Geri hozhatsz te is), emellett Munchkint, franciakártyát meg majd meglátom még mit:)
Geri másik topicot is nézd meg;)
Geri másik topicot is nézd meg;)
A hozzászólást Lernun összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 27, 2013 10:54 pm-kor.
Amúgy is gondoltam, hogy viszek sört, de így biztos lesz nálam Ezen kívül keresek még a tecsóban a múltkorihoz hasonló árú (és remélhetőleg minőségű) bort, meg hozom a pipát is.
Derzsy, megnéztem, válaszoltam.
Derzsy, megnéztem, válaszoltam.
Jajaja... elfogadom, lehetőleg minél kevesebb elffel.
A pulykahús azt úgy kell elképzelni hogy grillrácson megsütöd vagy nyárson egyesével, és megeszed kenyérrel. Ha akarsz szenvedni krumplifőzéssel tőllem nyugodtan, de illeni az illik hozzá ami van .
Viszont ma hűtőpakolás közben találtam egy baszott nagy halat. tekintve hogy a hónapban minden hétvégén sütkéreztem, HA vesztek egy halászlésűrítményt, akkor a halászlé többi alapanyagát tudom én állni, és ehetünk normális egytálételt is. Még az elkészítést is vállalom, bár ha inkább csak partiznánk és nem fér bele hogy 1 órát a tűz mellett társalgunk akkor felőlem nyársalhatunk is bármit, csak tettem egy javaslatot.
L.
A pulykahús azt úgy kell elképzelni hogy grillrácson megsütöd vagy nyárson egyesével, és megeszed kenyérrel. Ha akarsz szenvedni krumplifőzéssel tőllem nyugodtan, de illeni az illik hozzá ami van .
Viszont ma hűtőpakolás közben találtam egy baszott nagy halat. tekintve hogy a hónapban minden hétvégén sütkéreztem, HA vesztek egy halászlésűrítményt, akkor a halászlé többi alapanyagát tudom én állni, és ehetünk normális egytálételt is. Még az elkészítést is vállalom, bár ha inkább csak partiznánk és nem fér bele hogy 1 órát a tűz mellett társalgunk akkor felőlem nyársalhatunk is bármit, csak tettem egy javaslatot.
L.
A halászlésűrítményen ne múljon egy jó kis halfejleves, akkora party meg szerintem nem lesz hogy 1 órát ne szánjunk az ételkészítésed megtekintésére.
Halászlékocka lett az eredmény, Geri csak azért hívtalak volna hogy nektek van-e otthon, de ha van is most már el ne hozd:D
Csákó!
Halászlét extrém esetben hajlandó vagyok fogyasztani(ha agyondícsérik és nagyon szépen a szakács főztje), de segíteni mérsékelten, és nézni 100%-ban, úgyhogy az még rendben lesz. Nos holnap én itthon, lehetőleg alvással kedveskedve fogom várni a vendégsereget, úgyhogy akkor jön mindenki, amikor sikerül, koradélutántól kezdve nyugodalmasan ébreszthettek.
Halászlét extrém esetben hajlandó vagyok fogyasztani(ha agyondícsérik és nagyon szépen a szakács főztje), de segíteni mérsékelten, és nézni 100%-ban, úgyhogy az még rendben lesz. Nos holnap én itthon, lehetőleg alvással kedveskedve fogom várni a vendégsereget, úgyhogy akkor jön mindenki, amikor sikerül, koradélutántól kezdve nyugodalmasan ébreszthettek.
Partiarc- Vendég
Hát a kocka se rossz mint mondtam...
Viszont nem sikerült hazulról behozatnom zőőőődségeket, így remélem hogy valaki tud majd hozni pár (4-5) fej vöröshagymát.
L.
Viszont nem sikerült hazulról behozatnom zőőőődségeket, így remélem hogy valaki tud majd hozni pár (4-5) fej vöröshagymát.
L.
ja azt hozzatok bőven mert nem hiszem h sok van itthon am Valesz ha épp lenne alkalmad az aszztrálkockámat az ágyad alól keresd már meg fekete színű, arany hatást keltő számokkal, igen szép, mások számára értéktelennek beállított tárgyról van szó, a megtalálónak jutalom!
hellax!
holnap este esetleg valaki benne lenne valamilyen közöségi programban? csak most tudtam meg, hogy Gyöngyi nem ér rá máskor a héten, és biztonság kedvéért megkérdezem, billiárd, csocsó, és póker jött szóba; ja és az este 10-es időpont
holnap este esetleg valaki benne lenne valamilyen közöségi programban? csak most tudtam meg, hogy Gyöngyi nem ér rá máskor a héten, és biztonság kedvéért megkérdezem, billiárd, csocsó, és póker jött szóba; ja és az este 10-es időpont
Cső
hát én most passzolnék, csütörtökön 7től suli szal az eset 10 már késő.
hát én most passzolnék, csütörtökön 7től suli szal az eset 10 már késő.
Hali!
Én ráérek, ha lesz belőle valami. Találkozási pontnak mi van (vagyis tessék) megbeszélve?
Én ráérek, ha lesz belőle valami. Találkozási pontnak mi van (vagyis tessék) megbeszélve?
hola! este 10 találkozó a Füredi úton 56 6/ 20 szám; pókerszettet Geri ha tudnál hozni akkor hasznosítanánk, a partiarc Valesz is jön, aki mellesleg nagyban csinálja a kalózvárost és a déli elfeket, ugye? :d
Ez a beszéd! Csak nem tudom, hogy milyen nyelven
Asztrálkockaasztrálkockaasztrálkockaasztrálkockaasztrálkockaasztrálkockaasztrálkockaasztrálkockaasztrálkocka..................
Asztrálkockaasztrálkockaasztrálkockaasztrálkockaasztrálkockaasztrálkockaasztrálkockaasztrálkockaasztrálkocka..................
Gyönyörűséges kockád nélkül nem érzed eléggé kiegyensúlyozottnak magad tán? Nyugi mihelyst lesz 5 percem a szobámban szénszedem neked az ágyat (most idehaza vagyok).
Addig meg:
Holnap este 9 kor lesz egy régizene koncert a roncsbárban, ilyen hagyományőrzők meg civilek is lesznek ott, ha érdekel valakit ingyé van. Régi zene alatt középkorit kell érteni elég tág időintervallumon. Bebaszcsizni sajnos itt tutira nem fogunk mert egy sör annyi mint amennyiből én iszok 4-et
Vasárnap akár játszhatnánk magust-is. Estefelére gondoltam, de leghamarabb is kora délutánra.
14.- én lesz megint Te-Szedd! Amire megint jó lenne menni Valakinek nincs kedve velem tartani? (Még nekem is képlékeny, de szeretnék, mint mindig).
27-29.-én egy napot remélem rá értek, mert akkor tartanék némi izmosabb iszákolással egybekötött tortazabálást. Valszeg 29.-e lesz, de ez is képlékeny még.
Helyszínnek nagyerdő, időnek meg délután-t tudok mondani.
Harr jelentése: pont mindig az aminek szeletnéd harrrani! Harr-harr!
Elkezdtem térképet rajzolni a városnak.... fejben!
L.
Addig meg:
Holnap este 9 kor lesz egy régizene koncert a roncsbárban, ilyen hagyományőrzők meg civilek is lesznek ott, ha érdekel valakit ingyé van. Régi zene alatt középkorit kell érteni elég tág időintervallumon. Bebaszcsizni sajnos itt tutira nem fogunk mert egy sör annyi mint amennyiből én iszok 4-et
Vasárnap akár játszhatnánk magust-is. Estefelére gondoltam, de leghamarabb is kora délutánra.
14.- én lesz megint Te-Szedd! Amire megint jó lenne menni Valakinek nincs kedve velem tartani? (Még nekem is képlékeny, de szeretnék, mint mindig).
27-29.-én egy napot remélem rá értek, mert akkor tartanék némi izmosabb iszákolással egybekötött tortazabálást. Valszeg 29.-e lesz, de ez is képlékeny még.
Helyszínnek nagyerdő, időnek meg délután-t tudok mondani.
Harr jelentése: pont mindig az aminek szeletnéd harrrani! Harr-harr!
Elkezdtem térképet rajzolni a városnak.... fejben!
L.
19 / 40 oldal • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
19 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.